Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2826
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mimowolnie rzuci się w oczy i ciśnienie podnosi
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: HOLLY
jomajd86
Postów 2397
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mczarna
Postów 3024
Data rejestracji 03.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie głosuję
Gość: ameba
Plus wkurzyła mnie moja rodzinka "prezentując" młode ziemniaczki komuś na obiad bo odeszli z miejsca gdzie ich zostawiłam nie pamiętając że mają wziąć ze sobą zakupy
Gość: awi
banka-manka
Postów 2928
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A co do samodzielności - dzieci szkolne z reguły powinny być samodzielne, skoro są na tyle dojrzałe, że do tej szkoły ich przyjęli.
zaczytana-pola
Postów 11536
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nkba
Postów 1793
Data rejestracji 22.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
banka-manka
Postów 2928
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Większe miasta rządzą się swoimi prawami.
Takie zachowania więc trzeba zgłaszać dyrekcji szkoły. Dzieci przebywające na terenie szkoły są pod ich opieką.
To co piszesz jest dla mnie nie do pomyślenia
U mnie szkoła jest zamykana na czas lekcji, a na przerwie dzieci mogą jedynie być na zamkniętym boisku, nie przed szkoła. A jak kończą lekcje to zawsze jest Pani Stop, która takich szalejących gagatków przyprowadzi do porządku. No i oczywiście monitoring.
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak zbaczając z tematu. nieco. choć wiem, że zaraz spadną na mnie gromy. ale wkurza mnie niezmiernie, że rodzicami zostają ludzie, którzy się do tego nie nadają z różnych powodów. ot, choćby takich, że wiedzęą że nie będą mieli czasu ani dla siebie ani dla dziecka, nie będą mieli pieniędzy, nic, ale dziecko MIEĆ będą, bo przecież mieć trzeba, albo znalazło się je w kapuście. to nie "takie życie", bo owo "takie życie" nie zmusza nas do płodzenia dzieci. same chęci "posiadania dziecka" to niestety nie wszystko.. nie wyobrażam sobie, że nie mając środków do życia i możliwości wychowywania dziecka choćby przez pierwsze kilka lat bez "odstawiania" ich gdziekolwiek, decyduję się na posiadanie dziecka... jakie to bowiem rodzicielstwo, gdy więcej czasu spędza się w pracy niż z dzieckiem? i jakie to partnerstwo, gdy małżonkowie zmieniają się rolami i mijają w przejsciu, bo jedno wraca z pracy,a drugie właśnie wychodzi? tragedia. już wolę nie mieć dziecka, niż narażać je na brak opieki i wychowania z mojej strony.
teraz czekam na bicie, ale i tak zdania nie zmienię, mimo tego, że już wiele osób przekonywało mnie, że nie mam racji, bo przecież każdy dziecko chce mieć, a pieniądze to nie wszystko. otóż: posiadanie dziecka to też nie wszystko, bo z dzieckiem TRZEBA spędzać czas. nie mam czasu = nie mam dzieci.
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
inter81
Postów 293
Data rejestracji 03.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11536
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18699
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Bo burzowa pogoda w Polsce
PS: Całkowicie się z Tobą zgadzam
moniazr
Postów 382
Data rejestracji 15.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dzisiaj wkurzyłam się, bo kupiłam na allegro kody z coli na piłkę dla synka, nie sprawdzając wcześniej na stronie, że piłki już się skończyły.
snowflake
Postów 1353
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
I dlaczego piszesz tylko z perspektywy dzieci? Tak dla zabawy się uczepiłaś tematu czy po prostu chciałaś pokazać swój genialny tok myślenia?
Kilka przykładów:
1. Po co brać kredyt na mieszkanie? Utrata pracy/pożar, wybuch, ciężka choroba itp.
2. Po co kupować samochód? Wypadek/utrata prawa jazdy, itp.
3. Po co brać ślub? Zdrada/wypadek, ciężka choroba, itp.
4. Po co zakładać firmę? Rosnąca konkurencja/problemy z kontrahentami, pracownikami/bankructwo, itp.
5. Po co iść do pracy? Nerwica/molestowanie/utrata pracy, itp
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
nkba
Postów 1793
Data rejestracji 22.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18699
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Hehe, oto cała ja
Nie mam kredytu.
Nie kupiłam samochodu.
Nie wzięłam ślubu.
Nie założyłam firmy.
Nie chodzę do pracy.
Kule, nie dosyć, że jestem konkursowym czubkiem, to chyba jeszcze czubkiem ogólnie