Wkurza mnie...

Gość: kubatbg

#6094480 Napisano: 15.10.2015 15:27:11
u mnie wieeeele razy pomagało emotka emotka
0 0

mia

#6094533 Napisano: 15.10.2015 16:58:14
Wszystko się chrzani... emotka
Na wszystkich frontach. Od finansów po zdrowie. Zaczyna mi brakować już sił, żeby to udźwignąć.emotka
Niech mnie ktoś dobije, albo pocieszy, jeśli to możliwe...emotka
0 0

toka

#6094538 Napisano: 15.10.2015 17:04:53
kubatbg napisał(a):

u mnie wieeeele razy pomagało emotka emotka

chciałoby się zapytać co pomogło-kosmetyczka czy fryzjer?Ale pewnie chodzi o przyjaciółki  
0 0

MEG13

#6094544 Napisano: 15.10.2015 17:14:36
mia napisał(a):

Na wszystkich frontach. Od finansów po zdrowie. Zaczyna mi brakować już sił, żeby to udźwignąć.emotka

to ta jesienna aura wpędza nas w szaro-bury nastrój. Jak wszystko się wali, to znaczy że wkrótce powoli zacznie się poprawiać, bo gorzej być już nie może, tylko iskierka pozytywnego myślenia może tu pomóc, trzymam kciuki, zobaczysz jutro wyjdzie słońceemotka
0 0

koper

#6094581 Napisano: 15.10.2015 18:19:46
*mia jakbrakuje sił, to podziel się z kimś ciężarem, we dwójkę będzie łatwiej udźwignąć. 
Mogę polecić powtarzanie sobie codziennie słów Dalejlamy: Jeśli problem da się rozwiązać, to nie ma się co martwić, jeżeli jednak nie da, to martwienie się niczego nie zmieni. 
U mnie działa...
0 0

asiam

#6094619 Napisano: 15.10.2015 19:13:16
mia napisał(a):

A ja mam taką dewizę:
Nigdy nie jest tak źle ,żeby nie mogło być gorzej.
Może to pomożeemotka
0 0

zaczytana-pola

#6094623 Napisano: 15.10.2015 19:21:06
kubatbg napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

A mnie wkurza, że nie potrafię wyleczyć się ze swojego EX emotka  rozstaliśmy się rok temu po 6 latach związku... emotka  emotka   emotka

jazda z przed tego komputera !!!!! dzisiaj kosmetyczka i fryzjer jutro przyjaciółki, dobry humor + impreza = w sobotę nowy facet (albo kilka numerów do kilku facetów) i "problem" z głowy .....

emotka
0 0

sosna

#6094625 Napisano: 15.10.2015 19:24:20
Ronja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ronja napisał(a):

Mnie wkurzają wszelkie wypowiedzi, które już na początku zdania mówią o całym narodzie - Polakach , a potem następuje przypisywanie jakiejś negatywnej cechy. Zwłaszcza, że w 99,99% dotyczy to banalnych spraw, na forach i FB.   Dlaczego całość ma obrywać za garstkę idiotów? Skąd się to wzięło?

Wiadomo... z Polski... emotka

Wpędzanie w komp
Ronja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ronja napisał(a):

Mnie wkurzają wszelkie wypowiedzi, które już na początku zdania mówią o całym narodzie - Polakach , a potem następuje przypisywanie jakiejś negatywnej cechy. Zwłaszcza, że w 99,99% dotyczy to banalnych spraw, na forach i FB.   Dlaczego całość ma obrywać za garstkę idiotów? Skąd się to wzięło?

Wiadomo... z Polski... emotka

Wpędzanie w kompleksy emotka

Kocham Polaków, cała moja rodzina tu żyje, nikt nie chce mieszkać za granicą. emotka
0 0

29renata

#6094632 Napisano: 15.10.2015 19:37:48
bc14 napisał(a):

wkurzaja mjie loterie, loterie ia jeszcze bardziej l. ze w nich nie wygrywam a paragpny ciagle kupuje;/

Niedawno wygrałam bon w loterii Nestle, dziś okazało się, że z wygranej nici, bo podając nr paragonu pomyliłam cyfry podałam 0 zamiast 9. Tak to jest jak się nie założy okularów...
0 0

nanajka81

#6094633 Napisano: 15.10.2015 19:41:29
bc14 napisał(a):

wkurzaja mjie loterie, loterie ia jeszcze bardziej l. ze w nich nie wygrywam a paragpny ciagle kupuje;/

witaj w klubie emotka nigdy mnie nie losuja emotka
0 0

slonko365

#6094636 Napisano: 15.10.2015 19:47:31
Ech, kupić Heinekena na Shellu, zamiast na Statoil... emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6094643 Napisano: 15.10.2015 20:00:28
Ronja napisał(a):

mnie nie wkurza, ale przeraża skąd przy praktycznie nieograniczonym dostępie do wiedzy, wartości itp. w ogóle biorą się idioci? w dodatku obserwując rzeczywistość, czytając tylko nagłówki artykułów, a zwłaszcza komentarze pod nimi widzę, że to zjawisko się nasila.... 
0 0

oryginalny80

#6094645 Napisano: 15.10.2015 20:05:17
slonko365 napisał(a):

Witaj w klubieemotka   Najlepsze jest to, że zorientowalem się o moim błędzie dopiero po twoim wpisie.
0 0

slonko365

#6094648 Napisano: 15.10.2015 20:11:02
oryginalny80 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Witaj w klubieemotka   Najlepsze jest to, że zorientowalem się o moim błędzie dopiero po twoim wpisie.

A taka byłam troszkę zdziwiona, czemu na stacji nie ma żadnych informacji o loterii emotka  No to tyle dobrze, że się zorientowałam przed wysłaniem zgłoszenia... mam nadzieję, że Ty też.
0 0

taalvikki

#6094650 Napisano: 15.10.2015 20:19:57
giulietta napisał(a):

Ronja napisał(a):

mnie nie wkurza, ale przeraża skąd przy praktycznie nieograniczonym dostępie do wiedzy, wartości itp. w ogóle biorą się idioci? w dodatku obserwując rzeczywistość, czytając tylko nagłówki artykułów, a zwłaszcza komentarze pod nimi widzę, że to zjawisko się nasila.... 

wiedza sobie jest, ale jeszcze trzeba po nią sięgnąć, rozpatrzyć, a następnie zinterpretować. a każdy interpretuje po swojemu, co prowadzi do tego, że jedni drugich nazywają idiotami choćby dlatego, że mają inne zdanie. jest to dość skomplikowana kwestia, bo trzeba mieć jeszcze definicję idioty.

a dostęp do wartości? według mnie jest coraz mniejszy, gdyż tradycyjne wartości są raczej w społeczeństwie wyśmiewane.

tak, czy tak, zjawisko samo w sobie niekoniecznie się nasila, gdyż tzw. "idioci" byli zawsze. nasila się za to marketing, który wie, że na idiotach łatwo zarobić - a zrobi się to, gdy zaproponuje się owym idiotom to, czego oni pragną. zauważmy, że w konkursach sami nieraz piszemy idiotyczne wierszyki, które niekoniecznie uważamy za ambitne, ale o których wiemy, że spodobają się organizatorom. emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6094673 Napisano: 15.10.2015 21:07:14
taalvikki napisał(a):

giulietta napisał(a):

Ronja napisał(a):

wiedza sobie jest, ale jeszcze trzeba po nią sięgnąć, rozpatrzyć, a następnie zinterpretować. a każdy interpretuje po swojemu, co prowadzi do tego, że jedni drugich nazywają idiotami choćby dlatego, że mają inne zdanie. jest to dość skomplikowana kwestia, bo trzeba mieć jeszcze definicję idioty.

a dostęp do wartości? według mnie jest coraz mniejszy, gdyż tradycyjne wartości są raczej w społeczeństwie wyśmiewane.

tak, czy tak, zjawisko samo w sobie niekoniecznie się nasila, gdyż tzw. "idioci" byli zawsze. nasila się za to marketing, który wie, że na idiotach łatwo zarobić - a zrobi się to, gdy zaproponuje się owym idiotom to, czego oni pragną. zauważmy, że w konkursach sami nieraz piszemy idiotyczne wierszyki, które niekoniecznie uważamy za ambitne, ale o których wiemy, że spodobają się organizatorom. emotka

właśnie sięgnąć... a tak ciężko niektórym, a kiedyś jedna książka na kilka klas, sięgnąć i jeszcze przyswoić emotka  a definicja idioty (takie mało konkretne określenie, a zarazem szerokie) na podstawie komentarzy  w necie zawiera od tych, co są nimi na własne życzenie do zupełnych zwyrodnialców jako ludzie.... każdy ma swój rozum i od niego zależy jakimi wartościami będzie się kierował, a przez to kim będzie emotka
0 0

mia

#6094702 Napisano: 15.10.2015 22:13:59
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, słowa otuchy, tu i na PW. Może to śmieszne, ale naprawdę już mi lżej. emotka emotka
Koper, a ten cytat, to sobie chyba w stopkę wstawię! Genialny jest.emotka
0 0

holala

#6094733 Napisano: 15.10.2015 22:54:08
mnie biedronka wkurza.. od tygodnia nic  emotka emotka , a wszystko od akcji z dublami, chociaz nie dublowalam...
0 0

Gość: czarnygreg

#6094738 Napisano: 15.10.2015 23:05:45
holala napisał(a):

mnie biedronka wkurza.. od tygodnia nic  emotka emotka , a wszystko od akcji z dublami, chociaz nie dublowalam...

eee, tam , nie przejmuj się, to tylko chwilowy spadek mocyemotka
jak chlapniesz tropicany, zagryziesz laysami to dasz czadu! 
0 0

ondine

#6094746 Napisano: 15.10.2015 23:31:04
Wkurzają mnie te skierowania od lekarza POZ do dermatologa... Kolejek to nie zmniejszyło, a po to, żeby dostać to skierowanie muszę zmarnować pół dnia w przychodni... I kolejny miesiąc oczekiwania na wizytę emotka
0 0