Wkurza mnie...

Claudia77

#6343034 Napisano: 06.04.2017 12:30:00
monisss napisał(a):

wkurza mnie,że ja tak szybko zasypiam.. wy jesteście w stanie jeszcze do 24.00 siedzieć i słać.. ja często o 21.00 usypiam oglądając film.. wiecie ile czasu mi ubywa?:(

to tak jak ja o 22 już mnie nie ma ...a i tak najczęściej pomysły mi wpadają tam gdzie król piechotą chodzi a zanim dobiegnę do jakiejś kartki to połowy nie pamiętam emotka

Claudia77

#6343035 Napisano: 06.04.2017 12:32:18
cc_investigator napisał(a):

Przed chwilą fejsbuczek zapodał mi film (nie zdjęcia, film!) pokazujący jak umierają ludzie, w tym małe dzieci po ataku chemicznym w Syrii...
I zupełnie nie mogę się otrząsnąć. I wiecie co, już mnie nie wkurza i garnier i brak wygranych i konkursy i agencje... Bo to naprawdę nie ma znaczenia, gdy widzi się coś takiego... 
Chciałam kliknąc ikonkę, ale nie ma takiej, która by oddawała, co czuję...

to co się dzieje dzisiaj na świecie to tragedia, mnie po prostu rozwaliło dziś na fejsie jak matka małego dziecka przywiązała go do sznurka na golaska i kazała jeść z ziemi, po prostu nie ogarniam, co do k..y nędzy dzieje się z tymi ludźmi.........
1 nkba 0

szesnaście

#6343036 Napisano: 06.04.2017 12:33:16
monisss napisał(a):

wkurza mnie,że ja tak szybko zasypiam.. wy jesteście w stanie jeszcze do 24.00 siedzieć i słać.. ja często o 21.00 usypiam oglądając film.. wiecie ile czasu mi ubywa?:(

Może masz słabe ciśnienie i jesteś od tego senna. Mi pomaga kawa, oczywiście konkursowa teraz Nescafe emotka , nawet taka słaba na mnie działa, nie usypiam się. Bez niej mogę już o 15.00 iść na 2 godzinną drzemkę.
0 0

Andrzej007

#6343041 Napisano: 06.04.2017 12:37:44
Wkurza mnie... wiele rzeczy, ale chyba najbardziej gdy staram się stworzyć kreatywną pracę, ale ostatecznie jury wybiera totalną kupę emotka
0 0

monisss

#6343056 Napisano: 06.04.2017 13:03:54
szesnaście napisał(a):

monisss napisał(a):

Może masz słabe ciśnienie i jesteś od tego senna. Mi pomaga kawa, oczywiście konkursowa teraz Nescafe emotka , nawet taka słaba na mnie działa, nie usypiam się. Bez niej mogę już o 15.00 iść na 2 godzinną drzemkę.

mam emotka piję 2 dziennie emotka oprócz tego mąż niezawodnie je podnosi a  i tak idę spać o 21:P

1 dolly 0

cherry_coke

#6343085 Napisano: 06.04.2017 13:47:49
marta_1234 napisał(a):

ania1 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

1. Ponoć mają  zamknąć mój ulubiony pub (niby nagle teraz okazało się, ze to samowola budowlana).
2. Padł kineskop w telewizorze, a to oznacza zakup nowego emotka
Niech ten dzień wreszcie się  kończy.

Chodzi o Jacka?! emotka

Tak dokładnie. Super miejsce z klimatem szkoda go. Koleżanka z Bydgoszczy i okolic?

Nawet tutaj dotarła żałoba po Jacku. Nie wierzę emotka
0 0

slonko365

#6343118 Napisano: 06.04.2017 14:51:35
Jakiś zalew fałszywych maili niby od DHL, które na pierwszy rzut oka wyglądają dość autentycznie. NIE KLIKAJCIE NA ZAŁACZNIKI Z TAKICH MAILI! https://niebezpiecznik.pl/post/niespotykanie-duzy-atak-falszywymi-e-mailami-od-dhl-ktore-infekuja-komputer-zlosliwym-oprogramowaniem/?more emotka
3 ziolko, jokan, mia 0

jokan

#6343158 Napisano: 06.04.2017 15:39:24
monisss napisał(a):

szesnaście napisał(a):

monisss napisał(a):

mam emotka piję 2 dziennie emotka oprócz tego mąż niezawodnie je podnosi a  i tak idę spać o 21:P

nie moglabym usnac o 21 godzinie wiedzac ze tyle czasu mi sie jeszcze marnuje (ale nie konkursowo), ogolnie mam niedoczas, ale staram sie chodzic o 23 i troche pozniej, ale jeszcze przed 24:)

wkurzaja mnie tez maile z niby dhla
0 0

cudaczek121

#6343165 Napisano: 06.04.2017 15:58:40
jokan napisał(a):

monisss napisał(a):

szesnaście napisał(a):

monisss napisał(a):

nie moglabym usnac o 21 godzinie wiedzac ze tyle czasu mi sie jeszcze marnuje (ale nie konkursowo), ogolnie mam niedoczas, ale staram sie chodzic o 23 i troche pozniej, ale jeszcze przed 24:)

wkurzaja mnie tez maile z niby dhla

Kładę się spać w okolicach dwunastej- pierwszej nad ranem, wstaję o 6.30 - w weekendy później emotka Kawę pijam sporadycznie.Czasem bywa,że już ok 22 jestem zmęczona,ale wtedy zmuszam się, aby jednak o tej dziesiątej wieczorem zbyt wcześnie się nie położyć, bo wówczas budzę się już o 4 nad ranem i nie daję rady usnąć z powrotem.
0 0

dolly

#6343169 Napisano: 06.04.2017 16:11:16
siasiolka napisał(a):

dolly napisał(a):

siasiolka napisał(a):

Spóźniam się z wysłaniem zgłoszenia na kaufland aplikacja... dosłownie kilka sekund  emotka  teksty gotowe, paragony przyszykowane, a ja jak zwykle zaginam czasoprzestrzeń wierząc, że wysadzajac jedna ręką dziecko na nocnik, a drugą tamujac wylewajaca pralke zdążę jeszcze kliknąć WYSLIJ. .. nie udało mi się.  Ech.. Niewykorzystany potencjał tekstu boli najbardziej..

Współczuję.... że Ci dziecko tak późno spać chodzi emotka

Nie chodzi późno tylko nocnikuje w nocy emotka

Domyśliłam się emotka  stąd oczko na końcu było emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6343356 Napisano: 07.04.2017 09:20:10
Wkurza mnie i to bardzo konkurs na Palmę w Tesco i ABC organizowany przez jakąś agencję widmo... Niejasne nagrody, brak informacji o limicie znaków. No i najlepsze... nigdzie nie ma pytania! W regulaminie jest napisane, że trzeba na nie odpowiedzieć, ale już go nie umieścili... No chyba samemu trzeba sobie je wymyślić. Nawet nie a jak się z nimi skontaktować...
0 0

madzia1-s

#6343362 Napisano: 07.04.2017 09:33:49
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie i to bardzo konkurs na Palmę w Tesco i ABC organizowany przez jakąś agencję widmo... Niejasne nagrody, brak informacji o limicie znaków. No i najlepsze... nigdzie nie ma pytania! W regulaminie jest napisane, że trzeba na nie odpowiedzieć, ale już go nie umieścili... No chyba samemu trzeba sobie je wymyślić. Nawet nie a jak się z nimi skontaktować...

na dodatek niejasna sytuacja z nagrodami, czy ich jest faktycznie 21 na dzien, czy na caly konkurs emotka
1 silvia8 0

anialistopad

#6343363 Napisano: 07.04.2017 09:39:26
madzia1-s napisał(a):

na dodatek niejasna sytuacja z nagrodami, czy ich jest faktycznie 21 na dzien, czy na caly konkurs  emotka

pytanie przychodzi po odesłaniu do nich numeru paragonu.Jest ze zwyklego numeru i na taki sie odpowiada,pozniej sa normalnie podziekowania za udzial w konkursie
0 0

asantesana

#6343364 Napisano: 07.04.2017 09:41:24
madzia1-s napisał(a):

na dodatek niejasna sytuacja z nagrodami, czy ich jest faktycznie 21 na dzien, czy na caly konkurs  emotka

Pytanie podobno przysyłają smsem, ograniczenie jest albo nie, a nad tymi nagrodami dumałam i tez nie wydumałam czy to dziennie czy cała pula, regulamin pt."zinterpretuj sobie jak chcesz". 
0 0

madziulka2434

#6343378 Napisano: 07.04.2017 10:18:16
czy w karcie jogobella byl jakis pin????
0 0

niunia-k

#6343379 Napisano: 07.04.2017 10:21:29
madziulka2434 napisał(a):

Oczywiście , że był na kartce z kartą 
0 0

madziulka2434

#6343381 Napisano: 07.04.2017 10:22:12
 chodzi o nik?
0 0

madziulka2434

#6343385 Napisano: 07.04.2017 10:26:47
niunia-k napisał(a):

Oczywiście , że był na kartce z kartą 

mam kartke przed soba i nie widze pinu tylko nik i nr karty 
0 0

niunia-k

#6343386 Napisano: 07.04.2017 10:27:07

chodzi o nik?

Nie ! W kopercie Jogobelli miałaś drugą kopertę .
Do tej koperty powinnaś mieć przypiętą zszywaczem kartkę z pinem
0 0

Niebieska_Laguna

#6343400 Napisano: 07.04.2017 10:39:05
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie i to bardzo konkurs na Palmę w Tesco i ABC organizowany przez jakąś agencję widmo... Niejasne nagrody, brak informacji o limicie znaków. No i najlepsze... nigdzie nie ma pytania! W regulaminie jest napisane, że trzeba na nie odpowiedzieć, ale już go nie umieścili... No chyba samemu trzeba sobie je wymyślić. Nawet nie ma jak się z nimi skontaktować...

Reklamacje dotyczące przebiegu Promocji zgłaszane mogą być pisemnie listem poleconym na adres Organizatora (Artexis sp. z o.o. z siedzibą w Knurowie przy ulicy Niepodległości 102), w terminie do dnia 21 kwietnia 2017 r. O prawidłowym terminie wniesienia reklamacji decyduje data stempla pocztowego placówki nadawczej. Pisemna reklamacja powinna zawierać imię, nazwisko, dokładny adres uczestnika Promocji, jak również wskazanie przyczyny reklamacji. Reklamacje rozpatrywane są w terminie 14 dni od dnia otrzymania reklamacji przez Organizatora. O wyniku rozpatrzenia reklamacji, Organizator poinformuje za pośrednictwem listu poleconego przesłanego na adres wskazany w reklamacji.

Kolejna agencja-widmo, jak te wszystkie Media-cośtam? emotka Artexis to właściciel marki Porcelanova23, a mail do nich to kontakt@porcelanova23.pl

Kontakt do organizatora powinien być w regulaminie albo na stronie konkursu. Przecież nie pojadę za nimi do jakiegoś Knurowa, ani nie będę też robić dochodzenia w internecie, czy posiadają jakąś markę i czy mogę się przez nią z nimi kontaktować. Nie każdy ma tyle wolnego czasu na pierdoły co niektórzy emotka emotka
1 canti0 0