Wkurza mnie...

sylzab2294

#6343407 Napisano: 07.04.2017 10:42:41
asantesana napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie i to bardzo konkurs na Palmę w Tesco i ABC organizowany przez jakąś agencję widmo... Niejasne nagrody, brak informacji o limicie znaków. No i najlepsze... nigdzie nie ma pytania! W regulaminie jest napisane, że trzeba na nie odpowiedzieć, ale już go nie umieścili... No chyba samemu trzeba sobie je wymyślić. Nawet nie a jak się z nimi skontaktować...

na dodatek niejasna sytuacja z nagrodami, czy ich jest faktycznie 21 na dzien, czy na caly konkurs  emotka

Pytanie podobno przysyłają smsem, ograniczenie jest albo nie, a nad tymi nagrodami dumałam i tez nie wydumałam czy to dziennie czy cała pula, regulamin pt."zinterpretuj sobie jak chcesz". 

można ewentualnie spróbować zadzwonić na numer, z którego dostaję się pytanie (to takie moje wyobrażenie) bo numer jest normalnym numerem komórkowym, a nie typowym krótkim 4-numerowym...
0 0

madziulka2434

#6343424 Napisano: 07.04.2017 10:54:15
niunia-k napisał(a):

madziulka2434 napisał(a):

chodzi o nik?

Nie ! W kopercie Jogobelli miałaś drugą kopertę .
Do tej koperty powinnaś mieć przypiętą zszywaczem kartkę z pinem

ok, mam, jeszcze pytanie jak ona działa, trzeba ją przeciągnąc czy umiescic w urzadzeniu i wpisac pin?
0 0

Gość: iwonciaaa

#6343435 Napisano: 07.04.2017 11:00:30
Długi czas oczekiwania na gastroskopię, męczenie się i świadomość, że za kilka dni będzie coś wiadomo.
Przed chwilą Pani dzwoniła, że akurat w tych dniach jakiś kabel będą robić i ona nie wie, czy będzie prąd, bo może go nie być i mogę zostać odesłana z kwitkiem... emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6343483 Napisano: 07.04.2017 11:41:10
sylzab2294 napisał(a):

asantesana napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Wkurza mnie i to bardzo konkurs na Palmę w Tesco i ABC organizowany przez jakąś agencję widmo... Niejasne nagrody, brak informacji o limicie znaków. No i najlepsze... nigdzie nie ma pytania! W regulaminie jest napisane, że trzeba na nie odpowiedzieć, ale już go nie umieścili... No chyba samemu trzeba sobie je wymyślić. Nawet nie a jak się z nimi skontaktować...

na dodatek niejasna sytuacja z nagrodami, czy ich jest faktycznie 21 na dzien, czy na caly konkurs  emotka

Pytanie podobno przysyłają smsem, ograniczenie jest albo nie, a nad tymi nagrodami dumałam i tez nie wydumałam czy to dziennie czy cała pula, regulamin pt."zinterpretuj sobie jak chcesz". 

można ewentualnie spróbować zadzwonić na numer, z którego dostaję się pytanie (to takie moje wyobrażenie) bo numer jest normalnym numerem komórkowym, a nie typowym krótkim 4-numerowym...

zadzwoniłam do Bielmara, mają kontakt z ag. i oddzwonią emotka   w żadnym roku nie widziałam tylu błędów w różnych regulaminach, grafikach i apkach jak w tym...

zezowaty_kot

#6343488 Napisano: 07.04.2017 12:00:12
iwonciaaa napisał(a):

Długi czas oczekiwania na gastroskopię, męczenie się i świadomość, że za kilka dni będzie coś wiadomo.
Przed chwilą Pani dzwoniła, że akurat w tych dniach jakiś kabel będą robić i ona nie wie, czy będzie prąd, bo może go nie być i mogę zostać odesłana z kwitkiem... emotka

Współczuję. Ja też jestem w trakcie oczekiwania na pewne wyniki i psychika mi siada, jestem chodzącym kłębkiem nerwów. Spróbuj zająć czymś umysł, ja (ambitnie) oglądam seriale, oby tylko nie myśleć. Najlepiej takie czytane, żeby zająć kilka zmysłów  emotka
1 ultrixx 0

Niebieska_Laguna

#6343495 Napisano: 07.04.2017 12:07:38
giulietta napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

asantesana napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

zadzwoniłam do Bielmara, mają kontakt z ag. i oddzwonią  emotka   w żadnym roku nie widziałam tylu błędów w różnych regulaminach, grafikach i apkach jak w tym...

To daj, proszę, znać na forum, jak się czegoś dowiesz emotka
1 ziolko 0

Gość: iwonciaaa

#6343497 Napisano: 07.04.2017 12:10:19
zezowaty_kot napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Współczuję. Ja też jestem w trakcie oczekiwania na pewne wyniki i psychika mi siada, jestem chodzącym kłębkiem nerwów. Spróbuj zająć czymś umysł, ja (ambitnie) oglądam seriale, oby tylko nie myśleć. Najlepiej takie czytane, żeby zająć kilka zmysłów  emotka

Oj wiem co czujesz... Mam nadzieję, że wyniki będą dobre i otrzymasz je jak najszybciej. Wzięłam się za wycinanie kolorowych zajączków i tworzenie dekoracji (trzeba trochę wyładować nerwy). Mam cień nadziei, że jak zadzwonię tam w środę, godzinę przed badaniem, okaże się, że jednak uda się je wykonać. Dziękuję emotka
1 ultrixx 0

wioleczka83

#6343533 Napisano: 07.04.2017 13:08:15
Wkurzylam sie bo mój synek nie dostał się do przedszkola emotka   , 
0 0

Claudia77

#6343534 Napisano: 07.04.2017 13:13:50
wioleczka83 napisał(a):

Wkurzylam sie bo mój synek nie dostał się do przedszkola  emotka   , 

kosmos z tymi przedszkolami ja wczoraj byłam na takich zajęciach bobo klubu -  mały ma mój półtora roku, jest to przedszkole gdzie starszy syn chodził kiedyś, a pani do mnie, że na rok 2018 wrzesień zostały już tylko 3 wolne miejsca emotka  jakbym chciała synka zapisać...
0 0

madzia34

#6343541 Napisano: 07.04.2017 13:30:53
a ja sie wkurzam bo czekam na wypłate meza..miałam nadzieje ze bedzie dzis ..no ale do 10-go mają czasemotka
0 0

magalan83

#6343658 Napisano: 07.04.2017 17:03:48
Wkurzyłam się na siebie! Pojechałam teraz specjalnie TAK DALEKO! do C4 żeby kupić Colę na konkurs gdzie trzeba kupić aż 3! Pomyslałam, że jak jestem to kupię 6 żeby było 2 paragony emotka  teraz w domu chcę zarejestrować a Tuuuuuuuuuuuu  emotka  konkurs zakończony emotka

emotka
0 0

dolly

#6343835 Napisano: 07.04.2017 23:27:47
wioleczka83 napisał(a):

Tak szybko dali listę? emotka
Jeszcze jest odwołanie, może coś da emotka
0 0

Gość: cleopatra

#6343911 Napisano: 08.04.2017 12:44:42
Nivea....jeszcze nigdy nie załapałam się na testowanie u nich....wrrrrrrrrrrrrrr
0 0

jokan

#6343992 Napisano: 08.04.2017 20:18:35
cleopatra napisał(a):

Nivea....jeszcze nigdy nie załapałam się na testowanie u nich....wrrrrrrrrrrrrrr

ja tez niewazne ile by tam bylo nagrod, nie wiem jak oni wybieraja...za to z wizaza ostatnio az 2 testy....wkyrza mnie pogoda, zimno i szaro za oknem, nic sie nie chce....
0 0

bibeck

#6343993 Napisano: 08.04.2017 20:35:07
dolly napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

Tak szybko dali listę? emotka
Jeszcze jest odwołanie, może coś da emotka

Dokładanie. Zawsze należy się odwoływać. Nauczony doświadczeniem, wiem że w 90% odwołanie przynosi efekty. Nie zaszkodzi też podejść do dyrektorki. Oczywiście warto przygotować się strategicznie i znaleźć dobre argumenty, aby odwołanie przyniosło pozytywny skutek. trzymam kciuki emotka
0 0

niunia-k

#6343996 Napisano: 08.04.2017 20:48:31
cb656 napisał(a):

Wkurzają mnie takie ciumcie, totalne emotka jak te w teleturnieju Milionerzy teraz na dwójce emotka

Milionerzy na dwójce a to coś nowego emotka  Na TVN przecież lecą Milionerzy 

kalka

#6344003 Napisano: 08.04.2017 21:03:20
A mnie tradycyjnie już wkurzają konkursy bez podawania numeru paragonów, a w nich brak list rezerwowych i to, że nagrody b.często przechodzą wtedy na rzecz organizatora!  emotka    Przecież to oczywiste, że w konkach bez podawania numeru dow.zak. będzie więcej nieodebranych nagród niż w tych z numerami par. Czyżby o to chodziło !?  emotka
2 mysia, mia 0

niunia-k

#6344004 Napisano: 08.04.2017 21:04:46
cb656 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurzają mnie takie ciumcie, totalne emotka jak te w teleturnieju Milionerzy teraz na dwójce emotka

Milionerzy na dwójce a to coś nowego  emotka  Na TVN przecież lecą Milionerzy 

Serio? emotka A u mnie są na dwójce emotka Od 19 do 20 grę zaczynają od miliona, to milionerzy. Potencjalni, po z każdą złą odpowiedzią tracą kasę emotka

To jest Teleturniej POSTAW NA MILION  emotka
1 @gnieszk@ 0

niunia-k

#6344008 Napisano: 08.04.2017 21:08:50
cb656 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

cb656 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

cb656 napisał(a):

Milionerzy na dwójce a to coś nowego  emotka  Na TVN przecież lecą Milionerzy 

Serio? emotka A u mnie są na dwójce emotka Od 19 do 20 grę zaczynają od miliona, to milionerzy. Potencjalni, po z każdą złą odpowiedzią tracą kasę emotka

To jest Teleturniej POSTAW NA MILION  emotka

Człowiek całe życie czegoś się uczy emotka Na przykład ja nauczyłem się dzisiaj, że jest taka niunia, która wszystko co napiszę, bierze dosłownie. emotka

Po prostu lubisz  ludzi poprawiać , więc i ja nie lubię jak ktoś wprowadza w błąd emotka  "Milionerzy" są na TVN i kropka 

lemontree96

#6344024 Napisano: 08.04.2017 21:42:44
Wkurza mnie loteria Mlekovity. Zgłosiłam paragon, nie dostałam potwierdzenia e-mail, wysłałam wiadomość z pytaniem czy zgłoszenie zostało zarejestrowane. Dostałam odpowiedź: ,,Drugie zgłoszenie tego samego numeru zostało odrzucone.". Jestem pewna, że nie zgłaszałam tego paragonu  emotka
0 0