Wkurza mnie...

edzia21

#6247706 Napisano: 30.08.2016 16:51:50
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

w miejsce tego powstanie inne forum/strony na których ludzie będą się wspierać paragonami, więc to walka z wiatrakami emotka  Niestety, ale fakt zamknięcia topu paragony nie zwiększy "grającym uczciwie" szans na wygraną emotka  ...to tak moim skromnym zdaniem emotka

Jakoś do teraz nie powstało, skoro taki burdel u nas emotka

Widocznie nie było takiej potrzeby emotka  
Chodzi mi jedynie o to, że bana na całe "internety" się nie da na paragonowy handel. A mentalność ludzi się nie zmieni. 
Jeśli chodzi o mnie - jest mi to obojętne. jednakże nie spodziewałabym się cudów "wygranych" po zamknięciu wątku "paragony" emotka
0 0

joan

#6247707 Napisano: 30.08.2016 16:53:33
edzia21 napisał(a):

Chodzi mi jedynie o to, że bana na całe "internety" się nie da na paragonowy handel. A mentalność ludzi się nie zmieni. 
Jeśli chodzi o mnie - jest mi to obojętne. jednakże nie spodziewałabym się cudów "wygranych" po zamknięciu wątku "paragony" emotka

Ale przynajmniej nowo przybyli nie będą wk* swoimi wpisami - a to już jest sukces emotka Teraz strach komuś pokazać forum. No i wstyd.

Gość: barcza

#6247709 Napisano: 30.08.2016 16:57:58
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

w miejsce tego powstanie inne forum/strony na których ludzie będą się wspierać paragonami, więc to walka z wiatrakami emotka  Niestety, ale fakt zamknięcia topu paragony nie zwiększy "grającym uczciwie" szans na wygraną emotka  ...to tak moim skromnym zdaniem emotka

Jakoś do teraz nie powstało, skoro taki burdel u nas emotka

nie spodziewam się ,że jak tak bardzo wszyscy się oburzamy  za fałszowanie paragonów albo dodawanie zdjęć takich samych w innych konkursach a nie przeszkadza nam w pomoc w oszukiwaniu i wygraniu nagrody która nie powinna do nas trafić bo nie kupiliśmy paragonów tu oszustwo  . Potem ach nie wygrałam a może wygrałabyś z rezerwy gdyby ktoś nie sprzedał paragonu
0 0

#6247713 Napisano: 30.08.2016 17:07:12
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ale przynajmniej nowo przybyli nie będą wk* swoimi wpisami - a to już jest sukces emotka Teraz strach komuś pokazać forum. No i wstyd.

nie rozumie dlaczego jest problem w zamknięciu tego wątku paragonowego - przecież każdy z nas gra uczciwie więc jaki problem (przynajmniej oszust nie dostanie nagrody)
1 kajus18 0

#6247716 Napisano: 30.08.2016 17:14:19
barcza napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nie rozumie dlaczego jest problem w zamknięciu tego wątku paragonowego - przecież każdy z nas gra uczciwie więc jaki problem (przynajmniej oszust nie dostanie nagrody)

ja za bzdurny wpis w wątku dostałam karniaka a  taki cwaniak zarejestruje się z fałszywego konta albo założy w ten sam dzień i ma paragon i jest wszystko Ok i to mi się nie podoba .

#6247723 Napisano: 30.08.2016 17:26:28
barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ja za bzdurny wpis w wątku dostałam karniaka a  taki cwaniak zarejestruje się z fałszywego konta albo założy w ten sam dzień i ma paragon i jest wszystko Ok i to mi się nie podoba .

tak się zastanawiam czy udostępnienie przez Administratora topu  który służy do oszustwa i wyłudzania nagrody (bo nie spełnił warunków czyli nie zakupił paragonu w czasie trwania konkursu) nie jest aby karalne i nie podlega jakiemuś paragrafowi  bo jeżeli tak to powinien być natychmiast zamknięty emotka
1 paula9891 0

delfinka101

#6247724 Napisano: 30.08.2016 17:27:56
Ci "nowi" to starzy wyjadacze....Kiedyś konkursowicze szli na jakość teraz idą na ilość. Ostatnio uświadomiła mnie pewna soba ile ludzie wysyłają zgłoszeń. Wiec jak coś wygrywam moim 1 zgłoszeniem to i tak wielki sukces
0 0

#6247729 Napisano: 30.08.2016 17:39:30
delfinka101 napisał(a):

Ci "nowi" to starzy wyjadacze....Kiedyś konkursowicze szli na jakość teraz idą na ilość. Ostatnio uświadomiła mnie pewna soba ile ludzie wysyłają zgłoszeń. Wiec jak coś wygrywam moim 1 zgłoszeniem to i tak wielki sukces

to jest następny argument ,żeby zamknąć top paragonowyemotka
0 0

kalka

#6247741 Napisano: 30.08.2016 18:22:28
barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tak się zastanawiam czy udostępnienie przez Administratora topu  który służy do oszustwa i wyłudzania nagrody (bo nie spełnił warunków czyli nie zakupił paragonu w czasie trwania konkursu) nie jest aby karalne i nie podlega jakiemuś paragrafowi  bo jeżeli tak to powinien być natychmiast zamknięty emotka

Niestety nie   emotka   Moralnie może i jest naganne, ale prawnie nie jest zabronione. 
Zresztą sami organizatorzy stwarzają warunki do takich działań (likwidując wymóg wpisywania nr par. lub nigdy tego nie wymagając ) i doskonale zdają sobie z tego sprawę  emotka
0 0

mczarna

#6247754 Napisano: 30.08.2016 20:00:48
barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Właśnie dlatego napisałam wcześniej,żeby dawać taki osobom karniaki ( za szukanie paragonu czy też za oferowanie go po zakończonym konkursie). Skoro nikt tego wątku nie chce zamknąć to chociaż to i to niech nie będzie 1 punkt karny ale więcej.
0 0

zdolnabestia

#6247762 Napisano: 30.08.2016 20:27:35
mczarna napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Dzięki wątkowi "Paragony" wszystko jest w jednym miejscu, przed jego otwarciem handel paragonami odbywał się gdzie popadnie. Obawiam się, że po zamknięciu tego wątku wróci bałagan, ludzie nadal będą nimi handlować. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Całkowicie zakazać paragonowych ogłoszeń?

Dawać karniaki za oferowanie i chęć zakupu paragonu/paragonów po zakonczeniu konkursu.

Wiem na pewno, że nie będę w stanie weryfikować każdego postu pod kątem tego, czy konkurs jest trwający, czy zakończony. Nie gram w promocyjne i musiałabym każdego konkursu, o którym mowa w wątku "paragony", szukać ręcznie przez wyszukiwarkę. Takie rozwiązanie, choć sprawiedliwe, odpada emotka
0 0

mczarna

#6247763 Napisano: 30.08.2016 20:29:47
zdolnabestia napisał(a):

mczarna napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Dzięki wątkowi "Paragony" wszystko jest w jednym miejscu, przed jego otwarciem handel paragonami odbywał się gdzie popadnie. Obawiam się, że po zamknięciu tego wątku wróci bałagan, ludzie nadal będą nimi handlować. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Całkowicie zakazać paragonowych ogłoszeń?

Dawać karniaki za oferowanie i chęć zakupu paragonu/paragonów po zakonczeniu konkursu.

Wiem na pewno, że nie będę w stanie weryfikować każdego postu pod kątem tego, czy konkurs jest trwający, czy zakończony. Nie gram w promocyjne i musiałabym każdego konkursu, o którym mowa w wątku "paragony", szukać ręcznie przez wyszukiwarkę. Takie rozwiązanie, choć sprawiedliwe, odpada emotka

zdolnabestia-myślę,że chętnych do pomocy nie braknie:-)

anialistopad

#6247792 Napisano: 30.08.2016 21:57:44
milka i oreo tyle paragonów i nic . nie potrafię wygrać sobie tej torby. może ktoś mi pomoc? A w biedronce są kubki z mms za 19,99 i nie ma żółtych  ani brązowych
0 0

Gość: herbaciarka

#6247804 Napisano: 30.08.2016 22:23:46
@bucik-konkursy napisał(a):

anialistopad napisał(a):

milka i oreo tyle paragonów i nic . nie potrafię wygrać sobie tej torby.

Policzmy - warunkiem zakup za dychę. Ile to może być "TYLE PARAGONÓW"? Załóżmy, że więcej, niż cztery. No dobra, niech będzie bez przesady - pięć. Pięć paragonów po dychu by wygrać torbę za stówę.
BRAWO TY! emotka

Ej, no ale przecież nie kupuje paragonów, tylko produkty emotka Powiem tak - mnie jakoś zawsze zachęcają konkursy, w których trzeba mieć paragon za piwo emotka . Może koleżanka bardziej woli konkursy czekoladowe?  emotka
0 0

anialistopad

#6247806 Napisano: 30.08.2016 22:30:25
dokładnie kocham czekoladki sa lepsze od piwa. A paragonów zglosilam ,7 i tak kupuje oreo i tak to co mi szkodzi zagrać i marudzic ze nie mogę wygrac ? 
0 0

anialistopad

#6247815 Napisano: 30.08.2016 22:43:24
ok bucik Ty nic nie rozumiesz. lubię te ciastka i tyle w temacie. kupuje je od zawsze ,a i mój syn ich nie jadą. mam ich zapas na długi czas .nie zepsuja się szybko mogą sobie poleżeć
0 0

#6247818 Napisano: 30.08.2016 22:48:41

kocham czekoladki sa lepsze od piwa. A paragonów zglosilam 7 (...) co mi szkodzi zagrać i marudzic ze nie mogę wygrac? 

BRAWO TY po raz drugi emotka

herbaciarka napisał(a):

przecież nie kupuje paragonów, tylko produkty emotka  

No bez jaj... gdyby kupować same paragony, uznałbym to za objaw chorobowy  emotka
Zrozumiałem, że kupuje produkty konkursowe, by mieć paragony. Więc dla ścisłości ujmę to obszerniej: nakupować towaru (SŁODYCZY) SIEDEM razy po dychu by wygrać torbę za stówę. No brawo!
P.S. Co na to zęby? Nie skarżą się jeszcze?  emotka   Zawsze można dać słodycze dzieciom przecież wszyscy polecają zestaw "dziecko + cukier".

Gdybyś był kobietą uznałabym, że masz okres, że tak się czepiasz emotka . Też mi problem, kupić słodycze za 5 czy nawet 7 dych emotka

anialistopad napisał(a):

czekoladki sa lepsze od piwa

Polemizowałabym emotka
0 0

#6247829 Napisano: 30.08.2016 23:00:19

herbaciarka napisał(a):

Gdybyś był kobietą uznałabym, że masz okres, że tak się czepiasz emotka   Też mi problem, kupić słodycze za 5 czy nawet 7 dych emotka

anialistopad napisał(a):

czekoladki sa lepsze od piwa

Polemizowałabym emotka

emotka A co, facet nie może mieć okresu?! Jest równouprawnienie  emotka Wiem, że czekolada nie pyta, czekolada rozumie emotka
Za tę polemikę jestem skłonny Cię polubić. Chyba... emotka

A wiesz, że pomyślałam o tym samym? Zwłaszcza po tym, co napisałeś o kawie WOSEBA - nie mogę się nie zgodzić emotka Nie ma jak krótkie spięcie emotka  Zatem do kolejnego emotka .
0 0

anialistopad

#6247831 Napisano: 30.08.2016 23:02:17
 co do kawy woseba  zgadzam się z Tobą jest obrzydliwa. A piwa nie lubię niestety
0 0

pioge7

#6248016 Napisano: 31.08.2016 12:45:12
emotka Wkurzają mnie ludzie którzy umią plotkować.... Siostra szefa widziała mnie koło jednego zakładu w mieście niedaleko, (gdzie byłem z mamą która składała tam cv) i oczywiście poinformowała o tym fakcie szefa... Że mnie widziała... CO NAJLEPSZE PODOBNO WIDZIAŁA MNIE JAK WYCHODZĘ Z TEGO ZAKŁADU z cv.... No dosłownie szok... A ze miałem wczoraj wolne to już domysły się znalazły i już myślą kiedy się zwalniam i szukają już kogoś na moje miejsce.... Dosłownie szok... Nawet stać nie wolno obok zakładu bo już się zwolnię.... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0