Wkurza mnie...

Gość: iskierka

#6189620 Napisano: 27.04.2016 20:51:41
Wczoraj czytam książkę, telefon leżał na oparciu za głowa a po jakimś czasie widzę nieodebrane połaczenie . Żartuję sobie że może coś wygrałam (bo przecież  dzwonią do mnie z wygraną raz do roku ), sprawdzam na necie a to chyba karta z Biedronki . Dzisiaj telefonu nie odstępuje ale nikt nie dzwonił ponownie.Pewnie przepadła nagroda ,ale mieli wg regulaminu dzwonić kilka razyemotka  
0 0

edzia21

#6189622 Napisano: 27.04.2016 20:53:41
iskierka napisał(a):

Wczoraj czytam książkę, telefon leżał na oparciu za głowa a po jakimś czasie widzę nieodebrane połaczenie . Żartuję sobie że może coś wygrałam (bo przecież  dzwonią do mnie z wygraną raz do roku ), sprawdzam na necie a to chyba karta z Biedronki . Dzisiaj telefonu nie odstępuje ale nikt nie dzwonił ponownie.Pewnie przepadła nagroda ,ale mieli wg regulaminu dzwonić kilka razyemotka  

Dzisiaj nie oddzwaniali na wczorajsze nieodebrane. emotka
0 0

Gość: iskierka

#6189644 Napisano: 27.04.2016 21:26:46
edzia21 napisał(a):

iskierka napisał(a):

Dzisiaj nie oddzwaniali na wczorajsze nieodebrane. emotka

emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6189678 Napisano: 27.04.2016 23:28:54
edi999a napisał(a):

aleksiak napisał(a):

defed napisał(a):

tosca napisał(a):

A ja się wkurzam na samą na siebie,że naiwnie wierzyłam w jakąkolwiek wygraną w Biedronkowym konkursie Colgate,wysyłając tylko jedno zgłoszenie (z zakupu większej ilości większej ilości produktów konkursowych ze względu na brak funduszy,musiałam po prostu zrezygnować).Kiedy z różnych wypowiedzi wnioskuję,że ktoś grał na całą rodzinę (tu szacunek dla tych,którzy dążą do obranego celu,aby zgarnąć jak największą ilość wygranych) i zdobył na przykład po kilka zestawów zapasu past na cały rok,wiem,że to nie miało najmniejszego sensu.Moje jedno marne zgłoszenie w gąszczu tych wszystkich pozostałych,mogło pozostać nawet niezauważone,a szkoda,bo uważam,że nie było wcale takie złe (to tylko moja subiektywna opinia).W każdym bądź razie chyba sobie odpuszczę podobne konkursy emotka .Uważam bowiem,że nie warto się wkurzać emotka .

Zapewniam, że to nie kwestia ilości zgłoszeń, ale tego, że Twoje zgłoszenie (jak i szereg moich) nie było w guście Streamline.
Sama na Colgate'owe konkursy wysłałam od kilku do kilkunastu smsów na sklep, razem ok. 50 hasełek  emotka , z czego połowa moich wierszyków pretendowała do głównych (ale tylko wg mojej opinii). Rezulat: ZERO. Ani zestawiku  emotka  Boli... Na szczęście kupione pasty udało mi się odsprzedać emotka  No i gram dalej w tych kokursach, bo nie odpuszczę, dopóki nie uda mi się czegoś tam trafić emotka

Wysłałam jedno jedyne zgłoszenie i wygrałam zestaw, więc to chyba jednak nie o ilość zgłoszeń chodzi, albo o gust jury albo to po prostu losowanie i łut szczęścia

Podpisuję się pod tym emotka  u mnie też wygrało jedno jedyne zgłoszenie- i nie sądzę ,że było wybitne- łut szczęścia połączony z gustem komisji emotka

dokładnie emotka  można wygrać i jednym, tu było 420 zestawów na 14 dni to jakby tylko 30 dziennie, a zakupy tanie, a pamiętacie Luksus? tam było po 1000 nagród dziennie, paragon droższy, a pierwszego i ostatniego dnia też nie każdy wygrał... te wyniki mnie zaskoczyły, ponad 100 past i 80 szczoteczek jakkolwiek to brzmi, przy Luksusie to nawet 420 zestawów dziennie nie byłoby dużo, albo eh wspomnienia  emotka  50-tki z chrupek, było po 500 dziennie i też nie każdy wygrał
0 0

Gość: giuliettaX

#6189684 Napisano: 27.04.2016 23:48:28
bethan napisał(a):

asantesana napisał(a):

I tak nic Lalfonsa nie przebije

Albo Aseret, taka przewrotna Tereska.

mocne emotka  https://www.youtu.../watch?v=AMT698ArSfQ
0 0

slonko365

#6189754 Napisano: 28.04.2016 10:06:21
Jednym uchem usłyszałam w radiu właśnie, więc może coś nie dosłyszałam, ale podobno od 1 czerwca ma wejść jakaś ustawa, likwidująca anonimowe telefony na kartę, "a kto będzie chciał mieć taki telefon, będzie go musiał zarejestrować" emotka emotka emotka emotka
Błagam, niech mi ktoś powie, że się przesłyszałam emotka
0 0

ilonaxx5

#6189757 Napisano: 28.04.2016 10:07:36
lays emotka emotka
0 0

monia24

#6189758 Napisano: 28.04.2016 10:08:25
slonko365 napisał(a):

Jednym uchem usłyszałam w radiu właśnie, więc może coś nie dosłyszałam, ale podobno od 1 czerwca ma wejść jakaś ustawa, likwidująca anonimowe telefony na kartę, "a kto będzie chciał mieć taki telefon, będzie go musiał zarejestrować" emotka emotka emotka emotka

Do końca roku podobno trzeba będzie telefony porejestrować.
0 0

koala33

#6189766 Napisano: 28.04.2016 10:24:10
monia24 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Te niezarejestrowane chcą wyłączyć po 01.01.2017, jeszcze tylko nie ustalili, co zrobią ze środkami pozostałymi na koncie.emotka
0 0

pioge7

#6189881 Napisano: 28.04.2016 12:25:00
emotka Mój tata.... Mówię mu w jednym sklepie kup mi 4 rzeczy po 2 na jeden paragon... Pojechał kupił dobrze... W itm miał kupić 2 kamisy na 1 paragon i co... Przywiózł dwa paragony po 1 produkcie.... Ale jak mu tłumaczę jak ma kupić to on wie..... 
Zaś go muszę uczyć jak się kupuje.... Uczyłem mamę chyba miesiąc to teraz tatę emotka  
0 0

maryam

#6189883 Napisano: 28.04.2016 12:29:01
koala33 napisał(a):

monia24 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Te niezarejestrowane chcą wyłączyć po 01.01.2017, jeszcze tylko nie ustalili, co zrobią ze środkami pozostałymi na koncie.emotka

To żeby terroryści mieli trudniej,chyba dobrze co...
0 0

100krotka

#6189887 Napisano: 28.04.2016 12:32:31
Streamline emotka Nigdy nie rozkminię tej agencji emotka
0 0

Gość: ewikewik

#6189888 Napisano: 28.04.2016 12:33:04
Pioge może daj kartkę z instrukcją do łapki? Z rozpiską co, gdzie, ile, dokładnie który produkt z oferty danej firmy - gramatura, promocyjny czy nie...
A mnie wkurza, że wznoszę się na wyżyny mojej twórczości hasłopisarskiej i w najlepszym razie mam najmniej wartościowe fanty. O głównych mogę dalej marzyc. A po latach tworzenia wszelkiej maści konstrukcji zaczynam pisać od czapy emotka wplatając różne wątki. Bo pisanie na temat mało skuteczne było. Liczę, że w ten sposób upoluję emotka żółciaka od Głoda w Tesco. Kto mi zabroni marzyć?
0 0

Gość: logos89

#6189902 Napisano: 28.04.2016 12:51:00
pioge7 napisał(a):

emotka Mój tata.... Mówię mu w jednym sklepie kup mi 4 rzeczy po 2 na jeden paragon... Pojechał kupił dobrze... W itm miał kupić 2 kamisy na 1 paragon i co... Przywiózł dwa paragony po 1 produkcie.... Ale jak mu tłumaczę jak ma kupić to on wie..... 
Zaś go muszę uczyć jak się kupuje.... Uczyłem mamę chyba miesiąc to teraz tatę emotka  

To coś podobnego jak z moją mamą. Mówie jej jak zobaczysz w sklepie delme premium to kup, a ona mi przynosi za 2 miesiące kiedy już zakończono zwroty. 
0 0

pioge7

#6189906 Napisano: 28.04.2016 12:53:31
ewikewik no wlasnie miał coś na kształt kartki.... Rozpisane towar przyniósl dobry... Ale paragony już nie emotka  

logos89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To coś podobnego jak z moją mamą. Mówie jej jak zobaczysz w sklepie delme premium to kup, a ona mi przynosi za 2 miesiące kiedy już zakończono zwroty. 

To moja się już wkręciła... Czasem jak mówię kup mi to i to to sama nawet jedzie specjalnie tylko pisze na kartce co i jak... A potem jeszcze ze sklepu dzowni.... Tata się dopiero wkręca... Przez 8 lat może mi zrobił 3/4 rachunki konkursowe emotka  i już 2 razy źle ...
0 0

slonko365

#6189921 Napisano: 28.04.2016 13:04:49
maryam napisał(a):

koala33 napisał(a):

monia24 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Wszelka inwigilacja i ograniczanie swobód obywatelskich zawsze jest tak tłumaczone. Tylko że terroryści i przestępcy znajdą na to sposób - będą rejestrować telefony na lewe dane/papiery albo posługiwać się skradzionymi/shakowanymi telefonami. A nich sobie szaraczek spróbuje tego czy owego skrytykować w necie przez telefon albo być np. na jakiejś demonstracji, to się już go znajdzie...
0 0

zaczytana-pola

#6189924 Napisano: 28.04.2016 13:11:20
slonko365 napisał(a):

maryam napisał(a):

koala33 napisał(a):

monia24 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Wszelka inwigilacja i ograniczanie swobód obywatelskich zawsze jest tak tłumaczone. Tylko że terroryści i przestępcy znajdą na to sposób - będą rejestrować telefony na lewe dane/papiery albo posługiwać się skradzionymi/shakowanymi telefonami. A nich sobie szaraczek spróbuje tego czy owego skrytykować w necie przez telefon albo być np. na jakiejś demonstracji, to się już go znajdzie...

Kolejna "dobra zmiana". emotka
0 0

defed

#6189925 Napisano: 28.04.2016 13:11:36
100krotka napisał(a):

Streamline emotka Nigdy nie rozkminię tej agencji emotka

Próbuj dalej, mi się udało dopiero gdzieś za pięćdziesiątym SMSem emotka
0 0

Gość: skowronek

#6189936 Napisano: 28.04.2016 13:21:11
Prawdziwa plaga na facebooku:
http://wyborcza.b...ects=true#BoxBizLink
0 0

Gość: logos89

#6189937 Napisano: 28.04.2016 13:22:33
pioge7 napisał(a):

ewikewik no wlasnie miał coś na kształt kartki.... Rozpisane towar przyniósl dobry... Ale paragony już nie emotka  

logos89 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To moja się już wkręciła... Czasem jak mówię kup mi to i to to sama nawet jedzie specjalnie tylko pisze na kartce co i jak... A potem jeszcze ze sklepu dzowni.... Tata się dopiero wkręca... Przez 8 lat może mi zrobił 3/4 rachunki konkursowe emotka  i już 2 razy źle ...

A koleżance z pracy mówiłam, że jest zwrot Dove i coś tam wspomniałam, że można wygrać też w carex - nagrody, a ta przychodzi z  paragonemcarexa i mówi " to gdzie to mam wpisać, żeby dostać zwrot?" emotka  tak mnie wszyscy uważnie słuchają emotka  
0 0