Wkurza mnie...

waldi5

#5979937 Napisano: 14.02.2015 10:20:58
Próbowałem zrealizować bon sodexo z konkursu "POLOwanie na prezenty" ale Karlsbad przybił z tyłu bonu swoją pieczątkę, co oznacza dla każdego sklepu, że ten bon jest już zrealizowany emotka . Sprawdźcie swoje bony, bo też mogą być problemy. "Miejsce na pieczęć punktu akceptującego" powinno być czyste.
0 0

ino1975

#5980063 Napisano: 14.02.2015 17:55:49
Zdarzyło się już wiele razy, że chcę wziąć udział w jakimś konkursie z bazy (dziś już chyba z 5 razy) a tu się okazuje, że jako datę zakończenia podano datę ogłoszenia wyników, albo konkurs trwa tylko do określonej godziny albo data jest kompletnie z kapelusza. Czy naprawdę zajęłoby to dużo czasu, żeby dokładniej wczytać się w regulamin? Korona by komuś spadła z głowy, jakby w tytule konkursu wpisał np. "do 12:00". Takie sytuacje zdarzają się coraz częściej. Niestety zaczynam się zastanawiać, czy w ten sposób forumowicze nie chcą wyeliminować konkurencji i celowo wprowadzają innych w błąd. Za takie historie powinny być punkty karne.
0 0

Gość: kinga255

#5980083 Napisano: 14.02.2015 19:43:57
straszny tydzien niech sie juz skonczy.... zero totalne
0 0

Gość: mkmadzia7

#5980087 Napisano: 14.02.2015 20:03:42
ino1975 napisał(a):

Zdarzyło się już wiele razy, że chcę wziąć udział w jakimś konkursie z bazy (dziś już chyba z 5 razy) a tu się okazuje, że jako datę zakończenia podano datę ogłoszenia wyników, albo konkurs trwa tylko do określonej godziny albo data jest kompletnie z kapelusza. Czy naprawdę zajęłoby to dużo czasu, żeby dokładniej wczytać się w regulamin? Korona by komuś spadła z głowy, jakby w tytule konkursu wpisał np. "do 12:00". Takie sytuacje zdarzają się coraz częściej. Niestety zaczynam się zastanawiać, czy w ten sposób forumowicze nie chcą wyeliminować konkurencji i celowo wprowadzają innych w błąd. Za takie historie powinny być punkty karne.

Gdy zauważysz takie "niepoprawne" wpisy konkursowe daj znać emotka wszystko można poprawić emotka
0 0

magdalena1020

#5980174 Napisano: 15.02.2015 10:09:02
wkurza mnie imprezowy miks emotka emotka
0 0

nanajka81

#5980176 Napisano: 15.02.2015 10:11:56
magdalena1020 napisał(a):

wkurza mnie imprezowy miks emotka emotka

mnie wkurzał do czasu aż dostałam 3 info (kazda na innego maila) ze wygralam mixa mimo iz tylko o jednym wiedzialam ze wygralam, reszta okazala sie totalnym zaskoczeniem - widocznie tak szybko maile wpisywalam ze nie zlapalam faktu iz wygralam emotka
0 0

pioge7

#5980180 Napisano: 15.02.2015 10:33:26
wkurza mnie moja pamięć: o wszystkim przypominam sobie po fakcie.....  emotka emotka emotka nic ino lać po tym głupim łbie....
0 0

lusienka

#5980181 Napisano: 15.02.2015 10:52:46
Wkurza mnie,że największa wena przychodzi mi po zakończeniu konkursu,zamiast w trakcie i czasem wysyłam hasła beznadziejne,byle nie mieć na sumieniu,że nie spróbowałam.emotka
0 0

cudaczek121

#5980215 Napisano: 15.02.2015 14:15:01
Wkurza mnie,że prawie za każdym razem. kiedy idę do kolektury u siebie w Długołęce we Freshu, to akurat mają awarię lottomatuemotka
0 0

joan

#5980275 Napisano: 15.02.2015 18:22:04
Tumiwisizm i olewajtyzm obowiązków służbowych - przez czyjeś debilne podejście pierdyknęłam dziś na lodzie i tylko cudem nic mi nie ma emotka Oczywiście boleć boli emotka
0 0

synk

#5980283 Napisano: 15.02.2015 18:47:07
wkurza mnie że nie mogę się wstrzelić w wyniki Intermarche Pingwiny...mam wrażenie że dają nagrody losowo.
0 0

ela

#5980318 Napisano: 15.02.2015 19:58:59
wkurza mnie ze zbierałam  głosy od pierwszego dnia na rossnet  i jeszcze wczoraj mieściłam się w rankingu  az wkroczyło kilka osób  (jedna nawet wczoraj dodała prace) i przepiła mnie głosami o 70   . emotka emotka
0 0

slonecznik1309

#5980345 Napisano: 15.02.2015 21:06:13
wkurzyłam się, bo wysłałam po raz drugi zgłoszenie na konkurs, a mam 1 paragon emotka a myślałam, że jeszcze nie wysłałam....(wysłałąm inną treść, tak na szybko) emotka ale matoł ze mnieemotka
0 0

edzia21

#5980347 Napisano: 15.02.2015 21:09:07
ela napisał(a):

wkurza mnie ze zbierałam  głosy od pierwszego dnia na rossnet  i jeszcze wczoraj mieściłam się w rankingu  az wkroczyło kilka osób  (jedna nawet wczoraj dodała prace) i przepiła mnie głosami o 70   . emotka emotka

Tak to już jest w konkursach na glosy...szkoda nerwów i czasu emotka  Kiedyś też się w to bawiłam...strata czasu emotka
0 0

androm

#5980353 Napisano: 15.02.2015 21:23:13
nigdy nie biorę udziału w konkach na klikanie. Uważam, że normalni organizatorzy już dawno powinni z nich zrezygnować, bo są nieuczciwe i bez sensu.
0 0

defed

#5980366 Napisano: 15.02.2015 21:54:15
emotka androm napisał(a):

nigdy nie biorę udziału w konkach na klikanie. Uważam, że normalni organizatorzy już dawno powinni z nich zrezygnować, bo są nieuczciwe i bez sensu.

Zgadzam się w 100%-ach emotka  aczkolwiek chętnie klikam, jeśli mam możliwość sprawić tym komuś przyjemność...
0 0

koper

#5980378 Napisano: 15.02.2015 22:09:12
Ja na początku mojej konkursowej kariery naiwnie myślałam, że konkursy "na lajki" polegają na tym, że człowiek przegląda sobie galerie konkursową i po prostu głosuje na pracę która mu się podoba  emotka  Wiadomo, że można też poprosić znajomych o zagłosowanie, ale większość głosów ma się od przypadkowych ludzi  emotka
Potem trafiłam na to forum i odkryłam wątek "kliknijcie", pomyślałam sobie wtedy, ale fajnie, jak tu wszyscy sobie na forum pomagają bezinteresownie, jedna wielka konkursowa rodzina emotka  Wchodziłam w linki i jak praca podobała mi się, to głosowałam, ot tak po prostu.
Aż w końcu, pewnego pięknego dnia i ja postanowiłam wziąć udział w konkursie klikanym, zgłosiłam pracę, powiadomiłam znajomych i zamieściłam link w odpowiednim temacie na forum. Jakie było moje zdziwienie jak zaczęłam dostawać wiadomości z numerem głosu i linkiem do "odkliknięcia" emotka  i dopiero wtedy zaczęłam rozumieć na czym polegają te konkursy emotka
0 0

trebor1

#5980383 Napisano: 15.02.2015 22:23:56
a ja pamiętam zamierzchłe czasy, w których był prowadzony konkurs nudle knorra,
polegał on na tym, że z jakiś od czapy ikonek (dostępnych w aplikacji) się coś układało, i się to "błyskotliwie" opisywało
jedo moje dzieło zostało wybrane przez komisję i jako jedno z 10 najlepszych w tygodniu, zostało nastepnie poddane pod głosowanie...
wtedy to chyba wysmażyłem jednego z pierwszych postów na forum i poprosiłem o głos,
jak się potem okazało byłem na pierwszym miejscu do ostatniego dnia głosowania, aż mnie zdyskwalifikowali...
po ktoś tu z agencji był na forum i zauważył mój wpis.
I komisja uznała że to nie fer.... że namawiam (a przy okazji jaby nie było propaguję markę ich klienta)
Czaicie, teraz każdy zabiega by informacja o konku przenosiła się po znajomych w sieci wirusowo, i zeby innych namawiac na głosy...
a wtedy... do tej pory to jest dla mnie nie pojęte (to było z 8 lat temu pewnie). Kuriozum

0 0

sylzab2294

#5980395 Napisano: 15.02.2015 22:41:57
trebor1 napisał(a):

polegał on na tym, że z jakiś od czapy ikonek (dostępnych w aplikacji) się coś układało, i się to "błyskotliwie" opisywało
jedo moje dzieło zostało wybrane przez komisję i jako jedno z 10 najlepszych w tygodniu, zostało nastepnie poddane pod głosowanie...
wtedy to chyba wysmażyłem jednego z pierwszych postów na forum i poprosiłem o głos,
jak się potem okazało byłem na pierwszym miejscu do ostatniego dnia głosowania, aż mnie zdyskwalifikowali...
I komisja uznała że to nie fer.... że namawiam (a przy okazji jaby nie było propaguję markę ich klienta)
Czaicie, teraz każdy zabiega by informacja o konku przenosiła się po znajomych w sieci wirusowo, i zeby innych namawiac na głosy...
a wtedy... do tej pory to jest dla mnie nie pojęte (to było z 8 lat temu pewnie). Kuriozum

do tego niestety dochodzi jeszcze jeden czynnik.... Stary jak świat i zowie się ZAZDROŚĆ... ot, taka mała dygresja  emotka
0 0

ondine

#5980400 Napisano: 15.02.2015 22:53:44
trebor1 napisał(a):

No ale teraz to chyba organizatorzy zdają sobie sprawę z tego, że nieuczciwie są zbierane "kliki" i dają na to przyzwolenie. Bo nie wierzę, że naiwnie myślą, że faktycznie ktoś ma tyle znajomych na FB albo każdego znajomego i członka rodziny namawia do kliknięcia w jego link/zagłosowania itd.
Ja też, pewnie jak każdy, miałam swój punkt zwrotny emotka Czasem się jeszcze (ale baaardzo rzadko) pokuszę, ale szybko się otrząsam i uświadamiam, że marnuję czas. To konkursy na kombinacje, myślę, że każdego kiedyś przestaje kręcić tego typu rywalizacja emotka
0 0