Wkurza mnie...

tosca

#6189139 Napisano: 26.04.2016 22:57:17
A ja się wkurzam na samą na siebie,że naiwnie wierzyłam w jakąkolwiek wygraną w Biedronkowym konkursie Colgate,wysyłając tylko jedno zgłoszenie (z zakupu większej ilości większej ilości produktów konkursowych ze względu na brak funduszy,musiałam po prostu zrezygnować).Kiedy z różnych wypowiedzi wnioskuję,że ktoś grał na całą rodzinę (tu szacunek dla tych,którzy dążą do obranego celu,aby zgarnąć jak największą ilość wygranych) i zdobył na przykład po kilka zestawów zapasu past na cały rok,wiem,że to nie miało najmniejszego sensu.Moje jedno marne zgłoszenie w gąszczu tych wszystkich pozostałych,mogło pozostać nawet niezauważone,a szkoda,bo uważam,że nie było wcale takie złe (to tylko moja subiektywna opinia).W każdym bądź razie chyba sobie odpuszczę podobne konkursy emotka .Uważam bowiem,że nie warto się wkurzać emotka .
0 0

koper

#6189184 Napisano: 27.04.2016 09:29:26
tusienka napisał(a):

Wkurza mnie... w sumie nie wiem kto bardziej mnie wkurzył emotka
Mąż zrobił zakupy na konkurs prosi o kupon konkursowy w Lewiatanie, a Pani w sklepie chciała udać mądrą i mówi mu ,że mu go nie wyda, bo zakupy muszą być za minimum 100 zł !!!!!!!!! emotka
A ten ćwok zamiast zadzwonić do mnie zapytać o co kaman to wpada do domu bez kupony z pretensjami, że nie umiem regulaminu przeczytać  emotka emotka

To ten konkurs z oddzielnymi nagrodami w każdym sklepie, gdzie szefem komisji konkursowej jest kierownik sklepu?

Może kasjerka usłyszała od kierownika: Halina nagrodzimy tylko tych klientów, którzy robią tu porządne zakupy, powiedzmy powyżej 100 zł. 
Halina źle zrozumiała i postanowiła kupony wydawać tylko do "dużych" zakupów. 

Może nie ma co się wkurzać, bo jakby mąż dostał kupon, Ty byś się naprodukowała nad zgłoszeniem, które by nie przeszło paragonowej selekcji w sklepie. 
0 0

Gość: tusienka

#6189187 Napisano: 27.04.2016 09:35:36
koper napisał(a):

tusienka napisał(a):

Wkurza mnie... w sumie nie wiem kto bardziej mnie wkurzył emotka
Mąż zrobił zakupy na konkurs prosi o kupon konkursowy w Lewiatanie, a Pani w sklepie chciała udać mądrą i mówi mu ,że mu go nie wyda, bo zakupy muszą być za minimum 100 zł !!!!!!!!! emotka
A ten ćwok zamiast zadzwonić do mnie zapytać o co kaman to wpada do domu bez kupony z pretensjami, że nie umiem regulaminu przeczytać  emotka emotka

To ten konkurs z oddzielnymi nagrodami w każdym sklepie, gdzie szefem komisji konkursowej jest kierownik sklepu?

Może kasjerka usłyszała od kierownika: Halina nagrodzimy tylko tych klientów, którzy robią tu porządne zakupy, powiedzmy powyżej 100 zł. 
Halina źle zrozumiała i postanowiła kupony wydawać tylko do "dużych" zakupów. 

Może nie ma co się wkurzać, bo jakby mąż dostał kupon, Ty byś się naprodukowała nad zgłoszeniem, które by nie przeszło paragonowej selekcji w sklepie. 

Może tak być- chociaż to mały lokalny sklepik- wszyscy wszystkich znają. Halina wie,że zakupy robimy tam nie tylko z powodu konkursu. Ze zdrapkami było podobnie- też trzeba było się dopraszać emotka  
0 0

defed

#6189193 Napisano: 27.04.2016 09:45:17
tosca napisał(a):

A ja się wkurzam na samą na siebie,że naiwnie wierzyłam w jakąkolwiek wygraną w Biedronkowym konkursie Colgate,wysyłając tylko jedno zgłoszenie (z zakupu większej ilości większej ilości produktów konkursowych ze względu na brak funduszy,musiałam po prostu zrezygnować).Kiedy z różnych wypowiedzi wnioskuję,że ktoś grał na całą rodzinę (tu szacunek dla tych,którzy dążą do obranego celu,aby zgarnąć jak największą ilość wygranych) i zdobył na przykład po kilka zestawów zapasu past na cały rok,wiem,że to nie miało najmniejszego sensu.Moje jedno marne zgłoszenie w gąszczu tych wszystkich pozostałych,mogło pozostać nawet niezauważone,a szkoda,bo uważam,że nie było wcale takie złe (to tylko moja subiektywna opinia).W każdym bądź razie chyba sobie odpuszczę podobne konkursy emotka .Uważam bowiem,że nie warto się wkurzać emotka .

Zapewniam, że to nie kwestia ilości zgłoszeń, ale tego, że Twoje zgłoszenie (jak i szereg moich) nie było w guście Streamline.
Sama na Colgate'owe konkursy wysłałam od kilku do kilkunastu smsów na sklep, razem ok. 50 hasełek  emotka , z czego połowa moich wierszyków pretendowała do głównych (ale tylko wg mojej opinii). Rezulat: ZERO. Ani zestawiku  emotka  Boli... Na szczęście kupione pasty udało mi się odsprzedać emotka  No i gram dalej w tych kokursach, bo nie odpuszczę, dopóki nie uda mi się czegoś tam trafić emotka
0 0

aleksiak

#6189198 Napisano: 27.04.2016 09:54:08
defed napisał(a):

tosca napisał(a):

Zapewniam, że to nie kwestia ilości zgłoszeń, ale tego, że Twoje zgłoszenie (jak i szereg moich) nie było w guście Streamline.
Sama na Colgate'owe konkursy wysłałam od kilku do kilkunastu smsów na sklep, razem ok. 50 hasełek  emotka , z czego połowa moich wierszyków pretendowała do głównych (ale tylko wg mojej opinii). Rezulat: ZERO. Ani zestawiku  emotka  Boli... Na szczęście kupione pasty udało mi się odsprzedać emotka  No i gram dalej w tych kokursach, bo nie odpuszczę, dopóki nie uda mi się czegoś tam trafić emotka

Wysłałam jedno jedyne zgłoszenie i wygrałam zestaw, więc to chyba jednak nie o ilość zgłoszeń chodzi, albo o gust jury albo to po prostu losowanie i łut szczęścia
0 0

bethan

#6189210 Napisano: 27.04.2016 10:25:14
aleksiak napisał(a):

Wysłałam jedno jedyne zgłoszenie i wygrałam

U mnie podobnie emotka
0 0

monia24

#6189228 Napisano: 27.04.2016 10:52:30
Ja też słałam 1 zgłoszenie i wygrałam emotka
0 0

mdepfs

#6189230 Napisano: 27.04.2016 10:55:08
a ja mam już dość nudnych i namnażających się konkursów piwno-piłkarskich .. ble.. ileż można emotka
0 0

edi999a

#6189240 Napisano: 27.04.2016 11:02:26
aleksiak napisał(a):

defed napisał(a):

tosca napisał(a):

Wysłałam jedno jedyne zgłoszenie i wygrałam zestaw, więc to chyba jednak nie o ilość zgłoszeń chodzi, albo o gust jury albo to po prostu losowanie i łut szczęścia

Podpisuję się pod tym emotka  u mnie też wygrało jedno jedyne zgłoszenie- i nie sądzę ,że było wybitne- łut szczęścia połączony z gustem komisji emotka
0 0

jokan

#6189283 Napisano: 27.04.2016 11:50:36
mdepfs napisał(a):

a ja mam już dość nudnych i namnażających się konkursów piwno-piłkarskich .. ble.. ileż można emotka

no wlasnie miałam to napisac emotka  - piwska nie pije, a chipsów nie jem
0 0

Gość: poprostuanette

#6189285 Napisano: 27.04.2016 11:51:45
jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ja też chcętnie bym w innych pograła ale rok iście piłkarski emotka
0 0

skarb888

#6189287 Napisano: 27.04.2016 11:56:32
jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

... + na mecze nie chodzę. I w co tu grać?
0 0

mdepfs

#6189330 Napisano: 27.04.2016 13:17:07
skarb888 napisał(a):

jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

... + na mecze nie chodzę. I w co tu grać?

faktycznie o chipsach zapomniałam XD niech to się już skończy -_-
0 0

mysia

#6189455 Napisano: 27.04.2016 15:25:22
Odebrałam dzisiaj chyba z 5 telefonów, dobija się do mnie mój operator z różnych numerów, od warszawskiego do normalnego nr kom. emotka a ja oczywiście odbieram z nadzieją, że coś wygrałam.. ostatnio mnie ciągle napastują, mam jeden numer może czas zmienić emotka
0 0

koala33

#6189457 Napisano: 27.04.2016 15:26:22
edi999a napisał(a):

aleksiak napisał(a):

defed napisał(a):

tosca napisał(a):

Podpisuję się pod tym emotka  u mnie też wygrało jedno jedyne zgłoszenie- i nie sądzę ,że było wybitne- łut szczęścia połączony z gustem komisji emotka

Co do gustu Streamline to ja się zastanawiam czy on (te gust) w ogóle istnieje. Wcześniej podchodziłam do nich ambitnie - oczywiście bez rezultatu. Potem spuściłam z tonu, myśląc sobie "spróbuję prościej, może dotrę". I co? Dotarłam, ale... na skraj swojej cierpliwości. -.-  Można pomyśleć, że przy takiej ilości nagród wygrana nie jest przecież aż tak znowu nieosiągalna, ale jak się okazuje - owszem, jest! Niemniej będę próbować, bo co mi po tym, że się na nich ostentacyjnie obrażę... emotka
0 0

defed

#6189463 Napisano: 27.04.2016 15:41:33
Wkurza mnie słowo LOTERIA oraz moja niemoc wobec wyborów Streamline.
Marzy mi się wygrać bluzę od Glade by Brise i wysłać ją w prezencie do Streamline, by wyrazić w ten sposób swoje uczucia do tejże agencji emotka
0 0

mysia

#6189464 Napisano: 27.04.2016 15:46:42
defed napisał(a):

Wkurza mnie słowo LOTERIA oraz moja niemoc wobec wyborów Streamline.
Marzy mi się wygrać bluzę od Glade by Brise i wysłać ją w prezencie do Streamline, by wyrazić w ten sposób swoje uczucia do tejże agencji emotka

Ooo jak trafię bluzę to Ci ją prześlę, tylko im złożę autograf na plecach z pozdrowieniami, bo prędko do nich nic nie napiszę. Olewają mnie też, mam focha emotka
0 0

barszcz

#6189470 Napisano: 27.04.2016 15:55:39
Wkurzają mnie wyniki paczki sprzątaczki i w wygranych Jaruś...w miejsce kropek leci łacina!!
0 0

asantesana

#6189481 Napisano: 27.04.2016 16:28:51
barszcz napisał(a):

Wkurzają mnie wyniki paczki sprzątaczki i w wygranych Jaruś...w miejsce kropek leci łacina!!

I tak nic Lalfonsa nie przebije emotka
Ludzie ewidentnie śmieją się agencji w twarz, a agencja się cieszy i publikuje takie wyniki...
0 0

bethan

#6189483 Napisano: 27.04.2016 16:31:13
asantesana napisał(a):

I tak nic Lalfonsa nie przebije

Albo Aseret, taka przewrotna Tereska.
0 0