Wkurza mnie...

ultrixx

#5980426 Napisano: 16.02.2015 00:38:43
waldi5 napisał(a):

Próbowałem zrealizować bon sodexo z konkursu "POLOwanie na prezenty" ale Karlsbad przybił z tyłu bonu swoją pieczątkę, co oznacza dla każdego sklepu, że ten bon jest już zrealizowany emotka . Sprawdźcie swoje bony, bo też mogą być problemy. "Miejsce na pieczęć punktu akceptującego" powinno być czyste.

mój bon Sodexo też "pięknie" podstemplowanyemotka
0 0

ziolko

#5980501 Napisano: 16.02.2015 10:56:35
ultrixx napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Próbowałem zrealizować bon sodexo z konkursu "POLOwanie na prezenty" ale Karlsbad przybił z tyłu bonu swoją pieczątkę, co oznacza dla każdego sklepu, że ten bon jest już zrealizowany emotka . Sprawdźcie swoje bony, bo też mogą być problemy. "Miejsce na pieczęć punktu akceptującego" powinno być czyste.

mój bon Sodexo też "pięknie" podstemplowanyemotka

mój też.. ma stempel "promocja Mondelez" emotka  czyli co? nie zrealizuję go? 
Pójdę dziś do mojego sklepu i zapytam się

Ale z drugiej strony to jest miejsce na pieczątkę nabywcy, więc skoro Mondelez nabył, to chyba dobrze? 
0 0

dorotade

#5980503 Napisano: 16.02.2015 10:59:19
Wkurza mnie to, że ślęczę nad pracami na konkursy, a wystarczyłoby machnąć jeden rysunek i posyłać go gdzie się da:

https://www.faceb...fbid=627192804049163

https://www.faceb.../?type=1&theater
0 0

ZetZ

#5980508 Napisano: 16.02.2015 11:06:12
dorotade napisał(a):

ziolko napisał(a):

ultrixx napisał(a):

waldi5 napisał(a):Próbowałem zrealizować bon sodexo z konkursu "POLOwanie na prezenty" ale Karlsbad przybił z tyłu bonu swoją pieczątkę, co oznacza dla każdego sklepu, że ten bon jest już zrealizowany emotka . Sprawdźcie swoje bony, bo też mogą być problemy. "Miejsce na pieczęć punktu akceptującego" powinno być czyste.

mój też.. ma stempel "promocja Mondelez" emotka  czyli co? nie zrealizuję go? 
Pójdę dziś do mojego sklepu i zapytam się

Ale z drugiej strony to jest miejsce na pieczątkę nabywcy, więc skoro Mondelez nabył, to chyba dobrze? 

U mnie jeszcze lepsza historia-w rozmowie tel. poinformowano mnie o wygraniu bona a przyszedł kubek!!! wrrrr.teraz muszę pisać reklamacje i kolejne koszty wysyłki poleconego .
0 0

ultrixx

#5980509 Napisano: 16.02.2015 11:07:12
ziolko - ty zapewne masz podbity bon do Polo i to jest ok, ja pod koniec wysyłki bonów dostałam zamiast bonu do Polo bon Sodexo, który powinien być czysty, a stempel powinien być przystawiony dopiero w momencie jego realizacji przez dowolny sklep akceptujący bony Sodexo... w Karlsbadzie to sobie raczej zakupów nie zrobięemotka
0 0

ziolko

#5980514 Napisano: 16.02.2015 11:16:43
ultrixx napisał(a):

ziolko - ty zapewne masz podbity bon do Polo i to jest ok, ja pod koniec wysyłki bonów dostałam zamiast bonu do Polo bon Sodexo, który powinien być czysty, a stempel powinien być przystawiony dopiero w momencie jego realizacji przez dowolny sklep akceptujący bony Sodexo... w Karlsbadzie to sobie raczej zakupów nie zrobięemotka

fakt... bon do polo.. nie sodexo. Zakręciłam się.
Czyli wszystko ok?
0 0

milax88

#5980524 Napisano: 16.02.2015 11:44:50
dorotade napisał(a):

Wkurza mnie to, że ślęczę nad pracami na konkursy, a wystarczyłoby machnąć jeden rysunek i posyłać go gdzie się da:

https://www.faceb...fbid=627192804049163

https://www.faceb.../?type=1&theater

No to tak było na creativemagazine.pl z kosmetykami Avon. Ktoś napisał, że jedna praca wygrała już w innym konkursie (i ten tekst już nie był własnością tej osoby), ale z tego co widziałam to sam portal CM nie odniósł się do tego. Myślę, że z zazdrości nikt takich rzeczy by nie pisał.
0 0

lusienka

#5980538 Napisano: 16.02.2015 12:00:58
ziolko napisał(a):

ultrixx napisał(a):

fakt... bon do polo.. nie sodexo. Zakręciłam się.
Czyli wszystko ok?

Ja mam bon do polo też podbity przez Karlsbad,czyli zrobię zakupy?
A w temacie wkurza mnie,że od piątku 13 pech mnie nie opuszcza emotka
0 0

aneta411

#5980791 Napisano: 16.02.2015 20:51:37
Ja miałam na Sodexo pieczątkę i w Smyku nie było problemów z realizacją bonu. Też z POLOwania.
0 0

liga100

#5980830 Napisano: 16.02.2015 22:06:37
Wkurza mnie że ludzie są zazdrosni i zawistni - zamiast gratulowac wygranej szpeca i piszą przykre rzeczy, aż odechciewa się wszystkiego
0 0

lusienka

#5980835 Napisano: 16.02.2015 22:21:33
liga100 napisał(a):

Wkurza mnie że ludzie są zazdrosni i zawistni - zamiast gratulowac wygranej szpeca i piszą przykre rzeczy, aż odechciewa się wszystkiego

Ja mam tak z rodzinką,żal ich ściska gdy coś wygram.Kto im broni,niech też grają...konkursy są dla wszystkich i czasem naprawdę trzeba włożyć wiele trudu i poświęcenia aby coś osiągnąć! Dlatego już nawet się nie chwalę przed nimi moimi nagrodami,bo tylko potem kraczą abym czasem czegoś znowu nie wygrała...emotka
0 0

sylzab2294

#5980836 Napisano: 16.02.2015 22:31:22
lusienka napisał(a):

liga100 napisał(a):Wkurza mnie że ludzie są zazdrosni i zawistni - zamiast gratulowac wygranej szpeca i piszą przykre rzeczy, aż odechciewa się wszystkiego

Ja mam tak z rodzinką,żal ich ściska gdy coś wygram.Kto im broni,niech też grają...konkursy są dla wszystkich i czasem naprawdę trzeba włożyć wiele trudu i poświęcenia aby coś osiągnąć! Dlatego już nawet się nie chwalę przed nimi moimi nagrodami,bo tylko potem kraczą abym czasem czegoś znowu nie wygrała...emotka

haha, dopiero rozmawiałam z koleżanką na ten temat....Ostatnimi czasy dali mi popalić twierdząc, że to nic nie kosztuje i że mam im wygrać też... Gdzie bym nie pojechała i co bym nie miała wszystko z konkursów, echhh szkoda gadać nawet emotka
0 0

lusienka

#5980841 Napisano: 16.02.2015 22:51:04
sylzab2294 napisał(a):

ktosiek napisał(a):

napisał(a):liga100 napisał(a):Wkurza mnie że ludzie są zazdrosni i zawistni - zamiast gratulowac wygranej szpeca i piszą przykre rzeczy, aż odechciewa się wszystkiego

haha, dopiero rozmawiałam z koleżanką na ten temat....Ostatnimi czasy dali mi popalić twierdząc, że to nic nie kosztuje i że mam im wygrać też... Gdzie bym nie pojechała i co bym nie miała wszystko z konkursów, echhh szkoda gadać nawet emotka

Gdy mój synek wygrał własnoręcznie zrobioną pracą plastyczną tablet,to potem usłyszałam,że nawet mnie nie stać na kupno kupno dziecku tableta emotka . A ja im odpowiedziałam : Po co mam wyskakiwać z tysiąca,skoro mam tak zdolne dziecko,że potrafi samo sobie na niego zapracowaćemotka . A cała zawiść siedziała w tym,że teraz mój synek w rodzinie jest najmłodszy a bawi się najdroższym cackiem,bo reszta ma buble za max 300złemotka i może jestem wredna ale najlepszą nagrodą było zobaczenie ich min,bo po prostu wkurza mnie ta ich zazdrość,rozumiem gdyby to sąsiad!Ale rodzinaemotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5980842 Napisano: 16.02.2015 22:54:06
sylzab2294 napisał(a):

ktosiek napisał(a):

napisał(a):liga100 napisał(a):Wkurza mnie że ludzie są zazdrosni i zawistni - zamiast gratulowac wygranej szpeca i piszą przykre rzeczy, aż odechciewa się wszystkiego

ja cieszę sie z każdej wygranej czy wygram ja czy ktoś, czy to auto czy smycz, bo to sens życia znajdować radość nie tylko w milionach, ale i w tym zwykłym kubku do codziennej kawy, który może dać cenniejsze emocje niż najdroższy voucher, a tak z perspektywy przeżytych lat i osób, które zwłaszcza w ostatnim czasie poznaję bardzo mi się podobają te cytaty, prawdziwe i głębokie!  http://demotywato...torego-wilka-karmisz    i perełka! http://demotywato...czlowieka-rzekl-ktos
0 0

Gość: hittmanka

#5980848 Napisano: 16.02.2015 23:28:55
ojjjj.... mnie wkurza że sępią nawet rzeczy które kupuję bo nie mogę wygrać emotka mam takie zboczenie, że lubię zmieniać telefony, nie na jakieś wypasione ale takie po 500-700 zł ale żeby miały już coś czego nie miał poprzedni model.... nigdy nie biorę abonamentu tylko jak sobie odłożę to za rok, półtora kupuję na allegro nowy. Moja matka jak tylko powiem, że mam nowy tel. albo zauważy, to poprzedni próbuje wysępić dla mojego siostrzeńca (jej jedynego wnusia). Na początku mu dawałam ale jak się kapnęłam, że on je bierze żeby sprzedać(jeszcze mają zazwyczaj roczną gwarancję) w komisie a sam ma abonament z tel. to mi ręce opadły.... co do konkursowych rzeczy to moja mama chyba nawet się nie pyta czy może coś zabrać.... emotka
0 0

ankasss

#5980850 Napisano: 16.02.2015 23:37:57
kurczę moja rodzina to chyba jest nie normalna, bo jak chcę im dać coś co wygrałam to zazwyczaj nie chcą przyjąć albo chcą się jakoś zrewanżować. I wtedy to mi jest głupio emotka . A ostatnio facet, który kupował ode mnie coś na olx zamiast się targować to  chciał zapłacić więcej. Chyba mam szczęście:) oby się nie popsuło. A, żeby było w temacie to wkurza mnie, że jestem chora i nie chcę mi się grać, weny brak.
0 0

zabcia0410

#5980851 Napisano: 16.02.2015 23:42:17
aneta19790411 napisał(a):

Ja miałam na Sodexo pieczątkę i w Smyku nie było problemów z realizacją bonu. Też z POLOwania.

ja wczoraj realizowałam bony z polowania   i bez najmniejszego problemu a pieczątka oczywiście była
0 0

joan

#5980904 Napisano: 17.02.2015 09:56:48
Siedzę wczoraj przed lapkiem, a tu nagle coś z tyłu jakby strzeliło, ciche jęknięcie, ostatnie tchnienie. Patrzę - nic, niby wszystko ok. Przed snem doznałam olśnienia - głośniki padły. Sprawdzam teraz: nie działają. Nic z tego nie rozumiem, przeca laptoka mam kilka miesięcy i niczego wczoraj nie słuchałam emotka
0 0

ameryka

#5980931 Napisano: 17.02.2015 10:34:02
spoko - mi ostatnio na zimnym palniku nagle w pustym garnku "pyknęło" nie wiedziałem co jest grane. Po chwili patrzę na garnku emaliowanym który był z Knorra (dawna promocja bodajże z C4) pojawił się odprysk !! Garnek kosztował 450 zł !!
0 0

mysia

#5980943 Napisano: 17.02.2015 11:04:22
giulietta napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

napisał(a):ktosiek napisał(a):

napisał(a):napisał(a):liga100 napisał(a):Wkurza mnie że ludzie są zazdrosni i zawistni - zamiast gratulowac wygranej szpeca i piszą przykre rzeczy, aż odechciewa się wszystkiego

ja cieszę sie z każdej wygranej czy wygram ja czy ktoś, czy to auto czy smycz, bo to sens życia znajdować radość nie tylko w milionach, ale i w tym zwykłym kubku do codziennej kawy, który może dać cenniejsze emocje niż najdroższy voucher, a tak z perspektywy przeżytych lat i osób, które zwłaszcza w ostatnim czasie poznaję bardzo mi się podobają te cytaty, prawdziwe i głębokie!  http://demotywato...torego-wilka-karmisz    i perełka! http://demotywato...czlowieka-rzekl-ktos

ładnie napisane emotka też doceniam te mniejsze nagrody, często oddaje takie wygrane pewnej rodzince bo dzieciaki mają dużo radochy np. chciałam wygrać im ferie z Milką, ustrzeliłam ślizgacze, ale dzieci i tak były zachwycone emotka
a WKURZA MNIE jak znajomi pytają: co znowu wygrałaś? a gdzie? a co zrobiłaś/napisałaś? a gdzie szukasz konkursów? a najlepsze: jak będzie gdzieś konkurs to PODEŚLIJ MI INFO to też wezmę udział! Od dawna już staram się nie wygadać, że to nie kupione a wygrane. Ludzie nie zdają sobie sprawy ile czasu poświęcamy na konkursy emotka Z rodzinką też uwielbiam się dzielić, zawsze cieszą się ze mną z każdej wygranej emotka
0 0