Wkurza mnie...

Niebieska_Laguna

#6303582 Napisano: 21.12.2016 14:44:29
Wkurzają mnie kolejne konkursy promocyjne, w których do wygrania jest tylko jedna fajna nagroda, a poza tym nic albo jakieś badziewie za 15 złotych... Nawet szkoda grać, bo szansa na wygraną jak trafienie w lotka, a przynajmniej odpowiedzi nie trzeba pisać. Mogliby na te nagrody drugiego stopnia jakieś bony chociaż dawać emotka

ziolko

#6303607 Napisano: 21.12.2016 15:02:56
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurzają mnie kolejne konkursy promocyjne, w których do wygrania jest tylko jedna fajna nagroda, a poza tym nic albo jakieś badziewie za 15 złotych... Nawet szkoda grać, bo szansa na wygraną jak trafienie w lotka, a przynajmniej odpowiedzi nie trzeba pisać. Mogliby na te nagrody drugiego stopnia jakieś bony chociaż dawać emotka

a mnie wkurzają konkursy typu: kup kosmetyk, albo dwa.. .do wygrania zestawy takich samych kosmetyków plus jedna fajna główna nagroda 

joan

#6303624 Napisano: 21.12.2016 15:24:41
Siedzi smutna przy biurku, wodzi wzrokiem po gałęziach za oknem. Och jak chciałaby chociaż raz w życiu poczuć się WAŻNA, zrobić coś wielkiego dla ludzkości, zebrać laury i gratulacje, wkurzyć swojego ex z czasów licealnych, zorganizować mały lans na Insta. Ale nie: siedzi smutna i mechanicznie wykonuje czynności bez znaczenia. Gdy nikt nie patrzy, wysyła smsy albo buszuje w sieci. Nie pracuje, wszak jej praca... nieważna, bezsensowna, niedoceniana.
Podchodzę do niej znienacka i zanurzam prawą dłoń w jej gęstych, jasnych włosach spiętych w tandetny kok na czubku głowy. Spogląda na mnie przestraszona. Palce dłoni zaciskają się między kosmykami. Krótki, urwany jęk i już jesteśmy poza biurem. Idzie pochylona w moją stronę, drepcze w tych swoich botkach na obcasie i nie może zrozumieć, o co chodzi. Zauważam bez satysfakcji, że jej usta bledną i lekko sinieją; nie dziwi mnie to, nasz spacer trwa już prawie 40 minut.
Dochodzimy pod wskazany w regulaminie konkursowym adres. Przekraczamy próg budynku, w którym mieści się biuro nieruchomości. Cedzę jej prosto w lodowate ucho: "I CO, K* MAĆ, WIDZISZ TU GDZIEŚ DOGERIĘ LABOO?!"

(to tyle, jeśli chodzi o moje dzisiejsze zakupy konkursowe)

mczarna

#6303678 Napisano: 21.12.2016 17:00:47
Wkurza mnie Heineken!!! 

Gość: ewikewik

#6303708 Napisano: 21.12.2016 18:29:55
stokrotka238 napisał(a):

Ja tam chyba wolę jak nie publikują wygranych haseł, w ogóle jakoś szybciej się zniechęcam w konkursach gdzie można poczytać odp innych uczestników bo myślę sobie, ze oni tak fajnie napisali, że ja już nie mam szans ze swoimi wypocinami i często odpuszczam.

Mnie wkurza jak czytam zwycięskie hasła i zamiast spodziewanych pereł, które rzuciłyby mnie na kolana z podziwu, czytam żenujące rymowanki, hasełka niegramatyczne, z bykami, nie na temat, wiersze zamiast regulaminowego HASŁA, itd. To dopiero żenua... i wku.w

radosna

#6303715 Napisano: 21.12.2016 18:41:10
joan napisał(a):

Siedzi smutna przy biurku, wodzi wzrokiem po gałęziach za oknem. Och jak chciałaby chociaż raz w życiu poczuć się WAŻNA, zrobić coś wielkiego dla ludzkości, zebrać laury i gratulacje, wkurzyć swojego ex z czasów licealnych, zorganizować mały lans na Insta. Ale nie: siedzi smutna i mechanicznie wykonuje czynności bez znaczenia. Gdy nikt nie patrzy, wysyła smsy albo buszuje w sieci. Nie pracuje, wszak jej praca... nieważna, bezsensowna, niedoceniana.
Podchodzę do niej znienacka i zanurzam prawą dłoń w jej gęstych, jasnych włosach spiętych w tandetny kok na czubku głowy. Spogląda na mnie przestraszona. Palce dłoni zaciskają się między kosmykami. Krótki, urwany jęk i już jesteśmy poza biurem. Idzie pochylona w moją stronę, drepcze w tych swoich botkach na obcasie i nie może zrozumieć, o co chodzi. Zauważam bez satysfakcji, że jej usta bledną i lekko sinieją; nie dziwi mnie to, nasz spacer trwa już prawie 40 minut.
Dochodzimy pod wskazany w regulaminie konkursowym adres. Przekraczamy próg budynku, w którym mieści się biuro nieruchomości. Cedzę jej prosto w lodowate ucho: "I CO, K* MAĆ, WIDZISZ TU GDZIEŚ DOGERIĘ LABOO?!"

(to tyle, jeśli chodzi o moje dzisiejsze zakupy konkursowe)

Marnujesz się na naszym radosnym forum emotka Pisz książki pod pseudonimem Joan Laboo

joan

#6303794 Napisano: 21.12.2016 21:44:18
radosna napisał(a):

Marnujesz się na naszym radosnym forum emotka Pisz książki pod pseudonimem Joan Laboo

Wierz mi, że gdybyś straciła 1,5 godziny na spacer w mrozie tylko po to, by się okazało, że przez czyjeś zaniedbanie na liście drogerii Laboo widnieje sklep widmo, a po powrocie do domu ledwo czułabyś palce u rąk (mimo iż chroniły je rękawiczki narciarskie!)... oj wierz mi, również miałabyś ochotę złapać odpowiedzialną za to osobę za fraki, by odbyła z Tobą ów spacer jeszcze raz emotka

PS: Latem fatamorganą okazał się sklep Drogerii Polskich, ale:
- było ciepło i przyjemnie,
- przynajmniej zaoszczędziłam kasę, bo Nivea nagrodziło takie "odpowiedzi", że laczki spadają.
1 ziolko 0

bethan

#6303799 Napisano: 21.12.2016 21:54:29
Geniusz - Donosiciel emotka  Niby dorosły, a szelki portki trzymają. 
1 andii 0

79magda

#6303831 Napisano: 21.12.2016 23:18:07
Wkurzają mnie fotki wypieków na kulinarnych blogach emotka kolejny już raz rzeczywistość tak boleśnie mija się z oczekiwaniami... Ja rozumiem, że modelkom się poprawia to i owo, ale ciastkom Rudolfom z nosami z drażetek?! Spędziłam kilka godzin w kuchni, by dziecię zabrało na szkolną Wigilię odjazdowe ciasteczka, a teraz nie wiem, czy już nie lepiej dać Jej jutro gerardowe biszkopciki, bo nasze Rudlofy wyglądają jak z karnej kompanii w jakimś obozie specjalnym emotka

olunka

#6303835 Napisano: 21.12.2016 23:24:01
joan napisał(a):

radosna napisał(a):

Wierz mi, że gdybyś straciła 1,5 godziny na spacer w mrozie tylko po to, by się okazało, że przez czyjeś zaniedbanie na liście drogerii Laboo widnieje sklep widmo, a po powrocie do domu ledwo czułabyś palce u rąk (mimo iż chroniły je rękawiczki narciarskie!)... oj wierz mi, również miałabyś ochotę złapać odpowiedzialną za to osobę za fraki, by odbyła z Tobą ów spacer jeszcze raz emotka

PS: Latem fatamorganą okazał się sklep Drogerii Polskich, ale:
- było ciepło i przyjemnie,
- przynajmniej zaoszczędziłam kasę, bo Nivea nagrodziło takie "odpowiedzi", że laczki spadają.

czyzbyś  Joan szukała na 3 maja w Katowicachemotka ?
0 0

joan

#6303836 Napisano: 21.12.2016 23:25:08
olunka napisał(a):

czyzbyś  Joan szukała na 3 maja w Katowicach emotka ?

Nie, u siebie emotka

A co, jakieś jajeczka w K-ch również? emotka
0 0

olunka

#6303837 Napisano: 21.12.2016 23:27:13
joan napisał(a):

olunka napisał(a):

czyzbyś  Joan szukała na 3 maja w Katowicach emotka ?

Nie, u siebie emotka

A co, jakieś jajeczka w K-ch również? emotka

tzn ja nie znalazłam, ale całej nie przeszłam, bo tam gdzie myslałam to sa drogerie polskie co mnie tak zaskoczyło, że poszłam do Galerii na kawę:)
1 joan 0

Halszka

#6303856 Napisano: 22.12.2016 00:33:04
retyyyyyyyyyyyyyyy
Dla mnie nigdy nie ma dobrego momentu, żeby wysłać sms na loterię...  "zostawię na później!" i tak właśnie o godz.00:15 patrzy na mnie paragon z Wosebą emotka

oooo i jeszcze Palma... no super! wrremotka
0 0

Gość: chochliczka

#6303857 Napisano: 22.12.2016 00:33:50
Heniuś mnie wkurza emotka
0 0

constanza

#6303922 Napisano: 22.12.2016 11:14:27
brak czasu przed świętami emotka   chciałam zrobić tartę piernikową. Myslicie, że jak dodam takie gotowe ciasto na pierniki z proszku albo gotowe ciasto na pierniki henglein  to się uda? emotka  
0 0

donia7

#6303924 Napisano: 22.12.2016 11:17:05
constanza napisał(a):

brak czasu przed świętami  emotka   chciałam zrobić tartę piernikową. Myslicie, że jak dodam takie gotowe ciasto na pierniki z proszku albo gotowe ciasto na pierniki henglein  to się uda? emotka  

ja takiej chemii bym nie sypała emotka
0 0

constanza

#6303929 Napisano: 22.12.2016 11:24:00
donia7 napisał(a):

constanza napisał(a):

brak czasu przed świętami  emotka   chciałam zrobić tartę piernikową. Myslicie, że jak dodam takie gotowe ciasto na pierniki z proszku albo gotowe ciasto na pierniki henglein  to się uda? emotka  

ja takiej chemii bym nie sypała emotka

też nie sypię w normalnych warunkach emotka  Ale tarta być musi bo zostanę bez ciasta a raczej nie zdążę więc gotowiec uratuje moje święta emotka  Mam nadzieje emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#6304007 Napisano: 22.12.2016 13:59:31
Nawet Heinekena wygrać nie mogę, tyle wysłanych i nic. Gdzieś wyczytałem, że trzeba pisać prosto z serca - wyobraziłem sobie jakbym je miał, tak pięknie napisałem i...emotka ... Przerzucam się na wino.

joan

#6304031 Napisano: 22.12.2016 14:42:01
rafi323raf napisał(a):

Nawet Heinekena wygrać nie mogę, tyle wysłanych i nic. Gdzieś wyczytałem, że trzeba pisać prosto z serca - wyobraziłem sobie jakbym je miał, tak pięknie napisałem i... emotka ... Przerzucam się na wino.

Kardiologiczno-alkoholowe rozterki konkursowicza emotka

madzia34

#6304062 Napisano: 22.12.2016 15:14:12
wkurza mnie deichman...miesiac temu kupiłam dziecku buty...dzis podeszwa sobie lata jakchce..zaniosłamdo reklamacji ale mam złe doswiadczenie z ta firma:(
0 0