Wkurza mnie...

jokan

#6326976 Napisano: 28.02.2017 22:09:31
wkurza mnie, ze mam niedoczas na wszystko...jesli mozna tak powiedziec.....doba powinna miec co najmniej 48 godzin...

synk

#6326980 Napisano: 28.02.2017 22:16:14
wkurza mnie Allegro i nowe zasady oceny - kupujący nie jest oceniany, więc nie ma już motywacji aby szybko płacić za towar.....czy w ogóle płacić.  Beztroska ludzi jest niepojęta. emotka

ewikewikk

#6326982 Napisano: 28.02.2017 22:18:08
parole21 napisał(a):

Wkurza mnie pojęcie "sklep promocyjny" gdy w grę wchodzi sieć tak jak Delikatesy Centrum. Chciałem wziąć udział w konkursie Okocima, sklep mam pod nosem, a na liście go nie ma... Wytłumaczcie mi o co chodzi. Przecież tak na logikę to organizując konkurs chodzi o sprzedaż i promocję, czy może się mylę?... Nie rozumiem tego...

Może to zależy od najemcy czy jak go zwał? Może w niektórych sieciach centrala pyta najemców/franczyzobiorców czy jak tam, czy chcą mieć u siebie promocję?
1 brucee 0

do.ta.3

#6326986 Napisano: 28.02.2017 22:27:02
wkurza mnie allegro a mianowicie sprzedawcy - sklepy już kolejny raz jakieś coś wychodzi 
zamówiłam ponad dwa tygodnie przed weselem (państwo młodzi poprosili zamiast kwiatów wino)grawer na butelce wina nie chciałam kupować tylko wina więc wymyśliłam butelkę z dedykacją,
wypełniając formularz dostawy jasno napisałam imiona moje i męża, rozmawiałam z facetem przez telefon bo mimo szybkiej wpłaty jakoś przeciągało się to zamówienie, a ten wysłał mi butelkę z grawerem w czwartek czyli butelkę dostałam w piątek z pomylonymi imionami noo jak ja się wkur..... dawno nie miałam takiego ciśnienia 

dobrze że kase oddał ale z fajnego prezentu wyszła klapa 
0 0

Claudia77

#6327024 Napisano: 01.03.2017 06:55:58
bruce napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

parole21 napisał(a):

Wkurza mnie pojęcie "sklep promocyjny" gdy w grę wchodzi sieć tak jak Delikatesy Centrum. Chciałem wziąć udział w konkursie Okocima, sklep mam pod nosem, a na liście go nie ma... Wytłumaczcie mi o co chodzi. Przecież tak na logikę to organizując konkurs chodzi o sprzedaż i promocję, czy może się mylę?... Nie rozumiem tego...

Może to zależy od najemcy czy jak go zwał? Może w niektórych sieciach centrala pyta najemców/franczyzobiorców czy jak tam, czy chcą mieć u siebie promocję?

W mojej okolicy sklepy abc mają taką dziwaczną zasadę, że nimi są i równocześnie... nie są. Niby jest szyld, nazwa i podnazwa: "po sąsiedzku" z charakterystycznym logo, a - jak zrobię zakupy promocyjne i przypadkiem odchodząc od kasy zapytam nieśmiało, czy to aby na pewno jest sklep abc - zazwyczaj słyszę odpowiedź przeczącą. emotka emotka

dlatego ja zawsze najpierw sprawdzam w internecie, czy dany sklep należy do danej sieci ...
2 joan, brucee 0

dwaburekoty

#6327045 Napisano: 01.03.2017 08:49:29
Wkurzają mnie te same tytuły konkursów. Np. dzisiaj 4x "konkurs książkowy". 
1 79magda 0

ace

#6327093 Napisano: 01.03.2017 10:26:42
jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze mam niedoczas na wszystko...jesli mozna tak powiedziec.....doba powinna miec co najmniej 48 godzin...

ostatnio mam to samo... Masakra jakaś!
0 0

79magda

#6327141 Napisano: 01.03.2017 11:22:02
Claudia77 napisał(a):

bruce napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

parole21 napisał(a):

W mojej okolicy sklepy abc mają taką dziwaczną zasadę, że nimi są i równocześnie... nie są. Niby jest szyld, nazwa i podnazwa: "po sąsiedzku" z charakterystycznym logo, a - jak zrobię zakupy promocyjne i przypadkiem odchodząc od kasy zapytam nieśmiało, czy to aby na pewno jest sklep abc - zazwyczaj słyszę odpowiedź przeczącą. emotka emotka

dlatego ja zawsze najpierw sprawdzam w internecie, czy dany sklep należy do danej sieci ...

Okazuje się, że w przypadku zjawisk zwanych "ABC" nawet internet wymięka emotka dlatego też już będąc w niby-ABC-sklepie, zawsze pytam, czy są w owej sieci. Z tym, że robię to przed ewentualnymi zakupami. Jeżeli okazuje się, że nie, po prostu wychodzę i ruszam w dalszą mozolną wędrówkę... emotka
1 ewikewikk 0

ziolko

#6327276 Napisano: 01.03.2017 13:53:00
kaufland olał mnie sikiem prostym.... już dawno nie miałam takiego pecha... 0/3 emotka emotka emotka  nawet na nowy numer nie wygrałam... ciekawe, kto zgarnął moje miasto emotka
0 0

mama2006

#6327352 Napisano: 01.03.2017 15:10:13
alea napisał(a):

ziolko napisał(a):

kaufland olał mnie sikiem prostym.... już dawno nie miałam takiego pecha... 0/3  emotka emotka emotka  nawet na nowy numer nie wygrałam... ciekawe, kto zgarnął moje miasto  emotka

Mam to samo , zostałam olana w budżecie  emotka emotka

i u mnie 0/3
0 0

ziolko

#6327458 Napisano: 01.03.2017 17:46:03
mama2006 napisał(a):

alea napisał(a):

ziolko napisał(a):

kaufland olał mnie sikiem prostym.... już dawno nie miałam takiego pecha... 0/3  emotka emotka emotka  nawet na nowy numer nie wygrałam... ciekawe, kto zgarnął moje miasto  emotka

i u mnie 0/3

olana, jak olana... ale KTO tu grał??? oprócz osoby, o której wiem emotka  
0 0

nkba

#6327488 Napisano: 01.03.2017 18:07:51
ziolko napisał(a):

mama2006 napisał(a):

alea napisał(a):

ziolko napisał(a):

i u mnie 0/3

a ja nie wiedzieć czemu mam wrażenie, że jeszcze nie wszystko posłali emotka Chyba, ze ten KTO gra u Ciebie gra też.... u mnie emotka
0 0

golocia

#6327586 Napisano: 01.03.2017 21:05:25
Próbuje dodać nowy konkurs Boscha- nową edycję- nie ma jej w bazie -i  milion-setno-tysięczny raz mnie wywala- że to jest w bazie !
Jest ale stara wersja! Jak ktoś ma nerwy i mu się nudzi-  niech to doda
http://eksperci-od-zmywarek.pl/zasady - wersja 2017
zróbcie coś z tym! Czasami pojawiają się kolejne wersje a w bazie jest stara i d..pa blada!!! nic nie daje dopisywanie emotka
0 0

mia

#6327590 Napisano: 01.03.2017 21:13:37
golocia napisał(a):

Próbuje dodać nowy konkurs Boscha- nową edycję- nie ma jej w bazie -i  milion-setno-tysięczny raz mnie wywala- że to jest w bazie !
zróbcie coś z tym! Czasami pojawiają się kolejne wersje a w bazie jest stara i d..pa blada!!! nic nie daje dopisywanie  emotka

Niby poszło. Zobaczymy. emotka
Po prostu nie wstawiałam linku do regulaminu, tylko do samej strony z konkursem.
0 0

golocia

#6327596 Napisano: 01.03.2017 21:25:07
mia napisał(a):

golocia napisał(a):

zróbcie coś z tym! Czasami pojawiają się kolejne wersje a w bazie jest stara i d..pa blada!!! nic nie daje dopisywanie  emotka

Niby poszło. Zobaczymy. emotka
Po prostu nie wstawiałam linku do regulaminu, tylko do samej strony z konkursem.

Ja też tak próbowałam- ale mnie wyrzucałoemotka
0 0

marzena2210

#6327622 Napisano: 01.03.2017 22:52:16
wkurza mnie ze nie podaja wszyscy wyników tak jak jest ustalone w regulaminie...wyniki podamy 14.02 a wynikow dalej nie ma emotka
0 0

asiatko

#6327625 Napisano: 01.03.2017 23:14:24
nkba napisał(a):

ziolko napisał(a):

mama2006 napisał(a):

alea napisał(a):

ziolko napisał(a):

i u mnie 0/3

a ja nie wiedzieć czemu mam wrażenie, że jeszcze nie wszystko posłali emotka Chyba, ze ten KTO gra u Ciebie gra też.... u mnie emotka

0/4 ;(
0 0

79magda

#6327627 Napisano: 01.03.2017 23:23:22
ziolko napisał(a):

mama2006 napisał(a):

alea napisał(a):

ziolko napisał(a):

i u mnie 0/3

A co to za różnica, kto grał? emotka Okazał się lepszy, albo miał więcej szczęścia - zależy, którą teorię dotyczącą wyboru laureatów wybierzemy emotka ja czasem gram w miejscowościach odległych setki kilometrów od mojej własnej i jakoś trudno mi wykrzesać z siebie wyrzuty sumienia z tego powodu... emotka myślę, że taka niezdrowa ciekawość nie prowadzi do niczego, po prostu następnym razem trzeba dać z siebie więcej emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6327706 Napisano: 02.03.2017 09:35:56
Czy olej Wielkopolski poda w końcu wyniki za V etap emotka
0 0

aurorcia

#6327712 Napisano: 02.03.2017 09:46:15
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy olej Wielkopolski poda w końcu wyniki za V etap  emotka

Pisałam do nich przedwczoraj, ale zero odzewuemotka