Wkurza mnie...

Gość: jkkp

#6203194 Napisano: 29.05.2016 23:48:51
moniazr napisał(a):

aniawu napisał(a):

Czy ktoś pisał reklamację odnośnie konkursu Lewiatan żółty rower? Dziś podczas porannych zakupów w moim sklepie, który znajduje się na liście sklepów biorących udział nie było już śladu po całej akcji. Przy kasie, kasjerka ani słowem nie wspomniała o konkursie. W momencie gdy grzecznie upomniałam się o kupon konkursowy odparła, że ten konkurs się dziś kończy i oni już pochowali urnę i kupony. Ponieważ specjalnie udałam się na te zakupy, aby wziąć udział w konkursie nie odpuszczałam i Pani poszła na zaplecze. Wróciła z jednym kuponem i dała mi chwilę na napisanie hasła. Zapytałam gdzie mogę wrzucić kupon konkursowy, a Pani odparła, że tak jak mówiła konkurs się dziś kończy i oni to już wszystko pochowali i jedyne co może zrobić to wziąć ode mnie kupon i wrzucić go do urny jak ją znajdzie  emotka . Mam przeczucie, że chwilę po moim wyjściu kupon faktycznie wrzuciła, ale do kosza na śmieci. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją? 

Właśnie wróciłam z Lewiatana, do którego pojechałam wrzucić moich 10 kuponów. Urna była na ladzie, a kasjerka doradziła mi żebym nie wrzucała wszystkich kuponów na raz, tylko osobno, to będę miała większe szanse w losowaniu. Ja jej odrzekłam, że to konkurs i ma być wybór najlepszego hasła, a ona powtórzyła, że jutro robią losowanie.

No mi dziś też szczęka opadła, wpadam do Lewiatana i urny brak, pytam się grzecznie gdzie urna? i słyszę: Konkurs się skończył! Mało co mnie szlak nie trafiła i pytam się grzecznie, może byście się z regulaminem zapoznali, bo jeszcze dziś jest ostatni dzień konkursu. Podeszła jakaś inna kobieta wzięła kupon i wrzuciła pod ladę i tyle. Zagotowałam się i wyszłam, bo to raczej już konkurs z góry ustalonymi laureatami i nie mam zamiaru się kłócić z osobami, które "niby" maja decydować czy wygram czy nie emotka
0 0

kammaro

#6203195 Napisano: 30.05.2016 00:09:04
Ja dziś zostałam zaskoczona! Podeszłam do kasy i mówię, że chciałam wrzucić kupon do urny, na co Pani z uśmiechem poinformowała mnie, że tylko przybije pieczątkę i się podpisze. Zrobiła to sprawnie, oddała kupon, wskazała urnę i życzyła powodzenia! Spodziewałam się potyczki słownej na temat regulaminu (brak urny, niechęć przybicia pieczątki, itp), wymownych spojrzeń typu "wariatka, myśli że wygra i tylko nam d... zawraca", a tu taka niespodzianka! emotka
0 0

bridget

#6203196 Napisano: 30.05.2016 00:48:43
moniazr napisał(a):

aniawu napisał(a):

Czy ktoś pisał reklamację odnośnie konkursu Lewiatan żółty rower? Dziś podczas porannych zakupów w moim sklepie, który znajduje się na liście sklepów biorących udział nie było już śladu po całej akcji. Przy kasie, kasjerka ani słowem nie wspomniała o konkursie. W momencie gdy grzecznie upomniałam się o kupon konkursowy odparła, że ten konkurs się dziś kończy i oni już pochowali urnę i kupony. Ponieważ specjalnie udałam się na te zakupy, aby wziąć udział w konkursie nie odpuszczałam i Pani poszła na zaplecze. Wróciła z jednym kuponem i dała mi chwilę na napisanie hasła. Zapytałam gdzie mogę wrzucić kupon konkursowy, a Pani odparła, że tak jak mówiła konkurs się dziś kończy i oni to już wszystko pochowali i jedyne co może zrobić to wziąć ode mnie kupon i wrzucić go do urny jak ją znajdzie  emotka . Mam przeczucie, że chwilę po moim wyjściu kupon faktycznie wrzuciła, ale do kosza na śmieci. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją? 

Właśnie wróciłam z Lewiatana, do którego pojechałam wrzucić moich 10 kuponów. Urna była na ladzie, a kasjerka doradziła mi żebym nie wrzucała wszystkich kuponów na raz, tylko osobno, to będę miała większe szanse w losowaniu. Ja jej odrzekłam, że to konkurs i ma być wybór najlepszego hasła, a ona powtórzyła, że jutro robią losowanie.

u  mnie maz wrzucił do 1  gdzie urna była  schowana i musiał sie prosic, sklep w menelskim stylu,   pewnie szybko ktos wyjał i konkurs dla wybranych , w innym sklepie super wszytsko na wierzchu kupony w duzej ilosci lezały
0 0

ludzka_istota

#6203201 Napisano: 30.05.2016 07:42:51
Wkurzają mnie durni, nieodpowiedzialni ludzie.
0 0

aurora81

#6203308 Napisano: 30.05.2016 10:07:57
Wkurza mnie bezsilność w stosunku do paczki sprzątaczki. Pod koniec kwietnia mąż wygrał Windomatic Viledę. Dane i skan paragonu odesłaliśmy jeszcze tego samego dnia. 17 maja otrzymaliśmy mailowe powiadomienie o tym, że nie dane nie zostały odesłane. Po ich ponownym wysłaniu dostaliśmy potwierdzenie odbioru i informację, że nagroda zostanie wysłana w najbliższym czasie. Jakież było moje zdziwienie, gdy po otwarciu paczki okazało się, że zamiast Viledy przysłali nam kolejny zestaw produktów. Pisaliśmy do nich 24 maja i ponownie 27 maja, ale nie raczyli odpowiedzieć. Co można jeszcze zrobić? Czy ktoś miał podobne przejścia  z błędnie wydaną nagrodą w tym konkursie? emotka
0 0

zezowaty_kot

#6203321 Napisano: 30.05.2016 10:25:17
Jak mnie wkurzyła na dzień dobry teściowa! Młody kaszle i ma katar, nie ma jakiejś tragedii ale ten kaszel i katar jest. I ja z zasady nie puszczam go w takich sytuacjach do przedszkola, żeby nie zarażał innych. A ta pretensje, że na podwórko go zabieram to aż taki chory nie jest widocznie. I takie sugestie, że zostawiłam go w domu żeby nie wiem, leżeć cały dzień przed tv! Jakby nie wiedziała, że z nim mam milion razy więcej zajęć! 
0 0

Gość: bc14

#6203329 Napisano: 30.05.2016 10:33:51
zezowaty_kot a nie wiesz jaki jest najlepszy klej na świecie?
- teściowa, do wszystkiego się przyczepi
0 0

zezowaty_kot

#6203332 Napisano: 30.05.2016 10:38:31
Taaaaa a jakbym nie  wyszła na podwórko, to by były komentarze, że  taka pogoda a ja z dzieckiem nie wyjdę... 
0 0

banka-manka

#6203381 Napisano: 30.05.2016 11:25:49
Poczta Polska emotka  Priorytet idzie 4 dni robocze!
0 0

asantesana

#6203398 Napisano: 30.05.2016 11:39:43
Koszenie traw co kilka dni na osiedlu, zaraz mi łeb pęknie emotka  
0 0

jokan

#6203401 Napisano: 30.05.2016 11:42:04
bolące nogi emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6203464 Napisano: 30.05.2016 12:20:26
Na moj adres maiowy nie dochodza powiadomienia odnosnie wygranja. Dobrze ze na stronie wyniki byly bo bym stracila nagrode
0 0

barbe_66

#6203476 Napisano: 30.05.2016 12:27:41
kammaro napisał(a):

Ja dziś zostałam zaskoczona! Podeszłam do kasy i mówię, że chciałam wrzucić kupon do urny, na co Pani z uśmiechem poinformowała mnie, że tylko przybije pieczątkę i się podpisze. Zrobiła to sprawnie, oddała kupon, wskazała urnę i życzyła powodzenia! Spodziewałam się potyczki słownej na temat regulaminu (brak urny, niechęć przybicia pieczątki, itp), wymownych spojrzeń typu "wariatka, myśli że wygra i tylko nam d... zawraca", a tu taka niespodzianka! emotka

ja miałam dwa podejścia do lewiatanu, pierwszy raz na początku konkurs, zero urny nikt nic nie wiem, ale jaki konkurs.....drugie wczoraj, urna była, rower wystawiony w sklepie, miła Pani poinformowała co i jak, czar prysł gdy usłyszałam słowo LOSOWANIE....aż w domu looknełam do regulaminu, to miał być konkurs przecież....wtedy dojrzałam, że wygranych wyłania komisja konkursowa powołana w....każdym sklepie, wtedy trochę pożałowałam:/ ale kto wie....
0 0

szindy

#6203732 Napisano: 30.05.2016 15:17:29
Wkurza mnie ilość piętrzących się problemów  emotka  Zamiast być lepiej jest coraz gorzej i chociaż próbuje się nie dawać czasem mam wrażenie, że po prostu następnego dnia nie wstanę już z łóżka...Może kiedyś i u mnie w końcu zaświeci słońce. Przecież nie może być ciągle źle...emotka emotka
0 0

monnikk

#6203918 Napisano: 30.05.2016 18:44:46
Lays. Wysłałam już chyba milion zgłoszeń, które rodzina określiła jako: fajne, głupie, pomysłowe oraz dziwne. Szkoda, że komisja ma inne
zdanie.
0 0

zabcia0410

#6203924 Napisano: 30.05.2016 18:49:39
monnikk napisał(a):

Lays. Wysłałam już chyba milion zgłoszeń, które rodzina określiła jako: fajne, głupie, pomysłowe oraz dziwne. Szkoda, że komisja ma inne
zdanie.

to dokładnie tak jak ja,już nie mam pojęcia co pisaćemotka może Ktoś pomoże ,może być na pw ,bardzo proszę,mój mały napalł się na pufę
0 0

budryska

#6203985 Napisano: 30.05.2016 19:48:05
Wkurza mnie remont bloku. Właśnie wszedł w etap spawania poręczy na balkonie. Miałam nadzieję że szybko skończą. A tu jeszcze tydzień do porodu, a końca nie widać. 
0 0

zaczytana-pola

#6204016 Napisano: 30.05.2016 20:15:30
Pepsi, Lay's, Tyskie, Warka, Heineken emotka A później człowiek się w spodnie nie zmieści i popadnie w nałogi jakieś emotka . Czy inne firmy nie mogą nam życia urozmaicić? emotka
0 0

eliza

#6204018 Napisano: 30.05.2016 20:17:37
zaczytana-pola napisał(a):

Pepsi, Lay's, Tyskie, Warka, Heineken emotka A później człowiek się w spodnie nie zmieści i popadnie w nałogi jakieś emotka . Czy inne firmy nie mogą nam życia urozmaicić? emotka

Mogą-np.wedel,wawel i jutrzenka emotka
Mnie wkurza to,że urlop się mi skończył i trzeba było do pracy wrócić
0 0

batistutek123

#6204052 Napisano: 30.05.2016 20:53:31
Wkurza mnie zmienna pogoda w Dani. Czy zarobki 50 złotych na godzine są dobre jak na Polskie warunki ?
0 0