Wkurza mnie...

madzia34

#6211712 Napisano: 10.06.2016 15:09:13
a mnie wkurza,koniec roku szkolnego-dusza,cisna te dzieciaki:(rozumiem stopnie trzeba wystawic ....ale dzis mnie wkurzyła niemoc-dziecko sie uczyło i zabrakło mu 1 punkt do zaliczenia testu na karte rowerowa-az sie pobeczał:(no trudno,poprawa we wtorek:(
0 0

ludzka_istota

#6211876 Napisano: 10.06.2016 19:14:38
madzia34 napisał(a):

a mnie wkurza,koniec roku szkolnego-dusza,cisna te dzieciaki:(rozumiem stopnie trzeba wystawic ....ale dzis mnie wkurzyła niemoc-dziecko sie uczyło i zabrakło mu 1 punkt do zaliczenia testu na karte rowerowa-az sie pobeczał:(no trudno,poprawa we wtorek:(

ooo... mnie też wkurza koniec roku- nienawidzę wystawiać stopni, uzupełniać papierologii, siedzieć na radach. Dobrze, że to tylko dwa razy do roku jest takie szaleństwo.
0 0

mczarna

#6211877 Napisano: 10.06.2016 19:19:28
mellowfruit napisał(a):

Kolejny raz wkurzają mnie kurierzy. Tak jak z DHL przyjeżdża zawsze miły i uśmiechnięty Pan, tak z pocztexu rzucają paczki za płot, nawet nie pofatygują się zadzwonić do drzwi, a u nas zawsze ktoś w domu... Chamstwo i prostactwo.

Oj Pocztex to przeginka. Przecież to usługa kurierska,więc powinni pracować jak inni kurierzy.Tymczasem nas w domu nie ma do 17 i pan twierdzi,że on nawet do 17 nie pracuje i tylko za pierwszym niedostraczeniem zostawił awizo na pocztę, z pufą- cudnie...
0 0

madzia34

#6211879 Napisano: 10.06.2016 19:21:20
ludzka_istota napisał(a):

madzia34 napisał(a):

ooo... mnie też wkurza koniec roku- nienawidzę wystawiać stopni, uzupełniać papierologii, siedzieć na radach. Dobrze, że to tylko dwa razy do roku jest takie szaleństwo.

a nie zazdroszcze nauczycielom jesli o to chodzi......zawsze to dylemat czy postawic lepszy stopien,czy gorszy.......a poza tym jak obserwuje jako rodzic jakie jest teraz nastawienie dzieci i niektórych rodziców to  to normalnie przez kolano bym przełozyła....z tkliwoscią wspominam swoje lata szkolne mimo ze czasem oberwało sie cyrklem czy linijka(kurcze i zyje i dobry-chyba-ze mnie człowiek)..jakze prawdziwe jest w tej chwili przysłowie"obyś cudze dzieci uczył"
0 0

tadziuuu

#6211883 Napisano: 10.06.2016 19:36:22
madzia34 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

a nie zazdroszcze nauczycielom jesli o to chodzi......zawsze to dylemat czy postawic lepszy stopien,czy gorszy.......a poza tym jak obserwuje jako rodzic jakie jest teraz nastawienie dzieci i niektórych rodziców to  to normalnie przez kolano bym przełozyła....z tkliwoscią wspominam swoje lata szkolne mimo ze czasem oberwało sie cyrklem czy linijka(kurcze i zyje i dobry-chyba-ze mnie człowiek)..jakze prawdziwe jest w tej chwili przysłowie"obyś cudze dzieci uczył"

oberwać po łapach od nauczyciela i nic o tym w domu nie wspominać bo będzie poprawka w domu, że nauczycieli nie szanuje i musiałem coś wielkiego splatać że kara była. a teraz co się dzieje to lepiej nie mówić...
0 0

Gość: awi

#6211889 Napisano: 10.06.2016 19:45:31
Nie mogę się doczekać kiedy skończy się Euro i te konkursy z piłkami i wyjazdami na mecze
Życzę wszystkim kibicom, żeby wygrali wszystko co jest do wygrania ale niech ten czas szybciej minie.
Notabene mam jeden paragon do kaufa na konkurs kibica i pytanie "dlaczego lays i pepsi to najlepszy zestaw kibica" śniło mi się dzisiaj jako koszmar
0 0

joan

#6211890 Napisano: 10.06.2016 19:48:09
awi napisał(a):

Nie mogę się doczekać kiedy skończy się Euro i te konkursy z piłkami i wyjazdami na mecze
Życzę wszystkim kibicom, żeby wygrali wszystko co jest do wygrania ale niech ten czas szybciej minie.
Notabene mam jeden paragon do kaufa na konkurs kibica i pytanie "dlaczego lays i pepsi to najlepszy zestaw kibica" śniło mi się dzisiaj jako koszmar

A ja z kolei liczę na to, że wszyscy się skupią na piłce nożnej i uda mi się w jakimś konkursie wygrać bilety na Ligę Światową emotka
0 0

Gość: iskierka

#6211902 Napisano: 10.06.2016 20:21:17
awi napisał(a):

Niech się kończą konkursy biletowe......:) Z jednej strony bym chciała wygrać i jechac na mecz a z drugiej mam jakieś złe przeczucia  jeśli chodzi o te zamachy ... zatem az tak się nie smucę jak bilety mnie ominą;) 
0 0

mellowfruit

#6211930 Napisano: 10.06.2016 21:17:41
mczarna napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Kolejny raz wkurzają mnie kurierzy. Tak jak z DHL przyjeżdża zawsze miły i uśmiechnięty Pan, tak z pocztexu rzucają paczki za płot, nawet nie pofatygują się zadzwonić do drzwi, a u nas zawsze ktoś w domu... Chamstwo i prostactwo.

Oj Pocztex to przeginka. Przecież to usługa kurierska,więc powinni pracować jak inni kurierzy.Tymczasem nas w domu nie ma do 17 i pan twierdzi,że on nawet do 17 nie pracuje i tylko za pierwszym niedostraczeniem zostawił awizo na pocztę, z pufą- cudnie...

Przyszedł dziś Pan i zaczął się tłumaczyć, że on dzwonił do drzwi wczoraj i nikt nie wyszedł. Szkoda tylko, że w domu były dwie osoby i nie ma szans, żeby nikt nie usłyszał dzwonka do drzwi. A jak się zapytałam dlaczego rzucił paczki za płot bezczelnie, to tylko coś zająknął....
Nawet nie raczą zadzwonić i poinformować o przesyłce telefonicznie!
0 0

solar07

#6212020 Napisano: 10.06.2016 23:17:56
Dzisiaj wygrałem jakiś kupon do decathlonu na 100 zł, byłem zadowolony i w ogóle ale zaczęli mnie wkurzać ludzie. Konkurs polegał na tym, że w ciągu tygodnia wystarczy skomentować "dowolny" post na osi czasu firmy i później oni wybierają najlepszy. Oczywiście ludzie pisali wszystkie komentarze pod...postem konkursowym. Ja stwierdziłem, że prościej mi będzie wybrać jakiś post wcześniejszy i napisać odnośnie niego komentarz. Bardzo się zdziwiłem reakcją ludzi. Myśleli, że mój profil i komentarz to oszustwo, że sama firma sobie dopisała komentarz, itp. Denerwuje mnie kiedy ludzie zupełnie niesłusznie i bezpodstawnie atakują firmy i osoby, które robią konkursy. Denerwuje mnie to, że ktoś nazywa mnie oszustem. Może jeśli bardziej by się interesowali tym konkursem, przeczytali regulamin to by trochę im się przejaśniło. Ale po co, przecież lepiej powiedzieć oszustwo i liczyć na lajki podobnie (nie)myślących! Ufffff, nerwy trochę uspokoiłem pisząc to emotka
0 0

marla

#6212031 Napisano: 11.06.2016 00:19:19
solar07 napisał(a):

Dzisiaj wygrałem jakiś kupon do decathlonu na 100 zł, byłem zadowolony i w ogóle ale zaczęli mnie wkurzać ludzie. Konkurs polegał na tym, że w ciągu tygodnia wystarczy skomentować "dowolny" post na osi czasu firmy i później oni wybierają najlepszy. Oczywiście ludzie pisali wszystkie komentarze pod...postem konkursowym. Ja stwierdziłem, że prościej mi będzie wybrać jakiś post wcześniejszy i napisać odnośnie niego komentarz. Bardzo się zdziwiłem reakcją ludzi. Myśleli, że mój profil i komentarz to oszustwo, że sama firma sobie dopisała komentarz, itp. Denerwuje mnie kiedy ludzie zupełnie niesłusznie i bezpodstawnie atakują firmy i osoby, które robią konkursy. Denerwuje mnie to, że ktoś nazywa mnie oszustem. Może jeśli bardziej by się interesowali tym konkursem, przeczytali regulamin to by trochę im się przejaśniło. Ale po co, przecież lepiej powiedzieć oszustwo i liczyć na lajki podobnie (nie)myślących! Ufffff, nerwy trochę uspokoiłem pisząc to emotka

Niestety, umiejętność czytania ze zrozumieniem dla wielu ludzi wykracza ponad ich możliwości. Ja się wkurzyłam jak zobaczyłam posty na profilu o.b. Dziś miała się zebrać komisja i wybrać zwycięzców w konkursie organizowanym dla tej firmy. Na mailowe poinformowanie laureatów mają 7 dni. Ale i tak na fanpage'u jest milion takich samych pytań o wyniki, a niektórzy nawet oskarżają firmę o fuszerkę skoro te wyniki dzisiaj się nie ukazałyemotka  To dopiero fuszerka jak ktoś w wieku dwudziestu paru lat dalej nie potrafi przeczytać prostego tekstu i wyciągnąć z niego poprawnie informacji.
0 0

edzia21

#6212032 Napisano: 11.06.2016 00:28:58
Wkurza mnie sieć ORANGE emotka  w której non stop giną "w eterze" sms`y...i te zwyczajne i te KONKURSOWE emotka emotka
0 0

taalvikki

#6212033 Napisano: 11.06.2016 00:42:34
iskierka napisał(a):

awi napisał(a):

Niech się kończą konkursy biletowe......:) Z jednej strony bym chciała wygrać i jechac na mecz a z drugiej mam jakieś złe przeczucia  jeśli chodzi o te zamachy ... zatem az tak się nie smucę jak bilety mnie ominą;) 

mogę się założyć o grubą kasę, że żadnych zamachów na ojro nie będzie, bo to byłoby zbyt oczywiste  :)

a wkurza mnie... to, że dziś strach cokolwiek skomentować inaczej niż "ojej, cudo", bo zaraz wszyscy widzą w tym "hejt". nawet jeżeli człowiek napisze tylko "według mnie jest to kiepska książka, bo utwierdza stereotypy", albo "ta fryzura mi się nie podoba".
0 0

taalvikki

#6212034 Napisano: 11.06.2016 00:46:32
madzia34 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

zaraz, zaraz. "cisną dzieciaki"? odkąd to działanie zgodne z regulaminami i zasadami jest "ciśnięciem"? z tego, co wiem, szkoła ma tez służyć do przygotowania do życia, a w życiu nie takie przeszkody dzieciaki napotkają. nie przesadzajmy więc i nie rozdawajmy dzieciom wszystkiego po presją ich płaczu, tylko tłumaczmy, że nie zawsze za pierwszym razem wszystko się udaje i mówmy, że to normalne. bo takie jest.
0 0

solar07

#6212035 Napisano: 11.06.2016 00:55:33
marla napisał(a):

solar07 napisał(a):

Niestety, umiejętność czytania ze zrozumieniem dla wielu ludzi wykracza ponad ich możliwości. Ja się wkurzyłam jak zobaczyłam posty na profilu o.b. Dziś miała się zebrać komisja i wybrać zwycięzców w konkursie organizowanym dla tej firmy. Na mailowe poinformowanie laureatów mają 7 dni. Ale i tak na fanpage'u jest milion takich samych pytań o wyniki, a niektórzy nawet oskarżają firmę o fuszerkę skoro te wyniki dzisiaj się nie ukazałyemotka  To dopiero fuszerka jak ktoś w wieku dwudziestu paru lat dalej nie potrafi przeczytać prostego tekstu i wyciągnąć z niego poprawnie informacji.

Masz rację, niestety zawsze się znajdą osoby, które będą miały żądania, pretensje, itp. mimo tego, że w zasadzie wina leży tylko i wyłącznie po ich stronie. Przeczytanie regulaminu nie jest trudne. Ja jak parę razy nie doczytałem regulaminu to tez się naciąłem ale zamiast biadolić i oskarżać przeczytałem jeszcze raz regulamin i jeśli rzeczywiście ja sie pomyliłem to wyciągałem z tego wnioski a nie biadoliłem. Cieszę się, że to forum istnieje, bo naprawdę fajne dyskusje można tu prowadzić emotka
0 0

pioge7

#6212044 Napisano: 11.06.2016 08:16:08
MÓJ ADOBE READER emotka wypełniam oświadczenie na biedronkę PREMIA... i jest wszystko poza imieniem i naziskiem i adresem banku emotka niby wypełnione a to się nie drukuje emotka emotka
0 0

mia

#6212051 Napisano: 11.06.2016 09:02:24
pioge7 napisał(a):

MÓJ ADOBE READER emotka wypełniam oświadczenie na biedronkę PREMIA... i jest wszystko poza imieniem i naziskiem i adresem banku emotka niby wypełnione a to się nie drukuje emotka emotka

Może masz kolor czcionki niebieski, a nie czarny?

W temacie: Prawo serii. emotka
0 0

aurorcia

#6212056 Napisano: 11.06.2016 09:18:30
A mnie wkurza, że jutro kończy się konkurs w Brico na przydomki dla krasnali, a ja dalej jestem w lesieemotka  Co za durne zadanie, za chwilę zjem ze złości te dwa kupony, które mamemotka emotka
0 0

pioge7

#6212063 Napisano: 11.06.2016 09:31:33
mia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Może masz kolor czcionki niebieski, a nie czarny?

W temacie: Prawo serii. emotka

nie wszystko jest na czarno... nic nie edytuję, wszystkie dane wychodzą pisane tak samo a te nie... nawet na podglądzie druku ich nie ma
0 0

tadziuuu

#6212069 Napisano: 11.06.2016 10:28:12
pioge7 napisał(a):

MÓJ ADOBE READER wypełniam oświadczenie na biedronkę PREMIA... i jest wszystko poza imieniem i naziskiem i adresem banku emotka niby wypełnione a to się nie drukuje emotka emotka

zapisz i dopiero otwórz i drukuj emotka

wkurza mnie dziś że zaspałem na parkrun
0 0