Wkurza mnie...

mksmichal

#6210927 Napisano: 09.06.2016 13:48:40
nie irytuje was intensywny skóropodobny zapach pufy? jak się go pozbyć?
0 0

Halszka

#6210930 Napisano: 09.06.2016 13:50:46
mksmichal napisał(a):

Według mnie one w ogóle nie pachną/ nie śmierdzą! Ani farbą ani materiałem... emotka
0 0

defed

#6210935 Napisano: 09.06.2016 13:58:25
mksmichal napisał(a):

trzeba poczekać ~24h - zapach sam znika/lub człowiek się do niego przyzwyczaja, co daje wrażenie, że już nie śmierdzi emotka
0 0

picola

#6210961 Napisano: 09.06.2016 14:30:28
mksmichal napisał(a):

W słoneczne dni wyrzucałam pufę do ogrodu, po 2-3 dniach pufa już nie śmierdziała
0 0

kemli

#6210966 Napisano: 09.06.2016 14:32:34
cleopatra napisał(a):

ćwiczę, jestem na diecie a ten cellulit się przyczepił jak rzep do psiego ogona....ehhhh

Polecam bieganie. Po 3 miesiacach pozbylam sie. emotka
0 0

Gość: cleopatra

#6210969 Napisano: 09.06.2016 14:34:52
kemli napisał(a):

cleopatra napisał(a):

ćwiczę, jestem na diecie a ten cellulit się przyczepił jak rzep do psiego ogona....ehhhh

biegam od  dwóch lat.... emotka  u mnie to chyba bardziej kwestia hormonów....
0 0

tadziuuu

#6210972 Napisano: 09.06.2016 14:40:21
angie222 napisał(a):

Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka - mieszkam praktycznie na wsi, a boję się staropanieństwa. Ostatniego "partnera" rzuciłam, bo podniósł na mnie rękę, a gdy mimo wątpliwości stwierdziłam, że trzeba byłoby dać sobie jeszcze jedną rekę, kopnął mnie w moim domu, co usłyszał ojciec (od razu został wyproszony).

Pomagałam mu, wysyłam CV, bo on ma depresję - za każdym razem, gdy miałam kryzys (w drobnym stopniu jestem bi, do czego się do tej pory nie przyznawałam - nie akceptowałam tego, ale nie pozwolę, aby robić ze mnie przez to kogoś psychicznego) wymyślał mi wszystkie zespoły chorobowe - zespół Aspargera, nerwicę, borderline etc. 
Podsumowując, wkurzają mnie lewicowi działacze mówiący o depresji, bo odbieram ich za leni. Ba, feminiści, a niektórzy potrafią uderzyć kobietę. emotka

bycie bi u kobiety to raczej atut emotka  Facet powinien się cieszyć raz, że z większego grona jego właśnie wybrałaś a dwa że czasem będzie można poeksperymentować emotka
0 0

Gość: Dragomira30

#6210989 Napisano: 09.06.2016 14:56:35
cleopatra napisał(a):

kemli napisał(a):

cleopatra napisał(a):

jeżeli cellulit jest zaawansowany (tzn. juz bolesny), to dieta i ćwiczenia już nic nie dadzą. Warto odwiedzić gabinet medycyny estetycznej i zapytać o możliwości (kosztowne niestety). Kiedyś się zawzięłam i piłam mnóstwo wody, robiłam ćwiczenia poprawiające krążenie rano i wieczorem,  herbata pu-erh, tabletki z wyciągiem z czerwonego wina plus masaże dwa razy dziennie i cellulit zniknął. Później uznałam, że szkoda życia
0 0

ziolko

#6211001 Napisano: 09.06.2016 15:06:35
Dragomira30 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

kemli napisał(a):

cleopatra napisał(a):

jeżeli cellulit jest zaawansowany (tzn. juz bolesny), to dieta i ćwiczenia już nic nie dadzą. Warto odwiedzić gabinet medycyny estetycznej i zapytać o możliwości (kosztowne niestety). Kiedyś się zawzięłam i piłam mnóstwo wody, robiłam ćwiczenia poprawiające krążenie rano i wieczorem,  herbata pu-erh, tabletki z wyciągiem z czerwonego wina plus masaże dwa razy dziennie i cellulit zniknął. Później uznałam, że szkoda życia

cleopatra, ostatnio widziałam w necie, że można robić masaż kawą i pomaga.. ja niestety nie próbowałam, ale co Ci szkodzi sprawdzić? emotka  
http://www.jestpo...ie-fusow-po-kawie/ 
0 0

taalvikki

#6211075 Napisano: 09.06.2016 17:11:58
deco morreno. rozumiem mieć fajny pomysł, ale kiedy się jest z tym pomysłem natrętnym i wrzuca się go wszędzie, to cała reklama zmienia się w anty-reklamę. przynajmniej według mnie. 
0 0

bethan

#6211091 Napisano: 09.06.2016 17:58:11
taalvikki napisał(a):

deco morreno.

I jeszcze ten przymiotnik genialne. No faktycznie geniusz emotka
0 0

bethan

#6211093 Napisano: 09.06.2016 17:59:35
Halszka napisał(a):

Według mnie one w ogóle nie pachną/ nie śmierdzą! Ani farbą ani materiałem...

Moje też bezzapachowe.
0 0

jola29k

#6211156 Napisano: 09.06.2016 20:07:48
Wszystko mnie wkurza ,  na osiedlu gdzie mieszkam jest szkoła chodziła tam starsza córka  i chodzi syn , zapisałam tam najmłodszą córkę  i co nie będzie pierwszej klasy . Mam do wyboru  szkołę  w innej miejscowości  mała wioska  lub szkołę która jest na końcu miasta emotka
0 0

ludzka_istota

#6211161 Napisano: 09.06.2016 20:31:17
Wkurza mnie linienie moich sierściuchów. I to, że ja też zaczęłam linieć- przy dlugich włosach, w każdym myciu, garść zostaje w ręce emotka
0 0

smocyca

#6211167 Napisano: 09.06.2016 20:42:04
to,że kupiłam cheetos, ale szkieletory emotka
0 0

tadziuuu

#6211177 Napisano: 09.06.2016 20:57:49
ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie linienie moich sierściuchów. I to, że ja też zaczęłam linieć- przy dlugich włosach, w każdym myciu, garść zostaje w ręce emotka

dla sierściuchów polecam szczotki i czesać emotka Zwierzaki o dziwo to bardzo lubią emotka  
A jak ja miałem problem z wypadaniem włosów jak miałem długie to ściąłem ;D
pomogło emotka
0 0

ludzka_istota

#6211180 Napisano: 09.06.2016 21:01:50
tadziuuu napisał(a):

dla sierściuchów polecam szczotki i czesać emotka Zwierzaki o dziwo to bardzo lubią emotka  
pomogło emotka

Szczotkuję... a one dalej linieją. Obciąć włosy? To jest jakieś wyjście... Tylko, że moja fryzjerka nie chce. Musze inną znaleźć
0 0

teodozja

#6211183 Napisano: 09.06.2016 21:05:03
smocyca napisał(a):

to,że kupiłam cheetos, ale szkieletory emotka

Ponoć wszystkie produkty i o różnych pojemnościach,tak komuś z forum odpisała agencja przeprowadzająca konkurs
0 0

tadziuuu

#6211188 Napisano: 09.06.2016 21:18:20

tadziuuu napisał(a):

pomogło emotka

Szczotkuję... a one dalej linieją. Obciąć włosy? To jest jakieś wyjście... Tylko, że moja fryzjerka nie chce. Musze inną znaleźć

piękno kobiety nie jest we włosach tylko tym jak ona się czuje pewnie w swoim ciele emotka  
ja mam zresztą jakiś dziwny fetysz bo kobiety z krótkimi włosami wydają mi się bardziej atrakcyjne, bo mają w sobie taką dozę wykraczania poza normy emotka   a ze zwierzakami jeśli uważasz że za dużo gubią sierści to czasami jest problem z dietą emotka  ale to sama widzisz najlepiej emotka
0 0

teodozja

#6211191 Napisano: 09.06.2016 21:28:39

tadziuuu napisał(a):

pomogło emotka

Nie obcinać! Pielęgnować. W aptekach są chociażby spraye do wypadających włosów,nawet ładnie pachną. Ja kupowałam za około 22 zł. Spryskiwałam kilka razy dziennie, do tego odżywkę keratynową kupioną  W Rossku około 8zł. Trzy miesiące stosowania i włosy mniej wypadają, a mam prawie do pasa.
0 0