Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
ola26
Postów 83
Data rejestracji 01.10.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11536
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To samo moja siostra zrobiła z samochodem kilka dni przed końcem terminu ubezpieczenia i chyba tez gwarancji, wiem że szwagier nie mógł go rozwalić zrzucając z balkonu to wpadli na pomysł że spróbuje jeździć po nim samochodem i jakoś dało radę wspomogli młotkiem. Wymienili jej na nowy bez żadnych probłemów i równiez to jej zaproponował sprzedawca w sklepie gdzie to kupowała.
Chce podziękowac w ostatnim czasie dużo pozytywnych wiadomości dochodzi na pw, dzięki za nie. Myślałem czasem że może faktycznie mi cos odbiło, obracam czasem rzeczywistość nie tylko tutaj ale w wielu sprawach o 180stopni.
ola26
Postów 83
Data rejestracji 01.10.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ubezpieczałem dom i mieszkanie w obu polisach mam OC i NNW nie zauważyłem alepodobno to dobrze, bo jak się stanie to sumują. Bardzo dobra cena i plus taki ze na cały rok.
Na wiosce się ze mnie śmieją sąsiady że przepłacam za ubezpieczenie mam od lat w PZU i płace za dom 350 i za mieszkanie 350 , oni mają większe domy i płacą mniej. Ale to nie moja bajka póki nie stanowi to dla mnie bariery taka składka i jestem zadowolony z tego co proponują to mi wystarcza.
Mam pytanie może ktoś pomoże i dostane pewnie opiernicz, ale nie chce rozpoczynać nowego wątku.
Czy gdybym komuś kogo nie znał polecił sprzedaż starych złotych monet za około 10 tys. to jest to bezpieczne dla obydwu stron ?
Co tamta osoba ryzykuje i co ja mogę zaryzykować?
Jak może tamta osoba zminimalizować ryzyko. Płacę jej 5% od wartości sprzedaży, wysyłam zdjęcie, opis i sposób przeprowadzenia licytacji. (chodzi oczywiście o portal allegro)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Druga czesc Twojej wypowiedzi tyczy sie zadanego przez Ciebie pytania tak????
Nie znam odpowiedzi, wiec nie komentuje i Asante tez nie, także nie zachowujemy sie jakbysmy wszystko wiedzialy, bo i nie wiemy.
Rozumiesz?
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...wszystkim/strona/129
Tam możesz pisać o zniczach, życiu na wsi, ubezpieczeniach, złocie i o wszystkim innym. Tylko nie o depresji, po Twoich wywodach na temat tej choroby niektóre osoby poczuły się urażone.
moniazr
Postów 382
Data rejestracji 15.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorotade
Postów 267
Data rejestracji 22.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapraszam do rejestracji:
https://www.qassa.pl/334846
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18689
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Dowodu ostatnio nie wyrabiałam, za to paszport kilka lat temu - tak. Wyglądam, jak mutant z epoki kamiennej, chyba babka na foto musiała mi nieco porozciągać twarz, żeby się mieściła w tym ich zasr* kółku na głowę. A Mój poszedł w lutym zdjęcie do paszportu trzasnąć, menel pierwsza klasa. Tak czy siak, nie jesteśmy do siebie nic a nic podobni
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam do wymiany jeszcze 4,5 roku, więc może coś się zmieni do tego czasu...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieje, ze jednak ladna jestes