Wkurza mnie...

pionas

#6371863 Napisano: 26.06.2017 08:35:15
cb656 napisał(a):

nadeim napisał(a):

ziolko napisał(a):

nel1984 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nel1984 napisał(a):

Wkurza mnie, że w wątku "moje dzisiejsze wygrane" nie mogę pogratulować autorowi super pomysłu na fartuch do grillowania, który wygrał główną (mdepfs) tylko muszę szukać po forum jakiegoś wątku do gratulacji, a tego to mi się już po prostu nie chce. Kilka razy już chciałam tam komuś pogratulować, ale głupio tak zaczynać przygodę z forum od punktów karnych. Ja rozumiem strach przed zaśmiecaniem forum, ale z drugiej strony jak ktoś zrobił naprawdę kawał dobrej roboty i można to zobaczyć i ocenić i się bardzo spodoba to może miłe by było dla tej osoby, żeby usłyszała kilka miłych słów???A i jeszcze to, że nie mogę sobie poradzić z dodaniem konkursu do bazy. Znalazłam wreszcie taki, którego nikt jeszcze chyba nie zauważył przede mną emotka

Zawsze możesz wysłać danej osobie prywatną wiadomość z gratulacjami emotka

Teoretycznie tak, ale to już nie to samo, przynajmniej dla mnie. 

kiedyś były gratulacje w mdw, ale robił się tam taki śmietnik, że masakra. Czasami było kilka stron gratulacji, a dopiero pomiędzy nimi jakieś wpisy na interesujący temat

to może by się dało zrobić aby w mdw był dodatkowy guzik który przekierowuję do strony z gratulacjami i cytatem z  postu mdw.

pionas czytasz? Tak się da emotka Kiedyś zaproponowałem, by zrobić taki mechanizm w "wyniki konkursów" -> by komentarze wpisywane odruchowo, w pierwszych emocjach, przez zapomnienie, były przenoszone do "dyskusje o wynikach". I pionas to zrobił emotka więc i tutaj tak samo na pewno można emotka

jak mnie znaczą to tak emotka
w tamtym przypadku było to nagminne, mogę dodać link nad oknem odpowiedzi (tak jak to jest w niektórych wątkach np Informują) alternatywnie zastanawiam się czy nie dodać gdzieś jakieś zakładki moje ulubione wątki...

wkurza mnie brak kondycji, człowiek 2 dni poskakał na weselu i dzisiaj zakwasy ;/ a było tak pięknie, a dzisiaj jeszcze wycieczka na Mazury...
1 nkba 0

Gość: chochliczka

#6371866 Napisano: 26.06.2017 08:55:35
Wkurza mnie brak kompetencji u pracowników Orange.

Pionas a na te Mazury to gdzie jedziesz? emotka
0 0

viviean

#6371912 Napisano: 26.06.2017 10:35:19
Wkurza mnie moje roztrzepanie- popatrzylam na sms od Smolara-pochwalilam sie ze to wygrana I stopnia czyli lodowka...a tu dotarl II stopnia lezak:( dziekuje za gratulacje,ale u Smolara chyba nie trafie wartosciowej nagrody
0 0

magie1982

#6371947 Napisano: 26.06.2017 11:38:17
bruce napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Pionas a na te Mazury to gdzie jedziesz?  emotka

Podbijam. Jest coś ciekawego do polecenia? emotka W temacie - wkurza mnie bardzo, że na forum pojawiają się - obok przecudnych (szczególnie: z kotami wszelakimi emotka ) i rozbrajających - także awatary, których boję się tak bardzo, że... ze strachem czytam zamieszczone przy nich wypowiedzi. emotka

Mnie też, widać ludzie mają za dużo czasu i za dużo j a du do wyplucia. Przykre.
1 brucee 0

bethan

#6371976 Napisano: 26.06.2017 12:14:47
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

(jak skomentować część wypowiedzi pod spodem? emotka )

Część wypowiedzi pod spodem najlepiej skomentować pod spodem, umieszczając pod spodem wypowiedzi swój komentarz. emotka

Chodziło o cytowanie emotka  Tak myślę.
1 brucee 0

nkba

#6371986 Napisano: 26.06.2017 12:24:39
bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

Myślę, że dobrze myślisz, bo ja także samo myślę, że chodziło o komentowanie w cytowaniu emotka  

Niepoprawne gramatycznie.... emotka

cb656 napisał(a):
Czyli umieszczenie komentarza w cytowanym tekście pod spodem. Pod spodem cytowanej treści.

Niepoprawne stylistycznie... emotka
 Próba wypadła chyba niepomyślnie. emotka

Dajesz czadu od poniedziałku emotka
1 brucee 0

Gość: chochliczka

#6372013 Napisano: 26.06.2017 13:09:40
W kuchni mialam bliskei spotkanie z kantem szafki, walnelam sie tak w czolo,ze gwiazdki zobaczylam.Dobrze,ze nie oko,ale glowa tak nawala, ze szokemotka
1 brucee 0

dolly

#6372059 Napisano: 26.06.2017 14:27:18
Zastanawialam się co od rana Cb656 i Bruce wkurza, ze juz tu w watku grasuja, wchodzę i co....
Nic, po prostu jaja sobie od rana robią emotka
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6372079 Napisano: 26.06.2017 15:01:13
Wkurzył mnie odbiór roweru z konkursu BelVity w E.Leclerc... Czas na odbiór się kończył, żadnego kontaktu z ich strony, więc postanowiłam zgłosić się do agencji... Po ich dochodzeniu okazało się, że podobno sklep próbował się ze mną skontaktować, ale nie było jak. To dziwne, bo nikt do mnie nie dzwonił, a numer podany prawidłowo. No, ale okej. W końcu umówiliśmy się na odbiór, co nie było prosto, bo w sklepie robili straszne problemy, co do godziny odbioru. Kiedy już w końcu po niego pojechaliśmy to Panie z punktu obsługi były tym faktem bardzo zdziwione, że pojawiliśmy się po rower. Były niemiłe, zachowały się jakby robił wielką łaskę, że mają ten rower wydać, a jedna wprost powiedziała, że przecież "ten rower miał być dla niej, to ona miała go sobie wziąć". I nie, nie było to powiedziane w żartach... No, i oczywiście zaczęło się szukanie dziury w całym, poprosiły o paragon i stwierdziły, że jest on nieprawidłowy, bo waga ciastek jest za mała emotka Wpierały mi, że trzeba było większe opakowania kupić. Co z tego, że agencja pozytywnie zweryfikowała paragon. Musiał pójść regulamin w ruch i w końcu niechętnie przyznały mi rację... i wreszcie doszło do wydania nagrody.
1 jokan 0

paula9891

#6372090 Napisano: 26.06.2017 15:11:59
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurzył mnie odbiór roweru z konkursu BelVity w E.Leclerc... Czas na odbiór się kończył, żadnego kontaktu z ich strony, więc postanowiłam zgłosić się do agencji... Po ich dochodzeniu okazało się, że podobno sklep próbował się ze mną skontaktować, ale nie było jak. To dziwne, bo nikt do mnie nie dzwonił, a numer podany prawidłowo. No, ale okej. W końcu umówiliśmy się na odbiór, co nie było prosto, bo w sklepie robili straszne problemy, co do godziny odbioru. Kiedy już w końcu po niego pojechaliśmy to Panie z punktu obsługi były tym faktem bardzo zdziwione, że pojawiliśmy się po rower. Były niemiłe, zachowały się jakby robił wielką łaskę, że mają ten rower wydać, a jedna wprost powiedziała, że przecież "ten rower miał być dla niej, to ona miała go sobie wziąć". I nie, nie było to powiedziane w żartach... No, i oczywiście zaczęło się szukanie dziury w całym, poprosiły o paragon i stwierdziły, że jest on nieprawidłowy, bo waga ciastek jest za mała emotka Wpierały mi, że trzeba było większe opakowania kupić. Co z tego, że agencja pozytywnie zweryfikowała paragon. Musiał pójść regulamin w ruch i w końcu niechętnie przyznały mi rację... i wreszcie doszło do wydania nagrody.

Współczuję Ci... Ja odbierałam z Auchan od miłej Pani, która nie była pracownikiem sklepu (mówiła coś o organizowaniu hostess itd.), a na koniec grzecznie zapytała, czy może mi zrobić zdjęcie z rowerem do dokumentacji, żeby nikt nie miał podejrzeń, że zabierają je dla siebie. No i super, tak powinno być emotka  
Nie dość, że wygrałaś, starałaś się, to jeszcze sama musiałaś się z nimi kontaktować, bo może liczyli na to, że się nie odezwiesz i nagroda wpadnie w ich łapska. Obrzydliwe emotka  Nic, tylko omijać ten sklep szerokim łukiem.
1 1mariusz 0

pionas

#6372098 Napisano: 26.06.2017 15:23:00
bruce napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Pionas a na te Mazury to gdzie jedziesz?  emotka

Podbijam. Jest coś ciekawego do polecenia? emotka W temacie - wkurza mnie bardzo, że na forum pojawiają się - obok przecudnych (szczególnie: z kotami wszelakimi emotka ) i rozbrajających - także awatary, których boję się tak bardzo, że... ze strachem czytam zamieszczone przy nich wypowiedzi. emotka

;)

w temacie, brzydka pogoda i to ze ja tylko na 5min i wracam do domu
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6372099 Napisano: 26.06.2017 15:23:01
paula9891 napisał(a):

Współczuję Ci... Ja odbierałam z Auchan od miłej Pani, która nie była pracownikiem sklepu (mówiła coś o organizowaniu hostess itd.), a na koniec grzecznie zapytała, czy może mi zrobić zdjęcie z rowerem do dokumentacji, żeby nikt nie miał podejrzeń, że zabierają je dla siebie. No i super, tak powinno być emotka  Nie dość, że wygrałaś, starałaś się, to jeszcze sama musiałaś się z nimi kontaktować, bo może liczyli na to, że się nie odezwiesz i nagroda wpadnie w ich łapska. Obrzydliwe emotka  Nic, tylko omijać ten sklep szerokim łukiem.

Te kobiety z punktu obsługi też w końcu zadzwoniły po inną (już miłą), która rower wręczyła i zrobiła zdjęcie. Ale przejście przez te kobiety było naprawdę trudne. Rower praktycznie odebrany w ostatnich dniach i to tylko dzięki interwencji agencji. Niestety, to nie pierwsza moja przygoda w tym sklepie. W konkursie ze zmywarkami nie chciano przyjąć moich zgłoszeń, bo twierdzono, że konkurs się zakończył (chociaż według regulaminu jeszcze trwał). Jak trwał konkurs BelVity to dosłownie każda paczka ciastek była pokruszona na drobny wiór. Jak kupowałam 1 dnia konkursu to były normalne opakowania, a potem już zdewastowane (o czym też pisałam wcześniej w tym wątku). Dziś sprawdziłam i wszystkie BelVity są ta w idealnym stanie emotka A znowu esencje z Pudliszek, przy których wisiała informacja o konkursie zniknęły w kilka godzin. Rano jak kupowałam pełna półka, po południu ostatni słoiczek.
0 0

Niebieska_Laguna

#6372108 Napisano: 26.06.2017 15:32:56
cb656 napisał(a):

emotka To się nadaje do wątku KONKURSY TO CIĘŻKA PRACA!!Ależ chamstwo i buractwo, bleee emotka emotka

No, niestety emotka Ja czekałam na kontakt, rower czekał na mnie w sklepie, a Pani ze sklepu na to, aż to ona go sobie przywłaszczy...
0 0

malgosia74

#6372112 Napisano: 26.06.2017 15:36:41
nie cierpię szukać, drukować, wypełniać i gnać na pocztę wysyłać oświadczenia do odbioru nagrody wrrr ... tyle czasu to zajmuje emotka

LejziDejzi

#6372118 Napisano: 26.06.2017 15:47:19

do mnie nie dzwonił, a numer podany prawidłowo. No, ale okej. W końcu umówiliśmy się na odbiór, co nie było prosto, bo w sklepie robili straszne problemy, co do godziny odbioru. Kiedy już w końcu po niego pojechaliśmy to Panie z punktu obsługi były tym faktem bardzo zdziwione, że pojawiliśmy się po rower. Były niemiłe, zachowały się jakby robił wielką łaskę, że mają ten rower wydać, a jedna wprost powiedziała, że przecież "ten rower miał być dla niej, to ona miała go sobie wziąć"

Chyba we wszystkich E.Leclerc'ach robią zawsze ze wszystkiego problemy emotka  u mnie w mieście podobnie... Nie cierpie odbierać nagród u nich,osobiście zawsze robia problemy,baby są opryskliwe i wyglądają jakby pracowały tam za karę.Zzwyczaj gdy przychodzi się po wygraną do "umówionego miejsca" nikt nic nie wie... i pół godz trwa to conajmniej zanim dodzwonią się gdzieś i zorientują gdzie ta nagroda, jaka i za co....
0 0

asantesana

#6372144 Napisano: 26.06.2017 16:39:44

Wiesz co, ja bym to opisała i posłała do centrali Leclerca i kopie do agencji, choćby mailowo jeśli nie chcesz wydawać na znaczek. Przecież to godzi w wizerunek marki Lewiatan i belVita, takie rzeczy nie maja prawa się zdarzać, a jeśli zdarzają się, to trzeba je nagłaśniać. Pani wyjątkowo bezczelna w swojej chciwości. 

dolly

#6372187 Napisano: 26.06.2017 17:37:56
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Zastanawialam się co od rana Cb656 i Bruce wkurza, ze juz tu w watku grasuja, wchodzę i co... Nic, po prostu jaja sobie od rana robią emotka  

Bo widzisz, kochana dolly, jedni mają poniedziałki ciężkie, a drudzy mają to w emotka
Życie, życie jest nowelą, lalalala... emotka Uśmiechnij się. Poniedziałek to taki sam dzień, jak każdy inny.
BARDZO DOBRY do tego, by się uśmiechać emotka

Ale, że kto, że co?
To w końcu kto ma ciężki,  a kto w cenzuralu, bo sie bogubilam z deczka emotka

bruce, uwielbiam widzieć wpisy Cb656 gdzie tylko wchodzę , a na liczniku 18 postów- normalnie posty widmo emotka
1 brucee 0

aurorcia

#6372190 Napisano: 26.06.2017 17:41:26
dolly napisał(a):

Ale, że kto, że co?
To w końcu kto ma ciężki,  a kto w cenzuralu, bo sie bogubilam z deczka emotka

bruce, uwielbiam widzieć wpisy Cb656 gdzie tylko wchodzę , a na liczniku 18 postów- normalnie posty widmo emotka

No bez jaj! Jego wpisy to już mi z lodówki wyskakują a jak teraz zerknęłam na jego profil to ma 25 wpisów! Na bieżąco kasuje cwaniaczek, żeby za jakiś czas ktoś mu czegoś nie przypomniał, nie wytknąłemotka
2 brucee, mia 0

dolly

#6372193 Napisano: 26.06.2017 17:46:38
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

widzisz, kochana dolly, jedni mają poniedziałki ciężkie, a drudzy mają to w emotka Życie, życie jest nowelą, lalalala... emotka Uśmiechnij się. Poniedziałek to taki sam dzień, jak każdy inny. BARDZO DOBRY do tego, by się uśmiechać emotka

Ale, że kto, że co? To w końcu kto ma ciężki,  a kto w cenzuralu, bo sie bogubilam z deczka emotka

Nieważne. emotka Nie wierzę w ani jedno słowo. Bo jesteś bystra dziewczynka, ale niestety złośliwa. Więc rozumiesz wszystko, tylko udajesz emotka

To chociaż w to "ale" uwierz emotka
Ja?! Złośliwa? Przecież ja grzeczna i miła jestem. ..

@aurorcia - cytować trzeba emotka
@bruce - bo to ma być tak wiesz,, jak nie zobaczą to zatęsknią emotka
0 0

stamp2

#6372203 Napisano: 26.06.2017 18:06:15
w piątek dodałem konkurs i do tej pory czeka na sprawdzenieemotka może Pionas się nie wyrabia emotka ciekawe dlaczego Zdolna Bestia nie publikuje konkursów,ma zdolności tylko do rozdawania karniaków?emotka
0 0