Wkurza mnie...

szindy

#6304475 Napisano: 23.12.2016 21:34:08
Wkurza mnie, że niektórzy forumowicze nie potrafią przegrywać.

taalvikki

#6304485 Napisano: 23.12.2016 22:20:16
wkurza mnie, że niektórzy nie potrafią wygrywać.
0 0

taalvikki

#6304487 Napisano: 23.12.2016 22:23:26
katrin22 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie, którzy siedzą w domu z dziećmi, udają samotnych rodziców, biorą na to sporo kasy- tyle co zarabia nie jeden prezes, szastają kasą, bo kupują co najlepsze, najdroższe, firmowe, by się pokazać, a potem płączą, że już nie mają pieniędzy, że w tym miesiacu, bo już na pieluchy nie starcza......

noż &^(*^*%&))))#### 

no, znam trochę takich "nieszczęśników". zdarzało się nawet, że, po miesiącu, w którym wydawali na co popadnie, przybywali do mnie, bym pożyczyła 5 dych na jedzenie do końca miesiąca, choć wiedzieli, że wtedy byłam w kiepskiej sytuacji, a ubrań nie kupowałam, jak oni, w galeriach, tylko w lumpeksach. ale to już taka trochę polska "kultura", której szybko się nie zmieni...
0 0

szindy

#6304492 Napisano: 23.12.2016 22:29:01
taalvikki napisał(a):

wkurza mnie, że niektórzy nie potrafią wygrywać.

Nie jest to specjalnie wkurzające. Niektórym po prostu idzie zbyt dobrze aby chwalić się tym publicznie. Rozumiem jednak, że nie każdy potrafi to pojąć emotka
0 0

xpac

#6304543 Napisano: 24.12.2016 10:36:45
Wkurza mnie, że mimo rejestracji i doładowaniu startera Nju, smsy premium nadal nie są aktywne i trzeba składać reklamację w pomocy technicznej, mimo iż kilka miesięcy temu był ten sam problem a Nju nic sobie z tego nie robi, by go rozwiązać!! 
0 0

kama.z

#6304652 Napisano: 25.12.2016 18:38:53
taalvikki napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie, którzy siedzą w domu z dziećmi, udają samotnych rodziców, biorą na to sporo kasy- tyle co zarabia nie jeden prezes, szastają kasą, bo kupują co najlepsze, najdroższe, firmowe, by się pokazać, a potem płączą, że już nie mają pieniędzy, że w tym miesiacu, bo już na pieluchy nie starcza......

noż &^(*^*%&))))#### 

no, znam trochę takich "nieszczęśników". zdarzało się nawet, że, po miesiącu, w którym wydawali na co popadnie, przybywali do mnie, bym pożyczyła 5 dych na jedzenie do końca miesiąca, choć wiedzieli, że wtedy byłam w kiepskiej sytuacji, a ubrań nie kupowałam, jak oni, w galeriach, tylko w lumpeksach. ale to już taka trochę polska "kultura", której szybko się nie zmieni...

Znam takich co biorą zasiłek, bo dużo dzieci, tatuś handluje na czarno autami, a co kilka tygodni spędzają weekendy w Gołębiewskim. I jeszcze się z tym obnoszą.
0 0

bezaczek7

#6304678 Napisano: 26.12.2016 00:01:18
Sytuacja rodzinna. Ojcowizna sklocila dwie siostry. I ze dzis w swieta dostalam smsa po trzech tygodniach od zaistnienia faktu, ze czemu chce sobie przywlaszczyc pieniadze za sprzedaz malej rzeczy, ktora sie nalezala tej pierwszej siostrze. Zgodzily sie na to telefonicznie. Nie szlo jak czlowiek napisac smsa, ze jednak chca te 50zl. Trzeba bylo czekac z pretensjami tyle dni zeby dokopac w swieta.emotka emotka
0 0

benasia

#6304707 Napisano: 26.12.2016 15:17:55
Nie wkurza mnie a smuci, ze nawet w święta nie dla wszystkich bliska rodzina jest bliska i tak trudno jest odwiedzić kogos... emotka

bridget

#6304880 Napisano: 27.12.2016 15:39:00
no i przeoczyłam ze w konkursie Tesco miały byc na zdjeciu 2 produkty z Cukru Królewskiego a ja zrobiłam zdjecie z 1 mimo ze maja paragon  na zakup echh a dzies email ze  zgłoszenie nie spełnia regulaminu... idzie się wkurzyć,
0 0

mysia

#6304956 Napisano: 27.12.2016 19:38:04
Znowu chora chodzę do pracy (nie ma mnie kto zastąpić) i trochę się będę męczyć bo nie mogę teraz faszerować się chemią  i tak zgadzam się - jestem głupia, przecież i tak nic z tego nie mam, nikt tego nie doceni emotka wręcz przeciwnie osoby które sobie olewają pracę, wychodzą na tym lepiej ode mnie.. ale jest koniec roku i czuję się odpowiedzialna za moją robotę..  emotka wkurza mnie właśnie to, że jestem taka głupia, nie wspominając o o tym, że powinnam iść za "przykładem" kobiet w firmie w której pracuje i już dawno siedzieć na l4 z powodu ciąży, a ja za każdym razem mówię mojemu lekarzowi "nie dziękuję, dam rade" możecie mi nagadać, jestem beznadziejna! emotka
0 0

mia

#6304961 Napisano: 27.12.2016 19:54:31
Mysia napisał(a):

Znowu chora chodzę do pracy (nie ma mnie kto zastąpić) i trochę się będę męczyć bo nie mogę teraz faszerować się chemią  i tak zgadzam się - jestem głupia, przecież i tak nic z tego nie mam, nikt tego nie doceni emotka wręcz przeciwnie osoby które sobie olewają pracę, wychodzą na tym lepiej ode mnie.. ale jest koniec roku i czuję się odpowiedzialna za moją robotę..  emotka wkurza mnie właśnie to, że jestem taka głupia, nie wspominając o o tym, że powinnam iść za "przykładem" kobiet w firmie w której pracuje i już dawno siedzieć na l4 z powodu ciąży, a ja za każdym razem mówię mojemu lekarzowi "nie dziękuję, dam rade" możecie mi nagadać, jestem beznadziejna! emotka

Nie jesteś beznadziejna emotka , ale od Nowego Roku bierz L4 jak Ci się należy. I nie chodzi o przykład innych kobiet, ale o to, że teraz najważniejsze jest Twoje zdrowie i dziecka. Firma i tak tego nie doceni, a gdyby (odpukać!!! tfu, na psa urok) coś się miało zdarzyć, to Ty sobie będziesz pluła w brodę, że nie wzięłaś zwolnienia, jak można i trzeba było.
Z doświadczenia to mówię - gdy źle się czujesz lub zmęczona, lej na firmę i robotę. Masz teraz inne priorytety.emotka emotka

Czterdziecha

#6304964 Napisano: 27.12.2016 20:00:40

Mysia napisał(a):

Co jest dla Ciebie ważniejsze?Praca czy dziecko?Myślisz że ktoś będzie pamiętał o twoim poświęceniu...osoby które ida na wolne a wiedzą że jesteś w ciązy,nie szanują Cię...Idz do lekarza weż leki i do łóżka,razem z Tobą choruje też malenstwo.Ja w ciązy mialam zapalenie oskrzeli-musialam wziasc antybiotyk,ale szybciej wyleczysz chorobę,organizm szybciej sie zregeneruje...Wiadomo witaminy i inne codziennie....Jezeli mozesz isc na wolne,ani przez chwilke sie nie zastanawiaj..poronic jest latwo emotka
1 mia 0

mysia

#6304965 Napisano: 27.12.2016 20:01:15
mia napisał(a):

Mysia napisał(a):

Nie jesteś beznadziejna emotka , ale od Nowego Roku bierz L4 jak Ci się należy. I nie chodzi o przykład innych kobiet, ale o to, że teraz najważniejsze jest Twoje zdrowie i dziecka. Firma i tak tego nie doceni, a gdyby (odpukać!!! tfu, na psa urok) coś się miało zdarzyć, to Ty sobie będziesz pluła w brodę, że nie wzięłaś zwolnienia, jak można i trzeba było.
Z doświadczenia to mówię - gdy źle się czujesz lub zmęczona, lej na firmę i robotę. Masz teraz inne priorytety. emotka emotka

dziękuję za wsparcie emotka
julia26062011 dziękuję też emotka

assal

#6304970 Napisano: 27.12.2016 20:10:51
Mysia: Ja lata temu trafiłam na mądrą szefową.
Przyszłam ambitnie w poniedziałek do pracy, choć coś mnie mocno łapało, a ta do mnie: idź do lekarza, weź wolnego ile trzeba. Jeszcze młoda jesteś, myślisz, że nikt cię nie zastąpi, ale to takie złudzenie. Kiedyś to zrozumiesz lepiej. To tylko praca, cenią cię, póki z ciebie mogą coś wycisnąć. Szkoda zdrowia.
Zrozumiałam lepiej, gdy kilka miesięcy później koleżanka dostała udaru. W wieku 26 lat. Gdybym tak nadaktywna była i ja, też mogłam skończyć podobnie...
A z pracy mnie zwolnili po jakimś czasie. Zmieniło się szefostwo, inna koncepcja, nowi ludzie...
Co chwilę powkurzało, ale z czasem pokazało, że lepiej dla mnie być nie mogło emotka

Czterdziecha

#6304971 Napisano: 27.12.2016 20:16:32
Mysia napisał(a):

mia napisał(a):

Mysia napisał(a):

Z doświadczenia to mówię - gdy źle się czujesz lub zmęczona, lej na firmę i robotę. Masz teraz inne priorytety. emotka emotka

dziękuję za wsparcie emotka
julia26062011 dziękuję też emotka

Moja coreczka ma 5 lat,6 miesiecy i 1 dzien.Nie wyobrażam sobie dnia bez niej emotka byłam taka jak Ty!!!Pracowałam do 7 miesiąca-mowię praca ważna,Wstawałam,zasuwałam,a nawet "dziękuję" nie dostałam-Ja tak się poświęcalam.....Pamietaj nie jesteś beznadziejna,jesteś jak niejedna z nas.....Idz na urlop,odpoczywaj.Ty jestes teraz najwazniejsza emotka
1 monisss 0

joan

#6305016 Napisano: 27.12.2016 23:50:16
Konkurs.

Zadanie polega na napisaniu opowiadania.

"… załączam link do foto relacji z pola akcji:" -> jeżu malusieńki, powiedz mi Elu Aniu tu oficjalnie na forum, co jest z Tobą nie ten tegez emotka

Czterdziecha

#6305046 Napisano: 28.12.2016 09:47:01
Jestem wsciekła emotka
25 listopada kurier mial dostarczyc paczkę-bony kaufland 2*50zł.Dostarczyl ale nie do Mnie!!!!
Napisalam w tej sprawie kilka e-maili do firmy przeprowadzajacej konkurs,Oni-zas odpisali ze to wyjasnia z firmą kurierską....Od 2 tygodni nie odpisuje na moje e-maile emotka Proszą jezeli ktos z Was zna numer do nich to bylabym wdzieczna za jego podanie emotka
Konkurs w Kauflandzie-3 bony po 100zł na sklep.
0 0

mia

#6305054 Napisano: 28.12.2016 10:05:14
joasiajulia napisał(a):

Jestem wsciekła emotka
25 listopada kurier mial dostarczyc paczkę-bony kaufland 2*50zł.Dostarczyl ale nie do Mnie!!!!
Napisalam w tej sprawie kilka e-maili do firmy przeprowadzajacej konkurs,Oni-zas odpisali ze to wyjasnia z firmą kurierską....Od 2 tygodni nie odpisuje na moje e-maile emotka Proszą jezeli ktos z Was zna numer do nich to bylabym wdzieczna za jego podanie emotka

O nich Ci chodzi?
Tq Group sp. z o.o.
tel: 61-8300095
e-mail: biuro@tqg.pl

Czterdziecha

#6305055 Napisano: 28.12.2016 10:07:38
mia napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Jestem wsciekła emotka

O nich Ci chodzi?
Tq Group sp. z o.o.
tel: 61-8300095
e-mail: biuro@tqg.pl

Tak dziękuję emotka
0 0

ziolko

#6305075 Napisano: 28.12.2016 10:52:16
julia26062011 a pisałaś do firmy kurierskiej, że przesyłkę odebrał ktoś inny? 
To była pomyłka kuriera, czy TQG wysłało bony nie tam, gdzie trzeba? 
0 0