Wkurza mnie...

batistutek123

#6165416 Napisano: 26.02.2016 00:27:35
kalka napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

dolly napisał(a):

Dzisiaj w Tesco mnie podrywała dziewczyna, nawet ładna ale niestety włosy farbowane. emotka

Starsze panie, czesto farbuja włosy emotka

Około 22 lat miała, nie lubię farby i makijażu na twarzy to mnie odstrasza.

Ale masz oko Batistutek, potrafisz przejrzeć na wylot już przy pierwszym spojrzeniu emotka  
I już chyba wiem, gdzie tkwi Twój problem w poszukiwaniach drugiej połówki emotka  Jeśli zdyskwalifikujesz każdą na wstępie za kolor włosów, lub szminkę na ustach, to w jaki sposób rozpoznasz, czy to ta wymarzona, która śmieje się non-stop, od rana do nocy? Ups, oczywiście od rana do rana!   emotka

Może masz rację, wierzę że jeszcze jakaś normalna sie ostała. Szminka do ust może być i delikatny makijaż, nie znoszę farbowanych włosów- wolę już siwe.
0 0

dolly

#6165417 Napisano: 26.02.2016 00:30:52
kalka napisał(a):

Ale masz oko Batistutek, potrafisz przejrzeć na wylot już przy pierwszym spojrzeniu emotka  
I już chyba wiem, gdzie tkwi Twój problem w poszukiwaniach drugiej połówki emotka  Jeśli zdyskwalifikujesz każdą na wstępie za kolor włosów, lub szminkę na ustach, to w jaki sposób rozpoznasz, czy to ta wymarzona, która śmieje się non-stop, od rana do nocy? Ups, oczywiście od rana do rana!   emotka

a co jak szczerbata? 
0 0

kalka

#6165419 Napisano: 26.02.2016 00:32:59
edzia21 napisał(a):

dolly napisał(a):

po prostu lubię jak ktoś jest i zachowuję sie naturalnie. Może za dużo wymagam, zbyt wiele czasu w górach pośród natury.

ok, a co z natura kobiety, w sensie buszu na jej ciele emotka  

włosy to anteny chcecie rodzić zdrowe dzieci to nie golić nóg. Lepszy kontakt z Matką Ziemią.

Co do tego podrywania, chwilę rozmawialiśmy cały czas się uśmiechała- patrzyła w moje oczy i dotykała moje ręce. Może mi się to tylko wydawało, chodze często do tesco. I to już 3 kobieta w tym sklepie. Jestem tylko miły uprzejmy i zawsze uśmiechnięty i to dla kobiet kandydat. Smutne co się podziało z facetami.

...dotykała moje ręce...a później zadzwonił budzik emotka

Edzia, ja też płaczę emotka emotka emotka

A jednak nie wszyscy mężczyźni chcą mieć kobiety, które śmieją się od rana do ranaemotka   Mój mąż właśnie zapytał: "Czy Ty musisz rechotać nawet w nocy?" 
0 0

dolly

#6165421 Napisano: 26.02.2016 00:33:27
Edzia, ulala jakie usta- takie usta to rozpusta emotka
0 0

kalka

#6165422 Napisano: 26.02.2016 00:37:02
dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

a co jak szczerbata? 

To bardziej naturalna! emotka  szczerbata (śmiejąca się non-stop) , z owłosionymi nogami i siwizną na czubku głowy-to dla niektórych upragniony obiekt westchnieńemotka
0 0

dolly

#6165424 Napisano: 26.02.2016 00:40:34
kalka napisał(a):

A jednak nie wszyscy mężczyźni chcą mieć kobiety, które śmieją się od rana do ranaemotka   Mój mąż właśnie zapytał: "Czy Ty musisz rechotać nawet w nocy?" 

To i tak masz lepiej, ja dostałam eksmisje   emotka

Staszek, słyszysz chrupanie?
0 0

kalka

#6165425 Napisano: 26.02.2016 00:42:48
dolly napisał(a):

ziolko napisał(a):

eejjj... jak chcecie sobie prowadzić koperkowe rozmowy, to zapraszam do WC emotka

Ale tam nieładnie pachnie emotka

Sorry Ziolko, ale tak sikamy tu  ze śmiechu, że do  WC trudno nam się przenieść (tam nie ma sikania)
0 0

dolly

#6165426 Napisano: 26.02.2016 00:44:34
kalka napisał(a):

dolly napisał(a):

ziolko napisał(a):

eejjj... jak chcecie sobie prowadzić koperkowe rozmowy, to zapraszam do WC emotka

Sorry Ziolko, ale tak sikamy tu  ze śmiechu, że do  WC trudno nam się przenieść (tam nie ma sikania)

Przestań,  bo ktos bedzie musiał "posprzątać" emotka
0 0

kalka

#6165427 Napisano: 26.02.2016 00:44:48
dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

Mój się wkurza, bo nie ma pojęcia dlaczego pokładam się ze śmiechu! 
0 0

dolly

#6165428 Napisano: 26.02.2016 00:49:57
kalka napisał(a):

dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

Mój się wkurza, bo nie ma pojęcia dlaczego pokładam się ze śmiechu! 

Nie przeginaj Kalka, nie przeginaj, bo jak się zbuntujesz - przestaniesz nogi golic-, a Twoj zażąda bys spała w rajstopach, to nie bedzie Ci do śmiechu.
0 0

kalka

#6165434 Napisano: 26.02.2016 01:01:20
kalka napisał(a):

dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

dolly napisał(a):

ziolko napisał(a):

Przestań,  bo ktos bedzie musiał "posprzątać" emotka

To lepiej się stąd zwijajmyemotka  Dobranoc emotka  

A W TEMACIE  emotka  : wkurza mnie, że kiedy nie wejdę w top "Wkurza mnie" i spojrzę na tekst Batistutka, to  zapominam co mnie wkurza (ale za to wiem, co śmieszy) 

np. to:

włosy to anteny chcecie rodzić zdrowe dzieci to nie golić nóg. Lepszy kontakt z Matką Ziemią.

emotka
0 0

ziolko

#6165461 Napisano: 26.02.2016 09:25:28
kalka napisał(a):

dolly napisał(a):

ziolko napisał(a):

a co niby robi się w WC? konsumuje śniadanka, tudzież inne posiłki?? emotka emotka
Fakt, że czasami WC służy za salę koncertową, ale sikać tez można.. nawet ze śmiechu emotka
0 0

staszek

#6165481 Napisano: 26.02.2016 10:09:57
dolly napisał(a):

kalka napisał(a):

Pytanie czy to chrupanie było czy odgłos pompki emotka
0 0

joan

#6165487 Napisano: 26.02.2016 10:22:45

(...) Co do tego podrywania, chwilę rozmawialiśmy cały czas się uśmiechała- patrzyła w moje oczy i dotykała moje ręce. (...)

A nie zagaiła czasem rozmowy słowami "Cyganka prawdę Ci powie..."? emotka

Eh, takie wspaniałe dysputy prowadzicie, a ja po uszy tkwię w robótkach ręcznych (nie na konkurs!) i wrócę do normalnego rytmu dnia dopiero w poniedziałek emotka
0 0

kadett33

#6165499 Napisano: 26.02.2016 10:47:33

dolly napisał(a):

magnus napisał(a):

dolly napisał(a):

magnus napisał(a):

wkurza mnie brak możliwości do wkurzania na cokolwiek!!

I tak trzymajemotka
Ciesz, że wiosna idzie, pączki już są na drzewach a dziewczyny to tylko dodatek............................

Jak Cie zaraz Mar..... dopadnie, to będziesz mial sliwke jako dodatek emotka

Damy sobie radę emotka emotka

Dobra , zmiana?

Dzisiaj w Tesco mnie podrywała dziewczyna, nawet ładna ale niestety włosy farbowane. emotka

a może jej włosy wpadły do garnka z zupą i dlatego miała inny kolor włosów?
0 0

Gość: logos89

#6165500 Napisano: 26.02.2016 10:48:23
Wkurza mnie, że nie ma miejsc do lekarza i na wizytę trzeba czekać tydzień masakra !
0 0

kalka

#6165507 Napisano: 26.02.2016 11:12:35
joan napisał(a):

(...) Co do tego podrywania, chwilę rozmawialiśmy cały czas się uśmiechała- patrzyła w moje oczy i dotykała moje ręce. (...)

A nie zagaiła czasem rozmowy słowami "Cyganka prawdę Ci powie..."? emotka

Eh, takie wspaniałe dysputy prowadzicie, a ja po uszy tkwię w robótkach ręcznych (nie na konkurs!) i wrócę do normalnego rytmu dnia dopiero w poniedziałek emotka

To jednak postanowiłaś uszyć kreację dla kotki Joan?! emotka  
emotka
0 0

defed

#6165530 Napisano: 26.02.2016 11:55:39
logos89 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ma miejsc do lekarza i na wizytę trzeba czekać tydzień masakra !

Przynajmniej w Twojej przychodni jest lekarz. Jest na kogo czekac.
...
Zapisalam na wczoraj syna do pediatry i po przyjsciu do przychodni okazalo sie, ze nikogo tam nie ma(!) Bez wczesniejszej informacji okazalo sie, ze jakas likwidacja, czy przejecie firmy nastapilo, lekarze odeszli lub pozwalniani (w tym nasz najlepszy legendarny juz cud czlowiek/pediatra), a ja dostalam porade, ze mam szukac pediatry na wlasna reke, lub isc do szpitala. Dzisiaj przenioslam kartoteke do innej przychodni-i byl lekarz. Uff...
0 0

defed

#6165536 Napisano: 26.02.2016 12:02:26
leejunfan napisał(a):

defed napisał(a):

logos89 napisał(a):

...
Zapisalam na wczoraj syna do pediatry i po przyjsciu do przychodni okazalo sie, ze nikogo tam nie ma(!) Bez wczesniejszej informacji okazalo sie, ze jakas likwidacja, czy przejecie firmy nastapilo, lekarze odeszli lub pozwalniani (w tym nasz najlepszy legendarny juz cud czlowiek/pediatra), a ja dostalam porade, ze mam szukac pediatry na wlasna reke, lub isc do szpitala. Dzisiaj przenioslam kartoteke do innej przychodni-i byl lekarz. Uff...

Przerabiałam to dokładnie jota-w-jotę kilka miesięcy temu, stąd rozumiem Cię doskonale! Szkoda gadać, co to się teraz w kraju porobiło... emotka  

Dzieki, ze to napisalas, bo ja wczoraj juz myslalam, ze mi sie to sni, tak abstrakcyjna byla to sytuacja...emotka
0 0

Gość: logos89

#6165540 Napisano: 26.02.2016 12:05:37
leejunfan napisał(a):

defed napisał(a):

logos89 napisał(a):

...

Przerabiałam to dokładnie jota-w-jotę kilka miesięcy temu, stąd rozumiem Cię doskonale! Szkoda gadać, co to się teraz w kraju porobiło..

Tyle że ja chciałam zapisać synka tydzień temu pani w rejestracji powiedziała, że jeszcze za wcześnie i że jeszcze nie zapisują na "zatydzień", we wtorek dzwoniłm, nikt nie odbierał, a gdy w środe łaskawie odebrali telefon to okazało się, ze w czwartek lekarz wziął wolne i proszę przyjśc rano w piątek są trzy miejsca w sprawach pilnych. Przychodzę dziś (w piątek) miejsca nie ma dopiero na następny piątek i że mam zadzwonić jeszcze dzień wcześniej upewnić się czy będzie lekarz . Nie wiem czy ktoś to rozumie bo  to takie zagmatwane. Poprosiłam o zaświadczenie, że nie ma miejsc, to powiedzieli, że takie zaświadczenie wypisuje lekarz . No cóż ręce opadają 
0 0