Wkurza mnie...

eliza

#6325954 Napisano: 25.02.2017 20:44:41
Wkurza mnie jak na forum niektórzy swoje złości z życia codziennego przelewają i czepiają się wszystkich i wszystkiego. emotka

Gość: giuliettaX

#6325969 Napisano: 25.02.2017 21:32:28
eliza napisał(a):

Wkurza mnie jak na forum niektórzy swoje złości z życia codziennego przelewają i czepiają się wszystkich i wszystkiego.  emotka

ludzie są różni, w większości pozostają na prymitywnym poziomie: wstać, zjeść, kopulować, wydalić, spać..... zero minimalnej chęci do samorozwoju... pomijam osoby chore... szczera i prawdziwa miłość do drugiego człowieka, szczęście, empatia to uczucia wyższe, które nie każdemu są dane... (ale jeżeli tylko taka osoba z niskiego poziomu zainwestuje w siebie, w swój rozwój to chociaż w minimalnym stopniu może sama doświadczyć tych pięknych, szczerych uczuć wyższych, a tym bardziej zyska dodatkową energię z niekrzywdzenia swoimi prymitywnymi wypowiedziami innych osób  emotka ) co obrazują między innymi jej wypowiedzi, zachowania ludzkie są schematem, a dla kogoś kto takie schematy zna nie stanowi przeszkody, aby zdiagnozować taką leniwą? osobę... 

Gość: cleopatra

#6325970 Napisano: 25.02.2017 21:35:57
za moich czasów wychodziło się na podwórko pod trzepak, dawało po "pysku" i sprawa załatwiona, a teraz wszystko dzieje się w Internecie, gdzie się kłócimy, wyzywamy, szukamy zaczepki....proponuję dać sobie symbolicznego "plaskacza" i energię skierować w konkursy emotka

Gość: giuliettaX

#6325979 Napisano: 25.02.2017 21:50:50
cleopatra napisał(a):

za moich czasów wychodziło się na podwórko pod trzepak, dawało po "pysku" i sprawa załatwiona, a teraz wszystko dzieje się w Internecie, gdzie się kłócimy, wyzywamy, szukamy zaczepki....proponuję dać sobie symbolicznego "plaskacza" i energię skierować w konkursy  emotka

hmm... za moich czasów też się wychodziło pod trzepak, ale nikt się z nikim nie bił, jedna osoba w mieście miała video to się do niej szło na filmy, inna książki to się od niej pożyczało, inna babcię, co piekła super pączki to się czekało na nie, zero jakiejkolwiek nienawiści... i tego, co się teraz dzieje..., świat bez kompów i smartfonów, czarno-białe tv i to nie u wszystkich, jeden telefon na żetony w mieście (do dziś mnie dziwi jak to działało emotka  emotka  ) a internet? czekam po rejestracji kart sim na rejestrację kont w necie po PESEL-u, szkoda tylko, że tyle osób przez takich "odważnych zwyrodnialców" jest już na tamtym świecie..... przeraża mnie chyba coraz większe zwyrodnienie, zbydlenie czy nie wiem jak to nazwać wśród gatunku, który ma ROZUM...    

Gość: chochliczka

#6326088 Napisano: 26.02.2017 12:10:35
Mnie wkurxa,a moxe bardziej boli,ze ludzie wola miec niz byc.Wszedzie lans,reklamy jak byc super modna,piekna i seksowna.Wydaje mi sie,ze w teledyskach dzis bardziej chodzi  by pokazac golizny jak najwiecej a nie muzyke..Ludzie lapia doly bo ktod im nie zlpzyl zyczen na fb...Paranoja.Dlatego nie uzywam fb ani innych instagramow.Lubie czasem pojsc nad rzeke i posluchac spiewu ptakow-i nie transmituje yego do sieci.
po prostu jestem nie z tego swiata emotka

mysia

#6326141 Napisano: 26.02.2017 19:20:05
dolly napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

dolly jak mnie wkurza, że mam Cię tak mało ostatnio... emotka

emotka
chciałam dać łapkę w górę, ale tak jakoś się boję koło cb656 stać emotka

emotka

ja jestem odważna, teraz możesz ustawić się obok mnie emotka
wkurza mnie, że cieszyłam się bo niby zrobiło się cieplej, a na dworze jest nieprzyjemnie emotka szaro wieje..
1 dolly 0

Gość: gosia16

#6326142 Napisano: 26.02.2017 19:24:56
Mysia napisał(a):

dolly napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

emotka

emotka

wkurza mnie, że cieszyłam się bo niby zrobiło się cieplej, a na dworze jest nieprzyjemnie emotka szaro wieje..

Ja się cieszyłam z ciepła ,słoneczka w piątek 19 lutego.Wyszłam tylko na chwileczkę do sklepu, bez czapki i w cienkiej kurteczce,a do dzisiaj nie mogę się pozbierać.Jeszcze tak przeziębiona to nie byłam.emotka
0 0

dolly

#6326180 Napisano: 26.02.2017 22:12:09
Mysia napisał(a):

dolly napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

emotka

emotka

mam nadzieję, że jesteś wyższa ode mnie, gdyby chciał do mnie doskoczyć emotka  ale dodałaś mi odwagi emotka
1 mysia 0

cudaczek121

#6326187 Napisano: 26.02.2017 22:31:34
Wkurza mnie,że jestem już taka duża.Jednak jak miałam piętnaście lat, to życie było prostsze,wrr.

mdepfs

#6326192 Napisano: 26.02.2017 23:06:25
a ja uświadomiłam sobie właśnie, że ostatnio rutyna mnie dobija emotka   i wiąże ręce... emotka

Gość: chochliczka

#6326507 Napisano: 27.02.2017 20:09:25
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że jestem już taka duża.Jednak jak miałam piętnaście lat, to życie było prostsze,wrr.

Jak ja to dobrze rozumiem. emotka emotka Ostatnio z uporem maniaka na każdym prawie portalu powtarzam (bez, lub - z ogródkami emotka ) uparcie to samo zdanie: "Królestwo za wehikuł czasu"! emotka

mam tak  samo jak Ty emotka emotka

Wkurw** mnie pseudokatolicy, którzy nie mają nic wspólnego z Bogiem, religią czy pokorą.. Zasłaniają się wiarą i biblią, a nigdy nie czytali ani rodziału.
1 brucee 0

jolajolanta

#6326538 Napisano: 27.02.2017 21:45:16
Wkurza mnie kurier który ukradł mi przesyłkę. Otrzymałam skan z moim podpisem...tylko to nie mój podpis widnieje na dokumencie. W środku nagroda...niby tylko kosmetyki warte ok 60-70 zł ale to przykre. Zastanawiam się nad reklamacją...tylko paczka została nadana na początku stycznia. Dosyć z chodzeniem kurierom na rękę, koniec z tolerancją, i wielką cierpliwością!!!emotka
1 brucee 0

joan

#6326539 Napisano: 27.02.2017 21:47:56
jolajolanta napisał(a):

Wkurza mnie kurier który ukradł mi przesyłkę. Otrzymałam skan z moim podpisem...tylko to nie mój podpis widnieje na dokumencie. W środku nagroda...niby tylko kosmetyki warte ok 60-70 zł ale to przykre. Zastanawiam się nad reklamacją...tylko paczka została nadana na początku stycznia. Dosyć z chodzeniem kurierom na rękę, koniec z tolerancją, i wielką cierpliwością!!! emotka

Na pewno warto reklamować i to koniecznie pisemnie. Jeśli kurierowi teraz się upiecze, możesz kolejnych nagród nie dostać.
2 brucee, ziolko 0

mczarna

#6326558 Napisano: 27.02.2017 22:25:38
mdepfs napisał(a):

a ja uświadomiłam sobie właśnie, że ostatnio rutyna mnie dobija emotka   i wiąże ręce... 

Oj tam,bo zima i ciągle to samo, idzie lepsze...
1 mdepfs 0

jolajolanta

#6326563 Napisano: 27.02.2017 22:33:35
bruce napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

Wkurza mnie kurier który ukradł mi przesyłkę. Otrzymałam skan z moim podpisem...tylko to nie mój podpis widnieje na dokumencie. W środku nagroda...niby tylko kosmetyki warte ok 60-70 zł ale to przykre. Zastanawiam się nad reklamacją...tylko paczka została nadana na początku stycznia. Dosyć z chodzeniem kurierom na rękę, koniec z tolerancją, i wielką cierpliwością!!! emotka

emotka Mnie wielokrotnie z kolei listonosz z PP wprost mówił, bezczelnie się uśmiechając, gdy go pytałam o brak przesyłki, rzekomo przeze mnie odebranej, że to przecież nie jego wina, iż poczta kradnie... A - jak go kiedyś nastraszyłam nasłaniem policji, to tylko się straszliwie zaśmiał. Potem inna listonoszka mi powiedziała, że to ... były glina jest... emotka

Ja mam bardzo łądną, sympatyczną ,młodą Panią listonosz z którą jesteśmy "na ty" więc przynajmiej z tej strony nie muszę się obawiać
joan napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

Na pewno warto reklamować i to koniecznie pisemnie. Jeśli kurierowi teraz się upiecze, możesz kolejnych nagród nie dostać.

emotka
No kurcze teraz jeszcze przeglądam skan potwierdzenia odbioru z tym "pięknym" podpisem i tego dnia od 8.00 do 21.00 byłam na randce z mężem/ nie było nas w domu. A odbiór był przed 12.00 . Mam bilet z kina. Ubiję cenzuraa który się teraz smaruje moimi balsaminkami do ciała emotka To ja miałam mieć seksi tyłek a nie on!!!

jolajolanta

#6326570 Napisano: 27.02.2017 22:56:37
bruce napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

emotka
No kurcze teraz jeszcze przeglądam skan potwierdzenia odbioru z tym "pięknym" podpisem i tego dnia od 8.00 do 21.00 byłam na randce z mężem/ nie było nas w domu. A odbiór był przed 12.00 . Mam bilet z kina. Ubiję cenzuraa który się teraz smaruje moimi balsaminkami do ciała emotka To ja miałam mieć seksi tyłek a nie on!!!

emotka Ten wpis mnie rozłożył! Totalnie! emotka emotka
Edit: a ilość godzin randki z mężem - też. emotka emotka

Jak ma się męża tylko od święta to się korzysta emotka Oj poniosło mnie, bo się wkurzyłam...adekwatnie do wątku emotka

Agnes

#6326591 Napisano: 28.02.2017 07:37:38
cudaczek121 napisał(a):

przeczytałam to i się wkurzyłam bo własnie sobie uświadomiłam ze za 2 tygodnie skończę .....( nawet przez gardło mi nie przejdzie ile lat- dobrze ze wyglądam na przynajmniej 10 mniej)
0 0

grocz

#6326594 Napisano: 28.02.2017 07:43:48
A mnie wkurza konkurs oleju wielkopolskiego, sprawdziłem pozycje zdjęć w galerii oraz porównałem z inicjałami, które zostały wyłonione. 90% wygranych znajduje się w 1/3 galerii na początku. 
0 0

koper

#6326597 Napisano: 28.02.2017 07:51:00
grocz napisał(a):

A mnie wkurza konkurs oleju wielkopolskiego, sprawdziłem pozycje zdjęć w galerii oraz porównałem z inicjałami, które zostały wyłonione. 90% wygranych znajduje się w 1/3 galerii na początku. 

Spokojnie możesz już się uśmiechnąć i przestać wkurzać, bo po dodaniu wyników danego etapu, galeria tego etapu zostaje przetasowana i zwycieskie prace lądują bliżej początku...  :) Wygrywają i prace z początku, ze środka i z końca etapu  :)
1 paula9891 0

mdepfs

#6326634 Napisano: 28.02.2017 10:38:47
zaraz mnie szlag jasny trafi emotka nie potrafię się przebić u Lidki .. ilość pudeł (we wszystkich konkursach) mnie po prostu zdumiewa -_- 
1 ziolko 0