Wkurza mnie...

mczarna

#6238472 Napisano: 07.08.2016 20:12:03
Wkurzają mnie ludzie myślący,że morze to bajka i mimo czerwonych flag,czy też na oko wielkich fal włażą do wody, daleko od brzegu, a do tego biorą ze sobą dzieci...Właśnie takie 2 córeczki są poszukiwane w Łebie i Ustce...:-((((

taalvikki

#6238475 Napisano: 07.08.2016 20:19:42
@bucik-konkursy napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurza mnie mąż  (...) mimo ze  od kilku lat bawie sie   konkursowo czasem mam wrazenie ze on to jakis ufok...

Każdy ma to, na co ZASŁUŻYŁ. emotka

w sumie coś w tym jest. nieraz mnie strasznie dziwi, że ludzie w kilkuletnich związkach potrafią się tak jakoś dziwnie porozumiewać. emotka

--------------------------------------------------------------

wkurza mnie wygrywanie na ckliwość. przed chwilą napisałam odpowiedź na konkurs, a parę postów niżej zobaczyłam odpowiedź (która zapewne wygra) typu: "powinnam dostać ten biustonosz, bo mam dwa wesela w tym roku i... guza sutka". litości... no właśnie - litości.

bridget

#6238544 Napisano: 07.08.2016 23:23:11

bridget napisał(a):

wkurza mnie mąż  (...) mimo ze  od kilku lat bawie sie   konkursowo czasem mam wrazenie ze on to jakis ufok...

jakże empatyczne  odniesienie - mam  nadzieję,   ze odczujesz  kiedyś   coś podobnego:) i swoje słowa  w przekazie  odniesiesz do własnej osoby.  Czasem  zastanawiam się , czy jest    sens cokolwiek tu wpisywać.  Forum się bardzo zmienia - szkoda ze   negatywnie.
Konkursowicz -  konkursowiczowi  wilkiem emotka

bridget

#6238546 Napisano: 07.08.2016 23:35:53
taalvikki napisał(a):

bridget napisał(a):

w sumie coś w tym jest. nieraz mnie strasznie dziwi, że ludzie w kilkuletnich związkach potrafią się tak jakoś dziwnie porozumiewać. emotka

--------------------------------------------------------------

wkurza mnie wygrywanie na ckliwość. przed chwilą napisałam odpowiedź na konkurs, a parę postów niżej zobaczyłam odpowiedź (która zapewne wygra) typu: "powinnam dostać ten biustonosz, bo mam dwa wesela w tym roku i... guza sutka". litości... no właśnie - litości.

Ciesze się, ze Twój jest taki idealny:) i  nie masz nic  do zarzucenia "mężowi", idealnie się uzupełniacie w każdej sferze życia - gratulujeemotka
0 0

zaczytana-pola

#6238548 Napisano: 07.08.2016 23:37:09
joasiajulia napisał(a):

To co wyprawia Radwańska na korcie kolejna Olimpiada i kolejne rozczarowanie-wstyd -dla niej liczą sie tylko pieniądze......

Ciekawa jestem, czy po trwającej 52 godziny podróży z Nowego Jorku do Rio de Janeiro przez... Lizbonę miałabyś siłę i mogłabyś się skupić na tym, żeby grać na najwyższym poziomie piątej rakiety świata emotka

Wkurza mnie pogoda. Gdzie jest lato? emotka
0 1 calliope

Czterdziecha

#6238553 Napisano: 07.08.2016 23:43:32
zaczytana-pola napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

To co wyprawia Radwańska na korcie kolejna Olimpiada i kolejne rozczarowanie-wstyd -dla niej liczą sie tylko pieniądze......

Ciekawa jestem, czy po trwającej 52 godziny podróży z Nowego Jorku do Rio de Janeiro przez... Lizbonę miałabyś siłę i mogłabyś się skupić na tym, żeby grać na najwyższym poziomie piątej rakiety świata emotka

O Rio wiedziała cztery lata wcześniej,ma pieniądze i mogła wcześniej wylecieć...Taki sam blamaż zrobiła 4 lata temu.....W życiu nie tylko pieniądze powinny się liczyć,ale sam udział w Olimpiadzie.Zapewne w kolejnym wielkoszlemowym turnieju sobie poradzi.... emotka

Gość: ewikewik

#6238555 Napisano: 07.08.2016 23:46:13
Keiti mnie wkurzają ludzie komentujący sprawy, o złożoności których pojęcia nie mają... Więc się nie wkurzaj, bo ludzie czasem nie wiedzą o czym piszą. W teorii wszystko jest proste emotka

bridget

#6238563 Napisano: 08.08.2016 00:09:58
ewikewik napisał(a):

Keiti mnie wkurzają ludzie komentujący sprawy, o złożoności których pojęcia nie mają... Więc się nie wkurzaj, bo ludzie czasem nie wiedzą o czym piszą. W teorii wszystko jest proste emotka

niektórych mentalność "dokopać leżącemu",  bo   zrozumienie  i empatia   to takie  wartości  nieznane -  a sferę konkursową odnosić ogólnie do życia , małżeństwa - to już jakiś absurd.
0 0

dolly

#6238565 Napisano: 08.08.2016 00:11:09
Chyba drugi taki moj wpis w tym topie.... wkurzyl mnie Garnier, ktory wylaczyl strone w trakcie mojego wysylania zgloszenia i Albedo, od ktorego do tej pory nie mam zwrotki i do tego mam wiecej paragonow jak zgloszen nosz kufffffaaaaaaaaaaaa.
Pociesza fakt, ze holenderce ponoc nic groznego sie nie stalo. Cale szczescie bo tragicznie to wygladalo
0 0

benasia

#6238567 Napisano: 08.08.2016 00:17:43
myślałam,że konkurs kończy się jutro   emotka
0 0

bridget

#6238573 Napisano: 08.08.2016 00:26:36
benasia napisał(a):

myślałam,że konkurs kończy się jutro   emotka

tez  zostałam z paragonem:(
0 0

malutka456

#6238574 Napisano: 08.08.2016 00:30:49
dolly napisał(a):

Chyba drugi taki moj wpis w tym topie.... wkurzyl mnie Garnier, ktory wylaczyl strone w trakcie mojego wysylania zgloszenia i Albedo, od ktorego do tej pory nie mam zwrotki i do tego mam wiecej paragonow jak zgloszen nosz kufffffaaaaaaaaaaaa.
Pociesza fakt, ze holenderce ponoc nic groznego sie nie stalo. Cale szczescie bo tragicznie to wygladalo

u mnie podobnie, pobiegłam szybko do syna, bo się przebudził, po powrocie klikam "wyślij" i już było po konkursie emotka  Z kolei do tej pory nie mam zwrotki  z henkel, za zgłoszenie, które było moim zdaniem najlepsze emotka   
0 0

alaalicja

#6238576 Napisano: 08.08.2016 00:32:14
moja niemoc konkursowa emotka  chyba się wypaliłam...ehhh
0 0

nkba

#6238605 Napisano: 08.08.2016 08:58:16
malutka456 napisał(a):

dolly napisał(a):

u mnie podobnie, pobiegłam szybko do syna, bo się przebudził, po powrocie klikam "wyślij" i już było po konkursie emotka  Z kolei do tej pory nie mam zwrotki  z henkel, za zgłoszenie, które było moim zdaniem najlepsze emotka   

Ja wysyłałam Garnier gdy 23,58 zmieniła się na 23,59 i tez d..pa
0 0

cc_investigator

#6238614 Napisano: 08.08.2016 09:30:42
joasiajulia napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

O Rio wiedziała cztery lata wcześniej,ma pieniądze i mogła wcześniej wylecieć...Taki sam blamaż zrobiła 4 lata temu.....W życiu nie tylko pieniądze powinny się liczyć,ale sam udział w Olimpiadzie.Zapewne w kolejnym wielkoszlemowym turnieju sobie poradzi.... emotka

Ale serio ty tak serio?
Pomijam podroz (nie, nie migla wczesniej wyleciec, poczytaj szczegoly, ona zrobila wszystko, zeby doleciec na czas, stad ta Lizbona). Po prostu sie spalila psychicznie, po 2 wczesniejszych przypadkach presja byla ogromna, a jalk to Polacy medal na szyi powiesili jej juz w czerwcu.
A dziwi mnie tak kategorycxna ocena, bez znajomosci szczegolow. Nie da sie wszystkiego zawsze sprawdzic do pieniedzy emotka

Gość: cleopatra

#6238753 Napisano: 08.08.2016 14:11:19
wkurza mnie nieodpowiedzialność rodziców względem dzieci, Ustka i Łeba, czerwona flaga, zakaz kąpieli, wyrzucenie z morza ojca, który i tak tam wraca z dziećmi!!! czy ludziom na wakacjach odbiera już rozum? ojcowie pewnie będą mieć postawione zarzuty, ale karę już sobie sami wymierzyli, będą żyć ze świadomością, że przez ich głupotę zginęły ich dzieci....szkoda Aniołków przez głupotę dorosłych....

delfinka101

#6238869 Napisano: 08.08.2016 17:30:11
Wkurzają mnie konkursy gdzie nie trzeba podawać numeru paragonu, bo później jest handel i nagrodami i paragonami.Wkurzają mnie też  "stare" konkursowiczki które na pw wysyłają wiadomość; napisz mi tekst jaki wysłałaś bo chce zobaczyć co wygrało.Puściłam 3 super hasła i nie wygrałam. Kiedy napisałam aby podała mi te 3 super hasła to odpisała,ze ich nie pamięta..no to ja moje też zapomniałam..dawno już było...no i zaczęło się iż ją okłamuję......nic już nie odpisuję,bo szkoda mi klawiatury..moze to przeczyta

bloomcia

#6239438 Napisano: 09.08.2016 23:29:01
Biedronka......... robią ludzi w balona naciąganymi promocjami. Czytajcie uważnie te ich super okazje.

Obiadki Bobovita 190g w promocji przy zakupie 3szt. Na półce może 5 rodzajów obiadów. Wszystkie przecenione oprócz jednego rodzaju! Produkty przecenione są wymienione małym drukiem, ale nagłówek promocji sugeruje, że wszystkie o pojemności 190g są przecenione. Wrrr... W konsekwencji minus prawie 5zł.

Druga sprawa. Przeceniony pstrąg tęczowy patroszony, ale... w niebieskim opakowaniu! W czerwonym, pstrąg tęczowy, łososiowy to juz inna rybka, mimo, że kartka o promocji znajduje się w lodówce tuż nad "fałszywym" produktem, będącym blisko dwukrotnie droższym, a obok już tylko pusta przerwa między produktami w lodówce.

Moja wina że nie doczytałam, ale nawet kierowniczka przyznała, że Biedronka robi to celowo i dużo osób się nabiera, przez brak wnikliwego czytania. NIE LUBIĘ!
0 0

pioge7

#6239439 Napisano: 09.08.2016 23:37:53
Wkurzają mnie komentatorzy podczas meczu naszych w TVP 1 teraz emotka  nie wiem czy tylko u mnie jest głos szybciej niż obraz ale psują całą zabawę emotka  
0 0

joan

#6239445 Napisano: 09.08.2016 23:55:04
pioge7 napisał(a):

Wkurzają mnie komentatorzy podczas meczu naszych w TVP 1 teraz emotka  nie wiem czy tylko u mnie jest głos szybciej niż obraz ale psują całą zabawę emotka  

Coś u Ciebie nie tak, masz kablówkę?

No a tak w ogóle, to nasi siatkarze mogliby już zakończyć spotkanie, bo kto nie wygrywa 3:0... emotka
0 0