Wkurza mnie...

ilonaxx5

#6344038 Napisano: 08.04.2017 22:38:50
Keisa napisał(a):

lemontree96 napisał(a):

Wkurza mnie loteria Mlekovity. Zgłosiłam paragon, nie dostałam potwierdzenia e-mail, wysłałam wiadomość z pytaniem czy zgłoszenie zostało zarejestrowane. Dostałam odpowiedź: ,,Drugie zgłoszenie tego samego numeru zostało odrzucone.". Jestem pewna, że nie zgłaszałam tego paragonu   emotka

Ja dziś zgłosiłam paragon i dostałam natychmiastowy email zwrotny, że zgłoszenie zostało zarejestrowane jako negatywne z powodu tej samej przyczyny co Twoja  emotka  Żart roku   emotka

ja kupiłam kilka kostek masła i wyrzuciłam paragonemotka
0 0

niunia-k

#6344039 Napisano: 08.04.2017 22:42:05
ilonaxx5 napisał(a):

Keisa napisał(a):

lemontree96 napisał(a):

Wkurza mnie loteria Mlekovity. Zgłosiłam paragon, nie dostałam potwierdzenia e-mail, wysłałam wiadomość z pytaniem czy zgłoszenie zostało zarejestrowane. Dostałam odpowiedź: ,,Drugie zgłoszenie tego samego numeru zostało odrzucone.". Jestem pewna, że nie zgłaszałam tego paragonu   emotka

Ja dziś zgłosiłam paragon i dostałam natychmiastowy email zwrotny, że zgłoszenie zostało zarejestrowane jako negatywne z powodu tej samej przyczyny co Twoja  emotka  Żart roku   emotka

ja kupiłam kilka kostek masła i wyrzuciłam paragon emotka

7 lat na forum i nie wiesz , że dla konkursowicza paragon to świętość emotka emotka   Wiem czasem idzie się zagapić emotka
Ja od kiedy jest segregacja śmieci dwa razy zastanawiam się co wyrzucam emotka  
1 ilonaxx5 0

andziulka21

#6344119 Napisano: 09.04.2017 16:55:25
Nie nawidze robić zakupów w niedziele! Jako,iż dzisiaj byłam do tego wręcz zmuszona, bo z braku czasu w tygodniu to braki wszystkiego w domu.. byłam w tym markecie, łapiąc szybko co potrzebne, zamiast Mlekovity nakupiłam Wypasionego bo coś mi się ubzdurało emotka  emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6344121 Napisano: 09.04.2017 17:01:57
Wkurza mnie, że ludzie nie czytają dokładnie ogłoszeń, tylko piszą od razu wiadomości, zawracają głowę, umawiają się na odbiór, a  pod koniec zadają pytanie, na które odpowiedź jest oczywiście w ogłoszeniu (np. kolor) i już okazuje się, że im nie pasuje i rezygnują. A wystarczyło od razu przeczytać ogłoszenie i nie robić takiego cyrku emotka

defed

#6344122 Napisano: 09.04.2017 17:04:47
andziulka21 napisał(a):

Nie nawidze robić zakupów w niedziele! Jako,iż dzisiaj byłam do tego wręcz zmuszona, bo z braku czasu w tygodniu to braki wszystkiego w domu.. byłam w tym markecie, łapiąc szybko co potrzebne, zamiast Mlekovity nakupiłam Wypasionego bo coś mi się ubzdurało emotka   emotka

A chciałaś kupić mleko Mlekovity w kartonie? Jak mleko na loteri, to tylko w butelce emotka
Ja z kolei nakupiłam jogurtów Mlekovity 1,5% tłuszczu, których także na liście produktów dozwolonych brak...  emotka

lb

#6344123 Napisano: 09.04.2017 17:06:52
Wkurza mnie że na paragonach nie pisze że jest to produkt Mlekovity tylko np. mleko uht, masło polskie, maślanka itd. i co w tym przypadku robić, czy za każdym razem prosić o podpis i pieczątkę sklepu.

sydariameki

#6344125 Napisano: 09.04.2017 17:24:36
Nescafe! 45kodów i nic emotka
0 0

bezaczek7

#6344175 Napisano: 09.04.2017 22:26:57
defed napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Nie nawidze robić zakupów w niedziele! Jako,iż dzisiaj byłam do tego wręcz zmuszona, bo z braku czasu w tygodniu to braki wszystkiego w domu.. byłam w tym markecie, łapiąc szybko co potrzebne, zamiast Mlekovity nakupiłam Wypasionego bo coś mi się ubzdurało emotka   emotka

A chciałaś kupić mleko Mlekovity w kartonie? Jak mleko na loteri, to tylko w butelce  emotka
Ja z kolei nakupiłam jogurtów Mlekovity 1,5% tłuszczu, których także na liście produktów dozwolonych brak...  emotka

No nie gadaj, z tylko butelkowane. To sie teraz tez wkurzylam emotka   trzy paragony w kosz emotka  czwarty na mleko smakowe, ide sprawdzic czy choc to przejdzie emotka

maa

#6344202 Napisano: 09.04.2017 23:43:16
wkurza mnie, że moje dziecko ma od tygodnia gorączkę a lekarz nie wie co mu dolega:(
0 0

marionzzz

#6344204 Napisano: 09.04.2017 23:45:15
bezaczek7 napisał(a):

defed napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

A chciałaś kupić mleko Mlekovity w kartonie? Jak mleko na loteri, to tylko w butelce  emotka

No nie gadaj, z tylko butelkowane. To sie teraz tez wkurzylam  emotka   trzy paragony w kosz emotka  czwarty na mleko smakowe, ide sprawdzic czy choc to przejdzie emotka

hi hi u mnie to samo - sprawdzałam w regulaminie i przeczytałam tylko,że za mleko 1pkt -nie doczytałam,że tylko butelkowe emotka  i jeszcze tak strasznie opisane te paragony!!!!emotka

kalka

#6344284 Napisano: 10.04.2017 10:43:45
maa napisał(a):

wkurza mnie, że moje dziecko ma od tygodnia gorączkę a lekarz nie wie co mu dolega:(

Nie zlecił dziecku badań krwi i moczu?  emotka
0 0

paula9891

#6344302 Napisano: 10.04.2017 11:18:57
cb656 napisał(a):

Wkurzają mnie organizatorzy, którzy odwalają lipę. emotka
Zadanie: przyślij uzasadnienie (tekst, zdjęcie, link do filmu).
Konkurs dawno zakończony, a okazuje się, że organizator nie był łaskaw nawet obejrzeć przysłanego filmu, wrrr emotka
I jak tu wierzyć w uczciwość?! emotka

A gdzie są wyniki? Może po prostu jeszcze nie przejrzeli wszystkich zgłoszeń?
W regulaminie nie znalazłam też informacji na temat daty, do której powinni dokonać wyboru zwycięskiego zgłoszenia/czy tam zgłoszeń (nie brałam udziału, więc się nie zagłębiałam).
A konkurs zakończony 31 marca, czyli tydzień temu... To wcale nie tak dawno temu.

zezowaty_kot

#6344336 Napisano: 10.04.2017 11:40:35
Też nie bardzo rozumiem skąd ten bulwers. Z ciekawości  przeczytałam, w regulamin zajrzałam - nigdzie nie ma ani informacji o tym, że laureat został wybrany, czy że w ogóle zaczęły się obrady. Być może ten wielki dzień na wybieranie najlepszej pracy dopiero nastąpi...
1 paula9891 0

jokan

#6344342 Napisano: 10.04.2017 11:47:10
wkurzaja mnie wszelakie konkursy wielkanocne w stylu: pokaza jak..., przyslij zdjecie, etc.
1 nkba 0

79magda

#6344345 Napisano: 10.04.2017 11:48:34
jokan napisał(a):

wkurzaja mnie wszelakie konkursy wielkanocne w stylu: pokaza jak..., przyslij zdjecie, etc.

Pokaż jajka?! emotka
2 nkba, niunia-k 0

akaska

#6344347 Napisano: 10.04.2017 11:49:51
Wkurza to za mało powiedziane!
Biedronkowe karty, caly ten konkurs jest żałosny. Dodaj zdjęcie zwierzaka, do ktorego masz prawa autorskie. I nagle okazuje się, że do jednej foty mają 3 osoby roszczenia i wszyscy poddani są głosowaniu. To jeszcze nic. Najgorsi są ci, którzy jako zwierzęta traktują własne dzieci! Świecie!!! Gdzie ty podążasz?!?

nkba

#6344348 Napisano: 10.04.2017 11:51:24
79magda napisał(a):

jokan napisał(a):

Pokaż jajka?! emotka

emotka
0 0

zezowaty_kot

#6344366 Napisano: 10.04.2017 12:12:13
akaska napisał(a):

Biedronkowe karty, caly ten konkurs jest żałosny. Dodaj zdjęcie zwierzaka, do ktorego masz prawa autorskie. I nagle okazuje się, że do jednej foty mają 3 osoby roszczenia i wszyscy poddani są głosowaniu. To jeszcze nic. Najgorsi są ci, którzy jako zwierzęta traktują własne dzieci! Świecie!!! Gdzie ty podążasz?!?

Dziewczyno, to że traktują dziecko jak zwierzaka nie jest wcale takie złe, kiedy przypomnę sobie konkurs Warki, do wygrania małe grille (warte ok. 40 zł). Tematyka: pokaż jak cieszysz się życiem z Warką (ogólnie rzecz ujmując). A tam, w galerii, na pięknej, zielonej łące, na kocyku, wśród traw leży nasza forumowa koleżanka, obok niej jej dzieci (do lat 8) i wszystko okraszone puszkami z piwem emotka Ostatecznie organizator wywalił zdjęcie z galerii, bo chyba i jemu nijak się zgrać nie mogły te małoletnie buźki i browary emotka

niunia-k

#6344384 Napisano: 10.04.2017 12:44:25
Keisa napisał(a):

lemontree96 napisał(a):

Piszcie do nich przez formularz kontaktowy ! Też dostałam maila że odrzucają moje zgłoszenie bo niby ten sam paragon już zgłoszono emotka
Wkurzyłam się napisałam i dostałam odpowiedź aby go zgłosić jeszcze raz ale z literkami NSLXXXX ( gdzie xxxx to numer paragonu)  emotka
0 0

Gość: tusienka

#6344397 Napisano: 10.04.2017 13:05:47
zezowaty_kot napisał(a):

akaska napisał(a):

Dziewczyno, to że traktują dziecko jak zwierzaka nie jest wcale takie złe, kiedy przypomnę sobie konkurs Warki, do wygrania małe grille (warte ok. 40 zł). Tematyka: pokaż jak cieszysz się życiem z Warką (ogólnie rzecz ujmując). A tam, w galerii, na pięknej, zielonej łące, na kocyku, wśród traw leży nasza forumowa koleżanka, obok niej jej dzieci (do lat 8) i wszystko okraszone puszkami z piwem emotka Ostatecznie organizator wywalił zdjęcie z galerii, bo chyba i jemu nijak się zgrać nie mogły te małoletnie buźki i browary

nie mniej wkurza to,że połowa galerii to fotki z netu  emotka