Wkurza mnie...

Gość: tusienka

#6293317 Napisano: 30.11.2016 14:23:50
Moje roztrzepanie. Bez wątpienia czas na urlop. 
Najpierw Actimel. Wygrałam rękawiczki. Jednak formularz nie dotarł. Piszę więc do organizatora. On na to,że kod zwycięski jest przypisany do innego maila i podał mi początek ... do mojego drugiego maila , który się wklepał przez autouzupełnianie a ja skupiłam się na poprawności kodów a nie takich danych  emotka
Dziś z kolei kazałam mężowi zrobić zakupy na Winiary emotka emotka
0 0

cudaczek121

#6293364 Napisano: 30.11.2016 14:57:29
tusienka napisał(a):

Najpierw Actimel. Wygrałam rękawiczki. Jednak formularz nie dotarł. Piszę więc do organizatora. On na to,że kod zwycięski jest przypisany do innego maila i podał mi początek ... do mojego drugiego maila , który się wklepał przez autouzupełnianie a ja skupiłam się na poprawności kodów a nie takich danych   emotka
Dziś z kolei kazałam mężowi zrobić zakupy na Winiary  emotka emotka

Mnie wkurza Actimel.Wygrałam dziś kubek termiczny, ale pomimo że dodaję plik z kodem, i tak mi wyskakuje: dodaj plik z kodem.Nie wiem, może plik za duży,ale nie umiem zmniejszyćemotka
0 0

Gość: tusienka

#6293369 Napisano: 30.11.2016 15:02:35
cudaczek121 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Najpierw Actimel. Wygrałam rękawiczki. Jednak formularz nie dotarł. Piszę więc do organizatora. On na to,że kod zwycięski jest przypisany do innego maila i podał mi początek ... do mojego drugiego maila , który się wklepał przez autouzupełnianie a ja skupiłam się na poprawności kodów a nie takich danych   emotka

Mnie wkurza Actimel.Wygrałam dziś kubek termiczny, ale pomimo że dodaję plik z kodem, i tak mi wyskakuje: dodaj plik z kodem.Nie wiem, może plik za duży,ale nie umiem zmniejszyć emotka

Najprościej... otwórz za pomocą Painta i I u góry w pasku masz funkcję zmień rozmiar-  wrzuć o 50 % i zapisz - spróbuj może pójdzie. Ta ich  apka w ogóle jest jakaś niedorobiona. Pierwszego dnia już strona siadła- i zniknęła na całą dobę potem z tymi kodami, problemy, brak formularzy ( na wspomnianym drugim mailu też go nie było  emotka )
0 0

magalan83

#6293379 Napisano: 30.11.2016 15:22:16
Wkurzam się na siebie na swoją bezradność i na to że gdzieś naiwnie wierzę że uda mi się wygrać nagrodę główną ;( 
teraz tylko czekać aż zadzwonią do mnie  z podkładkami ;((((
czas chyba skończyć z tymi konkursami, czas najwyższy wziac sie w garść i zacząć normalnie zarabiać na życiE... 

joan

#6293384 Napisano: 30.11.2016 15:27:07
magalan83 napisał(a):

Wkurzam się na siebie na swoją bezradność i na to że gdzieś naiwnie wierzę że uda mi się wygrać nagrodę główną ;( 
czas chyba skończyć z tymi konkursami, czas najwyższy wziac sie w garść i zacząć normalnie zarabiać na życiE... 

emotka

paula9891

#6293391 Napisano: 30.11.2016 15:34:38
magalan83 napisał(a):

emotka  Nie poddawaj się! Każdy ma czasem gorszy miesiąc, ale jak już zacznie sypać nagrodami, to obficie!
Czasami są takie chwile, że masz dość i nie wierzysz, że ktoś Cię jeszcze doceni, ale nie trać nadziei, jeszcze wpadniesz na super pomysł i się uda! emotka

jokan

#6293399 Napisano: 30.11.2016 15:40:38
taki jakis dzien do d....emotka
1 paula9891 0

cudaczek121

#6293458 Napisano: 30.11.2016 16:34:04
tusienka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Mnie wkurza Actimel.Wygrałam dziś kubek termiczny, ale pomimo że dodaję plik z kodem, i tak mi wyskakuje: dodaj plik z kodem.Nie wiem, może plik za duży,ale nie umiem zmniejszyć emotka

Najprościej... otwórz za pomocą Painta i I u góry w pasku masz funkcję zmień rozmiar-  wrzuć o 50 % i zapisz - spróbuj może pójdzie. Ta ich  apka w ogóle jest jakaś niedorobiona. Pierwszego dnia już strona siadła- i zniknęła na całą dobę potem z tymi kodami, problemy, brak formularzy ( na wspomnianym drugim mailu też go nie było  emotka )

Dziękuję Ci- w końcu poszło emotka Niby to tylko głupi kubek termiczny, ale skoro się należy, to dlaczego miałam odpuścić emotka
0 0

magalan83

#6293495 Napisano: 30.11.2016 17:17:25
joan napisał(a):

magalan83 napisał(a):

emotka

emotka  dziękuję
0 0

magalan83

#6293497 Napisano: 30.11.2016 17:18:33
paula9891 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

emotka  Nie poddawaj się! Każdy ma czasem gorszy miesiąc, ale jak już zacznie sypać nagrodami, to obficie!
Czasami są takie chwile, że masz dość i nie wierzysz, że ktoś Cię jeszcze doceni, ale nie trać nadziei, jeszcze wpadniesz na super pomysł i się uda! emotka

emotka  dziękuję
0 0

mkrzysiek

#6293591 Napisano: 30.11.2016 18:15:41
Wkurza mnie mBank i te ich nowe opłaty od lutego emotka
1 kumulacja 0

mixik

#6293610 Napisano: 30.11.2016 18:35:35
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie bezsens
Dla dziesięciu PIERWSZYCH, a opublikowane w OSTATNI dzień trwania... DO BANI! emotka emotka
Na co to komu?!  emotka Przecież już pozamiatane. Poprawić statystyki? emotka

to i tak pikuś... lepsza jest jedna z reklam (Wittchen) na głównej z rzucającym się w oczy: "tylko dziś dzień darmowej dostawy, 29 listopada" emotka
0 0

budryska

#6293678 Napisano: 30.11.2016 20:03:54
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie bezsens
Dla dziesięciu PIERWSZYCH, a opublikowane w OSTATNI dzień trwania... DO BANI! emotka emotka
Na co to komu?!  emotka Przecież już pozamiatane. Poprawić statystyki? emotka

To akurat mój konkurs. Zauważ jednak, że trwa od wczoraj. Zawsze wyszukuję konkursy dodane w ciągu ostatnich 24 godzin. A że dla 10 pierwszych osób? Myślę, że najszybsze rozpoznanie samochodów ze zdjęć nie jest takim prostym zadaniem, jak najszybsze wysłanie e-maila ze swoimi danymi, więc uważałam, że w momencie, gdy zgłaszałam konkurs do bazy, szanse jeszcze były.

Ps. Wiem, że nick mam do bani, ale niestety, nie da rady go zmienić. A na zakładanie nowego konta tylko po to, by komentować coś incognito jakoś nie mam ochoty.

I dziękuję Ci za dodanie swojej cegiełki do mojego i tak podłego dnia, o którym miałam tu napisać.

Wkurza mnie ludzka zawiść, podłość i kumoterstwo przez które mój mąż nie dostał (znowu) awansu, tylko dlatego, że nie ma "pleców". Uczciwą pracą do niczego nie da się dojść. Zawsze będzie się tym gorszym, którym można pomiatać. I wkurza mnie, ze jestem w tej sytuacji bezsilna. Że potrafię tylko płakać.
2 mia, bethan 0

pioge7

#6293701 Napisano: 30.11.2016 20:28:05
wkurzają mnie dyskusje w wątku INFORMUJĄ!!! 

Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w
jakiej formie (sms, telefon, e-mail).

a tu coraz częściej dyskusje nieraz na 2 strony!!! Od tego są inne wątki a nie INFORMUJĄ! emotka emotka
1 freyja88 0

Halszka

#6293704 Napisano: 30.11.2016 20:33:07
pioge7 napisał(a):

Pamiętaj, że tutaj piszemy konkretnie, kto informuje, z jakiego konkursu (mile widziany link do konkursu w naszej bazie), z jakiego dnia i w

a tu coraz częściej dyskusje nieraz na 2 strony!!! Od tego są inne wątki a nie INFORMUJĄ! emotka emotka

Propozycja:
Postarajmy się wszyscy pisać jak najwięcej informacji na temat owej pozytywnej wiadomości.
-z którego dnia
-który etap
-jak jest możliwość to część nr tel. lub "zastrzeżony
Myślę, że zbyt ogólne a raczej zdawkowe i zagadkowe inf wzbudza kolejne i następne pytania...
0 0

pioge7

#6293705 Napisano: 30.11.2016 20:34:37
Halszka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Propozycja:
Postarajmy się wszyscy pisać jak najwięcej informacji na temat owej pozytywnej wiadomości.
-z którego dnia
-który etap
-jak jest możliwość to część nr tel. lub "zastrzeżony
Myślę, że zbyt ogólne a raczej zdawkowe i zagadkowe inf wzbudza kolejne i następne pytania...

niby tak. ale można napsiać na priv do kogoś i ktoś może edytować odpowiedź a nie dyskusja.. teraz dyskusja ile kto ma wysłać paragonów... po co to w takim wątku...  nie rozumiem...
1 Halszka 0

sylzab2294

#6293721 Napisano: 30.11.2016 20:49:50
wkurzyło mnie elseve, wkurza wszystko emotka
Niby po burzy wychodzi słońce, ale moja burza trwa już bardzooooo długo emotka
0 0

pioge7

#6293728 Napisano: 30.11.2016 21:00:11
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No to skorzystaj z koniczynki, jak widzisz taki brak dyscypliny emotka Raz, drugi, trzeci polecą upomnienia i się ukróci haniebny proceder emotka

no właśnie zgłaszam za każdym razem ale to dalej nie działa emotka
0 0

mysia

#6293745 Napisano: 30.11.2016 21:18:45
sylzab2294 napisał(a):

wkurzyło mnie elseve, wkurza wszystko emotka
Niby po burzy wychodzi słońce, ale moja burza trwa już bardzooooo długo emotka

emotka mam podobnie, poczekajmy jeszcze chwilkę emotka

Prad

#6294594 Napisano: 01.12.2016 21:30:02
Wkurza mnie mój brak pomysłów i porażka z Elseve emotka
0 0