Wkurza mnie...

defed

#6165556 Napisano: 26.02.2016 12:16:43
logos89 w mojej starej przychodni zapisywac mozna bylo sie jedynie w dzien wizyty, w recepcji najpierw obslugiwani sa ludzie z kolejki, a dopiero potem odbieraja telefony i najczesciej juz wtedy nie ma "numerkow", dlatego do rejestracji trzeba isc z dzieckiem na rekach skoro swit i czekac w korytarzu pare godzin lub isc do domu i ponownie przyjsc... W mojej nowej przychodni mozna zapisac sie dzien przed wizyta na konkretna godzine +/- 15min. Zaluje, ze wczesniej sie nie przenioslam, jak mi radzily kolezanki. Jesli masz mozliwosc, poszukaj nowej przychodni, gdzie ludzi traktuja jak... ludzi emotka
0 0

Gość: barcza

#6165558 Napisano: 26.02.2016 12:23:54
mia napisał(a):

Hm... nie śledzę pilnie Twego wątku chłopcze, ale na razie rozumiem, że: mieszkasz w lesie i masz tam Tesco, szukasz kobiety i potrzebujesz pompki, oraz czcisz włosy wszelkiej maści jako anteny.
Twe opowieści przywracają mi dzieciństwo, wakacje na wsi i opowieści babci. emotka Tylko jej opowieści były bardziej ku przestrodze, w rodzaju "Nie chodź sama do chlewa, bo u Kaliniaków to maciora zeżarła dziewczynkę" albo "Już niejeden chłop jak spadł z wozu z sianem to się na widły nabił". emotka
Edit:
Ziolko, ja już stąd wymiatam. Przynajmniej na dzisiaj. Nie bij. emotka

jeszcze ma blisko bloki bo dzieci z pobliskich bloków przychodzą śmiecić
0 0

pioge7

#6165559 Napisano: 26.02.2016 12:26:26
O2 zablokowało mi pocztę... Nie wiem czemu.... emotka  Rano jeszcze wszystko było ok, teraz sie zalogować nie mogę emotka  
0 0

ziolko

#6165572 Napisano: 26.02.2016 12:44:12
pioge7 napisał(a):

O2 zablokowało mi pocztę... Nie wiem czemu.... emotka  Rano jeszcze wszystko było ok, teraz sie zalogować nie mogę emotka  

a możesz wejść stąd? http://prokonto.pl/ 
0 0

dolly

#6165581 Napisano: 26.02.2016 13:00:07
Wkurza mnie, ze wystarczy na chwile nie korzystać z forum, a musze zmieniac te beznadziejna strone mobilna bo mi sie sama załącza. 
Wrrrrrrr
0 0

pioge7

#6165583 Napisano: 26.02.2016 13:04:14
ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a możesz wejść stąd? http://prokonto.pl/ 

Nie emotka   cały czas nieznany błąd emotka  
0 0

maria1980

#6165595 Napisano: 26.02.2016 13:39:26
luk1990 napisał(a):

magnus napisał(a):

luk1990 napisał(a):

wkurza mne Lays-a konkretnie konkurs kibicujzlays i bulety do Rosji-syn opisał sprawę na fb,dzwonił do agencji,na infolinię i zero kontaktu z ich strony-dziękuję bardzo za takie nagrody-nie każdego stać żeby wyłożyć 400zł na wizy do Rosji po to żeby pojechać specjalnie na mecz....czuję się zażenowana organizacją wyjazdu i brakiem jakiejkolwiek reakcji ze strony Laysów....emotka

To było w Regulaminie- wiza nie wchodzi do nagrody

Tak wiem o tym doskonale-ale czujemy się pozkodowani tą niby-nagrodą....mogli sobie odpuścić bilety do Rosji w ogóle skoro nie fundują wizy-inni laureacji nie muszą dodatkowo płacić,bo mają bilety na mecze w UE ,a ja za kilka godzin pobytu w Rosji mam płacić 400zł- niesttey nie stać mnie na takie przyjemności,a nikt mnie o zdanie nie pytał,czy chcę i mogę sobie pozwolić na takie wydatki w ramach wygranej nagrody ;( Czujemy się po prostu oszukani ,bo całą radośc z nagrody przyćmiły dodatkowe koszty,na które nas niesttey nie stać;(

No widzisz , a ja marzyłam o tym ,żeby dostać bilety do Rosji ...:) Mnie też agencja wkurzyła ,ale o tym ,ze możecie trafić na bilety do miejsca gdzie potrzebna jest wiza powinniście brać pod uwagę -startując w konkursie. Regulamin zakładał ,ze może być potrzeba postarania się o wizę. Wiec czuć się oszukanym to chyba za mocne określenie.
W temacie wkurza mnie brak czasu na sen  emotka
0 0

budryska

#6165602 Napisano: 26.02.2016 13:55:35
Wkurza mnie fatalne przeziębienie. Zaczęło się w poniedziałek od bólu gardła i z dnia na dzień jest coraz gorzej   emotka    A leków nie mogę brać prawie żadnych, bo jestem w ciąży. Czekam na moment, kiedy zamiast gorzej zacznie mi się poprawiać, ale to chyba jeszcze długo nie nastąpi...
Dobrze, że babcia się zlitowała i zabrała małą do siebie na pół dnia, to trochę odpocznę.
0 0

batistutek123

#6165603 Napisano: 26.02.2016 13:59:18
barcza napisał(a):

mia napisał(a):

Hm... nie śledzę pilnie Twego wątku chłopcze, ale na razie rozumiem, że: mieszkasz w lesie i masz tam Tesco, szukasz kobiety i potrzebujesz pompki, oraz czcisz włosy wszelkiej maści jako anteny.
Twe opowieści przywracają mi dzieciństwo, wakacje na wsi i opowieści babci. emotka Tylko jej opowieści były bardziej ku przestrodze, w rodzaju "Nie chodź sama do chlewa, bo u Kaliniaków to maciora zeżarła dziewczynkę" albo "Już niejeden chłop jak spadł z wozu z sianem to się na widły nabił". emotka
Edit:
Ziolko, ja już stąd wymiatam. Przynajmniej na dzisiaj. Nie bij. emotka

jeszcze ma blisko bloki bo dzieci z pobliskich bloków przychodzą śmiecić

Przecież pisałem, że przez zime jestem w mieście- miał byc wyjazd Norwegia (myślę poważniej teraz o Dani na dłużej), ale nie dotarł do pracodawcy list na czas. Teraz mam miesiąc wolnego, później zobacze. W góry nie jadę bo tutaj mam mase spraw, w mieście wszędzie bliżej i chce żeby od kwietnia (w jednym miejscu) dobrze wystartował nowy biznes od maja w 5 miejscach.  Może ktoś szuka pracy w gastronomii nad morzem? Teraz poszukuje pracowników- dojazdy i nocleg ja opłacam. Szukam kogoś na kilka miesięcy- kilka osób po dwie na jedną budkę lub ew. jak nie dasz rady wtedy kogoś na zmianę. Zależy ile chcesz zarobić.
0 0

joan

#6165605 Napisano: 26.02.2016 14:01:57
kalka napisał(a):

To jednak postanowiłaś uszyć kreację dla kotki Joan?! emotka  
emotka

Nie, prezent tworzę. A kotka nieco komplikuje sprawę, bo musi być w centrum wszystkiego i najdalej pół metra ode mnie i wąchać wszystko, czego dotknę, na materiały mi wchodzi i sierścią trzepie, przeniosłam połowę rzeczy na wysoką suszarkę do prania, oszaleję zaraz od tego nadmiaru miłości... Teraz mam pauzę na drożdżówkę emotka
0 0

snowflake

#6165628 Napisano: 26.02.2016 14:34:55
aniabania napisał(a):

Wkurza mnie fatalne przeziębienie. Zaczęło się w poniedziałek od bólu gardła i z dnia na dzień jest coraz gorzej   emotka    A leków nie mogę brać prawie żadnych, bo jestem w ciąży. Czekam na moment, kiedy zamiast gorzej zacznie mi się poprawiać, ale to chyba jeszcze długo nie nastąpi...
Dobrze, że babcia się zlitowała i zabrała małą do siebie na pół dnia, to trochę odpocznę.

Na ból gardła dobry jest grapefruit emotka Do tego herbata z miodem ( najlepszy oczywiście spadziowy lub lipowy) , cytryną i dużą ilością imbiru emotka Pali jak diabli ale pomaga.
0 0

ziolko

#6165629 Napisano: 26.02.2016 14:39:40
aniabania jeśli boli Cię gardło i masz problem z przełykaniem i to wszystkie objawy, to prawdopodobnie masz zapalenie gardła i/lub krtani. Polecam płukanie rumiankiem, szałwią.. Do ssania Fiorda (zawiera wyciąg z porostu islandzkiego, który łagodzi drapanie i powleka śluzówkę delikatnym filmem ochronnym).
Możesz zapytać w aptece, co by Ci polecili na ból gardła, ale zaznacz, że nie możesz brać wszystkiego ze względu na swój stan
0 0

dolly

#6165658 Napisano: 26.02.2016 15:30:39
No dajcie juz spokój,  kazdy zawsze ma nadzieje, ze akurat na niego nie trafi i taki wyjazd z przymusowa wiza przypadnie komus innemu.
Troche za mocnego slowa uzyla, ale czego sie nie mówi w złości. 
Szkoda, ze nie bylo wcześniej informacji, moze udaloby sie z kims wymienic a tak to kicha i żal. 

Aniabania, prenalen gardło,  z szalwia ostrożnie.  Jezeli boli bardzo i masz gorączkę , to do lekarza, zeby Ci się angina nie przyplatala.
0 0

Gość:

#6165731 Napisano: 26.02.2016 16:47:32
skoro jesteśmy już przy chorobach  to ...wkurza mnie bezsilność ... ostatnia noc  od 20 do prawie 2 dzisiaj  gorączka u czteroletniej córki 39,9 ... oprócz gorączki brak innych objawów choroby... w dzień gorączka 38,5 ... wizyta u lekarza nic - obserwować ... i tak mam już chyba z szósty raz  w ciągu ostatnich trzech lat ... morfologia i mocz zawsze ok ...podobno taki urok ...
0 0

oryginalny80

#6165734 Napisano: 26.02.2016 16:58:32
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

emotka

Nie, prezent tworzę. A kotka nieco komplikuje sprawę, bo musi być w centrum wszystkiego i najdalej pół metra ode mnie i wąchać wszystko, czego dotknę, na materiały mi wchodzi i sierścią trzepie, przeniosłam połowę rzeczy na wysoką suszarkę do prania, oszaleję zaraz od tego nadmiaru miłości... Teraz mam pauzę na drożdżówkę emotka

To ja się "pochwałę" że w drodze do pracy znalazłem dziś mała brudną kotkę. Upewniałem się dobre pół godziny, że w pobliżu nie ma jej mamy (zresztą znam wszystkie bezdomniaki z mojej okolicy) i w końcu postanowiłem zabrać ją do pracy. Spodziewałem się że mając tyle ciekawych rzeczy do zabawy zrobi mały rozpierdziel i będzie przeszkadzać (a szef nie jest miłośnikiem kotów) ale po nakarmieniu zajęła moje krzesło i poszła słodko spać. 
0 0

edzia21

#6165760 Napisano: 26.02.2016 17:55:21
oryginalny80 napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

emotka

To ja się "pochwałę" że w drodze do pracy znalazłem dziś mała brudną kotkę. Upewniałem się dobre pół godziny, że w pobliżu nie ma jej mamy (zresztą znam wszystkie bezdomniaki z mojej okolicy) i w końcu postanowiłem zabrać ją do pracy. Spodziewałem się że mając tyle ciekawych rzeczy do zabawy zrobi mały rozpierdziel i będzie przeszkadzać (a szef nie jest miłośnikiem kotów) ale po nakarmieniu zajęła moje krzesło i poszła słodko spać. 

emotka  emotka
0 0

asiatko

#6165785 Napisano: 26.02.2016 18:46:57
marność czuje
przed weekendem niczego nie dali
zapomnieli czy olali
aż z żalu kłuje
;)
0 0

batistutek123

#6165859 Napisano: 26.02.2016 21:30:19
constanza napisał(a):

Wkurza mnie nowy cennik poczty polskiej emotka  paczka 2-5kg 20 zł???? Tragedia http://cennik.poc...nicznym_01032016.pdf

a ile przed zmianami kosztowało wysłanie takiej samej paczki?
0 0

kadett33

#6165860 Napisano: 26.02.2016 21:31:20
batistutek123 napisał(a):

constanza napisał(a):

Wkurza mnie nowy cennik poczty polskiej emotka  paczka 2-5kg 20 zł???? Tragedia http://cennik.poc...nicznym_01032016.pdf

zmiana będzie od marca, więc aktualna cena jest na stronie PP.
0 0

batistutek123

#6165863 Napisano: 26.02.2016 21:35:13
kadett33 napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

constanza napisał(a):

zmiana będzie od marca, więc aktualna cena jest na stronie PP.

to wiem, ale ile więcej nie chce mi się tego szukać. Może wiesz?
0 0