Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mysia
Postów 1478
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się cieszę, że mam wolne, spędzę czas z rodziną, odpocznę, a siłownia na mnie poczeka, odwiedzę ją po Świętach
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie ma to, jak parcie na kasę za wszelką cenę. Mógłby zamknąć nawet o 20 i pracownica miałaby już spokój, a tak jest rozżalona, że tak długo musi pracować. Wcale jej się nie dziwię
Wkurza mnie takie nieludzkie podejście do ludzi
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6798
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mczarna
Postów 3024
Data rejestracji 03.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie głosuję
asiatko
Postów 1502
Data rejestracji 06.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 687
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ludzie durni - i tyle - złodziejstwo z premedytacją to nie kleptomania.
Koleżanka mieszka na malutkim osiedlu - parę nowo wybudowanych domków wśród lasów, gdzie każdy z każdym był zaprzyjaźniony. I też im zaczęły różne rzeczy ginąć - pieniądze, biżuteria, itp. Laska - jedna z sąsiadek - to nawet w lombardach zastawiała.
Kiedy złapali ją na gorącym uczynku, to oczywiście się wypierała, że chora, itp. Zgłosili to na policję, sprawa oczywiście się ciągnęła, ale sąd bezapelacyjnie orzekł jej winę. Ostatecznie nawet sprzedali dom i się wyprowadzili.
A ja dziwię się twoim sąsiadom - ale ludzie są dziwni...
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ejże! jeżeli nie podoba się w danej pracy, to można sobie znalezć inną, np zostać nauczycielem albo - tak dla kontrastu - lekarzem, który, oj, biedactwo, musi pracować na pogotowiu nawet w święta.. praca, to praca, każdy decyduje, na jaką się decyduje. a ja osobiście się cieszę, że parę sklepów, czy knajp było dziś otwartych, bo sobie mogłam spokojnie wyjść na spacer, a potem obejrzeć w knajpie mecz i wypić piwo. czy naprawdę każdy musi być wierzący i siedzieć dziś w domu? :o poza tym - sklep nie byłby otwarty, gdyby nie miał w danym dniu klientów. skoro klienci są, to znaczy, że jest popyt, a jak jest popyt, to jest podaż, taka logika handlu, ale przecież nikt nie nakazuje nam w handlu pracować.
we must suffer to free our pain
asiatko
Postów 1502
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wolałby się dowiedzieć że go żona zdradza i gdyby nie miał z nią dzieci
to wiedziałby co z nią zrobić.
My sami jesteśmy w szoku że znajomi tak szybko po akcji chcą przejść nad tym do porządku dziennego - "bo nie można jej tak całkiem skreślić". 3 tygodnie minęły od poinformowania jej męża. I po co najpierw te dochodzenia, te nasze wszystkie spotkania skoro teraz sami ułatwiają jej wszystko? Od przyjaciółki mąż pow. ostatnio mojemu że go to denerwuje że my tak do siebie wydzwaniamy i się pompujemy na tą `biedną` dziewczynę. Znam ich wszystkich już długo i mam wrażenie że oni są w jakimś amoku.
To spotkanie-konfrontacja z nią odbyło się wczoraj i do teraz nikt nas nie raczył poinformować o tym co się działo. Zaczynam żałować że brałam w tym udział. Ja z tą dziewczyną nie miałam wspólnego języka nigdy, więc oprócz mężowych urodzin i jakiś ognisk, sylwestrów itp we własnych domach rzadziej sie spotykaliśmy niż inni. A, no bo przecież raz byli u nas sami i to wtedy właśnie zginęła nam kasa, kosmetyki itp.
Ja już nie wiem co myśleć, może ja czegoś nie rozumiem? Tamci wszyscy znajomi to ludzie nie głupi.
synk
Postów 904
Data rejestracji 29.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
„Wszyscy umrzemy, ale nie wszyscy żyjemy”
Gość: zwierzyniec
Na swoim profilu masz:
KILKA SŁÓW O SOBIE
obrobina dobrej woli wszystkim lepiej żyć pozwoli
:-)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
darog
Postów 2971
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dziwi mnie jednak najbardziej zachowanie reszty znajomych. Chyba wykazując solidarnośc z panią złodziejką i jej mężem doprowadzą niestety do recydywy w jej zachowaniu.
Wystarczy elementarna wiedza z tego zakresu. jeśli ktoś nie zostanie dotkliwie i przykładnie ukarany będzie to robił nadal, może najpierw trochę mniej ale z czasem więcej niż przed 'złapaniem". Zagadka: Dlaczego złodzieje w końcu trafiają za kraty mimo tego, że ukradli "tylko kawe" ze sklepu? Bo zrobili to po raz 22...najpierw ochroniarz puścił, potem w innym sklepie sprzedawczyni podarowała, potem nawet jak już była policja to nawet sprawy nie zrobili "mała szkodliwośc społeczna czynu",, tak więc żadnej kary nie dostawał latami.. aż rozuchwalony ukradł w wielkim markecie pod samym okiem kamer.. i wtedy też sąd łaskawy dał tylko grzwne. tak czy siak. Opłaciło mu się to. Kradł dalej. Żył latami z kradzieży. W końcu po kilku latach posadzili.. A nie można było od razu" batem zlać"? Ta kobieta po pierwsze powinna być wyłaczona ze środowiska i traktowana przez resztę jak "trędowata" i powinna miec poczucie że każdy patrzy na jej ręce i obserwuje. Co więcej wszystko powinna zwrócić, wyprawić za własną kasę przeprosinową imprezę, etc.. Wtedy dopiero grupa znajomych otwarcie powinna powiedzieć- że dostała szansę- i żeby jej nie zmarnowała.
asiatko
Postów 1502
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn wg Ciebie przymknąć oko, bo zamiast kupić coś dzieciom za np 600 zł (jednym ze znajomych tyle naraz na wczasach podwędziła) dać jej możliwość kupienia sobie kolejnego ciucha, ot tak, niech ma?
asiatko
Postów 1502
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2342
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie to śmieszne i przecież nienormalne żeby kinder jajka nawet ukraść znajomej, to chore, po prostu
zluzujcie z nią kontakt i po prostu, nie wpuszczajcie do domu
to chyba normalne, że nie chce się kumplować ze złodziejem (nauczycielka, masakra!)
visserarthur
Postów 4185
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Wpisuję w wyszukiwarkę Magnetic- konkursu brak
Wklejam w link w "dodaj konkurs"-konkursu brak
Wypełniam formularz dodania konkursu, staram się, ładnie opisuję, bo nie lubię byle jak. Docieram do końca... i co...? Konkurs jest już w bazie... Szlag by to!
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ankasss
Postów 1237
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2636