Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wysłałam im tych danych i 100 zł otrzymałam.
Kiedyś w Rafaello nie wzięłam udziału.bo za pralinki za 70 zł chcieli też numer dowodu, pesel i nie wiadomo co jeszcze. Na moje pytania, po co im to, nie potrafili przekonywająco odpowiedzieć.
Jasne... jeszcze mnie stać na pralinki, a moich danych nie podaję wszystkim, jak leci, bo wystarczy jakiś lewus w agencji i weźmie kredyt na mnie, a później to JA będę miała nieprzyjemności.
Zaś przy cenniejszych nagrodach muszą odprowadzać podatek do właściwego US, dlatego potrzebują pesel. Ale ludzie... nie sprzedawajcie się za byle co
W końcu agencje handlują naszymi danymi. Tylko o tym nie mówią
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
nkba
Postów 1793
Data rejestracji 22.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polec
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: katrin22
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I zastanawiam się co mogę z tym zrobić, oprócz wycofania oczywiście swoich danych z takiej bazy .
asiatko
Postów 1502
Data rejestracji 06.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kemli
Postów 351
Data rejestracji 23.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
goldbutterfly
Postów 105
Data rejestracji 04.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie martw się - ja mam już w ciągu 2 lat piąty ganglion na nadgarstku. Dwa wycięte chirurgicznie. Trzy pękły zanim doczekałam się zabiegu (3-5 miesięcy oczekiwania w kolejce na zabieg). Teraz zmieniam chirurga, bo ponoć dobrze wycięty nie odrasta nigdy
joan
Postów 18686
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Mojemu facetowi się wchłonął, wiele razy masowałam ten ganglion z miłością
Mnie wyskoczyła torebka stawowa, ale na operację się nie zgodziłam, bo nie chciałam, żeby mi grzebano w nadgarstku. Żyje się normalnie, jedynie mostka na wszelki wypadek nie robię
foton
Postów 233
Data rejestracji 20.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
goldbutterfly
Postów 105
Data rejestracji 04.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18686
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Wszystkie zęby mam swoje - również bez mostka
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłana w poniedziałek, dziś w końcu do mnie dotarła, bo osoba nadająca nie pofatygowała się, żeby wpisać mój numer telefonu. Kurier najpierw nie miał kwitków do awizo, wczoraj je miał i w końcu dowiedziałam się, że był i dziś jak się z nim umówiłam - kurtkę dostałam.
Aleee... jak wypełniałam jakieś potwierdzenie odbioru nagrody, to okazało się, że trzeba podać numer dowodu
Kurtka o wartości dokładnie 208 zł, co wynika z dokumentu. Org - Agora, a dokładnie Radio Tok FM. .
Ktoś wie, czy Agora jest taka szczególarska i będą się czepiać??
W kwestii firm sprzedających nasze dane... oni je pozyskują z różnych źródeł, np. allegro, olx, lokalne portale itp. Firma jest zarejestrowana na Litwie.
Wiele firm, mniejszych i większych, kupuje od nich bazy danych, bo za 2 miliony adresów płacą 700 zł netto... chociaż cena pewnie zależy od zasobności bazy, im więcej danych, tym większa kwota.
Kilka razy uprzejmie zapytałam nadawcę newslettera, do którego nie zapisywałam się nigdy (np. myjnia samochodowa w Rzeszowie), albo inne "kwiatki" i właśnie od nich dowiedziałam się, że litewska firma sprzedaje nasze dane.
Albo ktoś pozyskuje je z portali.
Np. kiedyś, ponad rok temu wygrałam jeden bilet na jakieś przedstawienie i chciałam drugi odkupić od kogoś. Podałam pod wynikami konkursu swojego maila, że jak ktoś chce sprzedać, to jestem chętna.
I co?? właśnie stamtąd oszuści wzięli mój adres!! napisałam im, że adres był podany tylko i wyłącznie w celu kupna określonej rzeczy, a nie zapisywania mnie do newslettera, którego nie chcę.
Jak znajdę nazwę firmy, to napiszę, co to za gagatki
snowflake
Postów 1352
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
joan
Postów 18686
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ano właśnie - jak chcieli przegrać, to mogli w opcji 0:3, a tak mi zostało mniej czasu na konkursowanie
karolinamat
Postów 696
Data rejestracji 24.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane