Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
snowflake
Postów 1349
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Niestety
Taką wiadomośc dostałam na konto internetowe:
"Dzień dobry, od 29 stycznia 2016 r. zmienią się m.in. zasady korzystania z bankomatów oraz sposób rozliczania transakcji zagranicznych. Znajdzie to odzwierciedlenie w Tabeli Opłat i Prowizji ING Banku Śląskiego Spółka Akcyjna dla osób fizycznych. Poniżej przedstawiamy informacje o tych zmianach. Ponieważ są one bardzo ważne, prosimy dokładnie się z nimi zapoznać.
- 0 zł za wypłaty gotówki z bankomatów ING Banku. Aby ułatwić dostęp do naszych bankomatów, ciągle zwiększamy ich liczbę – w styczniu 2016 roku będzie ich już 1200;
- 0 zł za wypłaty gotówki z bankomatów sieci Planet Cash. Dzięki współpracy z siecią Planet Cash, z końcem stycznia 2016 roku, do Twojej dyspozycji będzie dodatkowo 2100 bankomatów;
- 2,50 zł za każdą wypłatę gotówki ze wszystkich pozostałych bankomatów w kraju, z wyjątkiem pierwszej wypłaty rozliczonej w danym miesiącu (miesiąc liczymy od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia kolejnego miesiąca). Jeśli więc będziesz potrzebować gotówki szybko i niezależnie od miejsca, raz w miesiącu wypłacisz ją za darmo z dowolnego bankomatu.
- saldo swojego konta sprawdzisz również w bankomatach, które nie należą do naszego banku ani do sieci Planet Cash. Koszt jednego sprawdzenia salda to 1,50 zł. W bankomatach ING Banku oraz sieci Planet Cash usługa ta jest bezpłatna."
===========
Wkurza mnie tez poczta na wp
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zaczytana-pola
Postów 11529
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym wkurza mnie ostatnio moje roztrzepanie i nieuwaga
Gość: poprostuanette
snowflake
Postów 1349
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: poprostuanette
stellasz
Postów 208
Data rejestracji 10.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurzył jakiś palant, który wydzwaniał do mnie całe dwa dni, w końcu odebrałam, a ten w imieniu Orange z "genialną" propozycją. Jak powiedziałam, że wszystko spoko, ale ja wydaję mniej na telefon niż mi proponuje to się po prostu rozłączył w połowie mojego zdania
baxter
Postów 2772
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
calle
Postów 84
Data rejestracji 09.09.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
T-mobile usługi bankowe
baxter
Postów 2772
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdobyłem te paragony nie najmniejszym kosztem, a okazało się, że i te które miałem "niby spoza listy" też uznawali
Niech to Lord Vader pochłonie!
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
Gość: awi
Jak już jestem w tym wątku, to napiszę co mnie dziś wkurza: przed chwilą przecięłam sobie dłoń dość głęboko ostrym nożem. Nerwy raczej nietknięte. Kurcze, przede mną dwa dni wolnego, miałam plany kulinarne i guzik z tego buuuu
asiunia260
Postów 583
Data rejestracji 05.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takie zabawy potrafią być oczyszczające. z wkurzenia też, więc.. nie ma co się wkurzać.
-----------------------------------------------
mnie wkurzają coraz bardziej żałosne wyniki leniwca. niedługo nagrodzą imię typu: DobryLeniuANaszPanieDajNamDzisDoładowanie..
aha. i konkursy z samochodami wkurzają mnie też. będę je omijać łukiem parysko triumfalnym.
we must suffer to free our pain
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10