Wkurza mnie...

delvitto

#6291973 Napisano: 28.11.2016 15:51:13
madzia1-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurza mnie, że tyle jest konków na colę, a my już nie dajemy rady emotka  zapas puszek po biedronce nie wypity, a wszędzie dookoła znów smolar i cola:( za kilka dni kolejne, w dodatku w makro aż zgrzewkę trzeba kupić by zagrać:( ciężko już pić, ale chce się grać...

w polowie z nim mozesz przeciez kupic krople beskidu...

w niektórych tak, na szczęście:) ale w tym w makro już nie...
0 0

huda83

#6291982 Napisano: 28.11.2016 16:07:15
Nie mam weny na konkurs itm Zdrowe gotowanie to... denerwujące, bo nie chcę wysłać gniota. no i nie znam gustu Columbita.
0 0

carissma

#6291983 Napisano: 28.11.2016 16:13:04
Dzisiaj dzwoniła do mnie babka z jakiejś przychodni z zaproszeniem na badania czegoś tam w Warszawie. Spytałam skąd ma mój numer, bo ja z Warszawą nawet nie sąsiaduję. Wkręciła mi, że z marketingowej bazy danych z internetu i że jeśli sobie nie życzę takich tel, to mam zastrzec numer u operatora. Dodam, że już 3 raz do mnie dzwonią z takim zaproszeniem i za każdym razem mówię im to samo. Babeczka obiecuje, że sobie odhacza i dalej dzwonią. emotka
0 0

lager

#6291984 Napisano: 28.11.2016 16:16:47
carissma napisał(a):

Dzisiaj dzwoniła do mnie babka z jakiejś przychodni z zaproszeniem na badania czegoś tam w Warszawie. Spytałam skąd ma mój numer, bo ja z Warszawą nawet nie sąsiaduję. Wkręciła mi, że z marketingowej bazy danych z internetu i że jeśli sobie nie życzę takich tel, to mam zastrzec numer u operatora. Dodam, że już 3 raz do mnie dzwonią z takim zaproszeniem i za każdym razem mówię im to samo. Babeczka obiecuje, że sobie odhacza i dalej dzwonią. emotka

Dzwonili, dzwonią i będą dzwonić. Niestety agencje sprzedają nasze dane. Za kazdym takim zaproszeniem blokuje numer tel ale i tak zadzwonią kiedyś z innego, prędzej czy później emotka
0 0

Gość: ewikewik

#6291992 Napisano: 28.11.2016 16:27:32
Mnie wkurzają kurierzy. Dla mnie taka usługa oznacza DO RĄK WŁASNYCH. No ale w Polsce co kurier to nowe pomysły, zakusy na zostawianie paczek u sąsiadów, w kiosku na osiedlu itp. To nauczona złym doświadczeniem proszę nadawcę o dopisek: nie zostawiać u sąsiadów. I pomimo dopisku kurier proponuje mi namolnie zostawienie paczki u sąsiadów emotka   To, że za ścianą am melinę i skrzynkę na listy mam zdewastowaną bo ciągle ktoś z niej mi juma przesyłki to nie jest istotne. Istotne jest za co ja w sumie płacę????
0 0

budryska

#6292001 Napisano: 28.11.2016 16:46:02
Pora spania moich dzieci. Jedno usnęło właśnie, to drugie się obudziło. I jak tu zagrać choć w jednym konkursie?
0 0

Gość: tusienka

#6292005 Napisano: 28.11.2016 16:50:42
lager napisał(a):

carissma napisał(a):

Dzwonili, dzwonią i będą dzwonić. Niestety agencje sprzedają nasze dane. Za kazdym takim zaproszeniem blokuje numer tel ale i tak zadzwonią kiedyś z innego, prędzej czy później emotka

Potwierdzam - był moment w wakacje ,że dzwonili perfidnie codziennie i to jeszcze o ok 22 godz bywało.Zapisałam sobie nr,żeby nie odbierać.Kiedy natrętnie dzwoniła baba  któryś raz z kolei to odbierałam i nie pozwalając jej dojść do głosu mówię,że nie jestem zainteresowana. To ta na mnie z mordą ,że jak mogę mówić,że nie jestem chociaż nie wiem jeszcze czym emotka Mówi do mnie,że dzwoni do mnie pierwszy raz. Mówię,że to nie możliwe, bo raz poznaję ją po głosie a dwa zapisałam sobie ten nr. I NIEZRĘCZNA CISZA a potem ni pocałuj mnie w d... pip pip pip koniec rozmowy . Dwa dni później dzwonili już z innego. Najgorsze jest to,że dzwonią z tych nr same naprawdę wredne baby. Próbowałam... NAPRAWDĘ próbowałam wiele razy grzecznie odmówić, podziękować bo domyślam się ,że to niezręczna nie łatwa praca ale jednak praca.  Ale się nie da. I jestem pewna,że nr poleciał do ich bazy z ... loterii paragonowej. To był jeden z pierwszych konkursów w jakich podałam swój nr. Potem zaczęły się telefony , zaczęły się smsy ze spamem. I bym pewnie na to nie wpadła gdybym nie przeczytała sporo komentarzy na fb  w którym opis sytuacji zaraz po zagraniu był podobny i nawet podane były te konkretne nr telefonów tych ,, zbawczych" firm których nazw nigdy nie potrafię zarejestrować emotka  Przestałam grać w loterii ... telefony ucichły. 
1 lager 0

lager

#6292032 Napisano: 28.11.2016 17:35:19
ewikewik napisał(a):

Mnie wkurzają kurierzy. Dla mnie taka usługa oznacza DO RĄK WŁASNYCH. No ale w Polsce co kurier to nowe pomysły, zakusy na zostawianie paczek u sąsiadów, w kiosku na osiedlu itp. To nauczona złym doświadczeniem proszę nadawcę o dopisek: nie zostawiać u sąsiadów. I pomimo dopisku kurier proponuje mi namolnie zostawienie paczki u sąsiadów emotka   To, że za ścianą am melinę i skrzynkę na listy mam zdewastowaną bo ciągle ktoś z niej mi juma przesyłki to nie jest istotne. Istotne jest za co ja w sumie płacę????

To czemu nie zamawiasz sobie tych przesyłek do pracy?
0 0

Gość: ewikewik

#6292058 Napisano: 28.11.2016 18:11:26
lager napisał(a):

ewikewik napisał(a):

To czemu nie zamawiasz sobie tych przesyłek do pracy?

Duża paczka oklejona napisami apteka. Reakcja szefowej - zapewne bezcenna. W zasadzie bezrobocie pewne.

paula9891

#6292066 Napisano: 28.11.2016 18:19:29
Liczyłam na szczęscie po porannych akcjach, a tu lipa. Uderzyłam się z innym kierowcą lusterkami, a jak wiadomo to nic dobrego emotka
Pechu odejdź!
0 0

Halszka

#6292082 Napisano: 28.11.2016 18:54:51
Spam SMSowych "wróżek", który uaktywnil się w ostatnich kilku dniach ehh emotka

Halszka

#6292086 Napisano: 28.11.2016 18:56:49
kumulacja napisał(a):

Halszka napisał(a):

Wr Anna? Jak widzę sms-y od niej, to robię WRRRRRRRRRR.....

tak! kilka wiadomości dziennie! buu
0 0

mczarna

#6292090 Napisano: 28.11.2016 19:23:47
Halszka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Halszka napisał(a):

O i mnie wr Anna prosi o kontakt...
0 0

justkra

#6292093 Napisano: 28.11.2016 19:38:43
mczarna napisał(a):

Halszka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Halszka napisał(a):

O i mnie wr Anna prosi o kontakt...

Mi nie wróżą... Mi codziennie gary próbują sprzedaćemotka
0 0

Gość: chochliczka

#6292104 Napisano: 28.11.2016 19:53:21
Wkurza mnie, że wyrzuciłam pare dni temu wieczka z almette,zapomniala mo losowaniu domu emotka
0 0

nelunia

#6292106 Napisano: 28.11.2016 19:58:11
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie, że wyrzuciłam pare dni temu wieczka z almette,zapomniala mo losowaniu domu  emotka

ale domek już ma właściciela, Panią Agnieszkę ze Sławy. Teraz już można zacząć się wkurzaćemotka
0 0

zielona123

#6292107 Napisano: 28.11.2016 19:59:02
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie, że wyrzuciłam pare dni temu wieczka z almette,zapomniala mo losowaniu domu  emotka

Domek ma już właścicielkę emotka
0 0

zaczytana-pola

#6292108 Napisano: 28.11.2016 20:00:03
chochliczka napisał(a):

Ale domek ma już właściciela emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6292115 Napisano: 28.11.2016 20:02:56
zaczytana-pola napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Ale domek ma już właściciela emotka

ufff emotka   całe szczęscie emotka
1 mia 0

mkrzysiek

#6292118 Napisano: 28.11.2016 20:09:25
Wkurzają mnie małe Laysy z żabki nie można odczytać kodów wrrrr
0 0