Wkurza mnie...

staszek

#6240857 Napisano: 13.08.2016 22:33:10
bridget napisał(a):

1mariusz napisał(a):

ivanotta napisał(a):

petunija1 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Cały czas mój kurier DPD.
W ogóle między nami nie iskrzy.emotka

ja mam za to takiego kuriera ciacho, który ma branie w całym mieście emotka emotka

Pewnie się nie chcesz zamienić? emotka

Nie oddam emotka ! Paczki przyniesie, miłe słowo powie i popatrzeć jest na co - taki kurier to skarb emotka

też mam takiego "iskrzącego"nawet ,gdy nie ma dla mnie przesyłki to czasem dzwoni z hasłem:jestem za 10 minut -zamawiam tosty! 

też mam cudownego  kuriera DPD  jeszcze troche  i na Ty przejdziemy skoro codziennie  u mnie jest jak nie z zakupami H&M czy limango  to z konkursów coś  przytacha:) albo  po  paczki przyjeżdza:)

I ja mam fajnego z DPD emotka
0 0

delfinka101

#6240865 Napisano: 14.08.2016 00:11:28
onlyrybka napisał(a):

Przepisy na bogactwo,  sms-y kilka razy dziennie emotka

Mi proponują udany sex i viagrę
0 0

1mariusz

#6240866 Napisano: 14.08.2016 00:21:54
delfinka101 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Przepisy na bogactwo,  sms-y kilka razy dziennie emotka

Mi proponują udany sex i viagrę

kurde,a mi tylko wróż Maciej i pochodne...TEŻ chcę sexemotka

visserarthur

#6240869 Napisano: 14.08.2016 02:47:46
bridget napisał(a):

1mariusz napisał(a):

ivanotta napisał(a):

petunija1 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Cały czas mój kurier DPD.
W ogóle między nami nie iskrzy.emotka

ja mam za to takiego kuriera ciacho, który ma branie w całym mieście emotka emotka

Pewnie się nie chcesz zamienić? emotka

Nie oddam emotka ! Paczki przyniesie, miłe słowo powie i popatrzeć jest na co - taki kurier to skarb emotka

też mam takiego "iskrzącego"nawet ,gdy nie ma dla mnie przesyłki to czasem dzwoni z hasłem:jestem za 10 minut -zamawiam tosty! 

też mam cudownego  kuriera DPD  jeszcze troche  i na Ty przejdziemy skoro codziennie  u mnie jest jak nie z zakupami H&M czy limango  to z konkursów coś  przytacha:) albo  po  paczki przyjeżdza:)

A ja mojego chyba onieśmielam, bo szybko ucieka emotka :D
0 0

bridget

#6240885 Napisano: 14.08.2016 11:39:40
visserarthur napisał(a):

A ja mojego chyba onieśmielam, bo szybko ucieka emotka :D

ale w odzieniu go przyjmujesz?:))

ziolko

#6241239 Napisano: 16.08.2016 10:03:30
rety, jak mnie wkurza nierzetelność i niesłowność niektórych ludzi - w tym przypadku płytkarza emotka
Facet z polecenia klienta, miał przyjść do rodziców na początku sierpnia. Był na koniec czerwca, ustalona cena i data i czekamy... Pod koniec lipca zadzwonił i powiedział, że przedłuży mu się robota do końca pierwszego tygodnia sierpnia. No to ok, termin nowy na 8 sierpnia. Ale w piątek mój mąż zadzwonił do niego, żeby potwierdzić, a ten na to, że ma innego klienta emotka  mój mąż się wkurzył i poleciało parę "jasnych" i facet miał przyjść dziś. 
Dziś - mama dzwoni, że faceta nie ma. Mój mąż dzwoni do niego, a facet albo ma wyłączony telefon, albo jest poza zasięgiem emotka
Łazienka wyczyszczona do zera, wszyscy czekają aż pan i władca raczy przyjść, a ten chyba się mści za te parę cięższych słów, skoro wyłączył telefon emotka emotka  
0 0

bridget

#6241240 Napisano: 16.08.2016 10:24:53
ziolko napisał(a):

rety, jak mnie wkurza nierzetelność i niesłowność niektórych ludzi - w tym przypadku płytkarza emotka
Facet z polecenia klienta, miał przyjść do rodziców na początku sierpnia. Był na koniec czerwca, ustalona cena i data i czekamy... Pod koniec lipca zadzwonił i powiedział, że przedłuży mu się robota do końca pierwszego tygodnia sierpnia. No to ok, termin nowy na 8 sierpnia. Ale w piątek mój mąż zadzwonił do niego, żeby potwierdzić, a ten na to, że ma innego klienta emotka  mój mąż się wkurzył i poleciało parę "jasnych" i facet miał przyjść dziś. 
Dziś - mama dzwoni, że faceta nie ma. Mój mąż dzwoni do niego, a facet albo ma wyłączony telefon, albo jest poza zasięgiem emotka
Łazienka wyczyszczona do zera, wszyscy czekają aż pan i władca raczy przyjść, a ten chyba się mści za te parę cięższych słów, skoro wyłączył telefon emotka emotka  

Kasiu miałam teraz podobnie przy wymianie okien, Pan miał zrobic kompleksowo z obrobka malowaniem nawet z roletkami, wstawił za małe okno w salonie  - brak porozumienia porzucił prace , dostał zaliczke  wiec koszty   samych okien miał zwrocone. Wymiana kilku emaili strata kolejnego tygodnia a my z kocem na oknach. Pozniej szukanie kogos kto sie tym zajmie - miałam chłopakow  którzy remontowali mi  kiedys mieszkanie. We wtorek podeszłam   czy podejmie sie, umowilismy sie na sobote, powiedział jaki materiał kupić miał zaczac od poniedziałku - ale cos mu wypadło wiec od wtorku miał przyjsc ok 16 ,  nie ma dzwonie  ze bedzie koło 18, dzwonie kolega odbiera ze musiał pilnie wyjsc, pozniej juz nie odbiera - straciłam kolejny tydzien i zostałam wystawiona. Znow szukanie bo to taka zmudna popierducha i mało kto chciał sie podjac - znalazłam Pana  ogolnie zrobił, mozna  mieszkac ale szału  jego szpachlowanie i malowanie  nie dało, musze poprawiac bo tekst ze to mokre  i wyschnie i tych plam nie bedzie   mnie nie przekonał. MIneły 2 dni  i nadal jest roznica w kolorze farby gdzie  malował:) Powodzenia!
0 0

pioge7

#6241498 Napisano: 16.08.2016 17:26:50
Dziś wkurza mnie pustka w głowie.... Siedzę nad kartką już 4 godziny i myślę nad Kauflandem i P&G i nic mi do głowy nie przychodzi emotka  w ogóle nie wiem o czym pisać emotka  a tu 5 paragonów emotka  
0 0

Gość: poprostuanette

#6241713 Napisano: 17.08.2016 07:21:47
Pogoda... takie lato to nie lato. Teraz jest polowa sierpnia ale w lipcu nie bylo nawet goraca. Jest lato a w nocy temp spada do 8 st. Gdzie ta pogoda kiedy latem spalo sie pod przescieradlem bo bylo tak goraco

paula27

#6241716 Napisano: 17.08.2016 07:30:28
http://jestemkobi...-od-eveline-konkurs/
Jak można nagrodzić kogoś, kogo wypowiedź konkursową w 99% stanowi wiersz poety... O_o

radosna

#6241717 Napisano: 17.08.2016 08:03:49
paula27 napisał(a):

Jak można nagrodzić kogoś, kogo wypowiedź konkursową w 99% stanowi wiersz poety... O_o

http://www.baczyn...l/wiersze/152-W.html
0 0

ziolko

#6241758 Napisano: 17.08.2016 09:50:33
radosna napisał(a):

paula27 napisał(a):

no cóż... tak samo jak można nagrodzić fotografię ukradzioną z bloga foto, ale oczywiście pani, która to zdjęcie zgłosiła twierdzi, ze to jej zdjęcie. Tylko, że blog jest obcojęzyczny... i autorem jest mężczyzna. Zaś organizator uwierzył, bo pani "zapewniła, że to jej zdjęcie"  emotka emotka
0 0

rzepkam

#6241766 Napisano: 17.08.2016 10:01:34
Dostałam wypowiedzenie, firma wykorzystała mnie co do cna i do widzenia emotka
0 0

asantesana

#6241768 Napisano: 17.08.2016 10:05:49
ziolko napisał(a):

radosna napisał(a):

paula27 napisał(a):

no cóż... tak samo jak można nagrodzić fotografię ukradzioną z bloga foto, ale oczywiście pani, która to zdjęcie zgłosiła twierdzi, ze to jej zdjęcie. Tylko, że blog jest obcojęzyczny... i autorem jest mężczyzna. Zaś organizator uwierzył, bo pani "zapewniła, że to jej zdjęcie"  emotka emotka

Ten przypadek jest inny. Laureatka wyraźnie napisała, że posłuży się wierszem Baczyńskiego, nie przywłaszczyła sobie autorstwa. To jury miało na tyle niski poziom oleju w głowie, by to nagrodzić. Zaraz inni będą się posługiwać "fenomenalnymi" tekstami z filmów, piosenkami, wierszami i zajmować nimi podium. Brawo jury! 
0 0

Gość: cleopatra

#6241769 Napisano: 17.08.2016 10:11:08
deszcz, mokre buty, zalane dokumenty...emotka
0 0

paula27

#6241770 Napisano: 17.08.2016 10:16:58
asantesana napisał(a):

ziolko napisał(a):

radosna napisał(a):

paula27 napisał(a):

Ten przypadek jest inny. Laureatka wyraźnie napisała, że posłuży się wierszem Baczyńskiego, nie przywłaszczyła sobie autorstwa. To jury miało na tyle niski poziom oleju w głowie, by to nagrodzić. Zaraz inni będą się posługiwać "fenomenalnymi" tekstami z filmów, piosenkami, wierszami i zajmować nimi podium. Brawo jury! 

0 0

assal

#6241772 Napisano: 17.08.2016 10:17:36
Wkurza mnie moje roztargnienie.
Chciałam na szybko popędzić po konkursowe zakupy, przeleciałam pół miasta...
I pomieszałam Hebe z Naturą sobie, a Winiary w każdym z czterech sklepów kupiłam za 10 zł emotka
0 0

magdalena-1989

#6241780 Napisano: 17.08.2016 10:29:10
Wkurza mnie to, że ciągle ostatnio marudzę i się smucę ;-[ 
0 0

Gość: alusia29

#6241782 Napisano: 17.08.2016 10:34:38
A mnie ostatnio wszystko wkurza emotka
0 0

nkba

#6241784 Napisano: 17.08.2016 10:37:36
assal napisał(a):

Wkurza mnie moje roztargnienie.
Chciałam na szybko popędzić po konkursowe zakupy, przeleciałam pół miasta...
I pomieszałam Hebe z Naturą sobie, a Winiary w każdym z czterech sklepów kupiłam za 10 zł emotka

a co to za konek Winiary?
0 0