Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#6160132 Napisano: 15.02.2016 11:45:56
@zezowaty_kot napisał(a):

Ja dziś postanowiłam wrócić po 3 miesiącach nieobecności i też nie jest prosto emotka

Nie wracaj, nie warto. Już za długo Cię nie było. Nie dasz rady się wpasować emotka emotka
0 0

ludzka_istota

#6160133 Napisano: 15.02.2016 11:48:50
poniedziałek emotka
0 0

zezowaty_kot

#6160135 Napisano: 15.02.2016 11:50:08
zaczytana-pola napisał(a):

Ja dziś postanowiłam wrócić po 3 miesiącach nieobecności i też nie jest prosto emotka

Nie wracaj, nie warto. Już za długo Cię nie było. Nie dasz rady się wpasować emotka emotka

Hehehehe przeglądam konkursy i faktycznie, nie ma na czym oka zawiesić, 3 strona promocyjnych i raptem 2 akcje mnie zainteresowały.
Gdzie się podziaaaaaayyłyyyyy tamte pryyywatkiiii...
0 0

joan

#6160139 Napisano: 15.02.2016 11:57:03

Bes sęsu. I znowu większa konkurencja. A myślałam, że może nowego kota masz i jest ciekawszy, niż konkursy emotka
0 0

zaczytana-pola

#6160300 Napisano: 15.02.2016 16:14:51
Gdzie nasze forum, takie jak kiedyś? Takie spokojne, takie przyjazne? emotka Wkurza mnie to emotka
0 0

maryam

#6160314 Napisano: 15.02.2016 16:33:49
Dlaczego nikt nie chwali się autkami z tego konkursu https://www.e-kon....html#.VsHuoivSm3c  emotka
0 0

zaczytana-pola

#6160317 Napisano: 15.02.2016 16:34:46
maryam napisał(a):

Dlaczego nikt nie chwali się autkami z tego konkursu http://www.e-konk...sa.html#.VsHuoivSm3c  emotka

Jedna osoba się pochwaliła. Ogólnie odnoszę wrażenie, że ostatnio większość po prostu boi się chwalić takimi wygranymi emotka
0 0

edzia21

#6160318 Napisano: 15.02.2016 16:35:20
maryam napisał(a):

Dlaczego nikt nie chwali się autkami z tego konkursu http://www.e-konk...sa.html#.VsHuoivSm3c  emotka

Nikt? Chwaliła się 1 osoba w MDW. A poza tym, to loteria w którą gra cała Polska...
0 0

Gość: meduza2015

#6160339 Napisano: 15.02.2016 16:55:18
Czy ktoś już odbierał śniadaniówki?bylam przy okazji w C4 i niestety nie odebrałam bo nie mają ich ba nawet byli zaskoczeni.
0 0

anialistopad

#6160351 Napisano: 15.02.2016 17:16:57
Nawet kubka ze słodkiej chwili nie wygrałam emotka  co za dzień dziś parszywy mam .Od samego rana zła jestem ,idę na papieroska może zły nastrój minie na chwilę  emotka
0 0

batistutek123

#6160507 Napisano: 15.02.2016 21:23:30
anialistopad napisał(a):

A mnie dziś od rana wszystko wkur....pies obudził mnie o 1:30 i musiałam z nim wyjść. Później o 6 powtórka tylko tym razem załatwił mi sie na dywan . Maly do szkoly nie chcial wstac.ludzie chodzą i nie patrzą jak idą.pchają się pod tramwaj.aż kierowca zwracał im uwagę. Al zła dziś jestem i rozstawiam wszystkich po kątach

współczuję mężowi i dzieciom- dobrze że nie jestem żonaty.
Dlatego jestem zdania, że pies tylko na polu i w budzie. Czasem puszczam do domu na chwile do pieca, żeby się ogrzał jak zimno na polu.
0 0

Paula_Paula

#6160512 Napisano: 15.02.2016 21:43:54
A  mnie wkurzyło Belriso, kupiłam 8 beznadziejnych, niedobrych deserków i nawet rękawicy mi nie dali!
0 0

doris1

#6160527 Napisano: 15.02.2016 22:17:42
Wkurza mnie, że ludzie nie odpowiadają na pwemotka
Najczęściej sprawa dotyczy osób, które ogłaszają się ze sprzedażą, wymianą, a potem ani be ani me...
Kultura wymaga odpisać przynajmniej, że np. nie jest się zainteresowanym wymianą.
0 0

Gość: kasiul

#6160528 Napisano: 15.02.2016 22:31:14
doris1 napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie odpowiadają na pwemotka
Najczęściej sprawa dotyczy osób, które ogłaszają się ze sprzedażą, wymianą, a potem ani be ani me...
Kultura wymaga odpisać przynajmniej, że np. nie jest się zainteresowanym wymianą.

Wkurza mnie dokładnie to samo! Wiadomość wyświetlona i pozostawiona bez echa. emotka
0 0

staszek

#6160529 Napisano: 15.02.2016 22:33:54
batistutek123 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A mnie dziś od rana wszystko wkur....pies obudził mnie o 1:30 i musiałam z nim wyjść. Później o 6 powtórka tylko tym razem załatwił mi sie na dywan . Maly do szkoly nie chcial wstac.ludzie chodzą i nie patrzą jak idą.pchają się pod tramwaj.aż kierowca zwracał im uwagę. Al zła dziś jestem i rozstawiam wszystkich po kątach

Dlatego jestem zdania, że pies tylko na polu i w budzie. Czasem puszczam do domu na chwile do pieca, żeby ogrzał się jak zimno na polu.

A jeszcze niedawno szukałeś żony, rozmyśliłeś się?
0 0

batistutek123

#6160536 Napisano: 15.02.2016 22:42:26
staszek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dlatego jestem zdania, że pies tylko na polu i w budzie. Czasem puszczam do domu na chwile do pieca, żeby ogrzał się jak zimno na polu.

A jeszcze niedawno szukałeś żony, rozmyśliłeś się?

czasem się zastanawiam, czy aby na pewno mi jest potrzebna. Nie każda kobieta nadaję sie "nawet" na kandydatkę.
Musi być mądra, rozważna i wyważona. Niestety ja zero imprez i nie słucham muzyki -czasem jakieś ludowe. Wole cos sam pośpiewać/ wymyślić. Zero telewizji i telefon wyłączam razem z internetem na noc.
0 0

Gość: katrin22

#6160545 Napisano: 15.02.2016 22:56:23
batistutek mądra dziewczyna nie pójdzie kraść znicze.....ba! nawet nie przyjdzie jej to na myśl. Tobie przyszło choćby tu sprowokować, a to świadczy o braku normalności.
defed dobrze zauwżyła NOC nastała.
0 0

batistutek123

#6160548 Napisano: 15.02.2016 23:02:07
katrin22 napisał(a):

batistutek mądra dziewczyna nie pójdzie kraść znicze.....ba! nawet nie przyjdzie jej to na myśl. Tobie przyszło choćby tu sprowokować, a to świadczy o braku normalności.
defed dobrze zauwżyła NOC nastała.

tylko, że według mnie to nie jest kradzież- jak to nazwałaś, ale nie będę sie rozwodził na ten temat wiele już o tym pisałem i nikomu tego nie polecam to moje zdanie i moja decyzja. Skąd wiesz czy mądrej dziewczynie przyjdzie to na myśl- czym jest mądrość, widzę że wszystko według twojej własnej hierarchii wartości, ale ludzie nie są tacy sami, ba! świat jest różny i przez to jest piękny. To samo zjawisko, każdy może rozpatrywać na różne sposoby i wyciągnąć inne wnioski. Wobec tego wole być nie normalny, ale sobą!
0 0

dolly

#6160552 Napisano: 15.02.2016 23:05:06

anialistopad napisał(a):

Dlatego jestem zdania, że pies tylko na polu i w budzie. Czasem puszczam do domu na chwile do pieca, żeby się ogrzał jak zimno na polu.

Czyli gdzie wg. Ciebie jest miejsce kobiety?
I jaki powinien byc mężczyzna,  skoro kobieta madra, zrównoważona....? Bo rozumiem, ze Ty taki jestes?
0 0

batistutek123

#6160556 Napisano: 15.02.2016 23:16:46
Napiszę to drugi raz mi się zdarza- kobieta powinna być "niewolnicą", tylko wtedy będzie w pełni szczęśliwa. Proszę nie traktować tego w pełni dosłownie. Mój kuzyn, nie zgadza się ze mną- mówi o czymś w rodzaju "towarzyszki"- to jego zdanie, ale gorzej ode mnie poparte.
Wiem i rozumiem was, też kiedyś tego nie rozumiałem i zareagował bym agresywnie. Po 7 latach różnych praktyk- to najlepsza droga do odbudowania właściwych więzi w naszych Rodzinach, Rodach, Narodach, Mirach. Nikogo do niczego nie zmuszam i nie chce żeby to miało taki charakter- jedynie dzielę się wiedzą którą posiadam i jest odpowiednio ugruntowana w pismach Słowiańskich. Słowianki były bardzo szczęśliwe, nie było tych "pseudo" problemów które sa dzisiaj.
 Po co ja mam to tłumaczyć.Tutaj taki pomocny filmik,, bardzo króciutki - https://www.youtu.../watch?v=9tO1vuD3eJU

Trudno jest mówić o sobie, wydaję mi się że jestem dobrym, sprawiedliwym i bardzo wyrozumiałym człowiekiem, pomagam każdemu czasem "zarywam przez to nocki" ale warto, wystarczy słowo dziękuję. Gdy trzeba zostanę nawet z dzieckiem, albo pomogę w stajni sąsiadowi(kilka miesięcy- za darmo, jak trzeba). Mówią o mnie że mam "bardzo dobre serce". Nie rozliczam nikogo do grosza, a pieniądz traktuję tylko jako niezbędną "protezę" do życia. Bo nawet podatek na wsi musze zapłacić za dom i stodołę. Średnio zarabiam i pracuję 2-3 razy w roku jak mi pasuję.

Oczywiście ja tak nikogo nie zamierzam traktować, do wszystkiego się dochodzi wolnymi krokami i w pełni świadomie. Musi być tez tego świadoma kobieta, no i oczywiście mężczyzna. Tylko wtedy to współgra.
0 0