Wkurza mnie...

elotta

#6169926 Napisano: 07.03.2016 23:31:32
ziolko napisał(a):

a mnie wkurza, że tzw. "standardy społeczności facebooka" to jakieś chore wymysły. 
Wiele razy zgłaszałam różne rzeczy, ostatnio jakiś pedofilski rysunek, a osoby obsługujące takie zgłoszenia nie dopatrzyły się w tym nic złego!!!
Inny przypadek - jakiś smarek posługuje się nazwiskiem znanej osoby (dość charakterystycznym) i co? oczywiście nie sprawdzili, czy ta osoba faktycznie tak się nazywa! a jak ja miałam dwie litery z nazwiska, to mi zablokowali konto o musiałam skan dowodu przesyłać, żeby im udowodnić, jak się nazywam i jeszcze dostałam ostrzeżenie, że jak będę miała fałszywe dane w profilu (czyli imię i nazwisko), to mi zablokują konto na stałe.

PARODIA emotka emotka

W mojej okolicy mieszka chłopak, który nazywa się Karol Wojtyła, notorycznie go blokowali, ustawił sobie nawet zdjęcie legitymacji szkolnej na profilowe emotka  
0 0

ziolko

#6169927 Napisano: 07.03.2016 23:35:06
w tym przypadku, co zgłaszałam to polityk dwojga imion emotka  
0 0

dolly

#6169933 Napisano: 08.03.2016 00:14:25
Na instagramie ktos znalazł profil Michała Szpaka, co z tego, ze nie tego co trzeba i podali w zagranicznych mediach. Czlowiek zwiazany z koszykowka,  po boomie na jego profilu,napisal co w stylu " dziekuje za gratulacje, ale nie jade na żadną Eurowizje, w maja sa play-offy" emotka
0 0

elotta

#6169935 Napisano: 08.03.2016 00:23:57
batistutek123 napisał(a):

elotta napisał(a):

monikar napisał(a):

Zgadzam się. Niemniej sama choruję na depresję, biorę leki już od roku, chodzę na terapię i niestety lepiej nie jest. Czytałam na forum, że wiele osób pomimo leczenia farmakologicznego i wizyt u psychologa nie potrafi wyjść z tak strasznej choroby jaką jest depresja.

Mam nadzieję, że terapia i leki w końcu zaczną działać, trzymaj się emotka

Leki ją wykończą a może terapia ale nie wiem na czym polega brzmi strasznie! I to co napisałas nie jest pomocą!

Ponieważ nie potrafię pomóc, zdaję sobie jednak sprawę z tego przez co przechodzi. W przeciwieństwie do Ciebie, bo Ty nie dość, że nie pomagasz to jeszcze Twój zerowy poziom empatii i brak elementarnej wiedzy w temacie są wręcz żałosne.
0 0

zaczytana-pola

#6169936 Napisano: 08.03.2016 00:26:56
Wkurza mnie brak ciekawych konkursów promocyjnych. Albo loterie, albo słabe nagrody, albo jedna nagroda, o którą warto grać. Kaszana emotka
0 0

batistutek123

#6169937 Napisano: 08.03.2016 00:38:04
elotta napisał(a):

elotta napisał(a):

monikar napisał(a):

Zgadzam się. Niemniej sama choruję na depresję, biorę leki już od roku, chodzę na terapię i niestety lepiej nie jest. Czytałam na forum, że wiele osób pomimo leczenia farmakologicznego i wizyt u psychologa nie potrafi wyjść z tak strasznej choroby jaką jest depresja.

Leki ją wykończą a może terapia ale nie wiem na czym polega brzmi strasznie! I to co napisałas nie jest pomocą!

Ponieważ nie potrafię pomóc, zdaję sobie jednak sprawę z tego przez co przechodzi. W przeciwieństwie do Ciebie, bo Ty nie dość, że nie pomagasz to jeszcze Twój zerowy poziom empatii i brak elementarnej wiedzy w temacie są wręcz żałosne.

Musi zmienić otoczenie, bo to doprowadziło ją do upadku- tak mi się wydaję. Inaczej się wykończy, niech szuka pomocy np. psychiatry są bodajże darmowi w Mopsach. Niech się nie wstydzi tylko walczy o siebie i dobrze by były jakieś osoby które by ją wspierały  i pomagały. To przejściowy stan jak popracuje i naprawi lata zaniedbań wróci do równowagi. Niestety tyle czasu ile ją kosztowało dojście do tego stanu będzie musiała równowartość tego czasu poświęcić na wyleczenie się z tego.
0 0

Gość: Dragomira30

#6169940 Napisano: 08.03.2016 00:47:10

elotta napisał(a):

elotta napisał(a):

monikar napisał(a):

Musi zmienić otoczenie, bo to doprowadziło ją do upadku- tak mi się wydaję. Inaczej się wykończy, niech szuka pomocy np. psychiatry są bodajże darmowi w Mopsach. Niech się nie wstydzi tylko walczy o siebie i dobrze by były jakieś osoby które by ją wspierały  i pomagały. To przejściowy stan jak popracuje i naprawi lata zaniedbań wróci do równowagi. Niestety tyle czasu ile ją kosztowało dojście do tego stanu będzie musiała równowartość tego czasu poświęcić na wyleczenie się z tego.

U części osób zmiana otoczenia na pewno dałaby pozytywne rezultaty. Najgorsze jednak jest to, że wielkie zmiany wymagają wielkiej siły, a siła jest tym, co depresja zabiera najpierw.
0 0

mysia

#6169951 Napisano: 08.03.2016 08:25:25
[quote=zdolnabestia napisał(a):
zdolnabestia napisał(a):

dolly napisał(a):

dolly]Ludzie nawet nocnik z g....m wstawiają z podpisem " nasz pierwsza kupka do nocniczka"

Moja znajoma miała na tzw. zdjęciu w tle (zdjeciu widocznym dla wszystkich) zdjęcie swojej nagiej córeczki na plaży, dopiero po jakimś czasie ktoś ją chyba uświadomił, że zle zrobiła.. Byłam w szoku bo zawsze uważałam ją za mądrą kobietke.. emotka
0 0

pioge7

#6169984 Napisano: 08.03.2016 10:14:37
ja pier.... chcę wysłac zgłoszenie do konkursy actimel w ITM i co... konkurs rozpoczyna się o 12:00 a mam paragon z 10:31 emotka nosz cholera... ciekawe że nie mogą robić od północy skoro promocje są w sklepie od 7:00 emotka
0 0

Gość: haz0r

#6169998 Napisano: 08.03.2016 10:41:58
Wkurza mnie durna baza konkursowa. Pierwsze wyskakuje mi komunikat: Podano nieprawidłowy adres url, a później niby go przyjmuje, ale gdy chce dodać konkurs to oczywiście durmy komunikat, że konkurs jest w bazie! pionas mógłbyś coś z tym zrobić?
0 0

Vivacia

#6170020 Napisano: 08.03.2016 11:08:07
Wkurza mnie wyraz "wkrótce" emotka
0 0

joan

#6170055 Napisano: 08.03.2016 11:52:52
Vivacia napisał(a):

Wkurza mnie wyraz "wkrótce" emotka

Mnie w męskich ustach dodatkowo: zaraz / potem / później / nie teraz / we właściwym czasie emotka
0 0

asantesana

#6170069 Napisano: 08.03.2016 12:06:46
Wkurza mnie słowo "blender" - oczywiście zobaczyłam konkurs minutę za późno emotka
0 0

Gość: polarniczka

#6170073 Napisano: 08.03.2016 12:11:40
@asante napisał(a):

Wkurza mnie słowo "blender" - oczywiście zobaczyłam konkurs minutę za późno emotka

a mnie jeszcze bardziej:  wygrałem 4 blendery....ja muszę obejść się smakiem
0 0

slonko365

#6170140 Napisano: 08.03.2016 13:03:59
Znów jakiś spam o niby nieodebranej przesyłce. I skąd te dziady mają mojego maila?
https://niebezpiecznik.pl/post/uwaga-na-nowy-scam-z-kurierem-frot-pl/
0 0

onagra

#6170278 Napisano: 08.03.2016 15:42:31
tomniewkurza napisał(a):

onagra napisał(a):

Mnie wkurzają ludzie na facebooku, którzy ciągle w komentarzach pytają się kiedy wyniki danego konkursu, a wystarczy przeczytać regulamin albo komentarze poniżej. Również irytujące jest jak ktoś piszę "biorę udział, ale i tak wiem, że u Was nic nie wygram" ludzie myślą, że takimi komentarzami coś zyskają - masakra.

emotka
Zaiste, masakra, żenua, dno i pięć metrów mułu emotka

sarkazm to lubię, ale nie mów już niektórzy ludzie naprawdę mają irytujące komentarze
0 0

jokan

#6170284 Napisano: 08.03.2016 15:46:52
onagra napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

onagra napisał(a):

Mnie wkurzają ludzie na facebooku, którzy ciągle w komentarzach pytają się kiedy wyniki danego konkursu, a wystarczy przeczytać regulamin albo komentarze poniżej. Również irytujące jest jak ktoś piszę "biorę udział, ale i tak wiem, że u Was nic nie wygram" ludzie myślą, że takimi komentarzami coś zyskają - masakra.

emotka
Zaiste, masakra, żenua, dno i pięć metrów mułu emotka

sarkazm to lubię, ale nie mów już niektórzy ludzie naprawdę mają irytujące komentarze

a najlepsza jest osoba która zawsze pisze "napisz czy wygrałam" emotka  w komentarzach - widocznie tak już ma...

wkurza mnie pogodaemotka
0 0

defed

#6170289 Napisano: 08.03.2016 15:56:36
Wkurza mnie, że kolejny raz wierzyłam w jakąkolwiek wygraną w loterii, tyle dziś rozwiązań i nic. To ma być Dzień Kobiet? To ja podziękuję emotka  
0 0

lola.lola

#6170294 Napisano: 08.03.2016 16:00:37
defed napisał(a):

Wkurza mnie, że kolejny raz wierzyłam w jakąkolwiek wygraną w loterii, tyle dziś rozwiązań i nic. To ma być Dzień Kobiet? To ja podziękuję emotka  

Ja wierzyłam, że zgarnę blender i nawet to mi się nie udało emotka
0 0

29renata

#6170330 Napisano: 08.03.2016 16:55:13
defed napisał(a):

Też mnie to wkurza i moja choroba emotka
0 0