Wkurza mnie...

paula9891

#6328359 Napisano: 03.03.2017 15:07:16
Wkurza mnie, że chciałam mieć buty na sobotę.
Zamówiłam je przez internet w czwartek i specjalnie zaznaczyłam ekspresową przesyłkę (24h), żeby na 100 % dotarły (zamiast płacić za nią 0 zł i odebrać w sklepie, zapłaciłam 12 zł emotka ).
I co? Dzisiaj dostaję smsa, że przesyłka została nadana o godzinie 13! Jestem zła, bo na urodziny pójdę chyba boso!!!
1 brucee 0

Frama

#6328370 Napisano: 03.03.2017 15:19:37
paula9891 napisał(a):

Wkurza mnie, że chciałam mieć buty na sobotę.
Zamówiłam je przez internet w czwartek i specjalnie zaznaczyłam ekspresową przesyłkę (24h), żeby na 100 % dotarły (zamiast płacić za nią 0 zł i odebrać w sklepie, zapłaciłam 12 zł emotka ).
I co? Dzisiaj dostaję smsa, że przesyłka została nadana o godzinie 13! Jestem zła, bo na urodziny pójdę chyba boso!!!

Chyba aż tak źle nie będzie emotka Ja byłam dokładnie w takiej samej sytuacji, a że paczka była za pobraniem to jej po prostu nie odebrałam. Zamówiłam jeszcze raz to samo, ale już bez szybkiej wysyłki Tak - to wkurza - zwykłe wyciąganie kasy!
0 0

izkak

#6328500 Napisano: 03.03.2017 19:07:11
Wkurza mnie to, że mój mąż kupił czekolady na loterię Wedla w C4 i zamiast paragonu przyniósł do domu "podgląd paragonu" wydrukowany na kartce A4 przez Panią z punktu obsługi klienta emotka  Samoobsługowa kasa się zepsuła i paragon został zmasakrowany przez maszynę  emotka  Teraz mój luby jest na mnie "obrażony",  jakby to była moja wina, że Albedo nie uznaje takich świstków i na darmo stał w kolejce po ten cały podgląd emotka

Niebieska_Laguna

#6328544 Napisano: 03.03.2017 20:05:54
Wkurza mnie, że jak się w końcu zebrałam, żeby nabazgrać coś na konkurs Almette w Spar (a pisanie tego zgłoszenia doprowadzało mnie do frustracji...) to po wysłaniu esemesa nie przyszła mi zwrotka emotka I teraz nie wiem czy moje zgłoszenie ię zapisało w bazie czy nie emotka Eh...
0 0

Gość: rogalino

#6328547 Napisano: 03.03.2017 20:11:30
Wkurza mnie że kupiłem uczciwie bilety na Sunrise Festival w środę, a dziś ja (i inni) otrzymałem maile że muszę do biletów dopłacić bo atak niby hakerski sprawił że więcej biletów weszło do 1 puli sprzedażowej do której większość się nei załapała....

jak komuś się nudzi może sobie poczytać bo dzieje się na ich profilu https://www.facebook.com/sfmdt/?fref=ts
1 brucee 0

1mariusz

#6328597 Napisano: 03.03.2017 21:50:09
do.ta.3 napisał(a):

wkurza mnie allegro a mianowicie sprzedawcy - sklepy już kolejny raz jakieś coś wychodzi 
zamówiłam ponad dwa tygodnie przed weselem (państwo młodzi poprosili zamiast kwiatów wino)grawer na butelce wina nie chciałam kupować tylko wina więc wymyśliłam butelkę z dedykacją,
wypełniając formularz dostawy jasno napisałam imiona moje i męża, rozmawiałam z facetem przez telefon bo mimo szybkiej wpłaty jakoś przeciągało się to zamówienie, a ten wysłał mi butelkę z grawerem w czwartek czyli butelkę dostałam w piątek z pomylonymi imionami noo jak ja się wkur..... dawno nie miałam takiego ciśnienia 

dobrze że kase oddał ale z fajnego prezentu wyszła klapa 

Kup wino,zapytaj facetów w domu lub sąsiadów czy nie mają takiej małej frezarki? Wetknij diamentową końcówkę i DO DZIEŁA! Spróbuj najpierw na słoikach -zobaczysz sama jakie to proste! A frajdę będziesz miała dużo większą ,bo to sama wygrawerujesz-własnymi palcyma!!!emotka
1 do.ta.3 0

grocz

#6328680 Napisano: 04.03.2017 12:12:33
Wkurza mnie, że w loterii wedel, możesz zostać rezerwą dla nagrody pierwszego stopnia nie dostać absolutnie nic bo odbiorą ludzie nagrodę, a udziału w losowaniu o drugiego i trzeciego stopnia nie bierzesz udziału  emotka  
0 0

pionas

#6328795 Napisano: 05.03.2017 08:51:13
Wkurza mnie niemoc...
Puściło łączenie zaworu z główną rurą w bloku i powoli cieknie.
Jest sezon grzewczy i nie wiem czy mi spuszczą wodę, najgorsze w tym wszystkim że dzisiaj niedziela i nic raczej nie załatwię.
Hydraulik, który jestem mi coś w stanie pomóc póki co nie odbiera (mam nadzieję, że to dlatego że wczesna pora).
Ruszyłbym to ale boję się że ze swoim szczęściem pogorszę sprawę i mnie zaleje emotka emotka
1 brucee 0

zezowaty_kot

#6328802 Napisano: 05.03.2017 10:11:32
mia napisał(a):

Wysłałam dziś męża na zakupy konkursowe do Carrefoura, ze szczegółową rozpiską, co na który paragon, a mąż dzwoni, że... Carrefour się wziął i z końcem lutego zlikwidował. emotka emotka
Fakt, że mocno g...ny sklep był (bida z nędzą jak większość tych CExpress), ale musieli ciule zamknąć akurat teraz, jak tyle konkursów dowaliło? emotka

Przenieśli go do mnie emotka  
0 0

canti0

#6328889 Napisano: 05.03.2017 19:13:04
zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

Wysłałam dziś męża na zakupy konkursowe do Carrefoura, ze szczegółową rozpiską, co na który paragon, a mąż dzwoni, że... Carrefour się wziął i z końcem lutego zlikwidował. emotka emotka
Fakt, że mocno g...ny sklep był (bida z nędzą jak większość tych CExpress), ale musieli ciule zamknąć akurat teraz, jak tyle konkursów dowaliło? emotka

No niby masa konkursów, ale żadnego nie znalazłem z Carrefour Express? Czy jest coś o czym nie wiem?
0 0

mia

#6328895 Napisano: 05.03.2017 19:34:01
canti0 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

No niby masa konkursów, ale żadnego nie znalazłem z Carrefour Express? Czy jest coś o czym nie wiem?

Np. ten (loteria):
https://www.e-kon...ur.html#.WLxZSfLQJ1Q
Nie wiem, czy mój był Market czy Express, w każdym razie niepowtarzalnie szlag go trafił. emotka
0 0

atanerka

#6328937 Napisano: 05.03.2017 20:41:24
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że jak się w końcu zebrałam, żeby nabazgrać coś na konkurs Almette w Spar (a pisanie tego zgłoszenia doprowadzało mnie do frustracji...) to po wysłaniu esemesa nie przyszła mi zwrotka emotka I teraz nie wiem czy moje zgłoszenie ię zapisało w bazie czy nie emotka Eh...

Też nie otrzymałam zwrotki, wysyłałam dziś około 20:00...
Udalo Ci się w końcu otrzymać zwrotkę?
0 0

Gość: bc14

#6328957 Napisano: 05.03.2017 21:00:40
wkurzają mnie konkursy,że nie wygrywam ..a gdy jeszcze porównuje wygrane fotki, teksty to czerwienieje,ze złości!!

malutka456

#6328959 Napisano: 05.03.2017 21:01:34
bc14 napisał(a):

wkurzają mnie konkursy,że nie wygrywam ..a gdy jeszcze porównuje wygrane fotki, teksty to czerwienieje,ze złości!!

też tak mam i powoli się przyzwyczajam do tego emotka emotka  właśnie się wkurzyłam, bo kupiłam produkty Jordan a konkurs od 08.03 emotka
0 0

monisss

#6329081 Napisano: 06.03.2017 08:16:22
nie dostałam jeszcze pita od byłego pracodawcy....
0 0

paula9891

#6329084 Napisano: 06.03.2017 08:19:56
monisss napisał(a):

Do końca lutego mają obowiązek je wydać, więc pewnie dojdzie do Ciebie pocztą jakoś teraz emotka  emotka

monisss

#6329122 Napisano: 06.03.2017 09:46:37
paula9891 napisał(a):

monisss napisał(a):

Do końca lutego mają obowiązek je wydać, więc pewnie dojdzie do Ciebie pocztą jakoś teraz emotka   emotka

ja wiem wiem emotka tyle,ze w zeszłym tygodniu ich jeszcze w ogóle nie dostali emotka  
0 0

Gość: chochliczka

#6329533 Napisano: 06.03.2017 22:11:03
bruce napisał(a):

Ale mam początek tygodnia! - kupiłam płatki Nestle, których regulamin wcale nie wymagał, kupiłam dwie pasty do zębów nie takie, jakich regulamin wymagał, a Raffaello znowu nie przyniosło mi fiacika i na dodatek w tym biegu nie nadałam Lotto, więc 15 milionów przeleci mi dziś koło nosa. emotka

emotka  jutro bedzie lepszy dszienemotka
2 nkba, brucee 0

jolajolanta

#6329534 Napisano: 06.03.2017 22:14:58
cb656 napisał(a):

No i żeby nie było zbyt pięknie, wkurzył mnie dziś kurier DPD emotka
Właściwie "wkurzył" to nie jest właściwe słowo, oddające pełnię emocji, w jakie mnie wprowadził...
Dzwonek, otwieram, patrzę: paczka. Czekam, aż wyciągnie to swoje ustrojstwo do pokwitowania odbioru, a ten zniecierpliwiony "No niech pan bierze!" No to biorę paczkę (pewnie bidulek chciał mieć wolne ręce, myślę sobie, a ja tu stoję jak gapa), a tymczasem gostek wsiada do windy i chce odjeżdżać emotka Drę się za nim: "A pokwitowanie?!"
"Nie trzeba, to nie paczka pobraniowa!" zamyka drzwi i idjeżdża, zostawiając mnie z karpikiem na gębie.
Miał powód skórkowany, by uciekać emotka emotka Karton rozerwany, w środku zawartość przetrzebiona, wrrrrr...
Złożyłem skargę w DPD i poruszyłem też Nadawcę, ale nie liczę na uzupełnienie zawartości paczki. Kosmetyki poszły się... emotka piiii... emotka

Ej u mnie dziś podobna sytuacja. No by tylko paczka z Mlekowit,y ale też otwarta-przecięta mocna taśma pakowa i karton zgnieciony w taki sposób że widać że ktoś tam czegoś szukał !!! Po ostatniej akcji z kradzieżą przesyłki i fałszywym pokwitowaniem odbioru jestem uczulana na DPD.
0 0

jolajolanta

#6329569 Napisano: 06.03.2017 23:17:18
cb656 napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

cb656 napisał(a):

No i żeby nie było zbyt pięknie, wkurzył mnie dziś kurier DPD emotka   Miał powód skórkowany, by uciekać emotka emotka Karton rozerwany, w środku zawartość przetrzebiona, wrrrrr...

też otwarta-przecięta mocna taśma pakowa i karton zgnieciony w taki sposób że widać że ktoś tam czegoś szukał !!! Po ostatniej akcji z kradzieżą przesyłki i fałszywym pokwitowaniem odbioru jestem uczulana na DPD.

Zabawne, że kiedy dysponowałem wysyłkę nagród do pracy, na inny adres, wszyscy kurierzy do rany przyłóż! Tylko "mój osobisty" lokalny jakiś kosmita niepoważny emotka emotka

U mnie odrobinę delikatniej. Przerwane taśmy i jeden bok częściowo wgięty do środka. Nie robiłam foto bo w środku była paczka z Mlekowity nie tknięta. Ale to nie zmienia faktu iż kurier DPD 5 stycznia ukradł mi przesyłkę podrabiając podpis!!! I dalej żyłabym świadomością, że to portal dla młodych mam ma opóźnienia w wysyłce nagrody, gdyby nie kontakt z redakcją i dostarczone mi skany potwierdzenia odbioru.
Mam nadzieję, że Tobie nic nie zginęło ...
Takie duże bezrobocie a tu DPD złodziei i oszustów zatrudnia!!!
0 0