Wkurza mnie...

malgosia74

#6342262 Napisano: 04.04.2017 22:38:56
wkurza mnie moja naiwność... powalone bramki... wrrr..
Nescafe 3w1 wklepane pierdyliard kodów o różnych różnistych porach przez kilka dni i wielkie G ... emotka
1 ewikewikk 0

madzia1-s

#6342268 Napisano: 04.04.2017 23:00:40
wczoraj posłane zgłoszenie na loterie glade, specjalnie latalam po sklepach, a dzisiaj dopiero otrzymane potwierdzneie udzialu na maila emotka
czy to oznacza, ze biore udzial dopiero losowanie w 2 dniu i kolejnych? emotka
0 0

staszek

#6342280 Napisano: 04.04.2017 23:24:57
Konkursy Nivea przez ich powaloną stronę, na którą nigdy nie mogę się zalogować i znowu dwa paragony do kosza emotka emotka emotka
0 0

madllen

#6342292 Napisano: 05.04.2017 00:08:24
madzia1-s napisał(a):

wczoraj posłane zgłoszenie na loterie glade, specjalnie latalam po sklepach, a dzisiaj dopiero otrzymane potwierdzneie udzialu na maila emotka
czy to oznacza, ze biore udzial dopiero losowanie w 2 dniu i kolejnych?  emotka

Mam tak samo. Też się zastanawiam jak to potraktują. A już myślałam, że tylko u mnie takie "cuda".
0 0

asantesana

#6342464 Napisano: 05.04.2017 11:29:35
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, że Organizatorzy dybią na życie uczestników emotka organizując TAKIE konkursy emotka
Wkurza mnie także, że trafiają się tacy uczestnicy, którzy poświęcą nawet zycie i zdrowie, by "udowodnić", że są najlepsi emotka
W sumie... Nie, w sumie to mnie to nawet śmieszy emotka

W stanach tego typu konkursy dla ludzi odwrotnie inteligentnych to norma. Kiedyś widziałam program, w którym 10 śmiałków jadło na wyścigi jakieś żywe chrząszcze (czy coś w tym rodzaju). Jeden z uczestników zmarł chwilę po tym jak wygrał, bo okazało się, że owe "robaki" zawierają jakieś toksyny, które w większej ilości zabijają. Wszystko było pokazane w programie, masakra... 
0 0

olunka

#6342476 Napisano: 05.04.2017 11:35:35
a mnie wczoraj wkurzyła taka sytuacja:
Intermarche godzina 20, parking prawie pusty, wychodzimy z mężem ze sklepu a tu Aygo zaparkowane tak, ze kierowca nie ma szans sie wcisnąć, tzn mój mąż, oczywiście mozna przełazić od strony pasażera ale to nie o to chyba chodzi, no więc czekamy grzecznie na właściciela, po ok 10 min przychodzi pani, no wiec ja grzecznie nawet tak powiedziałabym żartobliwie mówie kobiecie, że chcielibysmy wejśc do samochodu a paniusia do nas z pretensjami, ze co my od niej chcemy, ona ma wazniejsze sprawy na głowie niz takie coś i obrazona wsiadła do auta emotka powiem wam, ze byłam w szoku, bo wiadomo, ze kazdemu sie zdazy nie pomysleć, gdy się spieszy itd ale tu wystarczyło "przepraszam", cisnienie nam podniosła że hej

olunka

#6342502 Napisano: 05.04.2017 11:57:46
cb656 napisał(a):

olunka napisał(a):

Aygo zaparkowane tak, ze kierowca nie ma szans sie wcisnąć (oczywiście mozna przełazić od strony pasażera ale to nie o to chyba chodzi)
...czekamy grzecznie na właściciela, a paniusia do nas z pretensjami, ze co my od niej chcemy, ona ma wazniejsze sprawy na głowie niz takie coś i obrazona wsiadła do auta

E, tam. Tylko czas straciłaś i nerwy. Trzeba było zawalidrodze dyskretnie zatkać rurę wydechową jakąś skarpetką albo poświęcić rajstopy nawet emotka po czym spokojnie wsiąść do swojego od strony pasażera i odjechać z godnością.
Pańcia i tak się niczego nie nauczy, a wam tyle satysfakcji pozostanie, że  emotka krwi napsujesz emotka

muszę zacząć nosic w torebce skarpetki te co sa pojedyncze bo drugą do pary pralka zjadłaemotka

Gość: cleopatra

#6342510 Napisano: 05.04.2017 12:06:44
olunka napisał(a):

Intermarche godzina 20, parking prawie pusty, wychodzimy z mężem ze sklepu a tu Aygo zaparkowane tak, ze kierowca nie ma szans sie wcisnąć, tzn mój mąż, oczywiście mozna przełazić od strony pasażera ale to nie o to chyba chodzi, no więc czekamy grzecznie na właściciela, po ok 10 min przychodzi pani, no wiec ja grzecznie nawet tak powiedziałabym żartobliwie mówie kobiecie, że chcielibysmy wejśc do samochodu a paniusia do nas z pretensjami, ze co my od niej chcemy, ona ma wazniejsze sprawy na głowie niz takie coś i obrazona wsiadła do auta emotka powiem wam, ze byłam w szoku, bo wiadomo, ze kazdemu sie zdazy nie pomysleć, gdy się spieszy itd ale tu wystarczyło "przepraszam", cisnienie nam podniosła że hej

ja mam na to prosty sposób....robię zawsze zdjęcie takich absurdalnych sytuacji, w których się znalazłam i wrzucam na różne strony związane z głupotą kierowców...raz tak mnie zastawili, że zadzwoniłam po Policję i chop dostał mandat....buractwo trzeba zwalczać emotka  

olunka

#6342520 Napisano: 05.04.2017 12:15:51
cleopatra napisał(a):

olunka napisał(a):

ja mam na to prosty sposób....robię zawsze zdjęcie takich absurdalnych sytuacji, w których się znalazłam i wrzucam na różne strony związane z głupotą kierowców...raz tak mnie zastawili, że zadzwoniłam po Policję i chop dostał mandat....buractwo trzeba zwalczać emotka  

a najlepsze było to ,ze dokoła nas pusto byłoemotka a jeśli jeszcze chodzi o parkowanie to strasznie wkurza moje męża jak ktos parkuje jak najbliżej wejścia do sklepu tzn obok pierwszego miejsca parkingowego ale już na drodze, nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam
0 0

cudaczek121

#6342539 Napisano: 05.04.2017 13:02:52
olunka napisał(a):

To była już czysta złośliwość ze strony tej babki, oczywiście.Niestety, żyją na tym świecie ludzie, którzy,jeśli nie zrobią komuś na udry, po złości, to po prostu nie przeżyją dnia emotka Nie rozumiem, jak można jeszcze czerpać satysfakcję z tego,że się komuś uprzykrza życie i wręcz się tym chwalić.Szkoda,że takie osoby siedzą także na tym forumemotka

cudaczek121

#6342618 Napisano: 05.04.2017 15:57:20
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

olunka napisał(a):

...żartobliwie mówie kobiecie, że chcielibysmy wejśc do samochodu a paniusia do nas z pretensjami, ze co my od niej chcemy, ona ma wazniejsze sprawy na głowie niz takie coś i obrazona wsiadła do auta

Nie rozumiem, jak można jeszcze czerpać satysfakcję z tego, że się komuś uprzykrza życie i wręcz się tym chwalić. Szkoda, że takie osoby siedzą także na tym forum emotka

O czym piszesz, cudaczku? Ta babka od złośliwie zaparkowanego auta jest też tego forum? emotka Pochwaliła się tym gdzieś??

Nie, ja miałam na myśli w ogólności wszystkie osoby, które lubią komuś dos.ać i się tym chełpią-takie właśnie osoby także są użytkownikami naszego forum.
0 0

ziolko

#6342620 Napisano: 05.04.2017 16:04:18
cudaczek121 napisał(a):

Nie, ja miałam na myśli w ogólności wszystkie osoby, które lubią komuś dos.ać i się tym chełpią-takie właśnie osoby także są użytkownikami naszego forum.

chodzi Ci o pomysł ze skarpetkami w rurze wydechowej?? emotka  
Swoją drogą sama mam czasami ochotę coś zrobić, jak ktoś mnie zastawi, a ma masę miejsca wokół. Ale na skarpetki nie wpadłam emotka  
0 0

do.ta.3

#6342622 Napisano: 05.04.2017 16:05:36
cb656 napisał(a):

olunka napisał(a):

jeśli jeszcze chodzi o parkowanie to strasznie wkurza moje męża jak ktos parkuje jak najbliżej wejścia do sklepu tzn obok pierwszego miejsca parkingowego ale już na drodze, nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam

Dobrze, dobrze emotka Oni po prostu parkują na końcu drogi dojazdowej, nie na miejscu parkingowym.
Barany najchętniej by zaparkowały już w holu, tuż za drzwiami, by im auto nie zmokło i by nie musieli daleko pchać wózka emotka

aa propos parkowania 
http://www.lublin...hala-biedronke-foto/
0 0

norweska20

#6342748 Napisano: 05.04.2017 20:19:08
taka sytuacja ....sprzedałam na form osobie bilety wygrane w Nivea- wysłałam je poleconym PP tak jak się umówiliśmy  i wczoraj w skrzynce awizo-sprawdzam na śledzeniu zwrot listu poleconego ..idę dzisiaj na pocztę a tam każą mi zapłacić za zwrot listu 5,50 zł które z oburzeniem zapłaciłam emotka  ....masakra jakaś...najlepsze to ze wiadomość usunęłam i nie mam jak się skontaktować z kupującym-dlaczego nie odebrał swojego listu. emotka   dlatego proszę o kontakt . P. CHMIELEWSKI  z Warszawy w sprawie wyjaśnienia sprawy
0 0

marta_1234

#6342752 Napisano: 05.04.2017 20:32:06
1. Ponoć mają  zamknąć mój ulubiony pub (niby nagle teraz okazało się, ze to samowola budowlana).
2. Padł kineskop w telewizorze, a to oznacza zakup nowegoemotka
Niech ten dzień wreszcie się  kończy.
0 0

iwona0103

#6342759 Napisano: 05.04.2017 20:58:32
Dzisiejsze wyniki pewnego rybnego konkursu emotka
0 0

dolly

#6342785 Napisano: 05.04.2017 21:46:31
cudaczek121 napisał(a):

To była już czysta złośliwość ze strony tej babki, oczywiście.Niestety, żyją na tym świecie ludzie, którzy,jeśli nie zrobią komuś na udry, po złości, to po prostu nie przeżyją dnia emotka Nie rozumiem, jak można jeszcze czerpać satysfakcję z tego,że się komuś uprzykrza życie i wręcz się tym chwalić.Szkoda,że takie osoby siedzą także na tym forum emotka

To są tzw. wampiry energetyczne, jak się nie nażre, to żyć nie może emotka
0 0

ewikewikk

#6342795 Napisano: 05.04.2017 22:11:04
Mnie wkurzyło jak mi "padł" kineskopowy, bo kotka się na nim wygrzewała. Pierwsze dni płaskiego tv były masakryczne, trzeba go było do szafki przykręcić bo 2 razy leżał a raz narożnikiem wbił się w tynk - kicia się gramoliła i zaskoczyć nie mogła dlaczego ulubiona podgrzewana leżanka ma 2cm szerokości emotka

marta_1234

#6342799 Napisano: 05.04.2017 22:20:08
cb656 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Padł kineskop w telewizorze, a to oznacza zakup nowego emotka

...a to oznacza, że masz zagrać w Laysach o nowy emotka emotka
KINESKOPOWY jeszcze masz? Fiu, fiu...

Dźwięk jest, a obrazu brak. Plaski mam (albo mialam). Napisalam kineskop,bo jest problem z obrazem, A na sprawach technicznych słabo się znam.
0 0

zezowaty_kot

#6342804 Napisano: 05.04.2017 22:28:56
Co do kotów i wkurzania - moja obsesyjnie próbuje uciec z domu. Siedzimy zamknięci, drzwi na klucz zawsze, bo wariatka skacze na klamkę i je otwiera. Wczoraj wieczorem zapomnieliśmy przekręcić kluczyk, ale ona już wie, że bardzo nas złoszczą jej ucieczki. Co więc zrobiła? Zaprosiła sobie kolegę. W moim domu, obcy kot, wielki, rudy, kręci imprezę z moją kocicą, zjada jej karmę i jeszcze nasikał. Ręce mi opadły. Otworzyła drzwi cudzemu kotu i wpuściła go pod mój dach...