Wkurza mnie...

jolajolanta

#6329572 Napisano: 06.03.2017 23:20:55
A może to ten sam kurier? Jak mieszkasz w okolicach Lublina emotka Złożyłam pisemną reklamację, a znajomy od środka ma się temu przyjrzeć bo ma jakieś wtyki w biurze DPD. Niesmak jednak pozostanie na długo!!!
0 0

Czterdziecha

#6329575 Napisano: 06.03.2017 23:35:16
jolajolanta napisał(a):

cb656 napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

cb656 napisał(a):

No i żeby nie było zbyt pięknie, wkurzył mnie dziś kurier DPD emotka   Miał powód skórkowany, by uciekać emotka emotka Karton rozerwany, w środku zawartość przetrzebiona, wrrrrr...

też otwarta-przecięta mocna taśma pakowa i karton zgnieciony w taki sposób że widać że ktoś tam czegoś szukał !!! Po ostatniej akcji z kradzieżą przesyłki i fałszywym pokwitowaniem odbioru jestem uczulana na DPD.

Zabawne, że kiedy dysponowałem wysyłkę nagród do pracy, na inny adres, wszyscy kurierzy do rany przyłóż! Tylko "mój osobisty" lokalny jakiś kosmita niepoważny emotka emotka

U mnie odrobinę delikatniej. Przerwane taśmy i jeden bok częściowo wgięty do środka. Nie robiłam foto bo w środku była paczka z Mlekowity nie tknięta. Ale to nie zmienia faktu iż kurier DPD 5 stycznia ukradł mi przesyłkę podrabiając podpis!!! I dalej żyłabym świadomością, że to portal dla młodych mam ma opóźnienia w wysyłce nagrody, gdyby nie kontakt z redakcją i dostarczone mi skany potwierdzenia odbioru.
Mam nadzieję, że Tobie nic nie zginęło ...
Takie duże bezrobocie a tu DPD złodziei i oszustów zatrudnia!!!

Ja czekam na bony z Kauflanda od Listopadaemotka Oczywiście woziło DPD emotka DO orgaznizatorów dzwonię co dwa tygodnie-cały czas czekają na wyjaśnienie od firmy kurierskiej-DPD.Ostatnio wygrany bon ze Smolara z Red Bulla też nie dojachał....oczywiście DPD...
0 0

ewikewikk

#6329577 Napisano: 06.03.2017 23:59:29
U mnie DPD myliło przesyłki, przychodziły kartony poduszone, rozwalone, rozcięte. Składałam skargi na prawo i lewo - nikogo w centrali to nie interesowało. Lokalnego kierownika i kierownika regionalnego  W OGÓLE! Dopiero jak zagroziłam kurierowi - stale temu samemu, że na odbiór każdej paczki przygotuję mój protokół odbioru i w razie stwierdzenia otwarcia paczki będę wzywać policję chamówa się skończyła.
1 ziolko 0

ewikewikk

#6329578 Napisano: 07.03.2017 00:02:31
I generalnie problem z tą firmą widzę w jej organizacji. Takie historie zgłasza się na info linię, z infolinii idzie info do oddziałów lokalnych, kierownik ma w nosie i kółko się zamyka. Centrala o takich sytuacjach nic nie wie. Myślę, że dlatego, że ich to nie interesuje. Jak leci kasa ze zleceń to jest ok, reszta jest milczeniem... i takimi zdjęciami jak wyżej.
0 0

agicho

#6329784 Napisano: 07.03.2017 14:18:32
Po 12:00 w Rmf fm w rundzie dodatkowej 6 tysięcy wpadło  kobiecinie,która  przyznała,że  jest rodziną Kamila Baleji, nawet szybki zagłuszanie prowadzącej nie pomogło emotka emotka
0 0

niunia-k

#6329789 Napisano: 07.03.2017 14:30:50
agicho napisał(a):

Po 12:00 w Rmf fm w rundzie dodatkowej 6 tysięcy wpadło  kobiecinie,która  przyznała,że  jest rodziną Kamila Baleji, nawet szybki zagłuszanie prowadzącej nie pomogło emotka emotka

Słyszałam ten występ , ale nie wiem czy babcia wiedziała co mówi , na moje oko była w szoku , skoro nazwisko na antenie podawała
1 lager 0

koper

#6329817 Napisano: 07.03.2017 14:55:12
Popsuł mi się laptop. Myślałam, że to tylko zasilacz, a okazało się, że to płyta główna emotka
I teraz nie wiem, czy warto wydać ładne kilka stów na naprawę starego laptopa, czy raczej szukać nowego emotka

Na komputerze męża kompletnie nie mogę się odnaleźć. Nawet pisanie na klawiaturze jest inne niż na moim...
Nie lubię zmian.

Nagromadziło się u mnie w marcu wiele nieprzyjemnych zdarzeń, a ten laptop mnie dobił...
emotka
0 0

niunia-k

#6329875 Napisano: 07.03.2017 16:16:09
Popieram przedmówcę , nie będzie się opłacać reanimować starego lapka. 
Lepiej tą kasę dołożyć do nowego emotka
1 joan 0

bethan

#6329885 Napisano: 07.03.2017 16:24:37
cb656 napisał(a):

Technologia tak gna do przodu, że ja bym chyba zainwestował w NOWY. Kilka korzyści: gwarancja od nowego, lepszy, sprawniejszy, szybszy sprzęt, a w dodatku zaleznie od wieku staruszka, zdobycie części do niego może być kłopotliwe. P.S. ewentualnie rozważ przełożenie dysku ze starego...

Popieram, zrobiłam dokładnie jak piszesz, bo reanimacja była bez sensu.
0 0

lager

#6329892 Napisano: 07.03.2017 16:51:35
agicho napisał(a):

Tez to slyszalam. Staruszka potakiwała chyba sama do siebie, tylko czekałam kiedy jeszcze zacznie dyktować nr konta na antenie emotka  Nie ma co tu węszyć i robić szumu z takiego przypadku emotka  A prowadząca nie zagłuszała, sama zapytała: o to może pani rodzina z Kamilem? emotka
1 niunia-k 0

Claudia77

#6329897 Napisano: 07.03.2017 16:57:14
lager napisał(a):

agicho napisał(a):

Tez to slyszalam. Staruszka potakiwała chyba sama do siebie, tylko czekałam kiedy jeszcze zacznie dyktować nr konta na antenie emotka  Nie ma co tu węszyć i robić szumu z takiego przypadku emotka  A prowadząca nie zagłuszała, sama zapytała: o to może pani rodzina z Kamilem? emotka

już na ich stronie fb komentują tę sytuację
0 0

pantera mglista

#6330032 Napisano: 07.03.2017 22:57:32
że nagroda w konkursie przyszła  3 czy 4 miesiące po upływie terminu. Miesiąc po było oświadczenie, że przepraszają, że dodadzą produkt BIC w ramach przeprosin potem 2 miesiące ciszy. Dodatkowego produktu oczywiście nie ma, a w środku paczki protokół odbioru nagrody z taką karteczką... 

Nie zależało mi specjalnie na książce za szaloną kwotę 35 zł, celowałam w inne nagrody, ale uważam, że to kpina...

jolajolanta

#6330037 Napisano: 07.03.2017 23:14:38
joasiajulia napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

cb656 napisał(a):

jolajolanta napisał(a):

cb656 napisał(a):

No i żeby nie było zbyt pięknie, wkurzył mnie dziś kurier DPD emotka   Miał powód skórkowany, by uciekać emotka emotka Karton rozerwany, w środku zawartość przetrzebiona, wrrrrr...

też otwarta-przecięta mocna taśma pakowa i karton zgnieciony w taki sposób że widać że ktoś tam czegoś szukał !!! Po ostatniej akcji z kradzieżą przesyłki i fałszywym pokwitowaniem odbioru jestem uczulana na DPD.

Zabawne, że kiedy dysponowałem wysyłkę nagród do pracy, na inny adres, wszyscy kurierzy do rany przyłóż! Tylko "mój osobisty" lokalny jakiś kosmita niepoważny emotka emotka

U mnie odrobinę delikatniej. Przerwane taśmy i jeden bok częściowo wgięty do środka. Nie robiłam foto bo w środku była paczka z Mlekowity nie tknięta. Ale to nie zmienia faktu iż kurier DPD 5 stycznia ukradł mi przesyłkę podrabiając podpis!!! I dalej żyłabym świadomością, że to portal dla młodych mam ma opóźnienia w wysyłce nagrody, gdyby nie kontakt z redakcją i dostarczone mi skany potwierdzenia odbioru.
Mam nadzieję, że Tobie nic nie zginęło ...
Takie duże bezrobocie a tu DPD złodziei i oszustów zatrudnia!!!

Ja czekam na bony z Kauflanda od Listopada emotka Oczywiście woziło DPD emotka DO orgaznizatorów dzwonię co dwa tygodnie-cały czas czekają na wyjaśnienie od firmy kurierskiej-DPD.Ostatnio wygrany bon ze Smolara z Red Bulla też nie dojachał....oczywiście DPD...

Ku pokrzepienu serc!!! Dziś zadzwonili do mnie z reklamacji DPD. Okazało się, ze moja ukradziona paczka znalazła... się w punkcie odbioru przesyłek. Kurier podrobił podpisy na pokwitowanu odbioru, nie zostawił awiza ani żadnej informacji -a druga mądra osoba przyjełą mu tą paczkę w punkcie. Ponad 2 miesiące leżała 8km od mojego domu, a ja o tym nic nie wiedziałam. Na reklamacji przesłli mi skan potwierdzający odbiór, dobrze że kurier który już nie pracuje przyznał się gdzie zostawił moją paczuszkę. W czwartek po nią podjadę...mam nadzieję że coś z niej zostało... Ale i tak swojego stosunku do DPD nie zmienię!!!
0 0

pink086

#6330050 Napisano: 08.03.2017 04:00:29
bezsennosc:( dziecko obudzio o 3 a ja chodze... masakra
1 brucee 0

Claudia77

#6330055 Napisano: 08.03.2017 06:49:56
pink086 napisał(a):

bezsennosc:( dziecko obudzio o 3 a ja chodze... masakra

kochana nie jesteś sama u nas katar spać nie daje, także pozdrawiam...
1 brucee 0

scrabble

#6330084 Napisano: 08.03.2017 08:53:20
pantera napisał(a):

że nagroda w konkursie przyszła  3 czy 4 miesiące po upływie terminu. Miesiąc po było oświadczenie, że przepraszają, że dodadzą produkt BIC w ramach przeprosin potem 2 miesiące ciszy. Dodatkowego produktu oczywiście nie ma, a w środku paczki protokół odbioru nagrody z taką karteczką... 

Nie zależało mi specjalnie na książce za szaloną kwotę 35 zł, celowałam w inne nagrody, ale uważam, że to kpina...

Dokładnie, ja nie odsyłam. Czekam na "resztę" obiecanej nagrody emotka

erte

#6330085 Napisano: 08.03.2017 08:54:09
Jakby co właśnie padł mi dotyk w tablecie z biedronkowego konkursu
1 brucee 0

karkocka

#6330092 Napisano: 08.03.2017 08:59:43
Wysłałam poczta Paczkę48 z odbiorem w punkcie, a paczka doszła do innej miejscowości i według systemu jest dostarczona do adresata emotka
0 0

zezowaty_kot

#6330095 Napisano: 08.03.2017 09:07:54
pantera napisał(a):

Kto taki pomysłowy? Przeagencja? emotka
0 0

scrabble

#6330107 Napisano: 08.03.2017 09:18:50
zezowaty_kot napisał(a):

pantera napisał(a):

Kto taki pomysłowy? Przeagencja? emotka

Tak emotka  Najlepsza jest nagroda! Miała być książka o fotografii a tu: Jak robić Selfi i dzióbki Smartfonem
0 0