Wkurza mnie...

marta_1234

#6342807 Napisano: 05.04.2017 22:37:05
cb656 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Dźwięk jest, a obrazu brak. Plaski mam. Napisalam kineskop, bo jest problem z obrazem, a na sprawach technicznych słabo się znam.

Aaaa, czyli po prostu wyświetlacz/matryca padła emotka Plaskaty, czyli LED albo LCD. Zimny w każdym razie.
Kineskop to lampa, kobylasta i do tego grzeje się. 

Dobrze wiedzieć. Z tym konkiem lays pomyśle i skocze do biedronki na zakupy.  Dzięki za pomoc i pocieszenie. 
0 0

marta_1234

#6342810 Napisano: 05.04.2017 22:42:57
zezowaty_kot napisał(a):

Co do kotów i wkurzania - moja obsesyjnie próbuje uciec z domu. Siedzimy zamknięci, drzwi na klucz zawsze, bo wariatka skacze na klamkę i je otwiera. Wczoraj wieczorem zapomnieliśmy przekręcić kluczyk, ale ona już wie, że bardzo nas złoszczą jej ucieczki. Co więc zrobiła? Zaprosiła sobie kolegę. W moim domu, obcy kot, wielki, rudy, kręci imprezę z moją kocicą, zjada jej karmę i jeszcze nasikał. Ręce mi opadły. Otworzyła drzwi cudzemu kotu i wpuściła go pod mój dach...

Do mojej Tośki przyszły dwa czarne. Ta siedzi na podjeździe i patrzy na nich jak na nienormalnych. Wiadomo my się wkurzamy, ze obce przychodzą do naszych kocic, a marcowanie to zew natury. Tego nie odszukasz. Stąd trzeba wysterylizowac zwierzę. Choc nawet koci Romeo przyjdzie jak kotka po zabiegu.
0 0

zezowaty_kot

#6342815 Napisano: 05.04.2017 22:51:44
Właśnie myślałam, żeby jej nie sterylizować, ponieważ ona niewychodząca (teoretycznie, bo już 2 razy uciekła), jednak chyba się nie obejdzie. Szału można dostać. Chodzi, miauczy no i teraz kocury na podwórku... Jak one to czują przez ściany domu? emotka
0 0

Gość: siasiolka

#6342849 Napisano: 06.04.2017 00:47:59
Spóźniam się z wysłaniem zgłoszenia na kaufland aplikacja... dosłownie kilka sekund  emotka  teksty gotowe, paragony przyszykowane, a ja jak zwykle zaginam czasoprzestrzeń wierząc, że wysadzajac jedna ręką dziecko na nocnik, a drugą tamujac wylewajaca pralke zdążę jeszcze kliknąć WYSLIJ. .. nie udało mi się.  Ech.. Niewykorzystany potencjał tekstu boli najbardziej..
0 0

dolly

#6342851 Napisano: 06.04.2017 00:55:26
siasiolka napisał(a):

Spóźniam się z wysłaniem zgłoszenia na kaufland aplikacja... dosłownie kilka sekund  emotka  teksty gotowe, paragony przyszykowane, a ja jak zwykle zaginam czasoprzestrzeń wierząc, że wysadzajac jedna ręką dziecko na nocnik, a drugą tamujac wylewajaca pralke zdążę jeszcze kliknąć WYSLIJ. .. nie udało mi się.  Ech.. Niewykorzystany potencjał tekstu boli najbardziej..

Współczuję.... że Ci dziecko tak późno spać chodzi emotka
0 0

#6342852 Napisano: 06.04.2017 01:05:52
dolly napisał(a):

siasiolka napisał(a):

Współczuję.... że Ci dziecko tak późno spać chodzi emotka

Nie chodzi późno tylko nocnikuje w nocy emotka
0 0

madzia1-s

#6342861 Napisano: 06.04.2017 06:51:08
Zapomniałam sie zgłosić do konkursu Intermarche, a płyn Ajax specjalnie kupiłam emotka
Byłam pewna ze konkurs trwa dłuzej, dzisiaj sprawdzam, byl do wczoraj emotka
0 0

asiam

#6342865 Napisano: 06.04.2017 08:03:46
siasiolka napisał(a):

Ale paragon z danego tygodnia można wykorzystać chyba w czasie całego trwania konkursu emotka
0 0

asantesana

#6342879 Napisano: 06.04.2017 08:51:18
madzia1-s napisał(a):

Zapomniałam sie zgłosić do konkursu Intermarche, a płyn Ajax specjalnie kupiłam  emotka
Byłam pewna ze konkurs trwa dłuzej, dzisiaj sprawdzam, byl do wczoraj  emotka

No to mnie dobiłaś z rańca, bo ja też. Tyle miałam wczoraj spraw na głowie, że przegapiłam, wydawało mi się, że jest do 6.04  emotka
0 0

Gość: cleopatra

#6342899 Napisano: 06.04.2017 09:28:08
10 minut jechałam z włączoną klimatyzacją i właśnie za to płacę....katar taki, że straciłam smak i nie widzę na oczy, obrzęk gardła, ból i chrypa jak u rasowego alkoholika.... emotka  
0 0

ania1

#6342905 Napisano: 06.04.2017 09:35:13
marta_1234 napisał(a):

1. Ponoć mają  zamknąć mój ulubiony pub (niby nagle teraz okazało się, ze to samowola budowlana).
2. Padł kineskop w telewizorze, a to oznacza zakup nowego emotka
Niech ten dzień wreszcie się  kończy.

Chodzi o Jacka?! emotka
0 0

nataszka

#6342909 Napisano: 06.04.2017 09:48:56
cleopatra napisał(a):

10 minut jechałam z włączoną klimatyzacją i właśnie za to płacę....katar taki, że straciłam smak i nie widzę na oczy, obrzęk gardła, ból i chrypa jak u rasowego alkoholika.... emotka  

emotka
0 0

Gusiol

#6342912 Napisano: 06.04.2017 09:55:43
Wkurza mnie, że w konkursie na rmfie było że dzwonią chyba od 24-tego marca ... a do mnie dzwonili 20-tego jak miałem rozładowany telefon i nie przyznali mi nagrody pomimo tego, że innym osobom do których nawet nie zadzwonili to nagrody wysłali...
0 0

#6342914 Napisano: 06.04.2017 10:00:05
asiam napisał(a):

siasiolka napisał(a):

Ale paragon z danego tygodnia można wykorzystać chyba w czasie całego trwania konkursu emotka

tak, można... ale konkurs trwał do 05.04   emotka
0 0

asiam

#6342920 Napisano: 06.04.2017 10:09:12
siasiolka napisał(a):

asiam napisał(a):

siasiolka napisał(a):

W takim razie w pełni rozumiem to,że się wkurzyłaś emotka
0 0

marta_1234

#6343006 Napisano: 06.04.2017 11:45:31
ania1 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

1. Ponoć mają  zamknąć mój ulubiony pub (niby nagle teraz okazało się, ze to samowola budowlana).

Chodzi o Jacka?! emotka

Tak dokładnie. Super miejsce z klimatem szkoda go. Koleżanka z Bydgoszczy i okolic?
0 0

ania1

#6343011 Napisano: 06.04.2017 12:01:14
marta_1234 napisał(a):

ania1 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Chodzi o Jacka?! emotka

Tak dokładnie. Super miejsce z klimatem szkoda go. Koleżanka z Bydgoszczy i okolic?

Tak! emotka
0 0

Masza86

#6343015 Napisano: 06.04.2017 12:08:55
asiam napisał(a):

siasiolka napisał(a):

asiam napisał(a):

siasiolka napisał(a):

W takim razie w pełni rozumiem to,że się wkurzyłaś emotka

możesz wykorzystać paragony go na loterie develey emotka jeśli kupiłaś chrzan , ja wysłałam 3 minuty przed końcem konkursu i nie mam maila z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia emotka , a drugie wysłałam w południe i mail jest  . brak czasu .... ciągły brak czasu mam  ! emotka
0 0

monisss

#6343029 Napisano: 06.04.2017 12:26:46
wkurza mnie,że ja tak szybko zasypiam.. wy jesteście w stanie jeszcze do 24.00 siedzieć i słać.. ja często o 21.00 usypiam oglądając film.. wiecie ile czasu mi ubywa?:(
0 0

cc_investigator

#6343031 Napisano: 06.04.2017 12:28:47
Przed chwilą fejsbuczek zapodał mi film (nie zdjęcia, film!) pokazujący jak umierają ludzie, w tym małe dzieci po ataku chemicznym w Syrii...
I zupełnie nie mogę się otrząsnąć. I wiecie co, już mnie nie wkurza i garnier i brak wygranych i konkursy i agencje... Bo to naprawdę nie ma znaczenia, gdy widzi się coś takiego... 
Chciałam kliknąc ikonkę, ale nie ma takiej, która by oddawała, co czuję...
3 nkba, aaa, umbrella 0