Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#6284804 Napisano: 15.11.2016 20:08:57
Wkurza mnie kiepskie samopoczucie od wczoraj( to chyba ten księżyc), brak punktów z programu DOM w Leroy Merlin, czyli brak pilnych zakupów z rabatem emotka brak przesyłki z allegro, która została wysłana( podobno 11 dni temu) i dotrzeć nie może, brak ważnych dokumentów, które miały wczoraj dotrzeć kurierem. emotka Szlag może człowieka trafić. 
0 0

andziulka21

#6284806 Napisano: 15.11.2016 20:09:47
pioge7 napisał(a):

mówiłem 30 razy w domu... nie wyrzucać opakowań po wypasionym.... i co ... wyrzucone 3 emotka kody już zgłoszone.... emotka emotka emotka emotka czyli nie mam już tych które są zgłoszone....

Nura w śmietniczek? emotka  nie no żartuje, mi wyrzucili bakusie, także wiem jaki to nerw człowieka dopadaemotka
0 0

Masza86

#6284810 Napisano: 15.11.2016 20:16:09
wkurza mnie mój brak organizacji, juz 3 konkursy w plecy, zapomniałam wysłać !  nie wspominając o konkursie w Carrefour ze produkty kupione w pierwszy dzień konkursy , a jeszcze nie wysłane !! eh..... gdyby doba miała 30h byłoby idealnie! emotka
0 0

pioge7

#6284812 Napisano: 15.11.2016 20:17:49
andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mówiłem 30 razy w domu... nie wyrzucać opakowań po wypasionym.... i co ... wyrzucone 3 emotka kody już zgłoszone.... emotka emotka emotka emotka czyli nie mam już tych które są zgłoszone....

Nura w śmietniczek? emotka  nie no żartuje, mi wyrzucili bakusie, także wiem jaki to nerw człowieka dopada emotka

nura bym i zrobiła ale nie ma sensu bo śmieci wyniesione wczoraj i pojechały.... w siną dal emotka   trudno muszę grać na kogoś w domu innego, jakby co to poproszą o kody zgłoszone, wiec nie będę mieć problemów już...
0 0

andziulka21

#6284815 Napisano: 15.11.2016 20:22:42
pioge7 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nura w śmietniczek? emotka  nie no żartuje, mi wyrzucili bakusie, także wiem jaki to nerw człowieka dopada emotka

nura bym i zrobiła ale nie ma sensu bo śmieci wyniesione wczoraj i pojechały.... w siną dal emotka   trudno muszę grać na kogoś w domu innego, jakby co to poproszą o kody zgłoszone, wiec nie będę mieć problemów już...

Co się stało to się nie odstanie..
No dokładnie, tak zrobić będzie najlepiej i się nie stresować, tylko grać i wygrywać emotka

1 pioge7 0

mczarna

#6284819 Napisano: 15.11.2016 20:30:57
andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A Bakusiowy kod dałaś rade odczytać?Kupiłam jakiś czas temu 1 sztukę i opakowanie poszło do kosza,bo jak próbowałam zerwać opakowanie to kod się zmazał...
0 0

grandprix

#6284820 Napisano: 15.11.2016 20:31:59
andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Co się stało to się nie odstanie..
No dokładnie, tak zrobić będzie najlepiej i się nie stresować, tylko grać i wygrywać emotka

U mnie ta sama sytuacja. Rodzina niereformowalna, zawsze wywali co nie trzeba.
0 0

henryczka62

#6284829 Napisano: 15.11.2016 20:48:02
pioge7 napisał(a):

tak sobie czytam i emotka ... biegiem do śmietnika, bo jakąś godzinę temu wyrzuciłam kartonik

pioge7

#6284837 Napisano: 15.11.2016 20:56:19
henryczka62 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

tak sobie czytam i emotka ... biegiem do śmietnika, bo jakąś godzinę temu wyrzuciłam kartonik

trzeba się pilnować emotka
andii napisał(a):

hehe a ja się wkurzam że śmieci u mnie wywożą raz w miesiącu emotka    a to taki plussss emotka  

oj plusss emotka u nas co tydzień emotka no i poszło emotka a co najlepsze: jeszcze ja te śmieci wynosiłem, ale nie przyszło mi do głowy sprawdzać worka emotka wyniosłem i już ;/
1 andii 0

slonko365

#6284842 Napisano: 15.11.2016 20:59:07
U mnie też wiele razy było wyciąganie ze śmieci, na szczęście zabierają je raz na 2 tygodnie i sama je na ulicę wynoszę, więc mam nad tym kontrolę emotka
Ale niedawno mnie moje dzieci w kwestiach konkursowych wprost zadziwiły: przechodzę koło pokoju i słyszę, jak mojego męża instruują, że w Laysach są kody, które trzeba wpisać na stronie razem z hasłem, i że najpierw trzeba wygrać piłkę, żeby wygrać konsolę, a jak się wygra konsolę, to można nawet wygrać bilety na mecz (a cała sytuacja w trakcie meczu emotka ).
Stworzyłam potwory emotka  
Tylko żebym tak chociaż tą nieszczęsną piłkę raz przynajmniej wygrała, to nie... I to mnie wkurza. Jakoś w tych konkursach laysowych gdy były dłuższe teksty, szło mi nie najgorzej, a już w pufach i teraz kompletne zero i null. Jakoś mi te "krótkie formy" kompletnie nie leżą... emotka

justkra

#6284846 Napisano: 15.11.2016 21:02:28
mczarna napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A Bakusiowy kod dałaś rade odczytać?Kupiłam jakiś czas temu 1 sztukę i opakowanie poszło do kosza,bo jak próbowałam zerwać opakowanie to kod się zmazał...

Ja Bakusie czytam bez zrywania tej papierowej etykiety - ustawiam pudełeczko "pod światło" w lampce i wtedy dobrze widać, bo zrywanie tego papierka to porażka.

yreks

#6284938 Napisano: 16.11.2016 08:39:32
pioge7 napisał(a):

ale jeżeli kody zgloszne ale nic nie wygraly to mozna wyrzucac ?
0 0

kammaro

#6284939 Napisano: 16.11.2016 08:40:51
yreks napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie. Trzeba bedzie odeslac wszystkie zgloszone kody i paragony
0 0

yreks

#6284945 Napisano: 16.11.2016 08:53:21
kammaro napisał(a):

yreks napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie. Trzeba bedzie odeslac wszystkie zgloszone kody i paragony

Doczytałem regulamin: "Organizator może zażądać wszystkich zgłoszonych kodów" Normalny tok weryfikacji to wysłanie tylko zwycięskiego kodu. Poza tym nagroda głowna jest losowana z wszystkich kodów wiec warto trzymać 
0 0

asantesana

#6285100 Napisano: 16.11.2016 11:56:57
Że się napaliłam na konkurs Palmy jak szczerbaty na suchary, bo mi się te wałki podobają, a to czasówka, w której jestem beznadziejna emotka  
0 0

joan

#6285103 Napisano: 16.11.2016 12:00:50
asantesana napisał(a):

Że się napaliłam na konkurs Palmy jak szczerbaty na suchary, bo mi się te wałki podobają, a to czasówka, w której jestem beznadziejna  emotka  

Nie będzie tak źle, pewnie większość graczy zainteresowana jest jedynie robotami, więc wałki będą odsprzedawać za max 1 - 2 nowe, nieużyte paragony na ten konkurs emotka Tak to widzę.
1 canti0 0

jokan

#6285281 Napisano: 16.11.2016 15:13:44
wkurza mnie, ze nie ogarniam Instagrama i ich konkursowemotka , poza tym dzisiaj przegladalam jakies powiadomoenia (w opcjach) i cos wyskoczylo, ze ktos mnie oznaczyl na zdjeciu oraz wyslal mi wiadomosc, a ja nawet nie wiem gdzie to znalezc, przeszperalam juz wszystkie opcje....i nic nie widze
0 0

banka-manka

#6285287 Napisano: 16.11.2016 15:25:35
jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze nie ogarniam Instagrama i ich konkursow emotka , poza tym dzisiaj przegladalam jakies powiadomoenia (w opcjach) i cos wyskoczylo, ze ktos mnie oznaczyl na zdjeciu oraz wyslal mi wiadomosc, a ja nawet nie wiem gdzie to znalezc, przeszperalam juz wszystkie opcje....i nic nie widze

W aplikacji, górny prawy róg jest tzw. 'szufladka' (na głównej stronie IG) - tam wpadają prywatne wiadomości, które tylko Ty widzisz. Jakby wiadomości prywatne na FB.
A żeby zobaczyć na jakim zdjęciu zostałaś oznaczona to jak wejdziesz na swój profil, nad zdjęciami masz 4 ikonki - pierwsza z prawej (ludzik w kwadracie) pokazuje zdjęcia, na których jesteś oznaczona.

A i jeszcze jeśli chcesz zobaczyć aktualne powiadomienia - kto polubił Twoje zdjęcie, dodał komentarz, wspomniał o Tobie, obserwuje Cię itp. To na głównej stronie Ig, na samy dole są ikonki - serce (drugi z prawej) pokaże Ci te wszystkie info.
2 79magda, jokan 0

zaczytana-pola

#6285454 Napisano: 16.11.2016 20:17:23
nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza ze jestem naiwna i ufam ludziom emotka
Sprzedałam przez olx 2 rzeczy, laska miała zapłacić zaraz po wysyłce ale jakoś nie zapłaciła mimo iż towar odebrała.
Najgorsze że nie czyta moich wiadomości jednocześnie sprzedaje jakieś różne rzeczy i jak do niej z innego konta napisałam niby chcą coś od niej kupić to jak najbardziej uczciwa, odpisuje i takie tam. Czy z taką osobą można coś zrobić? Bo 25 zł które mi wisi to głupio na policje zgłaszać.
Ech głupia ja emotka

A dlaczego nie wysłałaś za pobraniem? emotka
1 kumulacja 0

zaczytana-pola

#6285456 Napisano: 16.11.2016 20:23:48
nanajka81 napisał(a):

no bo laska tak przekonujaco pisala ze juz wplaca, wszelkie dane podala, telefon, a ze spieszylam sie to wyslalam jak glupia normalnie. Pierwszy raz mi się taka oszustka trafiła.

Niestety, masz nauczkę i drugi raz tak nie zrobisz. Jeśli umawiasz się na transakcję, kiedy Ty coś sprzedajesz, to albo z odbiorem osobistym albo wysyłasz po zaksięgowaniu wpłaty, ewentualnie wysyłasz za pobraniem( chociaż i tu możesz ponieść koszty, gdy kupujący paczki nie odbierze). Nigdy nie wysyłaj w ten sposób, że kupujący dokona wpłaty na konto po odebraniu przesyłki.
2 dang21, ziolko 0