Wkurza mnie...

blackana

#6247026 Napisano: 29.08.2016 08:42:42
Wkurza mnie, że zapomniałam o 3 konkach na których mi zależało!!! Co ze mną jest?!!! emotka
0 0

kalka

#6247029 Napisano: 29.08.2016 08:53:32
bruce napisał(a):

magnus napisał(a):

stamp2 napisał(a):

wczoraj Lewandowski 3 gole emotka dzisiaj Milik 2 gole-a na euro to co było Reduta Ordona''Nam strzelać nie kazano?"emotka emotka emotka

Bo to zależy ile JERO dają emotka

Dokładnie! To samo napisać miałam! Patrzcie tylko, jak Radwańska teraz walczy! emotka
Stamp2 - ha-ha-ha! - ta "Reduta" na Euro! emotka emotka

emotka  Reduta Ordona....!  emotka   Wczoraj na Stadionie Narodowym nasi olimpijczycy też mieli lepszą formę niż w RIO   emotka  

A w temacie, wkurzają mnie telefoniczne spamy emotka   O godz. 8 rano pani chciała mnie na pokaz garnków Filipiaka zaprosić- w końcu człowiek wybudzony ze snu o niczym tak bardzo nie marzy, jak o garach  emotka   emotka  
0 0

delfinka101

#6247246 Napisano: 29.08.2016 18:37:06
Wkurza mnie wątek paragonów..oj  jak bardzo..wkurzają mnie OSZUŚCI którzy grają a paragonów nie posiadają i wkurzają mnie administratorzy,ze tego cholernego wątku nie likwidują

zabcia0410

#6247248 Napisano: 29.08.2016 18:48:26
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie wątek paragonów..oj  jak bardzo..wkurzają mnie OSZUŚCI którzy grają a paragonów nie posiadają i wkurzają mnie administratorzy,ze tego cholernego wątku nie likwidują

to samo chciałam napisaćemotka
0 0

zdolnabestia

#6247305 Napisano: 29.08.2016 21:58:44
Dzięki wątkowi "Paragony" wszystko jest w jednym miejscu, przed jego otwarciem handel paragonami odbywał się gdzie popadnie. Obawiam się, że po zamknięciu tego wątku wróci bałagan, ludzie nadal będą nimi handlować. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Całkowicie zakazać paragonowych ogłoszeń?
0 0

cc_investigator

#6247307 Napisano: 29.08.2016 22:06:17
A co z tymi, ktorzy kupuja paragony w trakcie konkursu? Wielu sklepow nie mam i czesto korzystam z ofert zakupu.  Obawiam sie  ze tu nie ma dobrego wyjscia. Publikacje sondazowe wynikow wyborow w ich dniu sa zakazane i tak wszyscy wiedzieli po ile mysliwska chodzi...
0 0

asantesana

#6247311 Napisano: 29.08.2016 22:14:56
zdolnabestia napisał(a):

Dzięki wątkowi "Paragony" wszystko jest w jednym miejscu, przed jego otwarciem handel paragonami odbywał się gdzie popadnie. Obawiam się, że po zamknięciu tego wątku wróci bałagan, ludzie nadal będą nimi handlować. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Całkowicie zakazać paragonowych ogłoszeń?

Tak, dać dostęp do wątku paragonowego osobom, które dodają po 3 konkursy, najlepiej z dłuższym stażem niż jeden dzień. Dzięki temu skończy się zakładanie nowych kont przez starych konkursowiczów tylko po to, żeby kupić paragon.   

joan

#6247319 Napisano: 29.08.2016 22:26:18
cc_investigator napisał(a):

A co z tymi, ktorzy kupuja paragony w trakcie konkursu? Wielu sklepow nie mam i czesto korzystam z ofert zakupu.  Obawiam sie  ze tu nie ma dobrego wyjscia. Publikacje sondazowe wynikow wyborow w ich dniu sa zakazane i tak wszyscy wiedzieli po ile mysliwska chodzi...

Od tego jest INNY wątek - "Zakupy na konkursy" emotka

W każdym razie: na pewno w przypadku dostępu do wątku "Paragony" warto byłoby zwiększyć limit dodanych konkursów i to tak porządnie emotka

cudaczek121

#6247322 Napisano: 29.08.2016 22:50:14
delfinka101 napisał(a):

A mnie nie wkurza wątek paragonowy, bo... na własne życzenie nie dodałam do bazy ostatnio nawet 3 konkursów, gdyż jestem śmierdzącym leniem i obibokiememotka  Sama dzięki temu ostatnio nie kupuję paragonów,ale też i ich nie sprzedaję i nie mogę przez to się wątpliwie wzbogacić emotka  Wkurza mnie,że ostatnio jestem jakaś taka rozmemłana.

asiatko

#6247328 Napisano: 29.08.2016 22:54:54
a j jestem zdecydowanie za wątkiem paragony, bo sama z niego chętnie korzystam, i bez problemu pomagam innym w potrzebie. Co mam wygrać to i tak wygram, nie tu to tam emotka

delfinka101

#6247329 Napisano: 29.08.2016 22:55:28
bruce napisał(a):

Ja mam bardzo nielubiane zdanie o paragonach - nie przeszkadza mi ten wątek; rozumiem stanowisko tych, którzy walczą do końca w konkursach, ale równie dobrze źle bym się czuła, kupując sobie np. proszek do prania i każąc od razu za paragon z tego proszku płacić komuś, kto chce wziąć udział w danym konkursie, jeszcze podczas jego trwania. To w końcu ja mam ten proszek i z niego korzystam, nie ten konkursowicz, któremu sprzedałam paragon. Jeżeli nie zamierzam wykorzystywać danego paragonu, jest to dla mnie przysłowiowy śmieć zarówno podczas trwania konkursu, jak i po jego zakończeniu i nie mam nic przeciwko temu, aby go oddać potrzebującej osobie. Jest to oczywiście tylko moje zdanie; rozumiem stanowisko obu stron, ale nie podzielam zdania tutejszej większości. emotka
W temacie - bardzo mnie wkurza, że są tu oddawane głosy na rzekomo mój film o jakimś strzelaniu i mam z tego powodu spam na jakieś lajki (nie powiem, klikam znajomym, albo - gdy ktoś kulturalnie prosi, zawsze tak robiłam, ale - bez przesady) emotka i wkurza mnie fakt, że jakiś dowcipniś podał mój adres domowy z bliżej mi nieznanym ogłoszeniem na korzystną sprzedaż Toyoty (jak wygram, to może, na razie jeszcze nie miałam okazji posiadać takowej) - gratuluję wątpliwego poczucia humoru. emotka

Co innego kupić paragon na konkurs by zagrać a co innego zagrać i kupić paragon dopiero gdy się wygra. Kto chce grać niech ponosi takie same koszty jak inni.Często kupuję produkt który  dla mnie jest nieużyteczny...Ale nie mam szans z cwaniakami którzy mają 20  telefonów i starterów
2 ziolko, agicho 0

delfinka101

#6247347 Napisano: 29.08.2016 23:25:13
Nie wspomnę już o tych co paragony drukują..oby każda agencja sprawdzała czy paragon jest prawdziwy i w razie fałszerstwa robiła sprawę..skończy się oszukiwanie
0 0

Gość: ewikewik

#6247361 Napisano: 30.08.2016 00:02:44
Wkurza mnie Smolar i promocja dla sieci Makro, która zniknęła. Trwała od 08.08.2016 a teraz jej nie ma. Kliknięcie w jakiekolwiek materiały przekierowuje do formularza ogólnej loterii dla wskazanych sklepów. 09.08 wysyłałam sms na bazie danych z formularza dla sieci Makro a oni ją bez słowa usunęli?

RADOŚĆ Z WYGRANEJ – loteria Coca-Cola
https://www.radosczwygranej.pl/mobile/
Loteria organizowana jest wyłącznie w sieci MAKRO Cash & Carry ... Organizatorem loterii jest Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Sp. z o.o. Regulamin
0 0

edzia21

#6247364 Napisano: 30.08.2016 00:06:07
ewikewik napisał(a):

Wkurza mnie Smolar i promocja dla sieci Makro, która zniknęła. Trwała od 08.08.2016 a teraz jej nie ma. Kliknięcie w jakiekolwiek materiały przekierowuje do formularza ogólnej loterii dla wskazanych sklepów. 09.08 wysyłałam sms na bazie danych z formularza dla sieci Makro a oni ją bez słowa usunęli?

RADOŚĆ Z WYGRANEJ – loteria Coca-Cola
https://www.radosczwygranej.pl/mobile/
Loteria organizowana jest wyłącznie w sieci MAKRO Cash & Carry ... Organizatorem loterii jest Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Sp. z o.o. Regulamin

A do kiedy ta loteria miała trwać (zgodnie z regulaminem)? emotka
0 0

#6247366 Napisano: 30.08.2016 00:07:09
Nie wiem ale ślad po niej w necie powinien zostać?
0 0

#6247369 Napisano: 30.08.2016 00:11:59
Według mnie ktoś z pracowników Smolara się rąbnął i zrobili korektę, bez słowa wyjaśnienia na stronie.
0 0

taalvikki

#6247387 Napisano: 30.08.2016 02:42:13
delfinka101 napisał(a):

Co innego kupić paragon na konkurs by zagrać a co innego zagrać i kupić paragon dopiero gdy się wygra. Kto chce grać niech ponosi takie same koszty jak inni.Często kupuję produkt który  dla mnie jest nieużyteczny...Ale nie mam szans z cwaniakami którzy mają 20  telefonów i starterów

hmm. problem jest bardziej złożony.

osobiście nie lubię cwaniaków, którzy grają na cały powiat, ale, z drugiej strony, jeżeli napiszę odpowiednie (bo "dobre" głupio mi napisać po tym, czym ostatnio wygrałam w nivea hebe <shame>) haslo, to i z tymi dwudziestoma nieodpowiednimi tekstami moge wygrac.

poza tym te startery też kosztują.

do tego dochodzi jeszcze jedna kwestia, a mianowicie taka, że to głównie organizator ponosi odpowiedzialność za takie "cwaniakowanie", bo nie chce paragonu czy jego numeru w zgłoszeniu. więc: jeżeli by patrzeć od strony logiki i regulaminu takich konkursow, to cwaniakowanie nie jest cwaniakowaniem, tylko czytaniem ze zrozumieniem. aczkolwiek, jak już rzekłam, nie przepadam za takim stylem gry jakos wielce.
0 0

dang21

#6247395 Napisano: 30.08.2016 07:08:12
Grania bez paragonu nie można niczym usprawiedliwiać. Chyba że tylko tym, że ktoś ma skłonności do oszustw...proste!

Też mnie wkurza, że w ogóle jest taki  wątek...
0 0

Gość: herbaciarka

#6247407 Napisano: 30.08.2016 07:56:31
Wkurza mnie niemal do czerwoności to, co zrobiłam ostatnio. Ok, wróciłam do grania po trzech latach. Ok, kiedyś nie brałam udziału w promocyjnych, tylko w konkursowych. Czy czuję się usprawiedliwiona? Nie emotka .

Taki motyw. Chcę wziąć udział w konkursie Nestle - "chwytaj dzień". Ok, widzę opisówkę, kup produkty za 20 zł, zrób zdjęcie i gitara. No to wysyłam męża po jakieś płatki za dwie dychy (no przecież z czymże innym skojarzyłoby się Wam nestle?!). Kupił, jedziemy robić sesję. Taszczę retro walizę, czterdzieści minut szukamy ustronnego miejsca z drogą i drzewem. Opieram się, niby siadam zmęczona po podróży (patrz waliza), wcinam płatki. Oczyma wyobraźni już widzę, jak śmigam tą dróżką nowym rowerem od nestle. Niach niach.

Popołudniu zabieram się za formularz - taaaaa, blondynko - zakup musi być w almie! Przełykam swoją ignorancję regulaminu. Jedziemy następnego dnia do Gdańska, to mówię do męża - podjedź jeszcze do Sopotu, tam jest alma (gdańska, też odwiedzona przy okazji, była zamknięta). Mąż zagryza wargi, coś mruczy, ale jedzie. Ok, mam paragon i teraz to już płatki na dwa lata. Sasasa, siadam wieczorem do formularza... i tu padło soczyste słowo wiadomej treści. Te produkty Nestle to jakieś kuźwa majonezy i "pomysły na..." muszą być!A więc warto czytać nie tylko regulaminy, ale i załączniki. Dziękuję, nauczyłam się. Żegnaj lowelyku. 

Mąż, słysząc rewelacje, tylko wzniósł oczy do góry i wyszedł. Czy powiedzieć mu, że te dwa piwa Złoty Łan, które po godzinie szukania o 22 w końcu dorwał w jakimś monopolowym, trzeba było kupić w Intermarche? emotka

Także ten, tego...emotka

mczarna

#6247408 Napisano: 30.08.2016 08:01:39
zdolnabestia napisał(a):

Dawać karniaki za oferowanie i chęć zakupu paragonu/paragonów po zakonczeniu konkursu.
0 0