Wkurza mnie...

bethan

#6302966 Napisano: 20.12.2016 11:26:22
banka-manka napisał(a):

Plam niczym nie da się zmyć, bo tłuste. 

Mydło malarskie powinno dać radę emotka  W Brico jest na pewno.
0 0

banka-manka

#6302967 Napisano: 20.12.2016 11:27:54
bethan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Plam niczym nie da się zmyć, bo tłuste. 

Mydło malarskie powinno dać radę  emotka  W Brico jest na pewno.

Dzięki emotka  Na pewno pójdę kupić. 
0 0

Gość: cleopatra

#6302968 Napisano: 20.12.2016 11:28:54
nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Wkurza mnie, ze co chwile w niemieckim radiu podaja, ze ciezarowka na polskich numerach rejestracyjnych z poskiej firmy wjechala w tlum ludzi, po drodze niszczac i lamiac budy kramarzy. Podejrzewam, ze (...) Polaka zamordowano. Tutaj cisza co do zamachowcow, tylko stale o polskiej ciezarowce, z Polski i polskim kierowcy lub wspolkierowcy.

Martwy mężczyzna znaleziony w kabinie ciężarówki, która wjechała w tłum ludzi w Berlinie, to Polak - potwierdziła ostatecznie nad ranem niemiecka policja.

Też usłyszałam teraz o tym w radio, choć podejrzewałam to już wczoraj emotka Masakra emotka

dopóki poprawność polityczna będzie dla Niemców wazniejsza, niż ich życie i bezpieczeństwo to tak będzie....

andziulka21

#6302984 Napisano: 20.12.2016 12:04:24
A mnie wkurza poczta polska i ich cholerne opóźnienia!emotka

Niebieska_Laguna

#6302998 Napisano: 20.12.2016 12:25:51
magalan83 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Wkurza mnie, ze co chwile w niemieckim radiu podaja, ze ciezarowka na polskich numerach rejestracyjnych z poskiej firmy wjechala w tlum ludzi, po drodze niszczac i lamiac budy kramarzy. Podejrzewam, ze (...) Polaka zamordowano. Tutaj cisza co do zamachowcow, tylko stale o polskiej ciezarowce, z Polski i polskim kierowcy lub wspolkierowcy.

Martwy mężczyzna znaleziony w kabinie ciężarówki, która wjechała w tłum ludzi w Berlinie, to Polak - potwierdziła ostatecznie nad ranem niemiecka policja.

Też usłyszałam teraz o tym w radio, choć podejrzewałam to już wczoraj emotka Masakra emotka

dopóki poprawność polityczna będzie dla Niemców wazniejsza, niż ich życie i bezpieczeństwo to tak będzie....

Przeraża mnie to życie, ten świat  emotka  boję się o swoją rodzinę! ;(
nienawidzę uchodźców!!!!! Uciekali ze swojego kraju bo bali się o swoje życie, ktoś naraża się swemu państwu aby dać jm schronienie a oni się tak odwdzięczają?... emotka  w głowie się nie mieści ! Jestem zła ! chce mi się płakać emotka  strasznie mi szkoda rodziny kierowcy ciężarówki i ofiar w zapachu emotka  

Bo nie uciekły spokojne rodziny z dziećmi, tylko w większości bandyci. Wojna w Syrii stała się pretekstem do przeniesienia się na zasiłki do europy. Śmieszne jest to, że tak potężne państwa są wobec tego bierne i bezbronne... Mają przecież wojska, mogliby w krótkim czasie zrobić porządek, ale wolą narażać własnych obywateli w imię poprawności politycznej. Jedyną nadzieją jest to, że ludzie powoli otwierają oczy i chcą zmiany. Pokazują to wyniki wyborów w wielu państwach. Najdobitniej w USA, gdzie wygrał Trump, który oficjalnie był przeciwko temu całemu cyrkowi. Polska też wybrała konserwatywną, antyniemiecką partię. Podobnie na Słowacji, Węgrzech. Merkel z dnia na dzień traci poparcie w Niemczech na rzecz otwarcie anty islamskiej partii... Mimo wszystkie najbliższe lata raczej nie zapowiadają się spokojnie, nawet jak ktoś spróbuje posprzątać ten bałagan.

ludzka_istota

#6303002 Napisano: 20.12.2016 12:29:54
Wkurza mnie wszystko. Wszystko. WSZYSTKO. Zaraz będe gryźć, pluć, kopać.
0 0

Gość: amif

#6303023 Napisano: 20.12.2016 13:11:54
wkurza mnie wygrana z Wawela chciałam kosz ze słodyczami a mam Voucher na o wartości 700złemotka Jestem z Krakowa.
0 0

jokan

#6303024 Napisano: 20.12.2016 13:13:57
magnus napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie wszystko. Wszystko. WSZYSTKO. Zaraz będe gryźć, pluć, kopać.

Nie jesteś sama emotka

i nie też emotka
0 0

joan

#6303027 Napisano: 20.12.2016 13:17:42
szaradzista1 napisał(a):

(...) Podejrzewam, ze to robota islamistow, a Polaka zamordowano. Tutaj cisza co do zamachowcow, tylko stale o polskiej ciezarowce, z Polski i polskim kierowcy lub wspolkierowcy.

Przed chwilą wypowiadał się oficjalnie na konferencji prasowej bodajże Thomas de Maizière - i oczywiście znowu, że ciężarówka na polskich tablicach. I o ofiarach mówił. I że "martwego osobnika płci męskiej odnaleziono w szoferce". Ale że był to polski kierowca, ani słowa. Tego to się muszę dowiadywać z polskich portali - żenua...

mysia

#6303051 Napisano: 20.12.2016 13:50:15
Mnie też wkurza sytuacja w Europie, ale jak widzę ten cyrk w sejmie to nie wiem co myśleć, śmiać się czy płakać, siedzę przy kompie, zaglądam co jakiś czas na tv, fakty tvn akcja z nagraniami z telefonów, nagle tyle przemocy, ten tego szarpał, ten popchnął, ten obraził, opowiadają do kamerek w telefonach niczym znani youtuberzy.. filmiki, slit focie.. Dziwne że jak były media,od cholery kamer i dziennikarzy to tylu aktów przemocy nie zarejestrowano, a tu w jeden dzień tyle sensacji emotka   oglądam czasem wiadomości, raz tu raz tu dla porównania.. ale podchodzę z dystansem np: na tvp pokazywali ogromne poparcie dla PISu, reszta daleko w tyle..serio?  emotka  

elizam

#6303114 Napisano: 20.12.2016 14:48:01
Wkurza mnie dziś wszystko!  pomijając sytuację z Berlina, bardzo mnie wkurza że od jakiegoś czasu nie docierają do mnie żadne przesyłki emotka  
Mimo że czekam na kilka rzeczy, nie przynosi nic ani listonosz, ani kurierzy.ok,ja rozumiem że przed świętami mają kupę roboty, ale żeby moje przynajmniej 10 przesylek utknęło gdzies w kraju...? aż dziwne 
0 0

petryniak

#6303125 Napisano: 20.12.2016 15:00:11
 Nie wiem czy był juz taki post, ale mnie wkurza najbardziej że nie publikuje się wygranych haseł w konkursach.
Ludzie się starają, wymyślają , dwoją i troją a podaje się tylko dane osobowe i nr telefonu czy miejscowość.
Uważam to za dość nieuczciwe wobec nas konkursowiczów
A jakie Wy macie zdanie na ten temat?
Nie chcielibyście wiedzieć z jakim hasłem przegraliście?
0 0

joan

#6303127 Napisano: 20.12.2016 15:01:00
petryniak napisał(a):

(...) Nie chcielibyście wiedzieć z jakim hasłem przegraliście?

Czasem lepiej nie wiedzieć emotka

edzia21

#6303128 Napisano: 20.12.2016 15:02:48
petryniak napisał(a):

Nie wiem czy był juz taki post, ale mnie wkurza najbardziej że nie publikuje się wygranych haseł w konkursach.
Ludzie się starają, wymyślają , dwoją i troją a podaje się tylko dane osobowe i nr telefonu czy miejscowość.

Nie...dla własnego zdrowia psychicznego. emotka

petryniak

#6303131 Napisano: 20.12.2016 15:11:35
O ile nagrodą w konkursie jest kubek, podkładka, rękawiczka piłka to jeszcze jestem w stanie zrozumieć.
Ale jeżeli nagroda jest cenna np wycieczka, konsola, sprzęt rtv czy samochód
no to moi drodzy....
Nie tyle dla zdrowia psychicznego ile dla przejrzystości zabawy

My tu się podniecamy a te auta gdzieś jednaj jeżdzą
Pamiętam takie dość ciekawe zdarzenie sprzed lat, i konkurs jeden z pierwszych zresztą w którym nagrodą były właśnie samochody.
Duża akcja reklamowa w TV , często spoty w TV i Radio
ale jak się okazywało to te samochody "wygrywali" dystrybutorzy którzy zamawiali największe ilości towaru od producenta który daną akcję przeprowadzał.
I my wszyscy w takim dzikim kraju żyjemy?
Czy może się mylę?
Jakie są Wasze spostrzeżenia?

0 0

bibeck

#6303134 Napisano: 20.12.2016 15:13:36
petryniak napisał(a):

Nie powiem, też mnie to czasami wkurza, ale takie upublicznianie haseł ma też swoje minusy. Dobre hasła byłyby plagiatowane do innych konkursów i zmniejszałyby nasze szanse w tych konkursach gdzie jednak hasła są czytane. No i oczywiście to co piszą przedmówcy - lepiej czasami nie wiedzieć emotka
0 0

lager

#6303166 Napisano: 20.12.2016 16:11:40
petryniak napisał(a):

Tak chyba mogą chcieć tylko ci, którzy zasadniczo nic nie wygrywają.

pablo75

#6303200 Napisano: 20.12.2016 16:52:08
lager napisał(a):

petryniak napisał(a):

Tak chyba mogą chcieć tylko ci, którzy zasadniczo nic nie wygrywają.

Nie ma sensu się denerwować i porównywać hasła każda komisja inaczej ocenia każdy człowiek ma inny gust,takie jest życie raz wygrywamy a raz nie.

stokrotka238

#6303243 Napisano: 20.12.2016 18:59:19
Ja tam chyba wolę jak nie publikują wygranych haseł, w ogóle jakoś szybciej się zniechęcam w konkursach gdzie można poczytać odp innych uczestników bo myślę sobie, ze oni tak fajnie napisali, że ja już nie mam szans ze swoimi wypocinami i często odpuszczam.
0 0

assal

#6303344 Napisano: 20.12.2016 23:23:31
Za zamachami nie stoją ci, co przyjechali teraz. Wiele z tych osób w Europie się urodziło, tu żyło...
Mi książka "Pęknięte miasto. Biesłan" otworzyła szerzej oczy. A potem poczytałam sobie o Stanach, o Norwegii, o zamachach w Europie, Afryce, Azji...
Mnie wkurza, że Stany, Rosja i część europejskich krajów pakuje się tam, gdzie ropa. W imię czego? Demokracji?
Gdzie tam!
Chodzi tylko i wyłącznie o kasę (a przemysł zbrojeniowy to najlepszy biznes, wystarczy zerknąć na wykresy, kiedy się Stanom najlepiej powodziło). 
Robią bałagan, uciekają...
Ludzie zaś nie otwierają oczu. Przyczepiają etykietki.
Wszędzie tak samo. My w uchodźcy widzimy terrorystę, a Polak-złodziej dalej się kojarzy wielu Europejczykom... (co nas oburza, bo przecież nie należy oceniać wszystkich po wyjątkach emotka )
1 nataszka 0