Wkurza mnie...

zdolnabestia

#6170612 Napisano: 09.03.2016 10:44:33
Ja zdjęcie do paszportu robiłam w automacie. Skorzystałam z tego pierwszy raz i podobało mi się. Mogłam na spokojnie poprawić sobie włosy i przede wszystkim widziałam cały czas siebie na monitorze, potem wybierałam ujęcie. Wybierało się tam opcję, że to do paszportu i pojawiało się wtedy kółko, gdzie ma być twarz.
0 0

joan

#6170614 Napisano: 09.03.2016 10:46:04
dolly napisał(a):

Teraz nie ma roznicy miedzy zdjeciami do dowodu czy do paszportu, czyli wygladam tak jak Ty. emotka
Mam nadzieje, ze jednak ladna jestes emotka    emotka

A to jaja! emotka

Jeśli o mnie chodzi, to - wbrew wnioskom na widok zdjęcia paszportowego - jednak nie mam w sobie aż tyle z Neandertalczyka emotka
0 0

dolly

#6170618 Napisano: 09.03.2016 10:52:34
Ziolko, ja teraz tez tylko prawo jazdy bede pokazywała emotka
Zdolna, u fotografa tez moglam wybrać ujęcie, tylko uśmiechać się nie mogłam emotka
Joan, tak sie zastanawiam, po co to, bo, ze przy 45 paszporcie, sprawdzajacy nie jest w stanie rozróżnić , kto jest na zdjeciu, to jestem pewna emotka
0 0

asantesana

#6170637 Napisano: 09.03.2016 12:04:33
Ja na swoim zdjęciu paszportowym wyglądam jakbym miała nieumiejętnie przeszczepione włosy, serio emotka  Na moje "o Jezu" jak zobaczyłam zdjęcie fotograf powiedział: "Oj, pani to tu wygląda jeszcze świetnie, jakby pani zobaczyła jak niektórzy wychodzą, nic tylko akta policyjne zakładać"  emotka
0 0

anialistopad

#6170639 Napisano: 09.03.2016 12:09:18
Dotarł kubek z góralek,a wraz z nim wafelek i co? Pożarłam go i teraz jest mi niedobrze o taka kara mnie spotkała za łakomstwoemotka
0 0

do.ta.3

#6170654 Napisano: 09.03.2016 12:29:15
kupiłam taki zestaw dla mamy i córy ale jak przyszło do płacenia to w uwagach dostrzegłam że ta aukcja dotyczy tylko sukieneczki dla dziecka shitttt
nic może uda się to odkręcić ......wrrrrremotka
0 0

truskaweczka123

#6170704 Napisano: 09.03.2016 14:01:25
grrr ale jestem zla na STRADIVARIUS! nigdy juz tam nic niekupie emotka ten sklep to jakas porazka!
kupilam botki na wyprzedazach , ubralam je 1 raz i obcas sie rozwalil, tzn zlamal sie w polowie. Reklamowalam 4 tygodnie temu. 2 tygodnie oczekiwania i decyzja: Odrzucili reklamacje uzasadniajac ze flek nie podlega reklamacji ;/ 2 tygodnie temu napisalam odwolanie od raklamacji, bo wszak nie reklamowalam fleka tylko obcas i znow odrzucili..... Porazka jakas ten sklep emotka emotka emotka
0 0

Gość: rachel

#6170709 Napisano: 09.03.2016 14:07:36
ludzka głupota....i to że faceci w dzisiejszych czasach to słaba płeć
0 0

ziolko

#6170721 Napisano: 09.03.2016 14:28:19
truskaweczka123 napisał(a):

grrr ale jestem zla na STRADIVARIUS! nigdy juz tam nic niekupie emotka ten sklep to jakas porazka!
kupilam botki na wyprzedazach , ubralam je 1 raz i obcas sie rozwalil, tzn zlamal sie w polowie. Reklamowalam 4 tygodnie temu. 2 tygodnie oczekiwania i decyzja: Odrzucili reklamacje uzasadniajac ze flek nie podlega reklamacji ;/ 2 tygodnie temu napisalam odwolanie od raklamacji, bo wszak nie reklamowalam fleka tylko obcas i znow odrzucili..... Porazka jakas ten sklep emotka emotka emotka

napisz do rzecznika praw konsumentów w swoim mieście, czy powiecie. 
Mnie pomógł mój miejski rzecznik, jak reklamowałam buty Ecco. W efekcie mogłam wybrać buty o wyższej wartości, niż reklamowane emotka

Poczytaj też http://e-prawnik....klamowac-obuwie.html
http://www.infor....e-od-reklamacji.html
http://www.wykop....zeer-prosba-o-pomoc/
0 0

joan

#6170727 Napisano: 09.03.2016 14:44:15
truskaweczka123 napisał(a):

Wiele butików Z ZASADY orzuca każdą reklamację, nie mają nawet segregatora na takie pisma, bo wszystko ląduje w koszu. Nie przejmuj się zatem ich odpowiedzią, prześlij ostateczne wezwanie do zwrotu pieniędzy lub wymiany na inny model; wspomnij, że w przeciwnym razie zwrócisz się do rzecznika.

PS: "U mnie" rzecznik przyjmuje min. na terenie dużego marketu. Niestety, administracyjnie to już inne miasto, a obsługuje jedynie petentów z miejscowości, gdzie wybudowano market.
0 0

pionas

#6170757 Napisano: 09.03.2016 15:49:51
haz0r napisał(a):

Wkurza mnie durna baza konkursowa. Pierwsze wyskakuje mi komunikat: Podano nieprawidłowy adres url, a później niby go przyjmuje, ale gdy chce dodać konkurs to oczywiście durmy komunikat, że konkurs jest w bazie! pionas mógłbyś coś z tym zrobić?

Przy jakim dokładnie linku działo się to?
0 0

lusienka

#6170806 Napisano: 09.03.2016 17:45:09
Wyjdę z siebie. emotka
Patrzę dziś do skrzynki mailowej i widzę : wygrana  z paczki sprzątaczki - Windomatic Vileda
i to zgłoszeniem sprzed kilku dni.Myślę w końcu zła passa minęła......Cała w skowronkach szukam paragonu...znalazłam,numer sie gadza,patrzę dla pewności czy kostka jest dobrze opisana...i co widzę?????? No właśnie nic...wszystkie zakupy z rossmana na paragonie są ale kostki nie ma emotka emotka emotka
 musiała się nie nabić,albo jaki czort,bo do domu ją przywiozłam.
W końcu udało mi sie coś w tym roku wygrać i co i d..a bo  i tak nagrody nie dostanę.Drugi raz już nie mam szans na wylosowanie.Ja sie zapłaczę emotka
0 0

cudaczek121

#6170859 Napisano: 09.03.2016 19:40:39
lusienka napisał(a):

Wyjdę z siebie. emotka
Patrzę dziś do skrzynki mailowej i widzę : wygrana  z paczki sprzątaczki - Windomatic Vileda
i to zgłoszeniem sprzed kilku dni.Myślę w końcu zła passa minęła......Cała w skowronkach szukam paragonu...znalazłam,numer sie gadza,patrzę dla pewności czy kostka jest dobrze opisana...i co widzę?????? No właśnie nic...wszystkie zakupy z rossmana na paragonie są ale kostki nie ma emotka emotka emotka
W końcu udało mi sie coś w tym roku wygrać i co i d..a bo  i tak nagrody nie dostanę.Drugi raz już nie mam szans na wylosowanie.Ja sie zapłaczę emotka

ale może spróbuj jednak na spokojnie jeszcze raz spojrzeć na ten paragon. Może po prostu jest ta kostka nabita,ale jakoś inaczej opisana.
0 0

lusienka

#6170866 Napisano: 09.03.2016 20:23:10
cudaczek121 napisał(a):

lusienka napisał(a):

Wyjdę z siebie. emotka

ale może spróbuj jednak na spokojnie jeszcze raz spojrzeć na ten paragon. Może po prostu jest ta kostka nabita,ale jakoś inaczej opisana.

Nie ma emotka lista nie była długa,5 rzeczy kupowałam  i tej kostki nie ma...no nie maemotka  może wyparowała  emotka  może pani w sklepie źle przeciągnęła kod i nie wskoczył....Czemu nie sprawdziłam produktów zanim zarejestrowałam ten nieszczęsny paragon.I czemu akurat ten z pośród ok 10 innych właśnie został wylosowany emotka  jakbym wygrała zestaw to by tak nie bolało emotka  a okna na mojej budowie dalej oklejają się brudememotka  i jakoś przeszła mi ochota na ich mycie emotka  
0 0

dolly

#6170879 Napisano: 09.03.2016 21:12:13
mczarna napisał(a):

Czy Ty  nie możesz wybrać się w góry w poszukiwaniu wiosny?Albo zająć się "oddemowywaniem" ludzi zamiast pisać tu? Nie lepsze by to było dla społeczeństwa? Polecam też Tobie przejście na tą telepatię, rachunki będą niższe.Tylko już więcej zniczy i wieńców nie zabieraj z grobów. P.S. To mnie wkurza.

Chwilowo Go nie ma, chyba niedlugo wróci emotka
0 0

ziolko

#6170903 Napisano: 09.03.2016 22:22:02
batistutek123 - wkurza mnie, że obiecałeś przenieść się do WC i co? nadal monopolizujesz ten temat gadaniem o niczym emotka emotka  zaraz zacznę kasować te wpisy i będzie w końcu porządek emotka
0 0

zdolnabestia

#6170911 Napisano: 09.03.2016 22:41:16
Po prostu pisz swoje posty filozoficzne w wątku WC. 
"Wkurza mnie" służy do czegoś innego.
To niby luźny wątek i żaden z moderatorów nie będzie chciał dawać karniaków, ale...
0 0

Gość: zwierzyniec

#6170928 Napisano: 09.03.2016 23:25:53

mczarna napisał(a):Nie mam czasu na dalsze komenty ale rozumiem,że mamy kontakt ze świadkiem jehowy? Dobrze rozumuję?

mczarna - moja przyjaciółka jest Świadkiem i dzięki niej dowiedziałam się, że wiele planowych operacji może się obywać bez transfuzji krwi od innego dawcy, nawet profesor Religa przeprowadzał takie operacje na otwartym sercu, bez kropli "obcej" krwi. W Polsce, w każdym wielkim mieście są przeprowadzane takie operacje, a korzystają z nich właśnie ŚJ i wąska grupa "znajomych królika". Nie tacy ci  Świadkowie straszni emotka
0 0

myszania

#6170962 Napisano: 10.03.2016 09:57:02
Wkurza mnie moje zycie po narodzinach syna....ja wiem, że będzie lepiej za pare miesięcy bo juz jednego takiego deliwenta odchowałam ale mimo wszystko wkurza mnie to....wkurza mnie, że nie moge sie wyspac, wkurza mnie, że jest marudną, wkurza mnie, że nie chce jeść, wkurza mnie, że nie mogę walnąć sie na kanapie i poczytać, wkurza mnie, ze obiad robie na wyścigi itp. itd. Wszystko mnie wkurza, żeby nie pwoiedziec dosadniej.
0 0

zezowaty_kot

#6170970 Napisano: 10.03.2016 10:19:43
myszania napisał(a):

Wkurza mnie moje zycie po narodzinach syna....ja wiem, że będzie lepiej za pare miesięcy bo juz jednego takiego deliwenta odchowałam ale mimo wszystko wkurza mnie to....wkurza mnie, że nie moge sie wyspac, wkurza mnie, że jest marudną, wkurza mnie, że nie chce jeść, wkurza mnie, że nie mogę walnąć sie na kanapie i poczytać, wkurza mnie, ze obiad robie na wyścigi itp. itd. Wszystko mnie wkurza, żeby nie pwoiedziec dosadniej.

A nie masz możliwości podrzucić Młodego tacie/babci? I na godzinę dziennie wyjść z domu? Połazić? Mieć czas tylko dla siebie? emotka
0 0