Wkurza mnie...

defed

#6176169 Napisano: 23.03.2016 17:01:07
buncia88 napisał(a):

joan napisał(a):

buncia88 napisał(a):

emotka To i tak dobrze. W zeszłym roku w lany poniedziałek w windzie jeździl sobie menel leżący w wlasnych siuśkach z gaciami po kolana, z namalowanym zającem na pośladku i...z pisankami na wierzchu! Naciskasz guzik, przyjeżdża winda, otwierasz i...taaaadam! "Święta Wielkanocne z jajkiem i zającem! Słoneczne, pachnące, święta Wielkanocne!" emotka
Na szczęście mamy dwie windy emotka

To był tzw. alkohimalaista - kolejką gondolową jechał emotka

emotka Ani Mru Mru?
Ech...wiosna, a z wiosną menele... pod blokiem w "altanie z kontenerami" już zrobiło się gwarno i wesoło jak w kawiarni. Radio na baterie...każdy ze swoim wózkiem pełnym zdobyczy z wiosennych porządków emotka Uroki blokowiska...

Ale tu wesoło emotka  (i wkurzająco  emotka  ). U mnie nie ma tak hardcorowo, być może to wina braku wind i menelstwo zostaje w mieszkaniach, bo schody to takie niestabilne podłoże...
0 0

mczarna

#6176218 Napisano: 23.03.2016 20:00:46
elotta napisał(a):

To chyba było... znajdź męża w pomorskim i problem z głowy.

Już nie muszę szukać męża w pomorskim, mam za to domek:-) 
0 0

xooxoo

#6176238 Napisano: 23.03.2016 20:27:22
lager napisał(a):

Przesyłka allegro inpost idzie do mnie już 8 dzień roboczy, no wychodze z siebie emotka

Do mnie ostatnio szła też tydzień, już więcej nie zamówię inpostem bo ciągle mam jakieś mega opóźnienia emotka
0 0

mia

#6176240 Napisano: 23.03.2016 20:31:47
batistutek123 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jak będziesz w Kołobrzegu mam tam 5 budek i restauracje (...)

Jeszcze do wczoraj Kołobrzeg nie leżał w województwie pomorskim...emotka
Wkurza mnie, jeśli się przeniósł.
0 0

mczarna

#6176241 Napisano: 23.03.2016 20:32:48
batistutek123 napisał(a):

mczarna napisał(a):

elotta napisał(a):

To chyba było... znajdź męża w pomorskim i problem z głowy.

Jak będziesz w Kołobrzegu mam tam 5 budek i restauracje, odezwij się zjecie za darmo pogadamy coś:) Będę tam dość często.
Teraz spotkam się z 12 osobami które przeszły pomyślnie rekrutację.

Niestety ale Kołobrzeg nie przechodzi mojej rekrutacji emotka Wkurza mnie odległość. Ale jak moi znajomi z okolic Szczecina,Koszalina itd  moga przy okazji do Ciebie wpaść na darmowe żarełko to dawaj znać:P emotka
0 0

teodozja

#6176254 Napisano: 23.03.2016 20:48:42
Wkurza mnie ten chory kraj w którym NFZ robi wszystko żeby zabić chorych. Dzisiaj się dowiedziałam że leki,które muszę przyjąć na już mam dostać w grudniu 2017 roku emotka Mogę sobie kupić kupić za 5 tysięcy złotych. Niby stosunkowo niedużo,ale nie dla osoby która jest na zasiłku bo nie może pracować bo choruje emotka a z czegoś trzeba żyć.
0 0

freyja88

#6176270 Napisano: 23.03.2016 21:24:10
defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

joan napisał(a):

buncia88 napisał(a):

emotka To i tak dobrze. W zeszłym roku w lany poniedziałek w windzie jeździl sobie menel leżący w wlasnych siuśkach z gaciami po kolana, z namalowanym zającem na pośladku i...z pisankami na wierzchu! Naciskasz guzik, przyjeżdża winda, otwierasz i...taaaadam! "Święta Wielkanocne z jajkiem i zającem! Słoneczne, pachnące, święta Wielkanocne!" emotka
Na szczęście mamy dwie windy emotka

To był tzw. alkohimalaista - kolejką gondolową jechał emotka

emotka Ani Mru Mru?
Ech...wiosna, a z wiosną menele... pod blokiem w "altanie z kontenerami" już zrobiło się gwarno i wesoło jak w kawiarni. Radio na baterie...każdy ze swoim wózkiem pełnym zdobyczy z wiosennych porządków emotka Uroki blokowiska...

Ale tu wesoło emotka  (i wkurzająco  emotka  ). U mnie nie ma tak hardcorowo, być może to wina braku wind i menelstwo zostaje w mieszkaniach, bo schody to takie niestabilne podłoże...

A po arsenał kto wychodzi? No chyba, ze Tesco24 załatwia sprawę? emotka
Ale i tak do dziś pamiętam akcję na spacerze z dzieckiem. Córka idzie obok wózka, Ja wózek pcham i podchodzi do mnie menel i mówi: "Szefowo! Widza, że mała kole wózka już chodzi....a co bydziecie robić potym z tym wózkiem?" emotka

No, ale temat zobowiązuje... wkurzył mnie brak prądu na osiedlu przez 3 godziny... Ciężko z dwójką dzieci bez światła przetrzymać ten czas emotka
0 0

nkba

#6176311 Napisano: 23.03.2016 23:15:39
tomniewkurza napisał(a):

... egzemplarz wystarczająco zniewieściały...

emotka emotka emotka
0 0

elotta

#6176318 Napisano: 23.03.2016 23:39:31
Znowu jestem do tyłu z konkursami, eh.
0 0

delvitto

#6176322 Napisano: 23.03.2016 23:52:26
przeżyłam po raz drugi szok związany z korzystaniem z sieci orange. Doładowałam konto, lecz wpisując wiadomość, wciąż, natrętnie włączała się jakaś opcja, by im kliknąć ok, bym mogła korzystać z 2 numerów na jednym koncie. Nie udawało mi się pozbyc tego komunikatu, po kliknięciu "wróć", wracałam do pisanego tekstu, ale po napisaniu 2 lub 3 liter komunikat znów uparcie wracał;( Już kiedyś tak miałam, a teraz drugi raz:( Jakoś w końcu, z nerwami, wpisałam tekst do końca i udało się wysłać, ale musiałam wyłączyć telefon, bo nijak nie mogłam się pozbyć tego ich shitu. U kogoś z Was też były takie cyrki?
0 0

estrelitta

#6176334 Napisano: 24.03.2016 08:33:52
Wku...a mnie moja praca. Niektórym to tylko pięty z d..y innych wystają. Całe szczęście idą święta ...
0 0

aneta411

#6176337 Napisano: 24.03.2016 08:46:40
tomniewkurza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

niebywale trudno jest "ożenić się" z facetem emotka

DLACZEGO NIBY?! emotka

Może dlatego, ze z reguły kobieta wychodzi za faceta za mąż. A facet z kobietą się żeni emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#6176353 Napisano: 24.03.2016 09:55:32
tomniewkurza napisał(a):

Ciekawe, czy tę opinię podziela dajmy na to Elton John. emotka
Swoją drogą, to dobry przyczynek do zadania pytania: jak nazywają siebie partnerzy w takich związkach jednoipłciowych - "mężu, żono"? I który/a jest którym/ą?! emotka emotka

Tego nie wiem, wiem jak wybrnął udzielający ślubu panom w dawnym serialu "Przystanek Alaska":
"i ogłaszam Was mężem i żonem" emotka
0 0

freyja88

#6176354 Napisano: 24.03.2016 09:59:05
delvitto napisał(a):

przeżyłam po raz drugi szok związany z korzystaniem z sieci orange. Doładowałam konto, lecz wpisując wiadomość, wciąż, natrętnie włączała się jakaś opcja, by im kliknąć ok, bym mogła korzystać z 2 numerów na jednym koncie. Nie udawało mi się pozbyc tego komunikatu, po kliknięciu "wróć", wracałam do pisanego tekstu, ale po napisaniu 2 lub 3 liter komunikat znów uparcie wracał;( Już kiedyś tak miałam, a teraz drugi raz:( Jakoś w końcu, z nerwami, wpisałam tekst do końca i udało się wysłać, ale musiałam wyłączyć telefon, bo nijak nie mogłam się pozbyć tego ich shitu. U kogoś z Was też były takie cyrki?

Na praktycznie wszystkich konkursowych telefonach. Nic nie da się z tym zrobić. Ja wciskałam ok, a potem wróć i tak parę razy. Nastepnego dnia już nie mialam takiego komunikatu. Coraz to nowe zagrywki ma Orange... ciekawe kiedy ruszy lawina wkurzonych klientów tą wspaniałą opcją.
0 0

bridget

#6176364 Napisano: 24.03.2016 10:59:01
mam pytanie    gdzie się zmienia  haslo? wczoraj  mi zablokowano konto na emotka stare haslo nie mogłam się zalogowac  widziałam ze kilka osób już tak wcześniej miało czemu?
0 0

lola.lola

#6176365 Napisano: 24.03.2016 11:01:44
bridget napisał(a):

mam pytanie    gdzie się zmienia  haslo? wczoraj  mi zablokowano konto na emotka stare haslo nie mogłam się zalogowac  widziałam ze kilka osób już tak wcześniej miało czemu?

Może miałaś niepoprawną nazwę użytkownika? Była kiedyś jakaś akcja, że blokowali konta tym, którzy mieli wymyślone imiona i nazwiska
0 0

bridget

#6176366 Napisano: 24.03.2016 11:04:17
lola.lola napisał(a):

bridget napisał(a):

Może miałaś niepoprawną nazwę użytkownika? Była kiedyś jakaś akcja, że blokowali konta tym, którzy mieli wymyślone imiona i nazwiska

wydaje mi się ze nie, zresztą   kolezanka teraz tezma podobnie
0 0

Gość: poprostuanette

#6176382 Napisano: 24.03.2016 11:43:31
lola.lola napisał(a):

bridget napisał(a):

miałam wczoraj to samo. Nie mogłam się zalogować mimo dobrego hasła i loginy. Zmieniasz hasło w moim profilu i edytuj emotka
0 0

nanajka81

#6176394 Napisano: 24.03.2016 11:51:45
lager napisał(a):

Przesyłka allegro inpost idzie do mnie już 8 dzień roboczy, no wychodze z siebie emotka

do mnie szla 12 dni z czego wiekszosc czasu przelezala w paczkomacie.
napisz na fejsie do inpostu, oni czasami dosc szybko reaguja i przesylka sie znajduje i dociera emotka
0 0

Gość: polarniczka

#6176434 Napisano: 24.03.2016 13:40:26
nanajka81 napisał(a):

lager napisał(a):

do mnie szla 12 dni z czego wiekszosc czasu przelezala w paczkomacie.
napisz na fejsie do inpostu, oni czasami dosc szybko reaguja i przesylka sie znajduje i dociera emotka

mój list z Inpostu idzie od października 2015 emotka
0 0