Wkurza mnie...

pioge7

#6212080 Napisano: 11.06.2016 11:42:47
tadziuuu napisał(a):

pioge7 napisał(a):

MÓJ ADOBE READER wypełniam oświadczenie na biedronkę PREMIA... i jest wszystko poza imieniem i naziskiem i adresem banku emotka niby wypełnione a to się nie drukuje emotka emotka

zapisz i dopiero otwórz i drukuj emotka

wkurza mnie dziś że zaspałem na parkrun

już wiem co jest nie tak emotka jak wpsiuję dane z polskimi znakami to nie drukuje się... a jak zmieniam Ę na E to wychodzi...
0 0

carissma

#6212164 Napisano: 11.06.2016 16:02:45
pioge7 napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

pioge7 napisał(a):

MÓJ ADOBE READER wypełniam oświadczenie na biedronkę PREMIA... i jest wszystko poza imieniem i naziskiem i adresem banku emotka niby wypełnione a to się nie drukuje emotka emotka

już wiem co jest nie tak emotka jak wpsiuję dane z polskimi znakami to nie drukuje się... a jak zmieniam Ę na E to wychodzi...

A nie można wpisać długopisem? Nie ma dużo do wypełniania,  Bo tak czy siak trzeba to drukować, żeby wysłać pocztą. Chyba, że się mylę i ja coś źle robię jak zwykle emotka
0 0

pioge7

#6212166 Napisano: 11.06.2016 16:12:03
carissma napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A nie można wpisać długopisem? Nie ma dużo do wypełniania,  Bo tak czy siak trzeba to drukować, żeby wysłać pocztą. Chyba, że się mylę i ja coś źle robię jak zwykle emotka

niby można emotka ale wypełniać któryś raz z kolei emotka a poza tym jest czytelniejsze emotka nie pomylą się emotka
0 0

bridget

#6212418 Napisano: 12.06.2016 19:20:41
haa ja sobie dzis podjechałam do Brico a tam inwentaryzacja;)) idzie się wkurzyć
0 0

joan

#6212569 Napisano: 13.06.2016 08:08:26
Trzynasty dziś emotka

Moja kicia stanęła za blisko brzegu kuwety i obficie poczęstowała moczem panele w salonie.

Produkt zakupiony wczoraj w Reserved, opisany jako "men's boxer shorts" okazał się nie bokserkami, tylko... majtkami.

emotka
0 0

toka

#6212624 Napisano: 13.06.2016 09:53:35
joan napisał(a):

Trzynasty dziś emotka

Moja kicia stanęła za blisko brzegu kuwety i obficie poczęstowała moczem panele w salonie.

Produkt zakupiony wczoraj w Reserved, opisany jako "men's boxer shorts" okazał się nie bokserkami, tylko... majtkami.

emotka

Ciesz się ze masz kota i panele-zawsze to lepsze do czyszczenia niż np tapeta
w Reserved jest 30dni na zwrot
Już jutro będzie 14
Miłego dnia!
0 0

joan

#6212631 Napisano: 13.06.2016 09:58:39
toka napisał(a):

Ciesz się ze masz kota i panele-zawsze to lepsze do czyszczenia niż np tapeta
w Reserved jest 30dni na zwrot
Już jutro będzie 14
Miłego dnia!

Hehe, tapety miejscami w strzępach emotka ale to mi akurat nie przeszkadza emotka

Pseudobokserki z Reserved właśnie w pralce; bielizna zwrotowi nie podlega emotka Dla nich chyba majtki, bokserki i stringi to wsio rowno emotka

PS: Szukam sposobu na przyspieszenie znikania siniaka, jest aktualnie w fioletowym kolorze z żółtą otoczką. Da się coś zrobić? emotka
0 0

ziolko

#6212635 Napisano: 13.06.2016 10:02:49
Joan  - spróbuj altacetem albo okładem z wody i octu. Płyn pół na pół z octu... taki okład jest też dobry na opuchliznę
0 0

joan

#6212641 Napisano: 13.06.2016 10:06:40
ziolko napisał(a):

Joan  - spróbuj altacetem albo okładem z wody i octu. Płyn pół na pół z octu... taki okład jest też dobry na opuchliznę

Na razie arniką smaruję, opuchlizny nie ma. Początkowo nawet siniaka nie było, lekkie zaróżowienie może, więc nie zareagowałam. A od kilku dni mam dużą, patologiczną pamiątkę po spotkaniu z kantem łóżka emotka
0 0

asantesana

#6212642 Napisano: 13.06.2016 10:06:56
joan napisał(a):

PS: Szukam sposobu na przyspieszenie znikania siniaka, jest aktualnie w fioletowym kolorze z żółtą otoczką. Da się coś zrobić? emotka

Jako osoba, której siniaki robią się chyba nawet z powietrza polecam apteczne maści/żele z arniką.  
0 0

barszcz

#6212644 Napisano: 13.06.2016 10:08:02
Ja uzywam maści z apteki z heparyną
0 0

ziolko

#6212645 Napisano: 13.06.2016 10:09:00
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Na razie arniką smaruję, opuchlizny nie ma. Początkowo nawet siniaka nie było, lekkie zaróżowienie może, więc nie zareagowałam. A od kilku dni mam dużą, patologiczną pamiątkę po spotkaniu z kantem łóżka emotka

arnika też dobra... zapomniałam tez o żelu z heparyną.. Lioton 1000. 
0 0

joan

#6212647 Napisano: 13.06.2016 10:09:37
asantesana napisał(a):

Jako osoba, której siniaki robią się chyba nawet z powietrza polecam apteczne maści/żele z arniką.  

Przybij piątkę emotka

Kiedy pracowałam, bez przerwy zaliczałam bliskie spotkania z klamkami, całe ręce w siniakach emotka Stoły w domu mam półokrągłe albo o ściętych rogach. Łóżko też wydawało się bezpieczne, ze względu na swoje krągłości, ale sięgając po telefon, który zaplątał się gdzieś w pościeli i tak udało mi się przyfasolić w kant. Za dziecka tak nie miałam emotka
0 0

ziolko

#6212709 Napisano: 13.06.2016 10:58:17
jeśli macie siniaki z byle powodu to zróbcie morfologię i wskaźniki krzepliwości krwi... niewiele kosztuje, a możecie dowiedzieć się, czy wszystko w porządku... 
0 0

joan

#6212776 Napisano: 13.06.2016 12:00:35
ziolko napisał(a):

jeśli macie siniaki z byle powodu to zróbcie morfologię i wskaźniki krzepliwości krwi... niewiele kosztuje, a możecie dowiedzieć się, czy wszystko w porządku... 

U mnie nie są z byle powodu: jak przyp*, to już konkretnie emotka Całkiem niedawno przyfasoliłam głową w lampę - siniaka nie było, ale pękło coś w lampie i posypała się, jak klocki Lego. Dobrze, że teść naprawił emotka
0 0

jokan

#6212931 Napisano: 13.06.2016 14:58:05
wkurza mnie moj spadek nastrojuemotka , a dodatkowo bol glowy emotka , czy to przez pogodę ?
0 0

mamadwojga

#6212961 Napisano: 13.06.2016 15:32:24
Wkurza mnie jak ktoś pisze że wygrał z Desperadosa cokolwiek jednym kodem bo ja tam wbiłam pół reklamówki kapsli i jedno wielkie G... wylosowałam.
I jeszcze leje jak z cebra i walą pioruny a ja się boję piorunów i jestem w biurze sama.... malutka i do domu daleko...
0 0

madzia1-s

#6213015 Napisano: 13.06.2016 16:59:34
Wkurza mnie brak strony mobilnej/aplikacji e-konkursów emotka
0 0

Gość: cleopatra

#6213016 Napisano: 13.06.2016 17:02:19
Dragomira30 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

kemli napisał(a):

cleopatra napisał(a):

ćwiczę, jestem na diecie a ten cellulit się przyczepił jak rzep do psiego ogona....ehhhh

Polecam bieganie. Po 3 miesiacach pozbylam sie. emotka

biegam od  dwóch lat.... emotka  u mnie to chyba bardziej kwestia hormonów....

jeżeli cellulit jest zaawansowany (tzn. juz bolesny), to dieta i ćwiczenia już nic nie dadzą. Warto odwiedzić gabinet medycyny estetycznej i zapytać o możliwości (kosztowne niestety). Kiedyś się zawzięłam i piłam mnóstwo wody, robiłam ćwiczenia poprawiające krążenie rano i wieczorem,  herbata pu-erh, tabletki z wyciągiem z czerwonego wina plus masaże dwa razy dziennie i cellulit zniknął. Później uznałam, że szkoda życia

emotka  jak to mówią, lepszy cellulit na dachu niż silikon w ręce....
0 0

Gość: cleopatra

#6213017 Napisano: 13.06.2016 17:03:36
mamadwojga napisał(a):

Wkurza mnie jak ktoś pisze że wygrał z Desperadosa cokolwiek jednym kodem bo ja tam wbiłam pół reklamówki kapsli i jedno wielkie G... wylosowałam.
I jeszcze leje jak z cebra i walą pioruny a ja się boję piorunów i jestem w biurze sama.... malutka i do domu daleko...

a skąd wiesz, że jednym kodem...może to był kod z dwudziestej pierwszej reklamówki, ale o tym szanowny gracz już nie wspomniał emotka  emotka
0 0