Wkurza mnie...

milax88

#6007951 Napisano: 22.04.2015 12:20:07
karolkas napisał(a):

milax88 napisał(a):

Wkurzyłam się bo w Koralu wygrałam aparat fotograficzny ale okazuje się, że od 7 kwietnia jest konkurs a paragon mam z 4 kwietniaemotka Mam cichą nadzieję, że nie będą sprawdzać paragonów jakoś szczególnie dokładnie emotka

nie wiem jak sprawdzają, ale mi kazali odsyłać tyle paragonów ile zdjęć zgłosiłam w pierwszym tygodniu

Ja zgłosiłam tylko jedno zdjęcie.
0 0

edzia21

#6007953 Napisano: 22.04.2015 12:21:04
icotynato napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cb656 napisał(a):

napisał(a):edzia21 napisał(a):nie zawsze "piwna degustacja" idzie w parze z brzuchem...mój popija od lat, a jest plaski jak deska 

Luzik... żarcik taki emotka

Ależ wiem  emotka

a w temacie: WKURZA MNIE Poczta Polska... emotka emotka  list polecony, nadany 14 kwietnia...jeszcze nie dotarł. S...  emotka

Może on był w tym aucie pocztowym  co go cięzarówka przygniotła parę dni temu

emotka  a na jakiej trasie?
0 0

maria1980

#6007969 Napisano: 22.04.2015 13:11:06
milax88 napisał(a):

karolkas napisał(a):

milax88 napisał(a):Wkurzyłam się bo w Koralu wygrałam aparat fotograficzny ale okazuje się, że od 7 kwietnia jest konkurs a paragon mam z 4 kwietniaemotka Mam cichą nadzieję, że nie będą sprawdzać paragonów jakoś szczególnie dokładnie emotka

nie wiem jak sprawdzają, ale mi kazali odsyłać tyle paragonów ile zdjęć zgłosiłam w pierwszym tygodniu

Ja zgłosiłam tylko jedno zdjęcie.

Karolkas chodziło zapewne o to,że raczej sprawdzają paragony skoro każą odsyłać tyle ile było zgłoszeń  emotka
0 0

aniolka2310

#6007980 Napisano: 22.04.2015 13:31:07
Poczta Polska emotka  Człowiek płaci specjalnie więcej żeby przesyłka była polecona i priorytetowa, a oni nie dość, że nie dostarczają przesyłki szybko, to nie dostarczają jej wcale emotka  A na dodatek dzięki ich działaniom przepada nagroda emotka
0 0

milax88

#6007986 Napisano: 22.04.2015 13:43:29
To mój pierwszy konkurs tego typu więc naiwnie wierzę w to, że nie sprawdzą. Może jeszcze znajdę gdzieś paragon, może ktoś będzie mieć. Kurde, ale jestem zła! 
0 0

sylzab2294

#6007994 Napisano: 22.04.2015 14:02:56
aniolka2310 napisał(a):

Poczta Polska emotka  Człowiek płaci specjalnie więcej żeby przesyłka była polecona i priorytetowa, a oni nie dość, że nie dostarczają przesyłki szybko, to nie dostarczają jej wcale emotka  A na dodatek dzięki ich działaniom przepada nagroda emotka

znam to z autopsji, dzięki poczcie kochanej naszej przepadła mi cenna nagroda, a list się nigdy nie odnalazł... emotka
0 0

Gość: Ewelajna

#6008041 Napisano: 22.04.2015 16:46:22
Wkurza mnie strasznie że ludzie grają bez paragonów. Jak się uda to na forum się "skombinuje". Jak nie to trudno. Odbierają szansę tym którzy grają regulaminowo:(
0 0

dysia

#6008047 Napisano: 22.04.2015 16:59:43
...Kasztelan w żabceemotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#6008048 Napisano: 22.04.2015 17:03:00
Ewelajna napisał(a):

Wkurza mnie strasznie że ludzie grają bez paragonów. Jak się uda to na forum się "skombinuje". Jak nie to trudno. Odbierają szansę tym którzy grają regulaminowo:(

Nie zmieni się  to dopóki ludzie będą sprzedawali paragony na zakończone konkursy po 5 zł. emotka Kiedyś było to min 30% wartości nagrody, czasami 50%. Wtedy grało się zupełnie inaczej. Kupował ktoś na nadprogramową wygraną. Teraz w konkursach bez nr paragonu niektórzy tych paragonów nie mają wcale i kupują je już po wygranej.
0 0

mama2006

#6008052 Napisano: 22.04.2015 17:18:10
icotynato napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cb656 napisał(a):

napisał(a):edzia21 napisał(a):nie zawsze "piwna degustacja" idzie w parze z brzuchem...mój popija od lat, a jest plaski jak deska 

Ależ wiem  emotka

a w temacie: WKURZA MNIE Poczta Polska... emotka emotka  list polecony, nadany 14 kwietnia...jeszcze nie dotarł. S...  emotka

do mnie wczoraj przyszła kartka ( z Londynu) z życzeniami na święta .........Bożego Narodzenia  emotka
0 0

Gość: stamp

#6008055 Napisano: 22.04.2015 17:32:20
mama2006 napisał(a):

icotynato napisał(a):

edzia21 napisał(a):

napisał(a):cb656 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):edzia21 napisał(a):nie zawsze "piwna degustacja" idzie w parze z brzuchem...mój popija od lat, a jest plaski jak deska 

Ależ wiem  emotka

do mnie wczoraj przyszła kartka ( z Londynu) z życzeniami na święta .........Bożego Narodzenia  emotka

emotka emotka
0 0

Gość: Ewelajna

#6008060 Napisano: 22.04.2015 17:37:55
stamp napisał(a):

mama2006 napisał(a):

icotynato napisał(a):

napisał(a):edzia21 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):cb656 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):edzia21 napisał(a):nie zawsze "piwna degustacja" idzie w parze z brzuchem...mój popija od lat, a jest plaski jak deska 

Ależ wiem  emotka

emotka emotka

Ja tam nie wiem, wszyscy tak narzekają na tą pocztę, a ja nigdy nie miałam problemów.
Dużo sprzedaję na allegro i paczki, listy wysłane poleconym priorytetem przed 15:00 zawsze są u odbiorcy na drugi dzień.
Do mnie też zawsze wszystko dociera. Raz w życiu miałam tylko sytuację że przepadła mi nagroda (patelnia Tefal). Listonosz miał urlop i był akurat jakiś inny, nowy i zamiast do mnie pod 29A wrzucił awizo dwukrotnie pod 29... A że sąsiadka jest wredna i nienawidzi innych ludzi nie pofatygowała się wrzucić tego do mojej skrzynki...
0 0

sylzab2294

#6008077 Napisano: 22.04.2015 18:36:14
Ewelajna napisał(a):

stamp napisał(a):

mama2006 napisał(a):

napisał(a):icotynato napisał(a):

napisał(a):napisał(a):edzia21 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):cb656 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):edzia21 napisał(a):nie zawsze "piwna degustacja" idzie w parze z brzuchem...mój popija od lat, a jest plaski jak deska 

Ależ wiem  emotka

emotka emotka

Ja tam nie wiem, wszyscy tak narzekają na tą pocztę, a ja nigdy nie miałam problemów.
Dużo sprzedaję na allegro i paczki, listy wysłane poleconym priorytetem przed 15:00 zawsze są u odbiorcy na drugi dzień.
Do mnie też zawsze wszystko dociera. Raz w życiu miałam tylko sytuację że przepadła mi nagroda (patelnia Tefal). Listonosz miał urlop i był akurat jakiś inny, nowy i zamiast do mnie pod 29A wrzucił awizo dwukrotnie pod 29... A że sąsiadka jest wredna i nienawidzi innych ludzi nie pofatygowała się wrzucić tego do mojej skrzynki...

to po prostu nic tylko się cieszyć emotka  Ale uwierz, że tak się zdarza...Mi poczta wypłaciła wtedy odszkodowanie w kwocie UWAGA! 3,50zł. A nagroda warta była grubo ponad tysiąc wtedy...Niestety trafiłam na agencję, która mi nie uznała reklamacji pomimo dowodu wysyłki listu i wysłania nawet drugiego paragonu po raz kolejny... Teraz też wysyłam pocztą, na razie jest ok, ale powiem szczerze, że w głębi duszy odrobina niepokoju i strachu zostaje....
0 0

mama2006

#6008080 Napisano: 22.04.2015 18:44:30
Ewelajna napisał(a):

stamp napisał(a):

mama2006 napisał(a):

napisał(a):icotynato napisał(a):

napisał(a):napisał(a):edzia21 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):cb656 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):edzia21 napisał(a):nie zawsze "piwna degustacja" idzie w parze z brzuchem...mój popija od lat, a jest plaski jak deska 

Ależ wiem  emotka

emotka emotka

ja nie narzekam, tylko stwierdzam fakt,że chyba im się pomyliły święta, pocztowcom. emotka
0 0

zaczytana-pola

#6008122 Napisano: 22.04.2015 20:56:56
Wszechobecny jazgot wszechwiedzącej emotka
0 0

mia

#6008141 Napisano: 22.04.2015 21:54:21
Mnóstwo rzeczy.
A w szczególności linki w odpowiedziach konkursowych. Linki do prezentacji, filmików, zdjęć...
Tym razem na tapetę wjechał konkurs belVita. Organizator chce przepisy. Po prostu przepisy i konkretnie przepisy (co nawet widać po wygranych - poezje, dowcipy, filozoficzne wynurzenia o życiu nie mają wzięcia).
No i jakby chciał zdjęcia, to by dodał miejsce na wgranie pliku, tak?
Ale nie kuźwa, trzeba wszak wyskoczyć ponad pospólstwo i jak się nie da wgrać zdjęcia, to chociaż link podać.emotka
"Ach proszę tylko rzucić okiem..."
Nie wiem, czy organizator rzucił czy nie (ja rzuciłam), ale nawet jak rzucił, to d..a z tego (w sensie nagrody). Brawa dla organizatora. Tego organizatora.

emotka
Jutro nie mam czasu, bo cały dzień jestem w pracy, ale w piątek chyba sobie zadzwonię do organizatora konkursu bakaliowego w Biedronce.
Cudów tam nie posłałam, ale nie chcę przegrać z linkiem do filmiku, na którym entuzjastycznie wyszczerzone dziecię w bluzeczce z napisem BakaD'Or buduje wieżę Eiffla z rodzynków.
0 0

marzenier

#6008145 Napisano: 22.04.2015 22:05:56
mia napisał(a):

Mnóstwo rzeczy.
A w szczególności linki w odpowiedziach konkursowych. Linki do prezentacji, filmików, zdjęć...
Tym razem na tapetę wjechał konkurs belVita. Organizator chce przepisy. Po prostu przepisy i konkretnie przepisy (co nawet widać po wygranych - poezje, dowcipy, filozoficzne wynurzenia o życiu nie mają wzięcia).
No i jakby chciał zdjęcia, to by dodał miejsce na wgranie pliku, tak?
Ale nie kuźwa, trzeba wszak wyskoczyć ponad pospólstwo i jak się nie da wgrać zdjęcia, to chociaż link podać.emotka
"Ach proszę tylko rzucić okiem..."
Nie wiem, czy organizator rzucił czy nie (ja rzuciłam), ale nawet jak rzucił, to d..a z tego (w sensie nagrody). Brawa dla organizatora. Tego organizatora.

Może , trzeba tych z biedy od bakalii tak zawczasu podesłać do niech na warsztaty "Jak olewac linki w zgłoszeniach"
Bo obawiam się , że dla tego temomixa,niektórzy są w stanie odwalic niezły teatr emotka
0 0

mia

#6008147 Napisano: 22.04.2015 22:09:46
Twój post i edycja mojego się minęły.
To samiutko mi przyszło do głowy.emotka
0 0

pioge7

#6008148 Napisano: 22.04.2015 22:14:34
obniżanie przez producentów wagi produktów i pozostawianie cen jakich były... no wściec się można:
Danio było 160g jest 140g
Serek Hochland: 150g jest 130g
Keczup Tortex 500 g jest 470g
Pepsi 2,5l teraz 2,25....
i wiele więcej,
no niby kilka gram ale w skali kraju to mnóstwo a ceny jakie są takie były, nieraz wyższegdybym w sklepie nie robił i nie zauważył zmiany kodów kreskowych na kasę fiskalną to bym nawet nie zauważył bo opakowania praktycznie takie jaki były emotka
0 0

joan

#6008159 Napisano: 22.04.2015 23:44:19
Anula wszędzie. Do zdjęć obowiązkowo rymy. Do tekstu obowiązkowo zdjęcie. Jestem ofiarą stalkingu.
0 0