Wkurza mnie...

Gość: tusienka

#6291644 Napisano: 28.11.2016 06:20:50
wkurza mnie Tyskie. I w ogóle te  BRAMKI emotka  Na próbę przez godzinę klikałam co MINUTĘ i ani jednego Tyskiego. Gratuluję tym co się udaje za pierwszym  razem. To tylko dowód ,że trzeba mieć wybitnego pecha  i loterie nie dla mnieemotka

mia

#6291645 Napisano: 28.11.2016 07:22:06
Sztorm + pół nocy nieprzespane. Mam wrażenie, że wiatr za chwilę rozpirzy mi chałupę.emotka
Fajnie się tydzień zaczyna. emotka
0 0

100krotka

#6291670 Napisano: 28.11.2016 09:02:58
emanuela24 napisał(a):

Herbapol i moje zostawianie wszystkiego na ostatnią minute -nie zdążyłam zgłosić - bo zakończyli konkurs,chociaż miał trwać do 26 emotka

To samo z luksusem w Biedronce - niby do dziś, a tu zonk: Dziękujemy wszystkim uczestnikom za nadesłane odpowiedzi.
Listę zwycięzców opublikujmey 4 grudnia. emotka
0 0

blackana

#6291675 Napisano: 28.11.2016 09:09:15
Milka, cofnęli mi wygrany koc, a paragon i sklep miałam dobry, nie wiem o co chodzi emotka
0 0

zezowaty_kot

#6291681 Napisano: 28.11.2016 09:16:05
blackana napisał(a):

Milka, cofnęli mi wygrany koc, a paragon i sklep miałam dobry, nie wiem o co chodzi  emotka

U mnie też, w 3 etapie. Żeby było śmieszniej dokładnie takie same paragony przeszły pozytywnie weryfikację a ten jeden nie emotka
0 0

cudaczek121

#6291694 Napisano: 28.11.2016 09:42:38
Wkurza mnie,że od środy nie działa mi w domu internet stacjonarny na laptopie.Niby jest napisane: Dostęp do internetu i siła połączenia: doskonała,a pomimo tego nie działa. Próbowałam resetować router,ale to nic nie dało.Rachunek za Internet na pewno opłacony, bo inaczej byłaby blokada windykacyjne,echemotka
0 0

joan

#6291699 Napisano: 28.11.2016 09:45:17
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że od środy nie działa mi w domu internet stacjonarny na laptopie.Niby jest napisane: Dostęp do internetu i siła połączenia: doskonała,a pomimo tego nie działa. Próbowałam resetować router,ale to nic nie dało.Rachunek za Internet na pewno opłacony, bo inaczej byłaby blokada windykacyjne,ech emotka

Spróbuj na telefonie się połączyć z netem poprzez WiFi - jeśli na telefonie będzie śmigał, znaczy się: wina lapka.
0 0

Claudia77

#6291715 Napisano: 28.11.2016 10:20:36
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że od środy nie działa mi w domu internet stacjonarny na laptopie.Niby jest napisane: Dostęp do internetu i siła połączenia: doskonała,a pomimo tego nie działa. Próbowałam resetować router,ale to nic nie dało.Rachunek za Internet na pewno opłacony, bo inaczej byłaby blokada windykacyjne,ech emotka

Spróbuj na telefonie się połączyć z netem poprzez WiFi - jeśli na telefonie będzie śmigał, znaczy się: wina lapka.

Witam u mnie też tak było wszystko działało oprócz laptopa i kolega zaktualizował mi jakieś sterowniki na lapku i śmiga jak ta lala...)
0 0

ace

#6291719 Napisano: 28.11.2016 10:24:46
rafi323raf napisał(a):

Targowanie się na allegro...
Jedna osoba napisała mi już 5 maili bym sprzedał coś taniej, co ciekawe zawsze z tą samą ceną. 3 razy odpisywałem, na kolejne razy już nie mam siły...

o tak! Niektórzy biorą na litość bo im się fon właśnie zepsuł/rozpada i pilnie potrzebują - jak im piszę, że zawsze mogą kupić używany/starszy model albo zamiast chcieć za Iphona zapłacić tyle co za smartphona kupić smartphona - zwykle milkną... Albo miałam raz faceta który chciał bym spuściła cenę, bo telefon był wygrany, więc mam go za darmo i nie powinnam zdzierać z ludzi kasy -  w odpowiedzi wysłałam mu link do konkursu gdzie można wygrać identyczny telefon - skoro takie łatwe niech próbuje a nie zawraca mi cztery litery....

enfamka

#6291721 Napisano: 28.11.2016 10:28:06
ace napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Targowanie się na allegro...
Jedna osoba napisała mi już 5 maili bym sprzedał coś taniej, co ciekawe zawsze z tą samą ceną. 3 razy odpisywałem, na kolejne razy już nie mam siły...

o tak! Niektórzy biorą na litość bo im się fon właśnie zepsuł/rozpada i pilnie potrzebują - jak im piszę, że zawsze mogą kupić używany/starszy model albo zamiast chcieć za Iphona zapłacić tyle co za smartphona kupić smartphona - zwykle milkną... Albo miałam raz faceta który chciał bym spuściła cenę, bo telefon był wygrany, więc mam go za darmo i nie powinnam zdzierać z ludzi kasy -  w odpowiedzi wysłałam mu link do konkursu gdzie można wygrać identyczny telefon - skoro takie łatwe niech próbuje a nie zawraca mi cztery litery....

jeszcze gorszy typ mi się trafił... umawia się na cenę - tydzień czasu negocjuje, opuszczam, ma odebrać osobiście, przychodzi i co? targuje się z ceną choć ustaliliśmy ją ostatecznie...no kurde!!! to jest wkurzające jak cholera!
1 paula9891 0

joan

#6291725 Napisano: 28.11.2016 10:33:59
enfamka napisał(a):

jeszcze gorszy typ mi się trafił... umawia się na cenę - tydzień czasu negocjuje, opuszczam, ma odebrać osobiście, przychodzi i co? targuje się z ceną choć ustaliliśmy ją ostatecznie...no kurde!!! to jest wkurzające jak cholera!

Kiedy kupujący jednostronnie uznaje cenę z ogłoszenia za nieobowiązującą, należy od niego zażądać +100 zł: w końcu sam klient sugeruje, że cena nie obowiązuje, prawda? emotka

sylzab2294

#6291727 Napisano: 28.11.2016 10:43:09
cudaczek121 napisał(a):

ja mam to samo emotka
0 0

cudaczek121

#6291732 Napisano: 28.11.2016 10:47:20
To po co Wy się w ogóle przyznajecie w tych ogłoszeniach,że to wygrana rzecz jestemotka Nietrafiony prezent i tyle emotka Wkurza mnie,że podczas wizyty w domu koleżanki zaczęłam rozmawiać z jej niespełna trzyletnią córką. Nagle Młoda zaczęła mi coś tam odpowiadać na moje pytania i w pewnym monecie odezwała się do mnie "no tak, ciociu". Na co mama do niej tekstem: "Nie mówi się "no tak", tylko tak, "nie zachowuj się jak mała wieśniareczka" emotka
0 0

paula9891

#6291735 Napisano: 28.11.2016 10:50:20
cudaczek121 napisał(a):

To po co Wy się w ogóle przyznajecie w tych ogłoszeniach,że to wygrana rzecz jest emotka Nietrafiony prezent i tyle emotka Wkurza mnie,że podczas wizyty w domu koleżanki zaczęłam rozmawiać z jej niespełna trzyletnią córką. Nagle Młoda zaczęła mi coś tam odpowiadać na moje pytania i w pewnym monecie odezwała się do mnie "no tak, ciociu". Na co mama do niej tekstem: "Nie mówi się "no tak", tylko tak, "nie zachowuj się jak mała wieśniareczka" emotka

Ja się przyznaję, jeżeli produkt ma gwarancję... Np.: Konsola PS4 - jak nie napiszesz o wygranej i nie dołączysz protokołu, to masz kilka stów w plecy...
Edit.
Jeszcze chciałam napisać co mnie wkurza...
Że dzisiaj wstałam rano i zobaczyłam całe zas...ne mieszkanie na rzadko emotka  Pies musiał coś połknąć na spacerze i taki jest skutek. Już tak go pilnuje, a jednak coś przeoczyłam.
Do tego zasypało całe drogi i ludzie rano jechali 30 km/h... emotka  Prawie spóźniłam się na spotkanie przez to wszystko.
1 ace 0

Gość: cleopatra

#6291950 Napisano: 28.11.2016 15:23:35
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie chamstwo i buractwo taksówkarza emotka

w sądzie nie ma szans, mało tego, zostanie oskarżony o stwarzanie realnego zagrożenia na drodze....
0 0

paula9891

#6291953 Napisano: 28.11.2016 15:27:31
cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

chciałam napisać co mnie wkurza... Że dzisiaj wstałam rano i zobaczyłam całe zas...ne mieszkanie na rzadko emotka  Pies musiał coś połknąć na spacerze i taki jest skutek.

Przypomina mi się anegdotka hotelowa... emotka
Hrabia schodzi zdać klucz do recepcji i mówi:
- Dziękuję za gościnę. Zasłałem całe łóżko.
- To bardzo miło z pana strony panie hrabio - odpowiada recepcjonista.
- Oj, nie bałdzo, nie bałdzo. Przepłaszam... emotka

Żeby tego było mało, to g...ne fatum dzisiaj jest nade mną i mnie nie opuszcza.
Przed godziną do budynku weszła babka i narobiła na klatkę.
Wydaje to się nieprawdopodobne? A jednak... Po prostu zdjęła portki i narobiła emotka
A chyba ze dwa dni temu na spacerze w jedno wdepnęłam (bo ktoś po swoim pupilu nie potrafił posprzątać emotka ).
Jakieś szczęście jest na rzeczy mam nadzieję emotka
0 0

paula9891

#6291957 Napisano: 28.11.2016 15:31:33
cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Przed godziną do budynku weszła babka i narobiła na klatkę. Wydaje to się nieprawdopodobne? A jednak... Po prostu zdjęła portki i narobiła emotka

A ja z ciekawości - skąd wiadomo, że to babka i że miała portki, a nie spódnicę? Ktoś to widział? I pozwolił jej na to? Nie rozumiem... emotka

Z zapisu kamer emotka
0 0

delvitto

#6291964 Napisano: 28.11.2016 15:40:26
wkurza mnie, że tyle jest konków na colę, a my już nie dajemy rady emotka  zapas puszek po biedronce nie wypity, a wszędzie dookoła znów smolar i cola:( za kilka dni kolejne, w dodatku w makro aż zgrzewkę trzeba kupić by zagrać:( ciężko już pić, ale chce się grać...
0 0

madzia1-s

#6291965 Napisano: 28.11.2016 15:41:57
delvitto napisał(a):

wkurza mnie, że tyle jest konków na colę, a my już nie dajemy rady emotka  zapas puszek po biedronce nie wypity, a wszędzie dookoła znów smolar i cola:( za kilka dni kolejne, w dodatku w makro aż zgrzewkę trzeba kupić by zagrać:( ciężko już pić, ale chce się grać...

w polowie z nim mozesz przeciez kupic krople beskidu...
0 0

paula9891

#6291969 Napisano: 28.11.2016 15:44:35
cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Przed godziną do budynku weszła babka i narobiła na klatkę. Wydaje to się nieprawdopodobne? A jednak... Po prostu zdjęła portki i narobiła emotka

A ja z ciekawości - skąd wiadomo, że to babka i że miała portki, a nie spódnicę? Ktoś to widział? I pozwolił jej na to? Nie rozumiem... emotka

Z zapisu kamer emotka

Nikt nie monitoruje tego na żywo, tylko przegląda taśmy po fakcie, by sprawdzić, co się już stało? Trochę lipa. Jak taki strażnik jeden z drugim zauważyłby zdarzenie, powinien w trymiga wysłać ekipę porządkową, by babę zatrzymać i przypilnować, by to sama wylizała do czysta. Po jakiego czorta w ogóle jest ta cała ochrona, jak dziadki tylko w stołki pierdzą, a interwencji zero?
Oj, znów czegoś nie pojmuję... emotka za co ochronie płacicie w takim razie?

Ehh... Żeby to ode mnie zależało. Witaj w świecie demokracji emotka
0 0