Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tosca
Postów 89
Data rejestracji 28.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczęście,jeśli mamy w tym czasie obok siebie życzliwe osoby,które nie oceniając naszej niechęci do życia,jako fanaberii,próbują zrozumieć i dostrzec,jak poważny jest to stan,by następnie w odpowiedni,wyważony sposób starać się tak nas "podejść",abyśmy zechcieli podjąć walkę o powrót do "normalności".
W moim przypadku zabrakło tego czynnika,więc było bardzo trudno.
Miałam świadomość,że jeśli sama nie wezmę się w garść,to choroba zdominuje na tyle moje życie,że później mogę się zupełnie nie podnieść.Decyzja o podjęciu leczenia trwała bardzo długo,bo jako osobie,której zawsze się wydawało,że jest bardzo silna,trudno było się przyznać do porażki (w ten właśnie niewłaściwy sposób tłumaczyłam swoje załamanie).
Dziś,bogatsza o doświadczenia,będące wynikiem drogi,jaką przeszłam,każdemu,kto twierdzi,że nie dostrzega sensu życia radzę,aby nie bacząc na nic,jak najszybciej zechciał skorzystać z odpowiedniej pomocy.W przypadku rozwijającej się u człowieka depresji,czas bowiem ma niebagatelne znaczenie.
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, wcześniej z tworem "happen house" się nie spotkałam, teraz już wiem.
Może nie wkurzyłoby mnie to tak bardzo, jakby te "columbitowe promocje w c4" nie były aż tak drogie.
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
joan
Postów 18701
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A weź sobie pooglądaj na zdjęciach czy obrazach, co było / a jest określane, jako "ładne". Szkoda czasu na konformistyczne dopasowywanie się; dziś jest modne i fajne to, jutro coś innego. Najwyższy czas przestać patrzeć na oceny innych ludzi i zaprzyjaźnić się z sobą
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
umbrella
Postów 364
Data rejestracji 11.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Jeśli nie dasz rady sama ze sobą, ze światem nie masz szans."
"Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, bo wiara w siebie to połowa sukcesu."
mia
Postów 17565
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 17
Nie można już nawet zażartować na tym forum, bo zawsze się znajdzie jakiś nawiedzony, co hajda na koń, proporzec w dłoń i na wyprawę krzyżową posuwa...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale o ile przyjemniej czytałoby się forum, żeby przy każdym poście byl guziczek "ukryj". Żeby można było ręcznie ukrywać posty, których nie chce się widzieć...
Widzisz nick "ulubionego" pieniacza i cyk post ukryty bez zgłębiania się w treść. Cieszysz się smakiem kawy i złotą jesienią za oknem...
beata28
Postów 724
Data rejestracji 26.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cleopatra
arabela79
Postów 1022
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie dodają jak leci.
joan
Postów 18701
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
PS: Z ciekawości sprawdziłam -> w Krakowie zapłaciłabym za montaż 1/3 mniej. Ręce opadają, jak liście z drzew...
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
freyja88
Postów 2988
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech złoży Ci rowerek.
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do wiecznej walki miedzy kierowcami, rowerzystami i pieszymi to uważam, ze wszyscy są ludźmi i są zarówno kiepscy kierowcy, kiepscy rowerzyści, ale i o zgrozo kiepscy piesi... I ja ogolnie jestem w stanie zrozumieć, ze ktos idzie ścieżka dla rowerów gdy nie ma obok chodnika (ale jej skrajem, a nie środkiem), ale kurczę jak od chodnika dzieli nas namalowana biala Linia?
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
freyja88
Postów 2988
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8837
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nikt okna na korytarzu nie uchyli, żeby smród się ulotnił oknem tylko leci mi na moje ostatnie piętro i paskudnie ładuje się do chaty.
Tylko lać takich ludzi
p.s. mieszkam akurat w miejscu, gdzie jest pięknie,a czyte powietrze jest na wyciągnięcie ręki, tylko ludzie nie potrafią tego docenić i cieszyć się z tego przywileju. Trują innym życie i sobie też
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 |
Gość: giuliettaX
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane