Wkurza mnie...

ziolko

#6304113 Napisano: 22.12.2016 18:06:41
madzia34 napisał(a):

wkurza mnie deichman...miesiac temu kupiłam dziecku buty...dzis podeszwa sobie lata jakchce..zaniosłamdo reklamacji ale mam złe doswiadczenie z ta firma:(

tak? a ja każdą reklamację, jaką składałam, to była załatwiona pozytywnie emotka  
Łącznie z wymianą butów na nowe lub inne
0 0

mczarna

#6304117 Napisano: 22.12.2016 18:13:52
joan napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Nawet Heinekena wygrać nie mogę, tyle wysłanych i nic. Gdzieś wyczytałem, że trzeba pisać prosto z serca - wyobraziłem sobie jakbym je miał, tak pięknie napisałem i... emotka ... Przerzucam się na wino.

Kardiologiczno-alkoholowe rozterki konkursowicza emotka

Eee, mnie też Heineken wkurza, już cuda wianki wymyślam i nic.Proza ,rymy, śmieszne,od serca,z Heinekenem w tle i bez i nicccccc.Raz prawie siebie znalazłam na liście zwycięzców ale odpisali,że to nie ja emotka Jedynym pocieszeniem są przesyłki z Tyskiego w ilości wyższej niż maile o wygranej.Może to losowania dodatkowe ale maili nie dostałam.
0 0

lola.lola

#6304144 Napisano: 22.12.2016 19:38:09
Wkurza mnie zwrot "nie dziękuję, żeby nie zapeszyć" emotka
Jak już nam ktoś czegoś życzy to wypada za to podziękować a nie "nie podziękować" emotka
1 bethan 0

szindy

#6304148 Napisano: 22.12.2016 19:53:16
Wkurza mnie, że do wygranych kosmetyków za 30zł życzą sobie Peselemotka
1 Domino123 0

ziolko

#6304168 Napisano: 22.12.2016 21:03:13
szindy napisał(a):

Wkurza mnie, że do wygranych kosmetyków za 30zł życzą sobie Pesel emotka

nie podawaj!! nie mają takiego prawa!! nagroda nie przekracza wartości 760 zł, a jeśli chcą się rozliczać z US, to ze swoim podając swoje dane. Tak to jest zbieranie szczegółowych danych, kto wie, co później z nimi robią

beata28

#6304177 Napisano: 22.12.2016 21:18:45
na 80% przepadł mój "niemój" Olafek emotka
0 0

elizam

#6304180 Napisano: 22.12.2016 21:23:11
Wkurza mnie mój pech,niemoc konkursowa i brak jakichkolwiek trafień w loteriach emotka  a moje marzenie - zaistnienie w wątku Gratulacje - pozostaje tylko marzeniem... 
1 andii 0

Domino123

#6304182 Napisano: 22.12.2016 21:24:22
ziolko napisał(a):

szindy napisał(a):

nie podawaj!! nie mają takiego prawa!! nagroda nie przekracza wartości 760 zł, a jeśli chcą się rozliczać z US, to ze swoim podając swoje dane. Tak to jest zbieranie szczegółowych danych, kto wie, co później z nimi robią

Ja kiedyś dzięki radzie ziolko nie podałam peselu a nagrodę otrzymałam emotka
0 0

beata28

#6304184 Napisano: 22.12.2016 21:27:39
kumulacja napisał(a):

beata28 napisał(a):

na 80% przepadł mój "niemój" Olafek  emotka

Wytłumacz to nam jaśniej ... Czy chodzi Ci o to, że już nie dzwonią?
No właśnie! Czy dzwonili dzisiaj z Olafkami???

nie wiem, ja miałam telefon wczoraj, ale przez moje niepatrzenie  go nie otrzymam i nad tym ubolewam
0 0

ludzka_istota

#6304189 Napisano: 22.12.2016 21:43:29
beata28 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

beata28 napisał(a):

na 80% przepadł mój "niemój" Olafek  emotka

Wytłumacz to nam jaśniej ... Czy chodzi Ci o to, że już nie dzwonią?
No właśnie! Czy dzwonili dzisiaj z Olafkami???

nie wiem, ja miałam telefon wczoraj, ale przez moje niepatrzenie  go nie otrzymam i nad tym ubolewam

Donoszę, że dzwonili. Wczoraj nie odebrała, dziś- owszem, udało mi się. Dzwonili między 15 a 16.
0 0

szindy

#6304191 Napisano: 22.12.2016 21:50:31
ziolko napisał(a):

szindy napisał(a):

Oczywiście, że nie podałam a dodatkowo napisałam im że jeśli mają później nabrać sobie na mnie kredytów to ja chrzanię za przeproszeniem taki interes.
0 0

evita

#6304215 Napisano: 22.12.2016 23:59:13
Moja historia zaczyna się tak:

Od ponad roku wynajmujemy z chłopakiem mieszkanie. Kiedyś mieliśmy tymczaski (koty)
, ale od niecałego roku mamy swojego. Dorósł. Nasze okna są niestety na całą szerokość pokoju - prawie 6 m (czyli * 2=12 czegoś szmacianego w oknie jak się chce). Z racji kotków nie mieliśmy w oknach nic, poza roletami. Jak nasz ciut dorósł, kupiliśmy sobie woalowe cudo, choćby na kąty, by pokój stwarzał pozory przytulnego. W lato kit narobił dziurek, jak łapał gadziny z zewnątrz (siatka balkonowa i na okna przepuszcza komary i ćmy). Trudno. Dziurki były spore. Trudno. Teraz na święta myśleliśmy zmienić, choć w zasadzie po co, skoro od stycznia będzie małe 3-m-czne. Postanowiliśmy zostawić, niech młody wykończy. Wczoraj prasowałam, igłą "cerowałam" tzn. nitki przetykałam i wyrównywałam. Uznaliśmy po zabiegach, że jest super.  Jak nówka prawie. 3 godziny męki.

I co dziś mam?

Wredna bura małpa wyciumkała nam rogi (promień do 15 cm), zrobiła otwartą dziurę. Po rozmowie wychowawczej wyartykułowała miauuu i odeszła z ogonem w pionie. No...

Dobrze, ze nie zjadł.

Ale nie wiem, czy Go nie zjem za dwa dni...

Jestem zła.

Ps. Dodam jeszcze, ze o ironio, jak wczoraj koncelebrowałam zabieg upiększania naszych nędznych firanek woalowych, to upewniałam się na głos, czy jak zaprasowuję dziurki i naciągam zaciągnięcia, i nadal uważam, że jest bosko/ślicznie/cudownie, to już zatraciłam się w miłości do futra.

bezaczek7

#6304221 Napisano: 23.12.2016 00:23:04
Rozłączający się net, a router nowiusieńki. Wcześniej takie cyrki tylko mąż miał na stacjonarnym, po wymianie laptop i tablet z telefonem też się rozłączają. No ki czort!? I pdf się zapisał pusty, więc zgłoszenie na kurkę poszło w czarną dziurkę, dziuuuurę! Wielką, czarną! I jestem zła emotka  Tyle dobrze, że skończyła się u dziecka gorączka prawie 40 stopni emotka
0 0

nkba

#6304230 Napisano: 23.12.2016 07:28:41
evita napisał(a):

Moja historia zaczyna się tak:

Od ponad roku wynajmujemy z chłopakiem mieszkanie. Kiedyś mieliśmy tymczaski (koty)
, ale od niecałego roku mamy swojego. Dorósł. Nasze okna są niestety na całą szerokość pokoju - prawie 6 m (czyli * 2=12 czegoś szmacianego w oknie jak się chce). Z racji kotków nie mieliśmy w oknach nic, poza roletami. Jak nasz ciut dorósł, kupiliśmy sobie woalowe cudo, choćby na kąty, by pokój stwarzał pozory przytulnego. W lato kit narobił dziurek, jak łapał gadziny z zewnątrz (siatka balkonowa i na okna przepuszcza komary i ćmy). Trudno. Dziurki były spore. Trudno. Teraz na święta myśleliśmy zmienić, choć w zasadzie po co, skoro od stycznia będzie małe 3-m-czne. Postanowiliśmy zostawić, niech młody wykończy. Wczoraj prasowałam, igłą "cerowałam" tzn. nitki przetykałam i wyrównywałam. Uznaliśmy po zabiegach, że jest super.  Jak nówka prawie. 3 godziny męki.

I co dziś mam?

Wredna bura małpa wyciumkała nam rogi (promień do 15 cm), zrobiła otwartą dziurę. Po rozmowie wychowawczej wyartykułowała miauuu i odeszła z ogonem w pionie. No...

Dobrze, ze nie zjadł.

Ale nie wiem, czy Go nie zjem za dwa dni...

Jestem zła.

Ps. Dodam jeszcze, ze o ironio, jak wczoraj koncelebrowałam zabieg upiększania naszych nędznych firanek woalowych, to upewniałam się na głos, czy jak zaprasowuję dziurki i naciągam zaciągnięcia, i nadal uważam, że jest bosko/ślicznie/cudownie, to już zatraciłam się w miłości do futra.

oj te kotełki emotka urabiają człowieki i owijają wokół pazurka emotka a my za to je kochamy emotka
0 0

ziolko

#6304253 Napisano: 23.12.2016 10:02:13
rety.... jak mnie wkurza, jak praktycznie na każdym kanale jest reklama, że "sponsorem programu był operator nowej sieci a2mobile" i do tego psychodeliczne, mega wkurzające kolory walące po oczach emotka emotka emotka emotka
Co blok reklamowy, nawet 4 razy podczas danego programu, to za każdym razem dają to g...!!!
1 kumulacja 0

joan

#6304280 Napisano: 23.12.2016 10:55:24
Wchodzę do łazienki i coś mi nie gra.
A fakt, jebutne plamy na suficie - zalali mnei sąsiedzi z góry.
emotka
1 kumulacja 0

Gość: katrin22

#6304294 Napisano: 23.12.2016 11:13:38
Wkurzają mnie ludzie, którzy siedzą w domu z dziećmi, udają samotnych rodziców, biorą na to sporo kasy- tyle co zarabia nie jeden prezes, szastają kasą, bo kupują co najlepsze, najdroższe, firmowe, by się pokazać, a potem płączą, że już nie mają pieniędzy, że w tym miesiacu, bo już na pieluchy nie starcza......

noż &^(*^*%&))))#### 
1 taalvikki 0

testolandia

#6304365 Napisano: 23.12.2016 13:23:44
Wkurza mnie inpost ... przesyłka nadana tydzień temu  w piątek (polecony allegro) od trzech dni leży sobie w oddziale w moim mieście i żaden kurier nie ma czasu żeby mi go przynieść. Zadzwoniłam na infolinię ( 2 godziny wiszenia na tel), bo chciałam osobiście podejść do oddziału i odebrać, to się dowiedziałam, że NIE ma takiej możliwości. Wyjeżdżam na 2 tygodnie na święta i jak ja odbiorę przesyłkę ?  Oczywiście w środku prezenty dla dzieci.  Wrrrrr
0 0

ziolko

#6304380 Napisano: 23.12.2016 14:07:10
testolandia napisał(a):

Wkurza mnie inpost ... przesyłka nadana tydzień temu  w piątek (polecony allegro) od trzech dni leży sobie w oddziale w moim mieście i żaden kurier nie ma czasu żeby mi go przynieść. Zadzwoniłam na infolinię ( 2 godziny wiszenia na tel), bo chciałam osobiście podejść do oddziału i odebrać, to się dowiedziałam, że NIE ma takiej możliwości. Wyjeżdżam na 2 tygodnie na święta i jak ja odbiorę przesyłkę ?  Oczywiście w środku prezenty dla dzieci.  Wrrrrr

nie jesteś sama... setki, jeśli nie tysiące ludzi są w takiej samej sytuacji....
https://www.faceb.../paczkomaty/?fref=ts

emotka
0 0

dorothy

#6304384 Napisano: 23.12.2016 14:20:14
wkurza mnie, że pochłonięta wyjazdem ominęłam konkursy: Jabłoń Kaufland, Tefal Biedronka, Olaf Biedronka emotka  emotka
0 0