Wkurza mnie...

dolly

#6164766 Napisano: 24.02.2016 22:50:12
79magda napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

Gdy facet po ślubie zaczyna pić, to głównie wina kobiety.

Dlatego należy szukać żony z płaską głową emotka by było na czym piwo postawić...

emotka Icotynato dała odpowiedź, jeszcze przed tą konkluzją emotka
https://www.e-kon.../strona/274#p6164126
0 0

batistutek123

#6164786 Napisano: 24.02.2016 23:04:41
dolly napisał(a):

79magda napisał(a):

Dlatego należy szukać żony z płaską głową emotka by było na czym piwo postawić...

emotka Icotynato dała odpowiedź, jeszcze przed tą konkluzją emotka
https://www.e-kon.../strona/274#p6164126

Znalazłem taki artykuł -http://kobieta.on...walka-o-corke/9frf7t
0 0

batistutek123

#6164843 Napisano: 25.02.2016 02:26:04
michałek13 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

79magda napisał(a):

....ale tylko, gdy leży i śpi na wznak - korzyść podwójna, bo i płaskie, myślące czoło znajduje praktyczne zastosowanie, i milczenie wynikające z przejścia do fazy milczącego snu, zapewni spokój, wymagany dla przyjemności z picia tego piwa emotka emotka emotka

Nawet jeśli jest to ironia to żenująca !

Żeby nie było- mężczyzna powinien uszczęśliwiać kobietę. Tylko prawdziwych Kobiet (celowo duża litera) jest jak na lekarstwo. Większość to żabki z bajki o królewiczu, które czekają na pocałunek żeby się przemienić- przeważa egoizm, roszczenia. Takiej kobiety nie uszczęśliwi nikt ani nic.
0 0

aniagie

#6164848 Napisano: 25.02.2016 07:11:44
asiam napisał(a):

aniagie napisał(a):

joan napisał(a):

madzia34 napisał(a):

(...) moje pytanie:czy mimo iz nie ma zadnej podpisanej przez mame umowy moga jej zmienic??niestety nie wiem co to była za telekomunikacja-ale na 100% napewno nie orange(czyli była Tpsa)

Niestety, to może być jakakolwiek firma, dowiesz się dopiero, gdy przyjdzie umowa/rachunek. Musicie tera bardzo uważać, gdy będziesz mieć dokument w ręce, poszukaj podobnych spraw w sieci.

Rozumiem Cię doskonale, moja mama miała już kilka razy podobne przeboje, zawsze ze swojej winy, bo zamiast natychmiast rzucić słuchawką i się rozłączyć, pozwoliła tym ludziom namieszać sobie w głowie. Każdy z takich telemarketerów dostaje gotowy scenariusz rozmowy z różnymi technikami psychomanipulacyjnymi, starszy człowiek jest bez szans. U nas skończyło się tak, że rodzice mają telefon z dużym wyświetlaczem numeru - jeśli dzwoni numer spoza rodziny, jest zakaz odbierania!

A jeśli nawet się odbierze, masz prawo w ciągu 10 dni od dostarczenia na odstąpienie od umowy zawartej na odległość (przez telefon, internet) bez podania przyczyny. Tak stanowi prawo konsumenckie. 

Tak, tyle ,że pisemna umowa przychodzi pocztą kiedy minie już 10 dni.Nie spieszą się wcale z wysyłką.Nie odebranie listu niczego nie zmienia gyż umowa jest już zawarta.

Jedynie co można zrobić to prosić starsze osoby by odłożyły po prostu słuchawkę bez mówienia czegokolwiek jeżeli już odbiorą.A jeżeli maja duże opory ( bo to przecież niegrzecznie tak) to prosić ich by powoływały się na was - to syn ( córka) decyduje, mogę pani podać nr telefonu.

Nie pamiętam dokładnie, bo moją mamę też chcieli zrobić w konia. Pamiętam że dzwoniłyśmy do TP wtedy i zgłosiłysmy sytuację, że podobnie brzmiąca firma oferowała wielką obnizke abonamentu. I zgłaszałyśmy że nie będziemy rezygnowac z usług TP.
0 0

antylopia

#6164853 Napisano: 25.02.2016 08:00:16
Wkurza mnie zmiana nagród w katalogu payback na bp. Miałam upatrzoną nagrodę, pojechałam na stację i okazało się że już jej nie ma emotka
0 0

venix

#6164858 Napisano: 25.02.2016 08:25:41
Tak się wczoraj upociłam nad walentynką dla lodów, a po wysłaniu patrzę a tam literówka zmieniająca znaczenie wyrazu emotka  
0 0

asantesana

#6164919 Napisano: 25.02.2016 10:23:14
Oszuści w Tesco emotka
Czwartek, nowe promocje gazetkowe, na półkach ceny promocyjne, a przy kasie płacisz normalną cenę. Dlaczego? Bo promocje obowiązują od 8.00  emotka  Ile osób kupujących wcześnie rano lub nawet w nocy w sklepach całodobowych tak naciągną, bo przy większych zakupach nie zauważą różnicy. emotka  
0 0

aerdna

#6164925 Napisano: 25.02.2016 10:29:47
@asante napisał(a):

Oszuści w Tesco emotka
Czwartek, nowe promocje gazetkowe, na półkach ceny promocyjne, a przy kasie płacisz normalną cenę. Dlaczego? Bo promocje obowiązują od 8.00  emotka  Ile osób kupujących wcześnie rano lub nawet w nocy w sklepach całodobowych tak naciągną, bo przy większych zakupach nie zauważą różnicy. emotka  

Na ostatniej stronie gazetki, przy liście sklepów - jest informacja o tym, że zmiana cen następuję od 8:00.
0 0

asantesana

#6164932 Napisano: 25.02.2016 10:35:09
aerdna napisał(a):

@asante napisał(a):

Oszuści w Tesco emotka

Na ostatniej stronie gazetki, przy liście sklepów - jest informacja o tym, że zmiana cen następuję od 8:00.

Nie wszyscy maja obowiązek oglądać ostatnią stronę gazetki, a na półkach mają być aktualne ceny. 
0 0

defed

#6164938 Napisano: 25.02.2016 10:47:56
@asante napisał(a):

aerdna napisał(a):

@asante napisał(a):

Oszuści w Tesco emotka

Nie wszyscy maja obowiązek oglądać ostatnią stronę gazetki, a na półkach mają być aktualne ceny. 

Mi kiedys ktos probowal wmowic, ze jesli w sklepie sa czytniki cen, to sklep jest bez winy. Ale nie wiem na ile to prawda emotka
0 0

Gość: logos89

#6164960 Napisano: 25.02.2016 11:07:29
defed napisał(a):

@asante napisał(a):

aerdna napisał(a):

@asante napisał(a):

Oszuści w Tesco emotka

Mi kiedys ktos probowal wmowic, ze jesli w sklepie sa czytniki cen, to sklep jest bez winy. Ale nie wiem na ile to prawda emotka

Ja kiedyś w społem kupiłam serek Hohland za 4.99 zł a na półce sklepowiej było 3:99 zł. Jako, że nie chciało mi się wracać do sklepu, napisałam do nich e-maila, ale nie odpisywali więc postanowiłam, że jednak pójdę do sklepu. Okazało się, że to była stara cena,a dziś jest nowa. Zwróciłam serek. Wracam do domu a tam odpowiedź e-mail żebym udała się do sklepu a oni mi oddadzą 1 zł emotka  
0 0

staszek

#6164972 Napisano: 25.02.2016 11:33:04
michałek13 napisał(a):

michałek13 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

79magda napisał(a):

....ale tylko, gdy leży i śpi na wznak - korzyść podwójna, bo i płaskie, myślące czoło znajduje praktyczne zastosowanie, i milczenie wynikające z przejścia do fazy milczącego snu, zapewni spokój, wymagany dla przyjemności z picia tego piwa emotka emotka emotka

Nawet jeśli jest to ironia to żenująca !

Żeby nie było- mężczyzna powinien uszczęśliwiać kobietę. Tylko prawdziwych Kobiet (celowo duża litera) jest jak na lekarstwo. Większość to żabki z bajki o królewiczu, które czekają na pocałunek żeby się przemienić- przeważa egoizm, roszczenia. Takiej kobiety nie uszczęśliwi nikt ani nic.

A ja uważam, że większość facetów to skończone dupki, które nie widzą dalej poza własny nos. Znam grono 30 kilku latków, którzy w głowach mają narąbane jakby mieli lat 15. Do tego traktowanie życia jak wiecznej imprezy. No i priorytetem są kumple nie rodzina. No może są kobiety, które takich dupków w domu trzymają, bo są jak te żabki.... (bzdrua totalna) ja raczej jestem jak wiedźma, bo bym wypieprzyła takiego z hukiem w 5 minut z domu i z życia.

Ja jak miałam 30 lat to to samo miałam w głowie, niektórzy po prostu później dojrzewają do pewnych rzeczy. Ale jak się nie jest gotowym, to się nie zakłada rodziny i już emotka
0 0

asantesana

#6164976 Napisano: 25.02.2016 11:35:33
defed napisał(a):

@asante napisał(a):

aerdna napisał(a):

@asante napisał(a):

Oszuści w Tesco emotka

Pewnych rzeczy chyba nigdy nie zrozumiem. Ktoś, kto ma wypełniony wózek po brzegi ma stać pod czytnikiem i skanować każdy produkt, bo może cena ktoregos jest niezgodna z wywieszona ceną emotka  To nie czasy, gdy jak w sklepie rzucili ser żółty, to cena wszystkim latała koło pióra, grunt to było dostać się do tego sera.  
0 0

Gość: Aske

#6165047 Napisano: 25.02.2016 13:29:49
Kupić specjalnie Sagę (która okazała się niezbyt dobra) i zapomnieć, że na zgłoszenie się po zwrot kasy są tylko 2 tygodnie.. heh  emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6165076 Napisano: 25.02.2016 14:29:30
Wkurza mnie, ze po 3 latach przepuklina żołądka wróciła ;( Dawno się tak nie męczyłam jeju,  nerwy wieczne, stres, mało jedzenia dużo energetyków i  mam za swoje emotka
0 0

jofe8484

#6165083 Napisano: 25.02.2016 14:47:15
wkurzam się na siebie bo z nadzieją patrze na telefon że może Magazyn Wesele do mnie zadzwoni i skupić się w pracy nie mogęemotka emotka emotka
0 0

snowflake

#6165084 Napisano: 25.02.2016 14:52:24
@asante napisał(a):

Oszuści w Tesco emotka

No własnie, dlaczego? Klienta obowiązują ceny na półkach/przy produktach. Jeśli sie nie zgadzają z tymi na kasie, to juz problem sklepu i kierownika.

defed napisał(a):

Ściema jak nic  emotka  W Biedr np czasami cena na czytniku i na kasie jest różna  emotka
0 0

radosna

#6165210 Napisano: 25.02.2016 18:01:30
Kilkadziesiąt tysięcy osób dało się oszukać na facebooku:
http://wyborcza.b...osci.html#BoxBizLink
0 0

Gość: zwierzyniec

#6165230 Napisano: 25.02.2016 18:41:33
Tak bardzo to ja się nie wkurzyłam od kwietnia ubiegłego roku emotka .
Właśnie wtedy byłam na koncercie swojego ulubionego zespołu w Stodole i na miejscu okazało się, że najpierw, przez godzinę gra support. Teraz mam bilety kupione w pierwszym dniu przedsprzedaży, a dziś dostaję maila, że znów będzie jakiś support. Wrrr chyba nie pójdę emotka
0 0

kalka

#6165232 Napisano: 25.02.2016 18:46:42
radosna napisał(a):

Kilkadziesiąt tysięcy osób dało się oszukać na facebooku:
http://wyborcza.b...osci.html#BoxBizLink

dodajmy jeszcze: wszystko w majestacie prawa  emotka
0 0