Wkurza mnie...

cudaczek121

#5981459 Napisano: 17.02.2015 22:29:33
Wkurza mnie,że wypełniałam dziś ankietę z panelu pentagononline i po jej zakończeniu zabrakło mi 3 punktów, abym mogła zamówić przelew 20 złemotka
0 0

ziolko

#5981460 Napisano: 17.02.2015 22:35:14
a mnie wkurza:
1 - spam,. spam i jeszcze raz spam!!! na jednej poczcie od niedzieli wieczór mam prawie 200 spamów!!!! emotka
2 - że nie wygrałam w pełnym wózku... nawet rezerwa nie wpadnie, bo oczywiście zawsze znajdą się osoby, które za symboliczną kwotę sprzedadzą paragon emotka
0 0

mkrzysiek

#5981606 Napisano: 18.02.2015 11:57:42
Wkurza mnie ...
Sieć sklepów ABC robią konkursy a towaru w  sklepie brak (byłem w 6 sklepach i w żadnym promocyjnych produktów Wedel)
nie zamówią bo...  im się nie opłaca, bo piwo lepiej schodzi niż czekoladki...
Wysmarować muszę pismo do zarządu aby przy następnym konkursie sprawdzali dostępność towaru w sklepie emotka
0 0

Gość: hakunana

#5981608 Napisano: 18.02.2015 12:00:56
mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie ...
Sieć sklepów ABC robią konkursy a towaru w  sklepie brak (byłem w 6 sklepach i w żadnym promocyjnych produktów Wedel)
Wysmarować muszę pismo do zarządu aby przy następnym konkursie sprawdzali dostępność towaru w sklepie emotka

Ja znalazłam dopiero w " nastym"  odwiedzonym sklepie jadąc do rodziny. U nich to chyba norma emotka
0 0

mysia

#5981612 Napisano: 18.02.2015 12:06:33
ziolko napisał(a):

a mnie wkurza:
1 - spam,. spam i jeszcze raz spam!!! na jednej poczcie od niedzieli wieczór mam prawie 200 spamów!!!! emotka
2 - że nie wygrałam w pełnym wózku... nawet rezerwa nie wpadnie, bo oczywiście zawsze znajdą się osoby, które za symboliczną kwotę sprzedadzą paragon emotka

czyżby spam w stylu: sekrety finansowe, twoja szansa, ktoś tam podzielił się finansowym sekretem? bo u mnie ostatnio też tego pełno emotka
dziś wkurza mnie brak słońca na niebie i masa spraw do ogarnięcia, a co do masy to wkurza mnie że przytyłam.. emotka
0 0

nariam

#5981628 Napisano: 18.02.2015 12:46:00
mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie ...

u mnie to samo
0 0

milax88

#5981704 Napisano: 18.02.2015 14:10:56
A mnie w dalszym ciągu wkurza konkurs Kibicuj Justynie. Mam nagrodę z 6. etapu a jeszcze nie przysłali. Pisałam maila z pytaniem kiedy wysyłają - brak odpowiedzi. Z 9. etapem też się ociągają, a tam powinna być informacja kto jedzie do Falun a wyjazd już w przyszłym tygodniu. To raczej jest ustawione bo normalni ludzie muszą wiedzieć wcześniej, że wygrali wycieczkę z konkretną datą. Ech... emotka
Wkurza mnie też to, że mój lekarz rodzinny, który zna mnie od urodzenia potrafi na skierowaniu wypisać złe imię. Dobrze, że się wczytałam bo nie wiadomo czy by mnie przyjęto u specjalisty z takim skierowaniem.
0 0

ziolko

#5981946 Napisano: 18.02.2015 21:18:44
Mysia napisał(a):

ziolko napisał(a):a mnie wkurza:

czyżby spam w stylu: sekrety finansowe, twoja szansa, ktoś tam podzielił się finansowym sekretem? bo u mnie ostatnio też tego pełno emotka
dziś wkurza mnie brak słońca na niebie i masa spraw do ogarnięcia, a co do masy to wkurza mnie że przytyłam.. emotka

taaa... człowiek z Niemiec chce podzielić się swoim sekretem... albo czy mnie bolą nadgarstki lub kolana... albo coś na włosy chcą mi wcisnąć.
A taka zadowolona byłam w ub tygodniu, jak żmudnie poblokowałam adresy i domeny. Przez kilka dni był względny spokój. I znowu się zaczęło. Od niedzieli mam już ponad 300 spamów emotka  emotka emotka
0 0

ondine

#5981979 Napisano: 18.02.2015 22:23:05
Może wyślijcie wniosek o wpisanie numeru na listę Robinsona? Może to pomoże. Tylko nie wiem jak wtedy będzie z SMS'ami od agencji, choć wydaje mi się, że nie powinno to się wykluczać...
Mnie też wkurza SPAM w T-Mobile (ale jeszcze mam odrobinę cierpliwości) o ile na telefony z Orange nie przychodzą żadne zbędne SMS'y o tyle T-Mobile musi mi wysłać milion idiotycznych SMS'ów i jeszcze te reklamy... Mnie się uczepiła jakaś "wróżka" i codziennie mam SMS typu "Na miłość boską, wysłuchaj mnie wreszcie!" emotka
0 0

kasiach

#5981981 Napisano: 18.02.2015 22:24:14
ziolko napisał(a):

Mysia napisał(a):

napisał(a):ziolko napisał(a):a mnie wkurza:

taaa... człowiek z Niemiec chce podzielić się swoim sekretem... albo czy mnie bolą nadgarstki lub kolana... albo coś na włosy chcą mi wcisnąć.
A taka zadowolona byłam w ub tygodniu, jak żmudnie poblokowałam adresy i domeny. Przez kilka dni był względny spokój. I znowu się zaczęło. Od niedzieli mam już ponad 300 spamów emotka  emotka emotka

To jak ostatnio zrobiłam porządki na mailu to dostawałam więcej spamu niż przed sprzątaniem
0 0

Gość: eveliina

#5982037 Napisano: 19.02.2015 08:44:12
Klienci, klienci i jeszcze raz klienci, wrrrrrrr....
0 0

asantesana

#5982513 Napisano: 20.02.2015 00:10:49
Wysiadam psychicznie z moim sąsiadem, na którego nie ma sposobu i nocami ćwiczy śpiew operowy przy głośnej muzyce lub akompaniuje sobie na fortepianie. Nie mam na niego sposobu. Od trzech nocy nie śpię. Pomimo zatyczek w uszach słyszę go nadal, nie jestem w stanie się skupić. Moje pytanie brzmi - czy ktoś miał do czynienia z zatyczkami, przy których nie będę słyszeć kompletnie nic i jak wygląda sprawa z takimi słuchawkami, których używają przy robotach budowlanych - czy one całkowicie wyciszają i są na tyle lekkie, że można ich używać do pracy przy komputerze?
Ewentualnie szukam dwóch rosłych panów, żeby mu wp....ć.
0 0

edzia21

#5982514 Napisano: 20.02.2015 00:17:30
asante napisał(a):

Wysiadam psychicznie z moim sąsiadem, na którego nie ma sposobu i nocami ćwiczy śpiew operowy przy głośnej muzyce lub akompaniuje sobie na fortepianie. Nie mam na niego sposobu. Od trzech nocy nie śpię. Pomimo zatyczek w uszach słyszę go nadal, nie jestem w stanie się skupić. Moje pytanie brzmi - czy ktoś miał do czynienia z zatyczkami, przy których nie będę słyszeć kompletnie nic i jak wygląda sprawa z takimi słuchawkami, których używają przy robotach budowlanych - czy one całkowicie wyciszają i są na tyle lekkie, że można ich używać do pracy przy komputerze?

Przecież to zakłócanie ciszy nocnej...to tak samo jakby imprezował. Ja bym się nie pieściła i waliła pod 997 emotka
0 0

joan

#5982515 Napisano: 20.02.2015 00:17:52
asante napisał(a):

Dzwonić trzeba na straż miejską, za pierwszym razem chyba jest pouczenie, za drugim już wyskoczy z kasy. A jeśli nie są miłośnikami opery, może już przy premierowej wizycie dostanie mandacik.
0 0

asantesana

#5982516 Napisano: 20.02.2015 00:26:06
To nie takie proste, mieszkanie wynajmuje i właścicielka panicznie boi się takich akcji, nie pozwoliła mi dzwonić, bo przecież "inni mogą zadzwonić". Problem polega na tym, że sąsiadem, który najbardziej cierpi jestem ja, obok i pod jego spodem nie ma nikogo. naciskam na złożenie pisma w spółdzielni, ale z tym też jest problem. Zostaje wyprowadzenie się, co chwilowo nie jest realne. 
0 0

edzia21

#5982517 Napisano: 20.02.2015 00:29:29
asante napisał(a):

To nie takie proste, mieszkanie wynajmuje i właścicielka panicznie boi się takich akcji, nie pozwoliła mi dzwonić, bo przecież "inni mogą zadzwonić". Problem polega na tym, że sąsiadem, który najbardziej cierpi jestem ja, obok i pod jego spodem nie ma nikogo. naciskam na złożenie pisma w spółdzielni, ale z tym też jest problem. Zostaje wyprowadzenie się, co chwilowo nie jest realne. 

Jakie dziwne podejście tej właścicielki emotka  ...ciekawe czy jakby jej chatę obrobili to również by nie zadzowniła, bo się boi dżizas... przecież policja/straż nie "zdradzi" panu wirtuozowi kto dzwonił. W takim razie nie mam pomyłu emotka
0 0

trebor1

#5982518 Napisano: 20.02.2015 00:29:52
moja siostra była w sytuacji odwrotnej, sąsiad jej uprzykrzał życie,
ciągłymi zgłoszeniami (niby) zakłócania ciszy nocnej,
policja stawiała się za każdym razem, także są przynajmniej u mnie się stawiają i żadnych takich zgłoszeń nie ignorują
0 0

asantesana

#5982519 Napisano: 20.02.2015 00:34:30
Długo by opowiadać, ale po kilku latach walki z nim (i nasłuchania się że jestem porąbana, bo mi wszystko przeszkadza) marzę tylko o świetnych zatyczkach do uszu (i własnym mieszkaniu) Czy ktoś takie zna - zatyczki a nie mieszkanie? 
0 0

edzia21

#5982520 Napisano: 20.02.2015 00:41:10
asante napisał(a):

Długo by opowiadać, ale po kilku latach walki z nim (i nasłuchania się że jestem porąbana, bo mi wszystko przeszkadza) marzę tylko o świetnych zatyczkach do uszu (i własnym mieszkaniu) Czy ktoś takie zna - zatyczki a nie mieszkanie? 

eee...z wlasnym mieszkaniem też nie jest tak kolorowo. Ja 1,5 roku temu wywaliłam kilkaset tysięcy na "wymarzone mieszkanie" i co? Nade mną zamieszkała parka, która non stop wierci w ścianach, tłupie w podłogę, drą się nawzajem na siebie...a na dodatek spłodzili sobie dziecię, które dzisiaj przywieźli ze szpitala i aż się boję emotka  Teraz pluję sobie w twarz, że zdecydowałam się na mieszkanie, a nie na szeregówkę. Nic przyjemnego. 

BTW. w temacie - niezmiernie wkurzają mnie sąsiedzi "z góry" grrr  emotka
0 0

trebor1

#5982521 Napisano: 20.02.2015 00:46:24
rzeczona powyżej siostra jest protetykiem słuchu, dowiem się jutro coś na temat "zatyczek absolutnych"
wiem, że robią indywidualne wyciski kształtu ucha, może takie "spersonalizowane" zatyczki byłyby najlepsze
0 0