Wkurza mnie...

asantesana

#6331324 Napisano: 10.03.2017 11:53:36
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

A czymże cb656 jest Twoje "bo tak" jak nie motywacją? emotka  Dla Ciebie pokazanie własnej silnej woli (choćby samemu sobie) jest największą motywacją emotka  Siła silnej woli jest dopiero na drugim miejscu w realizacji założeń. No i nie mów że rodzaj pokusy nie ma znaczenia, bez jaj - możesz mi postawić karton papierosów i popatrzę na niego z obrzydzeniem, a postaw mi karton czekolady, to będę się musiała wspiąć na wyżyny silnej woli emotka   

Bez jaj. Bardzo lubię i piwo, i słodycze. Mam za sobą okresy, kiedy dziennie pochłaniałem jednego lub drugiego duże ilości. A czasem i jednego, i drugiego (no cio, gorzką cośkoladę można popijać gorzkim piwem to pasuje jedno do drugiego, a endorfiny wirują we krwi w synergicznym opętańczym tańcu emotka ).
Jednak już od wielu miesięcy omijam (prawie) każdą okazję. Złamałem się w Sylwestra i w ubiegłym tygodniu na okrągłych urodzinach. Walnąłem sobie kieliszek likieru i zjadłem torta porcję. Mniam...  emotka
NADAL TO UWIELBIAM. Ale nie używam. Bo tak sobie postanowiłem. I co pan zrobisz? Nie mamy pańskiego płaszcza! emotka

No widzisz, a dla mnie w Twoim przypadku słodycze i piwo to ten sam rodzaj pokusy emotka  Oba tak samo lubisz, w dodatku obie to pokusy "spożywcze". I znowu powtórzę, że Twoja silna wola wynika z Twojej silnej motywacji - chcesz pokazać, ze jak sobie postanowisz to tak będzie. Ale to trochę dyskusja jak o tym co było pierwsze - jajko czy kura, niech więc każdy swoje zdanie ma emotka  Mówię to ja, kobieta z silną wolą, o ile ma uzasadnioną i przemyślaną motywację, bo życie jest za krótkie, żeby sobie odmawiać przyjemności "bo tak"  emotka
0 0

asantesana

#6331325 Napisano: 10.03.2017 11:54:33
zezowaty_kot napisał(a):

Tak właściwie, to po co Wam ta silna wola? emotka

Bo jest silna, a mnie pociąga potęga emotka
1 slonko365 0

zezowaty_kot

#6331330 Napisano: 10.03.2017 11:59:13
asantesana napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Bo jest silna, a mnie pociąga potęga  emotka

Mnie też, dlatego mam męża z silną wolą emotka

joasia20

#6331336 Napisano: 10.03.2017 12:06:54
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

A czymże cb656 jest Twoje "bo tak" jak nie motywacją? emotka  Dla Ciebie pokazanie własnej silnej woli (choćby samemu sobie) jest największą motywacją emotka  Siła silnej woli jest dopiero na drugim miejscu w realizacji założeń. No i nie mów że rodzaj pokusy nie ma znaczenia, bez jaj - możesz mi postawić karton papierosów i popatrzę na niego z obrzydzeniem, a postaw mi karton czekolady, to będę się musiała wspiąć na wyżyny silnej woli emotka   

Bez jaj. Bardzo lubię i piwo, i słodycze. Mam za sobą okresy, kiedy dziennie pochłaniałem jednego lub drugiego duże ilości. A czasem i jednego, i drugiego (no cio, gorzką cośkoladę można popijać gorzkim piwem to pasuje jedno do drugiego, a endorfiny wirują we krwi w synergicznym opętańczym tańcu emotka ).
Jednak już od wielu miesięcy omijam (prawie) każdą okazję. Złamałem się w Sylwestra i w ubiegłym tygodniu na okrągłych urodzinach. Walnąłem sobie kieliszek likieru i zjadłem torta porcję. Mniam...  emotka
NADAL TO UWIELBIAM. Ale nie używam. Bo tak sobie postanowiłem. I co pan zrobisz? Nie mamy pańskiego płaszcza! emotka

To tak samo jak ja emotka  jestem uzależniona on słodyczy, piwa i pizzy emotka  głupio sie przyznać ale od tego strasznie dużo mi sie przytyło i teraz ważę tyle co mój facet, a wszystko zaczęło się jak On wrócił z pracy za granicy. Jak jego nie było ja byłam na diecie, i  codziennie biegałam po 10 km. Teraz trudno mi sie ruszyć.. Musze znaleść jakaś motywacje...
0 0

elizam

#6331340 Napisano: 10.03.2017 12:13:37
Wkurza mnie nivea klub... po zmianie szaty graficznej nie ma juz powiadomień, w zakładce konkursy i testy mam przy lekkim kremie oraz przy kremach do rąk opcję "dodaj opinię"... napisałam do nich z pytaniem, gdzie są moje kremy do przetestowania.... a laska mi odpisuje,zupełnie nie w temacie, ze "nie będą publikować listy nagrodzonych,a powiadomienia są dostępne "
0 0

zezowaty_kot

#6331346 Napisano: 10.03.2017 12:22:00
cb656 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Temat rzeka... wiesz... by wydać się sobie lepszym? emotka emotka emotka emotka

"Znam" Cię nie od dziś i wiem, że Ty wiesz, że wszyscy wiedzą, że i tak jesteś najlepszy emotka
0 0

glena

#6331385 Napisano: 10.03.2017 13:16:14
elizam napisał(a):

Wkurza mnie nivea klub... po zmianie szaty graficznej nie ma juz powiadomień, w zakładce konkursy i testy mam przy lekkim kremie oraz przy kremach do rąk opcję "dodaj opinię"... napisałam do nich z pytaniem, gdzie są moje kremy do przetestowania.... a laska mi odpisuje,zupełnie nie w temacie, ze "nie będą publikować listy nagrodzonych,a powiadomienia są dostępne "

O, jesteś pewna? Bo ja po zalogowaniu się na konto (wczoraj) miałam dwa powiadomienia o tym, że się nie zakwalifikowałam. I ludzie tu pisali, że oprócz maila o wyborze do testowania, mieli jeszcze info w profilu.
0 0

lena5_1985

#6331440 Napisano: 10.03.2017 13:57:45
elizam napisał(a):

Są powiadomienia. Jak zalogujesz się na swoje konto (ja nie mam z tym problemu już, choć na początku też było coś nie tak i za każdym razem musiałam wybierać opcję zapomniałam hasła) i wejdziesz w testy i konkursy to pojawia się ten dzwoneczek i na czerwono powiadomienia.
0 0

dolly

#6331500 Napisano: 10.03.2017 16:32:17
zezowaty_kot napisał(a):

asantesana napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Bo jest silna, a mnie pociąga potęga  emotka

Mnie też, dlatego mam męża z silną wolą emotka

Ja tam jednak myślę cb656, że mój nie "zeżarł" -przede wszystkim- z miłości emotka emotka
0 0

Gość: dorotawysocka

#6331526 Napisano: 10.03.2017 17:25:50
wkurza mnie kolejny dzień bez działającej zakładki Notatki
0 0

fineessa

#6331931 Napisano: 12.03.2017 13:47:27
Ileż to zawiści na tym forum...dajcie spokój emotka
1 kumulacja 0

asantesana

#6331951 Napisano: 12.03.2017 15:26:19
Niech mi ktoś powie, że śnię czytając, że mamy uchwalę dotyczącą roku trzeźwości narodu emotka  

mama2006

#6331956 Napisano: 12.03.2017 16:07:31
asantesana napisał(a):

Niech mi ktoś powie, że śnię czytając, że mamy uchwalę dotyczącą roku trzeźwości narodu emotka  

niestety nie śnisz,mamy PRL bis  emotka
1 ewikewikk 0

ewikewikk

#6331965 Napisano: 12.03.2017 16:41:18
asantesana napisał(a):

Heh, nie zarzucisz posłom, że nic nie robią emotka
A w temacie WKURZA MNIE TOTALNIE WSZYSTKO, ze mną samą na czele emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#6331966 Napisano: 12.03.2017 16:41:34
Nie wierzę...
Aż muszę iść do sklepu po piwo, trzeba to opić. Póki jeszcze można.

mysia

#6331969 Napisano: 12.03.2017 16:52:41
wkurza mnie loteria http://swiatvelvet.pl/ chciałam przesłać zgłoszenie przez stronę i się powstrzymałam..
"Wyrażam również zgodę na to, aby Velvet CARE sprzedał lub udostępnił moje dane osobowelub powierzył ich przetwarzanie osobom trzecim, w szczególności organizatorowi Loterii"
nie dziękuję.. emotka

edzia21

#6331971 Napisano: 12.03.2017 17:00:36
asantesana napisał(a):

trochę sobie strzelają w kolano emotka
1 niunia-k 0

mia

#6331973 Napisano: 12.03.2017 17:05:58
mama2006 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nawet nie wiem, o czym mówicie. emotka
Mnie za to dziś po oczach walnęły newsy, że a) z wiosną zaczynamy kolejne ekshumacje smoleńskie, b) szanowny Antoni M. ogłosił wszem i wobec, że Lech Kaczyński był największym (sic!) prezydentem Rzeczypospolitej. Więcej mi do szczęścia nie potrzeba.emotka

estrelitta

#6332018 Napisano: 12.03.2017 20:35:00
mia napisał(a):

mama2006 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mnie za to dziś po oczach walnęły newsy, że a) z wiosną zaczynamy kolejne ekshumacje smoleńskie, b) szanowny Antoni M. ogłosił wszem i wobec, że Lech Kaczyński był największym (sic!) prezydentem Rzeczypospolitej. Więcej mi do szczęścia nie potrzeba. emotka

Ja już mam dosyć tych ich dennych teorii, zmian, wszelkich głupot i kompromitacji Polski na tle Europy i świata. A jak się patrzę na tę  marionetkę Beatkę to mnie krew zalewa ...  Któż ich wybrał emotka

zaczytana-pola

#6332030 Napisano: 12.03.2017 21:10:12
estrelitta napisał(a):

mia napisał(a):

mama2006 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mnie za to dziś po oczach walnęły newsy, że a) z wiosną zaczynamy kolejne ekshumacje smoleńskie, b) szanowny Antoni M. ogłosił wszem i wobec, że Lech Kaczyński był największym (sic!) prezydentem Rzeczypospolitej. Więcej mi do szczęścia nie potrzeba. emotka

Ja już mam dosyć tych ich dennych teorii, zmian, wszelkich głupot i kompromitacji Polski na tle Europy i świata. A jak się patrzę na tę  marionetkę Beatkę to mnie krew zalewa ...  Któż ich wybrał  emotka

Też się nad tym zastanawiam. Niewielu się przyznaje, a jednak wygrali emotka