Wkurza mnie...

ziolko

#6326656 Napisano: 28.02.2017 11:07:46
mdepfs napisał(a):

zaraz mnie szlag jasny trafi emotka nie potrafię się przebić u Lidki .. ilość pudeł (we wszystkich konkursach) mnie po prostu zdumiewa -_- 

mówisz o pudle, jako pechu, czy pudle, jako słynnych kartonach?? emotka  
1 ace 0

mdepfs

#6326659 Napisano: 28.02.2017 11:09:19
ziolko napisał(a):

mdepfs napisał(a):

zaraz mnie szlag jasny trafi emotka nie potrafię się przebić u Lidki .. ilość pudeł (we wszystkich konkursach) mnie po prostu zdumiewa -_- 

mówisz o pudle, jako pechu, czy pudle, jako słynnych kartonach?? emotka  

hahhaha o pechu rzecz jasna emotka ale że mi się karton tak przez przypadek wkradł.. widocznie one już są wszędzie! emotka
1 ewikewikk 0

ziolko

#6326661 Napisano: 28.02.2017 11:10:27
mdepfs niedługo otworzysz lodówkę i co tam zobaczysz??? emotka emotka
1 kalka 0

bezaczek7

#6326708 Napisano: 28.02.2017 12:48:00
Geis emotka
0 0

Claudia77

#6326709 Napisano: 28.02.2017 12:51:28
a mnie wkurza, że wszystkie konkursy, które znajdę są pododawane i niestety nie mam dostępu do wszystkich tematów... emotka
0 0

mdepfs

#6326710 Napisano: 28.02.2017 12:52:24
ziolko napisał(a):

mdepfs niedługo otworzysz lodówkę i co tam zobaczysz???  emotka emotka

emotka ... hehehe
0 0

Gość: chochliczka

#6326711 Napisano: 28.02.2017 12:56:27
Wkurza mnie bol oka.Piecze jak cholera,jest wysuszne i lzawi.Nie wiem czy to alergia czy zapalenie spojowki.Stosuje hydrobalance i biore flonidan i zero efektu.pomocy bo pracuje przy kompie ;(
1 brucee 0

Claudia77

#6326742 Napisano: 28.02.2017 13:42:24
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie bol oka.Piecze jak cholera,jest wysuszne i lzawi.Nie wiem czy to alergia czy zapalenie spojowki.Stosuje hydrobalance i biore flonidan i zero efektu.pomocy bo pracuje przy kompie ;(

mi zapalenie spojówek minęło dopiero po 3 tyg., a zapalenie rogówki jeszcze odczuwam, szybko nie przechodzi, co do pierwszego to samo może minąć wspomagając się odpowiednimi kroplami, a co do drugiego to tylko lekarz bo można naprawdę sobie krzywdę zrobić...
1 brucee 0

laluniam

#6326747 Napisano: 28.02.2017 14:00:00
Claudia77 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

mi zapalenie spojówek minęło dopiero po 3 tyg., a zapalenie rogówki jeszcze odczuwam, szybko nie przechodzi, co do pierwszego to samo może minąć wspomagając się odpowiednimi kroplami, a co do drugiego to tylko lekarz bo można naprawdę sobie krzywdę zrobić...

bardzo dobre krople bepanthen eye, działają jak balsam, nie zwierają konserwantów i myślę, że plusem są jednorazowe kapsułki (w opakowaniu 10 bądź 20 szt.). ale faktycznie chyba najlepiej udać się najpierw do okulisty.

cudaczek121

#6326750 Napisano: 28.02.2017 14:06:13
Moja mama miała urodziny w niedzielę.Kiedy wraz z siostrami wręczałyśmy jej prezent nie omieszkała nam zwrócić uwagi: "Dlaczego dostałam tylko jedną zawieszkę do swojej bransoletki Pandora, skoro mam trzy córki, to powinnam dostać 3emotka " Przecież nie powiem mamie,że prezenty składkowe w naszej rodzinie są "składkowe" tylko z nazwy, bo jak przychodzi co do czego, moje siostry stwierdzają,że one nie mają kasy i ja jestem najbogatsza,to mogę przecież zapłacić emotka

olunka

#6326753 Napisano: 28.02.2017 14:09:51
cudaczek121 napisał(a):

Moja mama miała urodziny w niedzielę.Kiedy wraz z siostrami wręczałyśmy jej prezent nie omieszkała nam zwrócić uwagi: "Dlaczego dostałam tylko jedną zawieszkę do swojej bransoletki Pandora, skoro mam trzy córki, to powinnam dostać 3 emotka " Przecież nie powiem mamie,że prezenty składkowe w naszej rodzinie są "składkowe" tylko z nazwy, bo jak przychodzi co do czego, moje siostry stwierdzają,że one nie mają kasy i ja jestem najbogatsza,to mogę przecież zapłacić emotka

Kasiu, kocham twoja rodzine, normalnie padłamemotka Musze to wykorzystać przy moich urodzinach, wszak mam 3 synów, to nic że jeden jeszcze w podstawówceemotka

ziolko

#6326754 Napisano: 28.02.2017 14:10:08
cudaczek121 napisał(a):

Moja mama miała urodziny w niedzielę.Kiedy wraz z siostrami wręczałyśmy jej prezent nie omieszkała nam zwrócić uwagi: "Dlaczego dostałam tylko jedną zawieszkę do swojej bransoletki Pandora, skoro mam trzy córki, to powinnam dostać 3 emotka " Przecież nie powiem mamie,że prezenty składkowe w naszej rodzinie są "składkowe" tylko z nazwy, bo jak przychodzi co do czego, moje siostry stwierdzają,że one nie mają kasy i ja jestem najbogatsza,to mogę przecież zapłacić emotka

mogłaś powiedzieć, że jej pozostałe córki dadzą jej zawieszki później emotka  
Za to moja kuzynka była zachwycona prezentem, jaki jej daliśmy na 25 rocznicę ślubu emotka  mówiła, że marzyła o takim... nie był drogi, ale mooocno przemyślany emotka  

Claudia77

#6326891 Napisano: 28.02.2017 18:59:15
bruce napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Ja bym Ci jednak radziła wizytę u lekarza, naprawdę warto iść, bo oko to narząd priorytetowy dla komputerowca. Ja biorę Dicortineff, ale to chyba jest na receptę tylko. Biedna, serdecznie Ci współczuję, trzymaj się! emotka emotka emotka

mi na oko suche oko okulista dał Thealoz Duo Gel w kroplach i maść na noc - rewelacja czyni cuda...
1 brucee 0

vazzz

#6326921 Napisano: 28.02.2017 20:03:06
Ja mam problem z suchymi oczami i niestety nie pomaga mi nic ;/ Ani krople, ani żele, maści, zatyczki i inne cuda-wianki. Nic emotka
0 0

Claudia77

#6326942 Napisano: 28.02.2017 21:01:39
vazzz napisał(a):

Ja mam problem z suchymi oczami i niestety nie pomaga mi nic ;/ Ani krople, ani żele, maści, zatyczki i inne cuda-wianki. Nic emotka

spróbuj Thealoz Duo Gel na dzień w kroplach a na noc maść przed spaniem - u mnie zdziałał cuda
0 0

vazzz

#6326948 Napisano: 28.02.2017 21:09:50
Claudia77 napisał(a):

vazzz napisał(a):

spróbuj Thealoz Duo Gel na dzień w kroplach a na noc maść przed spaniem - u mnie zdziałał cuda

Dziękuję za radę. Krople stosowałam i niestety nie pomogły a na noc używam maści do oczu z witaminą A, ale też bez żadnego rezultatu. Krople dostępne na polskim rynku przetestowałam już chyba wszystkie. Lekarz powiedział, że pewną opcją jest wykonanie kropli z osocza własnej krwi (koszt bagatela 500zł) lub krople Restasis z USA...
0 0

Claudia77

#6326952 Napisano: 28.02.2017 21:20:20
vazzz napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

vazzz napisał(a):

Dziękuję za radę. Krople stosowałam i niestety nie pomogły a na noc używam maści do oczu z witaminą A, ale też bez żadnego rezultatu. Krople dostępne na polskim rynku przetestowałam już chyba wszystkie. Lekarz powiedział, że pewną opcją jest wykonanie kropli z osocza własnej krwi (koszt bagatela 500zł) lub krople Restasis z USA...

no to faktycznie nie jest dobrze ... emotka
0 0

parole21

#6326963 Napisano: 28.02.2017 21:48:52
Wkurza mnie pojęcie "sklep promocyjny" gdy w grę wchodzi sieć tak jak Delikatesy Centrum. Chciałem wziąć udział w konkursie Okocima, sklep mam pod nosem, a na liście go nie ma... Wytłumaczcie mi o co chodzi. Przecież tak na logikę to organizując konkurs chodzi o sprzedaż i promocję, czy może się mylę?... Nie rozumiem tego...
0 0

androm

#6326970 Napisano: 28.02.2017 22:05:46
cudaczek121 napisał(a):

A powiedz mamie jak jest. Kiedyś jak dojdzie do podziału spadku, to będzie po równi, a Ty masz największy wkład w utrzymanie matki - nagrody, wyjazdy itp.

Gość: chochliczka

#6326974 Napisano: 28.02.2017 22:07:29
Claudia77 napisał(a):

bruce napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Ja bym Ci jednak radziła wizytę u lekarza, naprawdę warto iść, bo oko to narząd priorytetowy dla komputerowca. Ja biorę Dicortineff, ale to chyba jest na receptę tylko. Biedna, serdecznie Ci współczuję, trzymaj się! emotka emotka emotka

mi na oko suche oko okulista dał Thealoz Duo Gel w kroplach i maść na noc - rewelacja czyni cuda...

dzięki dziewczyny za porady emotka  ja do tego noszę soczewki więc już calkiem masakra.Lece jutro do lekarza..
0 0