Wkurza mnie...

Gość: nouvelle

#6008826 Napisano: 24.04.2015 11:22:32
Kate78 napisał(a):

bc14 napisał(a):

Kurka alita 0/4 Playbooy czy to możlwe - drugi tydzień juz nic

Możliwe, u mnie 0/2 emotka

0/3 nie gram. Ciągle mam nadzieję na jakąś loterię, a powinnam wbić sobie do głowy, że nigdy nic nie wygram emotka
0 0

laurette

#6008895 Napisano: 24.04.2015 11:59:25
facebook bo mnie zblokował cyt. Funkcja oznaczania stron jako lubianych jest tymczasowo zablokowana do 1 maja o 10:02." poza ym usunał moje polubienia z 30 dni, a więc tyle konkursów  pójdzie sie walić  emotka
0 0

Gość: mikki85

#6008898 Napisano: 24.04.2015 12:01:05
e-konkowe POWIADOMIENIA mnie wkurzają
0 0

ziolko

#6008906 Napisano: 24.04.2015 12:05:05
laurette napisał(a):

facebook bo mnie zblokował cyt. Funkcja oznaczania stron jako lubianych jest tymczasowo zablokowana do 1 maja o 10:02." poza ym usunał moje polubienia z 30 dni, a więc tyle konkursów  pójdzie sie walić  emotka

pewno przekroczyłaś limit 5 tys polubień
0 0

zdolnabestia

#6008923 Napisano: 24.04.2015 12:20:21
anialistopad napisał(a):

co sie dzieje z ekonkami.na czerwono wyświetla mi sie,ze mam 2 wiadomości,a jak na nie klikam to jest napis dodano odp. Paragony
o co chodzi? A i tych wiadomosci juz nie ma

To nie wiadomości, a powiadomienia, że ktoś napisał coś pod Twoim postem na forum. Powiadomienia są w fazie testowej.
0 0

79magda

#6009031 Napisano: 24.04.2015 15:34:39
Wkurzyła mnie Shonda Rhimes  emotka Chirurdzy bez Dereka?! Seriously?!
0 0

Gość: chochliczka

#6009032 Napisano: 24.04.2015 15:35:01
Wkurza mnie dziś wszystko emotka

Od paru tygodni non stop bolala mnie glowa nad okiem ,czoło- wszystko z prawej strony.Dostalam zastrzyki plus leki przeciwbólowe. Nagle przeszlo, za to z lewej strony zaczal bolec mnie policzek jakby mi ktos przywalil, lewa strona nosa i gorne zeby ;/ Myslalam, ze mam chorego zeba wiec poszlam do dentysty, okazalo sie ze zeby zdrowe, dentystyka zasugerowala, ze to zatoki. Zrobilam zdjecie zatok - niby plynu nie ma, a boli jak cholera emotka  ech 
0 0

aguagu

#6009037 Napisano: 24.04.2015 15:47:51
79magda napisał(a):

Wkurzyła mnie Shonda Rhimes  emotka A Chirurdzy bez Dereka?! Seriously?!

A mnie właśnie wkurzyła 79magdaemotka  
0 0

slonko365

#6009039 Napisano: 24.04.2015 15:51:23
chochliczka napisał(a):

Od paru tygodni non stop bolala mnie glowa nad okiem ,czoło- wszystko z prawej strony.Dostalam zastrzyki plus leki przeciwbólowe. Nagle przeszlo, za to z lewej strony zaczal bolec mnie policzek jakby mi ktos przywalil, lewa strona nosa i gorne zeby ;/ Myslalam, ze mam chorego zeba wiec poszlam do dentysty, okazalo sie ze zeby zdrowe, dentystyka zasugerowala, ze to zatoki. Zrobilam zdjecie zatok - niby plynu nie ma, a boli jak cholera emotka  ech 

emotka
0 0

79magda

#6009040 Napisano: 24.04.2015 15:53:58
aguagu napisał(a):

79magda napisał(a):

Sorry za spoiler emotka
0 0

aguagu

#6009045 Napisano: 24.04.2015 16:02:48
79magda napisał(a):

aguagu napisał(a):

79magda napisał(a):

Sorry za spoiler emotka

Nie wybaczę! 
Po odejściu Kristiny serial już wiele stracił, a teraz... emotka  
A oglądałaś Sposób na morderstwo, albo scandal, też Shondy?
0 0

bachacz

#6009051 Napisano: 24.04.2015 16:19:42
Wkurza mnie bezmyślność (choć ciśnie się inny przymiotnik) i interesowność ludzi.Człowiek już nie zawsze brzmi dumnie. Szkoda gadać...
0 0

mia

#6009055 Napisano: 24.04.2015 16:32:25
bachacz napisał(a):

Wkurza mnie bezmyślność (choć ciśnie się inny przymiotnik) i interesowność ludzi.Człowiek już nie zawsze brzmi dumnie. Szkoda gadać...

Ja dzisiaj mam taki nastrój, że tylko się zastrzelić.emotka
Ale żeby Ciebie pocieszyć, powiem Ci, że własnie dziś zleciłam przelanie 1% podatku na konto małej Zuzi. Może akurat trochę Ci się polepszy humor...emotka
0 0

ludzka_istota

#6009072 Napisano: 24.04.2015 16:58:59
aguagu napisał(a):

79magda napisał(a):

aguagu napisał(a):

79magda napisał(a):

Sorry za spoiler emotka

Nie wybaczę! 

ja dziś od rana mam ten sam powód wkurzenia. Jak można? No jak?
0 0

maa

#6009106 Napisano: 24.04.2015 18:31:43
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie mój kolega z którym znamy się od 16 lat i jesteśmy w stałym kontakcieemotka Dzwonimy do siebie,chodzimy czasem na kawę/piwo/pizzę i gadamy przez fb. Moi rodzice uznawali go nawet swego czasu za mojego faceta,he,he. Na początku marca przyszedł nawet do mojego ojca do biura,aby skonsultować treść swojej umowy deweloperskiej i normalnie gadaliśmy. Po czym dwa dni temu z profilu jego Mamy na fb (mam ją w znajomych, bo jego rodzice i brat mnie bardzo lubią), dowiedziałam się,że jej syn, a mój kolega 21 marca wziął ślub cywilny, m.in. aby szybciej i łatwiej uzyskać kredyt na ich wspólne mieszkanie emotka Nie znam tej dziewczyny, bo zawsze spotykaliśmy się tylko we dwoje albo w gronie naszych znajomych z liceum. Rozumiem,że to była taka skromna, rodzinna uroczystość, nie oczekiwałam zaproszenia, ale jestem zła, że mi tak po ludzku nie powiedział, że tego a tego dnia wziął ślub.Mało tego dzień po ceremonii były jego urodziny, smsa mu wysłałam z życzeniami, podziękował,ale jakoś przemilczał fakt zawarcia związku małżeńskiego emotka Ja nie wiem, wszyscy tacy interesowni ostatnio, Kasia doradź, pomóż, kasę pożycz, to adres, numer telefonu znają, a jak przychodzi co do czego, nawet zawiadomić o jakimś miłym wydarzeniu, to już nie łaskaemotka

moja rada jest taka: zadzwoń do kolegi, grzecznie pogratuluj i spytaj dlaczego nie dał znać.
0 0

bachacz

#6009109 Napisano: 24.04.2015 18:55:34
mia napisał(a):

bachacz napisał(a):

Ja dzisiaj mam taki nastrój, że tylko się zastrzelić.emotka
Ale żeby Ciebie pocieszyć, powiem Ci, że własnie dziś zleciłam przelanie 1% podatku na konto małej Zuzi. Może akurat trochę Ci się polepszy humor...emotka

Mia, dziękuję za gest, za przytulenie i za fakt, że zrozumiałaś bez mojego rozpisywania. W Twoim przypadku człowiek zawsze będzie brzmieć dumnie. Cóż czasami łyżka dziegciu zepsuje beczkę miodu. Dobrze, że więcej tego miodu niż dziegciu emotka
0 0

Gość: iskierka

#6009123 Napisano: 24.04.2015 19:23:30
chochliczka napisał(a):

Troszkę faktycznie wygląda na zatoki .Mi często nawalają zwłaszcza w wietrzne dni .Jakiś czas temu za każdym razem myslałam ze sobie głowę z bólu oderwę ,zaczynały zatoki przechodziło na ucho i wchodziło na dolne zęby do połowy szczęki ....po wyrwaniu zęba na szczękę już ból nie wchodzi ( może ząb od korzenia się zaczyna psuć?)  ps podobno zwykły rtg nie pokazuje dokładnie stanu zatok .Ostatnio kręciło mi się w głowie i zaczynałam mieć kłopoty z pamięcią i koncentracją okazało się że zatrzymała się wydzielina w zatokach. Lekarka kazała mi brać Cirrus bez recepty i przeszło ... Ja ogólnie jak mi zatoki zaczynają dokuczać to biorę ibuprom zatoki +maść rozgrzewająca na bolące miejsca ..Moja ciotka chwali sobie ziołowy sinulan na oczyszczenie zatok ,ale w aptekach są też tańsze kapsułki
0 0

petunija1

#6009125 Napisano: 24.04.2015 19:31:12
ludzka_istota napisał(a):

aguagu napisał(a):

79magda napisał(a):

aguagu napisał(a):

79magda napisał(a):

Sorry za spoiler emotka

Nie wybaczę! 

ja dziś od rana mam ten sam powód wkurzenia. Jak można? No jak?

Zabiję Was-jeszcze nie oglądałam!emotka
0 0

maria1980

#6009131 Napisano: 24.04.2015 19:55:14
spartoo i ich produkty partnerskie emotka
0 0

malutka456

#6009254 Napisano: 25.04.2015 00:49:48
wkurza mnie kasztelan w zabce, nescafe w ITM, a najbardziej TEŚCIOWA! Wyremontowaliśmy mieszkanie, urządziliśmy, zajęliśmy się sprzedażą....a teraz ONA się wypięła i nie dostaniemy nawet całego zwrotu za meble, które według naszej rodzinnej umowy zostają na mieszkaniu (już sprzedanym), a Ona zwraca nam poniesione koszty! Jestem zła i mam żal do Niej. Nie chodzi nawet o pieniądze, ale o to, że tak się nie robi, nikomu! Ufff, już mi nieco lepiej emotka
0 0