Wkurza mnie...

asiatko

#6164076 Napisano: 23.02.2016 18:21:21
dolly napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

defed napisał(a):

syndrom odstawienia dziecka do przedszkola - często gadam do siebie podczas zakupów, dawniej chodziłam do sklepu z synem  emotka

A czym wytłumaczyć opóźnienie wystąpienia tego syndromu o kilka lat? emotka

Mam jeden pomysl, ale chyba lepiej bys zyl w nieświadomości emotka

Po fb latał niedawno taki obrazek na którym pisało że jeśli gadasz do siebie to prawdopodobnie jesteś członkiem jednoosobowego zarządu firmy i właśnie odbywa się jego posiedzenie... czy jakoś w ten deseń
0 0

dolly

#6164079 Napisano: 23.02.2016 18:31:12
asiatko napisał(a):

Po fb latał niedawno taki obrazek na którym pisało że jeśli gadasz do siebie to prawdopodobnie jesteś członkiem jednoosobowego zarządu firmy i właśnie odbywa się jego posiedzenie... czy jakoś w ten deseń

To jedna z tych bardziej optymistycznych wersji emotka
0 0

delvitto

#6164088 Napisano: 23.02.2016 18:58:39
wkurza mnie, że mieszkam w dużym mieście, ale nie mam ani Intermarche, ani Polomarketu, ani Kauflanda:( a właśnie tam "się dzieje" najwięcej emotka
0 0

pioge7

#6164091 Napisano: 23.02.2016 19:04:52
wszyscy się chwalą paczką sprzątaczką a ja przy 14 zgłoszeniu nadal nic emotka jedno tylko siostra zgarnęła (laik konkursowy a ja nic)
0 0

gosposia07

#6164093 Napisano: 23.02.2016 19:08:20
pioge7 napisał(a):

wszyscy się chwalą paczką sprzątaczką a ja przy 14 zgłoszeniu nadal nic emotka jedno tylko siostra zgarnęła (laik konkursowy a ja nic)

Ja po pierwszej edycji obraziłam się na paczkę -(portfela)sprzątaczkę. W ramach strajku- nie kupuję emotka
0 0

defed

#6164095 Napisano: 23.02.2016 19:11:22
pioge7 napisał(a):

a już myślałam, że tylko mnie nie wylosowali, tyle tu wpisów w MDW  emotka  (4 paragony)
0 0

pioge7

#6164099 Napisano: 23.02.2016 19:14:10
gosposia07 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja po pierwszej edycji obraziłam się na paczkę -(portfela)sprzątaczkę. W ramach strajku- nie kupuję emotka

w 1 edycji grałem ale lepszy skutek emotka
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a już myślałam, że tylko mnie nie wylosowali, tyle tu wpisów w MDW  emotka  (4 paragony)

no własnie widzę i patrzę ile osób się chwali... zwłaszcza że po weekendzie dużo losowali a tu nic emotka ani 1 emotka
0 0

Gość: iskierka

#6164137 Napisano: 23.02.2016 20:43:03
u mnie tez paczka sprzątaczka się na mnie wypieła i w tej edycji też na razie nic
0 0

Gość: awi

#6164143 Napisano: 23.02.2016 20:48:35
Po lekturze MDW byłam przekonana, że każdy kto wysłał zgłoszenie na paczkę sprzątaczkę wygrał. Są osoby które nie wygrały? Jestem w szoku emotka
0 0

defed

#6164145 Napisano: 23.02.2016 20:51:57
awi napisał(a):

Po lekturze MDW byłam przekonana, że każdy kto wysłał zgłoszenie na paczkę sprzątaczkę wygrał. Są osoby które nie wygrały? Jestem w szoku emotka

No właśnie są - jakie to wkurzające emotka
0 0

mczarna

#6164147 Napisano: 23.02.2016 20:55:29
iskierka napisał(a):

u mnie tez paczka sprzątaczka się na mnie wypieła i w tej edycji też na razie nic

pioge7 napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

w 1 edycji grałem ale lepszy skutek emotka
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

no własnie widzę i patrzę ile osób się chwali... zwłaszcza że po weekendzie dużo losowali a tu nic emotka ani 1 emotka

Ale II edycja dopiero się zaczęła...Wiele osób w zeszłej edycji chwailiło się wygranymi pod sam koniec, a paragony z początku edycji...Współczuję tylko tym co dużą ilością zgłoszeń nic nie wygrali:-( 
0 0

mysia

#6164165 Napisano: 23.02.2016 21:14:45
defed napisał(a):

awi napisał(a):

ja w poprzedniej edycji nic, a teraz jedno zgłoszenie i na następny dzień wygrana emotka
0 0

Gość: ewa78

#6164181 Napisano: 23.02.2016 21:41:12
Gratulacje zatem emotka
0 0

batistutek123

#6164185 Napisano: 23.02.2016 21:46:00
joan napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

eh.. zawiodłem  się na was, liczyłem na jakieś wsparcie w trudnych chwilach!

Niełatwo było wykrzesać słowa wsparcia, ale krążyłeś w moich myślach - akurat wczoraj oglądałam nowe "Z archiwum X", a tam Mulder na cmentarz polazł i kwiaty z grobu zwinął emotka

Dzięki:)
Jak myślisz jak poznać czy poznana dziewczyna ma chłopaka?
0 0

joan

#6164189 Napisano: 23.02.2016 21:49:34

Teraz jest taki gender i unisex, że najtrudniej w ogóle poznać, czy obiekt Twoich westchnień to dziewczyna czy chłopak emotka Dziś w wiadomościach mówili, że nawet morderca ukrywał się przed organami ścigania ubrany w damską kurtkę emotka

Nie wiem, jak poznać, czy dziewczyna jest singielką. Jestem z gatunku ludzi starych, niecierpliwych i bezpośrednich, więc ja bym spytała wprost emotka
0 0

batistutek123

#6164191 Napisano: 23.02.2016 21:51:14
joan napisał(a):

Teraz jest taki gender i unisex, że najtrudniej w ogóle poznać, czy obiekt Twoich westchnień to dziewczyna czy chłopak emotka Dziś w wiadomościach mówili, że nawet morderca ukrywał się przed organami ścigania ubrany w damską kurtkę emotka

Nie wiem, jak poznać, czy dziewczyna jest singielką. Jestem z gatunku ludzi starych, niecierpliwych i bezpośrednich, więc ja bym spytała wprost emotka

czy zapytanie "wprost" jest kulturalne i w którym momencie ?
0 0

Czterdziecha

#6164192 Napisano: 23.02.2016 21:52:13
Mysia napisał(a):

defed napisał(a):

awi napisał(a):

ja w poprzedniej edycji nic, a teraz jedno zgłoszenie i na następny dzień wygrana emotka

4 głoszenia i nic........
0 0

kalka

#6164193 Napisano: 23.02.2016 21:53:50
joan napisał(a):

Kabaret !!! emotka  
 Aż sprawdziłam, czy to na pewno wątek "Wkurza mnie" 
0 0

joan

#6164197 Napisano: 23.02.2016 22:04:47

Odradzam zapytania typu: "Ej, a Ty łazisz z kimś? Mosz jakiego gacha? Abo męża czy konkubenta?"

Absolutnie odradzam podsumowania: "No nie wierzę, że taka ładna i fajna dziewczyna jest sama i nie ma chłopaka!" -> to wbicie samurajskiego miecza w serce niewiasty, w której umyśle natychmiast zaczyna pulsować myśl "No k*, co jet ze mną nie tak?!"

Lepiej powiedzieć coś w stylu: "Miło Cię było poznać, chciałbym się z Tobą jeszcze kiedyś spotkać. Jeśli jest ktoś, kto miałby coś przeciw temu, niech przemówi teraz albo zamilknie na wieki."
0 0

batistutek123

#6164199 Napisano: 23.02.2016 22:08:54
joan napisał(a):

Odradzam zapytania typu: "Ej, a Ty łazisz z kimś? Mosz jakiego gacha? Abo męża czy konkubenta?"

Absolutnie odradzam podsumowania: "No nie wierzę, że taka ładna i fajna dziewczyna jest sama i nie ma chłopaka!" -> to wbicie samurajskiego miecza w serce niewiasty, w której umyśle natychmiast zaczyna pulsować myśl "No k*, co jet ze mną nie tak?!"

Lepiej powiedzieć coś w stylu: "Miło Cię było poznać, chciałbym się z Tobą jeszcze kiedyś spotkać. Jeśli jest ktoś, kto miałby coś przeciw temu, niech przemówi teraz albo zamilknie na wieki."

ehh ale to wszystko skomplikowane, to już lepiej być samemu...
0 0